- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.381
Aynı utanç bendede var canım benimki duble utanç çok fena oldum bir ayda...ben kilo aldım utanç içindeyim((( 67,8
Geçmiş olsun .... Çok zor olur iğneyi bilmiyorum ama ilaç ve fitil veriyorlar işe yarıyor...Kızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım
Don artık sende devam edelim... Hep böyle şişkomu kalcaz ayy senin işin iki kat zor birde koca bulcan...ben kilo aldım utanç içindeyim((( 67,8
Üzülme hadi rekor bende...
bende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorumKızlar ve canım ortiminatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Beni en iyisi denize atın yaaaaaa....bu kiloyla yuzememde...
Ay kız naber neler yaptın bende yoktum hafta sonu döndüm en son diyetisyene gittim diyodun kaç kilosun şuan ben çok fenalardayımgünaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun bana ne deseniz hakettim bir bahanemidir bilemem ama eşimin memleketine gittik ve internet paketim bitti hattımı taşıdım daha bu akşam açılacak telefonum kapalı yani ve yoldan geldik işe geldim direkt kk yı açtım yeminle
Hahaha sabah sabah delirticezbende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorum
yazdım yazdım bi posta daha çektirmeAy kız naber neler yaptın bende yoktum hafta sonu döndüm en son diyetisyene gittim diyodun kaç kilosun şuan ben çok fenalardayım
Ay bana kimse ye demedi ben nasıl kayışı kopardıysam saldırdımda saldırdım...bu arada bu kilo almalarda bahane değil ama bende bir kaynana var hayır desen olay çıkarıyor nasıl bir ego var bilmem orası ayrı bir roman anlatırım sonra gece yat geber yemeği yiyor bunlar ben uyuyyorum anne ben tokum desem de ortalığı karıştırıyordu eşşek gibi yemek zorunda kaldım hep sofrada boş oturuncada anladı muhabbeti gözülerini üzerime dikti ye dedi de dedi valla
Gördümyazdım yazdım bi posta daha çektirme
valla yalansa ne olayım kocamla aramız tır geçecek bir aralıkta uçurumlar kadar açıldı adamı postalamazsam iyiAy bana kimse ye demedi ben nasıl kayışı kopardıysam saldırdımda saldırdım...
Ay öyle hemen adam postalanırmı sabret azcık....valla yalansa ne olayım kocamla aramız tır geçecek bir aralıkta uçurumlar kadar açıldı adamı postalamazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?