Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınlar
Valla ne kadar güzel başlamıştım güne ama burayı okuyup herkesin artı geldigini görünce tüm sevincim uctu gitti. Bana acımıyorsanız karnımdaki bebeye acıyın len, yemeyin bu kadar

ben kilo aldım utanç içindeyim ((( 67,8

Kızlar ve canım ortim inatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Beni en iyisi denize atın yaaaaaa....bu kiloyla yuzememde...

bende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorum
HEPİNİZE HEPİNİZE KOCAMAN Bİ
Bu hafta hepinizi gebertene kadar spor yaptırıcam

günaydınlarrrrr
Meyve yiyeyim bari. Ne bileyim mideyi tuzlu seyler bastırır diye bi de yoldayken kraker kolayima geldiginden. Yoksa hic memnun degilim tabi ki durduk yere kilo almaya niyetim yok

Artik ben de onlardan seceyim bari..
ordeğim bulantı için beyaz leblebi de mideyi bastırıyor tuzlu bişeyler istersen aklında olsun
Şimdi diyet günlüğü baktım bayrama girerken 87,6 son tartim 85,9 kg Fark 1,7kg 0 kaçamak ve 5 günlük sonuç bu
maşallah tatlım sana
Teşekkürler daha yol uzun yaş 38 biri 6 yaşında diğeri 15 aylık 2 oğlum var
bende de 2 oğlan var biri 11 biri 5 yalşında
Kızlar ve canım ortim inatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
nilgünüm ne yaptın yaaaa

kızlar bende bugün işbaşı yaptım artık daha sıkı bir şekilde devam etmeliyiz ördeğimin dediği gibi bu hafta çok fazla artı var bu cuma ve haftasonu kesinlikle kaçamak yok haberiniz ola

Gecmis olsun tatlim..umarim tekrarlamaz...bizde ses soluk yok bari gecerken size ugriyayim dedim biri +3 kg almis acaba hic almayan takim varmi onu merak ediyorum
Ayy gördün mü utanç tablomuzu Hic almayan takım varsa ben simdiden tebrik ediyorum kendilerini

Aynı utanç bendede var canım benimki duble utanç çok fena oldum bir ayda...

eyvah eyvah......

ohho ohhh yalnız değilmişim....

Don artık sende devam edelim... Hep böyle şişkomu kalcaz ayy senin işin iki kat zor birde koca bulcan...

nerden bulcam yaaa umudum kalmadı artık....

maşallahhh.....

bende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorum

napçaz gı biz.....

sevgiden bunlar hep :)))

Ay bana kimse ye demedi ben nasıl kayışı kopardıysam saldırdımda saldırdım...

bana da hatta oooo sen coştun gidiyon felan dediler ama ben kulaklarıma kadar çukulataya gömülmüştüm o ara pek duyamadım :)))

valla yalansa ne olayım kocamla aramız tır geçecek bir aralıkta uçurumlar kadar açıldı adamı postalamazsam iyi

kocalara sahip çıkalım aaaaaaaaaa........

azarlama bizi yeaaa zaten şişkoyuz

azarlama bizi yeaaa zaten şişkoyuz
Şişko oldugunuz icin azarlıyorum zaten. 67 nedir yahu? Bak misafirimiz de gelmis zaten, rezil olduk herkeslere
estf bizdede yönetici kadro haricinde bildirenler kilo almis 2-3 kisi kayip bende yeni üye avina cikiyorum habire
Yeni üyeler azimli oluyor, haklısın :) Biz de cıkalım bari ava, kim kaparsa artık

günaydın kızlar hepinize, olan olmuş artık takılmayın hep birlikte bakalım çaresine napalım, hemen gelen hemen gidicek..

Ben pek yaşamıyorum hergun Salatalik yiyorum Faydasi oluyor galiba biraz sıkıntı yasarsam form çayı kiraz sapı çayı iciyorum

canım akşamları bende salatalık yiyim bari madem işe yarıyor, korkuyorum sebze yemeye ödem olcak diye desem sana

Benimkilerde orda tokideler kız kardeşim belsinde

biri şehrin bi ucunda biri diğer ucunda desene

Sarma dedinde yarın sebze günüm kiymayla yaprak cikarayimda yapayım bari ben küçük sarmayı seviyorum tam kayseri usulü burda hem büyük hem kalın satıyorlaryarın çok isim var oglum okula başlıyor

evet sarma bizim dışımızda her yerde zeytinyağlı ve kalın, biz illa herşeyi ufak ve etli yapcaz dimi

Kızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım

geçmiş olsun canım, kendi kendine geçmesini bekleme aile hekimi de olsa hemen bi doktora git, böbreklere doğru gitmesin enfeksiyon.

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah....:)

hayırlı günler, hayırlı haftalar..

Slm kizlar nabersiniz

selam, günaydın

Evet hanimlar ozellikle bu sabahin şekerleri nilsub Nanelibal parkbyull ve btlbetul sizi önce birbirinize sonra Allaha havale ediyorum.. kollontai olaydi buralarda direk ona havale ederdim..
Biz degistirelim bu hafta yarışın konusunu kim vermis degil de kim almis yapalim diyorum sevgili yönetim ne diyosunuz morordek ve toplight ?? Valla 1.biziz o zaman Beynimi yaktiniz sabah sabah beynimi..lazim bu kafa bana tez yazicam bu sene ben yaaa ordekcim sporlari aldiysa ben de yemeklerinize el koyuyorum 1hafta katıksız hapis size.. aksam eeennn gec 18.00de aksam yemekleri yenmis olsun.. gun icinde yediklerinizde de ben ve sopam hep gözünüzün önünde olsun canimlar

ben gene yedim ki çaklıt bu günde gitti.....

estf bizdede yönetici kadro haricinde bildirenler kilo almis 2-3 kisi kayip bende yeni üye avina cikiyorum habire
Görüyorsun bizim halimizi de canim.. Ay ben size yesilcaya gelicektom ama dun ada sahillerindeydik aksam da yataga bayildim resmen valla ben de kapiyodum da 8.takim bos kalinca onlara oncelik vereyim dedim accik..baksana halimize ben de yatsam yeniden pusuya iyi olur bizim hatunlar kilo vermeye baslicak daaa izin dönüş kilosunu yakalicaklar daaa teyyteyy yemin ediyorum yaktim kafayi sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…