Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşim gelirken kocaman bir pasta ve kuru pasta getirmiş benim yerime yesin ogluslar Allahtan ikisi de seviyor kuru pastayida birkaç tane küçük oğlum yer gerisi buzluga misafire çıkarırım artık Uzaktayken kaçamak yapmamak kolay da burnunun dibindeki pastalara dokunmamak ta yürek ister.

günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun bana ne deseniz hakettim bir bahanemidir bilemem ama eşimin memleketine gittik ve internet paketim bitti hattımı taşıdım daha bu akşam açılacak telefonum kapalı yani ve yoldan geldik işe geldim direkt kk yı açtım yeminle

Ay kız naber neler yaptın bende yoktum hafta sonu döndüm en son diyetisyene gittim diyodun kaç kilosun şuan ben çok fenalardayım

bu arada bu kilo almalarda bahane değil ama bende bir kaynana var hayır desen olay çıkarıyor nasıl bir ego var bilmem orası ayrı bir roman anlatırım sonra gece yat geber yemeği yiyor bunlar ben uyuyyorum anne ben tokum desem de ortalığı karıştırıyordu eşşek gibi yemek zorunda kaldım hep sofrada boş oturuncada anladı muhabbeti gözülerini üzerime dikti ye dedi de dedi valla

Ay bana kimse ye demedi ben nasıl kayışı kopardıysam saldırdımda saldırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…