- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.401
bizdeki vukuat kayın peder kocamda babasının kopyası hikaye uzun burası yeri değilAy öyle hemen adam postalanırmı sabret azcık....
Kaynanan yüzünden mi?
Zor canım böyle durumlar hepimizde oluyor az çok malesef ne yapalım sağlık olsun...bizdeki vukuat kayın peder kocamda babasının kopyası hikaye uzun burası yeri değil
Cumaya ne kadar indirebilcem bu artıyı bakalımÜzülme hadi rekor bende...
ben kilo aldım utanç içindeyim((( 67,8
Kızlar ve canım ortiminatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Beni en iyisi denize atın yaaaaaa....bu kiloyla yuzememde...
HEPİNİZE HEPİNİZE KOCAMAN Bİbende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorum
ordeğim bulantı için beyaz leblebi de mideyi bastırıyor tuzlu bişeyler istersen aklında olsunMeyve yiyeyim bari. Ne bileyim mideyi tuzlu seyler bastırır diye bi de yoldayken kraker kolayima geldiginden. Yoksa hic memnun degilim tabi ki durduk yere kilo almaya niyetim yok
Artik ben de onlardan seceyim bari..
maşallah tatlım sanaŞimdi diyet günlüğü baktım bayrama girerken 87,6 son tartim 85,9 kg Fark 1,7kg 0 kaçamak ve 5 günlük sonuç bu
bende de 2 oğlan var biri 11 biri 5 yalşındaTeşekkürler daha yol uzun yaş 38 biri 6 yaşında diğeri 15 aylık 2 oğlum var
nilgünüm ne yaptın yaaaaKızlar ve canım ortiminatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Tuzlu leblebi yiyorum kaptanım. Yolculuk gunu baya kötü olmustum ama dünden beri daha iyiyim cok sukur :)ordeğim bulantı için beyaz leblebi de mideyi bastırıyor tuzlu bişeyler istersen aklında olsun
Gecmis olsun tatlim..umarim tekrarlamaz...bizde ses soluk yok bari gecerken size ugriyayim dedimTuzlu leblebi yiyorum kaptanım. Yolculuk gunu baya kötü olmustum ama dünden beri daha iyiyim cok sukur :)
Ayy gördün mü utanç tablomuzuGecmis olsun tatlim..umarim tekrarlamaz...bizde ses soluk yok bari gecerken size ugriyayim dedimbiri +3 kg almis acaba hic almayan takim varmi onu merak ediyorum
Aynı utanç bendede var canım benimki duble utanç çok fena oldum bir ayda...
Kızlar ve canım ortiminatettimolacak morordek bu sabah tartıldım 81.9 olmuşum çuşşşşş dedim kendime ...
Don artık sende devam edelim... Hep böyle şişkomu kalcaz ayy senin işin iki kat zor birde koca bulcan...
bende +2 ile 91 e geri döndüm başımı acıynan yere eğip zopa yemeyi bekliyorum
bu arada bu kilo almalarda bahane değil ama bende bir kaynana var hayır desen olay çıkarıyor nasıl bir ego var bilmem orası ayrı bir roman anlatırım sonra gece yat geber yemeği yiyor bunlar ben uyuyyorum anne ben tokum desem de ortalığı karıştırıyordu eşşek gibi yemek zorunda kaldım hep sofrada boş oturuncada anladı muhabbeti gözülerini üzerime dikti ye dedi de dedi valla
Ay bana kimse ye demedi ben nasıl kayışı kopardıysam saldırdımda saldırdım...
valla yalansa ne olayım kocamla aramız tır geçecek bir aralıkta uçurumlar kadar açıldı adamı postalamazsam iyi
Gunaydınlar
Valla ne kadar güzel başlamıştım güne ama burayı okuyup herkesin artı geldigini görünce tüm sevincim uctu gitti. Bana acımıyorsanız karnımdaki bebeye acıyın len, yemeyin bu kadar
HEPİNİZE HEPİNİZE KOCAMAN Bİ
Bu hafta hepinizi gebertene kadar spor yaptırıcam
Ayy gördün mü utanç tablomuzuHic almayan takım varsa ben simdiden tebrik ediyorum kendilerini
Şişko oldugunuz icin azarlıyorum zaten. 67 nedir yahu? Bak misafirimiz de gelmis zaten, rezil olduk herkeslereazarlama bizi yeaaa zaten şişkoyuz
Yeni üyeler azimli oluyor, haklısın :) Biz de cıkalım bari ava, kim kaparsa artıkestf bizdede yönetici kadro haricinde bildirenler kilo almis 2-3 kisi kayipbende yeni üye avina cikiyorum habire
Ben pek yaşamıyorum hergun Salatalik yiyorum Faydasi oluyor galiba biraz sıkıntı yasarsam form çayı kiraz sapı çayı iciyorum
@wendy sen kabızlık yasiyosan nedenini söyleyim sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun kis geliyor karnabahar brokoli pırasa ıspanak lahana kat menuye bende katarim yakında şöyle kıymalı bir karnabahar üzerine de yoğurt süper diyet yemeği
@wendy"Akşamdan kalma" sorununuzdan veya kötü bir baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim hıyar yiyin ve ertesi sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Hıyar, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder. Aynı zamanda kabızlığı önler benim kabızlık sorunu yaşamama nedeni
Benimkilerde orda tokideler kız kardeşim belsinde
Sarma dedinde yarın sebze günüm kiymayla yaprak cikarayimda yapayım bari ben küçük sarmayı seviyorum tam kayseri usulü burda hem büyük hem kalın satıyorlaryarın çok isim var oglum okula başlıyor
Kızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah....:)
Slm kizlar nabersiniz
Evet hanimlar ozellikle bu sabahin şekerlerinilsub Nanelibal parkbyull ve btlbetul sizi önce birbirinize sonra Allaha havale ediyorum.. kollontai olaydi buralarda direk ona havale ederdim..
Biz degistirelim bu hafta yarışın konusunu kim vermis degil de kim almis yapalim diyorum sevgili yönetim ne diyosunuzmorordek ve toplight ?? Valla 1.biziz o zaman Beynimi yaktiniz sabah sabah beynimi..lazim bu kafa bana tez yazicam bu sene ben yaaa ordekcim sporlari aldiysa ben de yemeklerinize el koyuyorum 1hafta katıksız hapis size.. aksam eeennn gec 18.00de aksam yemekleri yenmis olsun.. gun icinde yediklerinizde de ben ve sopam hep gözünüzün önünde olsun canimlar
Görüyorsun bizim halimizi de canim.. Ay ben size yesilcaya gelicektom ama dun ada sahillerindeydik aksam da yataga bayildim resmenestf bizdede yönetici kadro haricinde bildirenler kilo almis 2-3 kisi kayipbende yeni üye avina cikiyorum habire
Llaaaaaaannnnnnben gene yedim ki çaklıtbu günde gitti.....
Llaaaaaaannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?