Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatıma katılıyorum canım. belki çok kilom var diyip istemiyosun ama inan bir kere başlayınca herşey çok kolay gidiyor.. alışıyorsun ve diyet yapmadığın zaman huzursuz oluyorsun. sen diyetisyenin verdiği listeyi bir yazar mısın buraya bakalım bir.. eğer gerçekten istekliysen ama kaydirigubbakcemile5

benimde başım nasıl agrıyorr bugunn sabah 5 de kalktımagrı ile
benimde boynumda 3-4 tane fıtık var sık sık rahatsız ediyor benii
şu an bile duramıyorummakannehir
ayy canım fıtık çok zorr Allah yardımcın olsun.. hareketlerin vardır onları ihmal etme..

o çaydan ben de içmeye başladım birkaç gündür, bırakmadan iç mersacım işe yaricak görüceksin yerimseniben

bijom yaa yazamadım dünden beri o fincanlara bittim ben yaa bana özelden filan yazsana fiyatını nolur belki bende aldırırım sana zahmet olmazsa tabiki... içim gitti deseni çok özel çünkü bayıldım...

kallisim umarım kalmıştır aldıgım yerde bilmiyorumkismile bugün koşa koşa gideyim bakayım.. yeter ki sen iste..
genelde çok beğenildi fincanın deseni.. soranlar oluyor meşhur oldu hediyem kaydirigubbakcemile3

plates çok güzel olduğunu duydum zayıflamaya yardımcı olmuyormuş ama galiba vucudu şekle sokuyormş zaten diyetle zayıflıyorsun vucdu da toparlanırsa süper olur vazgeçme tabi azmin elinden hiçbişey kurtulmaz

haklısınız kızlar ama her insanın bünyesi farklı
ben ara ögünlerimde
bir dilm kepek ekmek domates maydonoz ve yogurt yiyerek
( gnünde ana ögünler hariç 4 kere yedigim oluyordu )
10 kiloya yakın verdim
bunyem bundan başkasını kaldırmıyor
ara ögünü meyve süüt gibi şeylerle geçiştirirsem
ben önüme çıkan ilk ana ögünde çozutuyorum

yok kendi ara ögünümü yaparsam
ana ögünlerde 1-2 dilim ekmek kafi geliyor
bende bu işe yarıyor kafamçokkarıştı​

valla meşhur oldu naniknanikama çok kibar ve özel bir desei var bende bayılırım normal olmayan desenli tasarımlı eşyalarasırnaşık şey yüzsüzlük yapayım dedimdelikafadulden

valla meşhur oldu naniknanikama çok kibar ve özel bir desei var bende bayılırım normal olmayan desenli tasarımlı eşyalarasırnaşık şey yüzsüzlük yapayım dedimdelikafadulden

aşkolsun :1closedeyes::1closedeyes:

bana da yürüyüş bahanesi çıktı bugün :1rolleyes:

canım zaten cardio da yapıyorum,cardio kilo verdiriyor. haftada 2 gün de pilates yaparsam oda inceltiyor. ohh daha ne olsun:)

yaaa merak ettim şimdi ben de, link verir misin bijom ben de bakayım şu fincanlara...
bu arada ben de fincan (kahve takımı)aldım :) bugün yolluyorum ...

ben şimdi çıkıyorum ,spora gideceğim,sonra da hediyemi yollayıp geleceğim...görüşürzzz

çitolcüm krom desteği aldınmı hiç ciddi işe yarıyor ben öyle kurtuldum aşırı yemekten tatlı krizlerinden el ayak titremesinden, aşırı kola içerdim kolayı unuttum krom sayesinde birde makarna pilav çok yerdim hiç yemiyordum onu kullandığım dönemde.... eğer kullanmadıysan denemelisin kesinlikle işe yarayacaktır...

yaa bir benmi almadım hediyeyi off yaaaaasempatiksalakcinni benim kurbanımda bugün yazmış sormuş kim yollıyacak flan diye sempatiksalakcinni bende sabahtan çıkıp alacağım hemen yollayacağım...

evet canım,çok güzelmiş gerçekten.ben bunları görmüştüm ama nerde gördüğümü unuttum. bunun farklı desenlerde olanları da var ama bu güzel gerçekten...güle güle kullansın bakalım arkadaş..

akşamı boş geçirmeni saymazsak harika bir menü var karşımda çikolatım akşam da en azından bi salata yeseydin iyi olurdu sanki haaa bi de öğlen patates ve pilavın yanında ekmek fazla geldi gibime geldi o kadar suyun güzel pilatesin sporun güzel daha ne denir ki bu cuma çok güzel haberler bekliyorum senden benim kaçamaklarım başıma iş açacağa benziyor çünkü laelaelaelaelae

hııımmm CADIARZU çok güzel bir bilgi teşekkür ederiz oburcum bu c vitamini dediğin hani silindir bi kutunun içinde olan suya atılınca fışırdayan şey değil mi? bi yanlışlık olmasın da ben de yürüyüş yapmadan 1 saat önce içebilirim o zaman bu arada ben de başka bir bilgi aktarıyım ender abimiz demişti ki çikolata yemeden duramıyorum diyenler bir magnezyumlarını ölçtürsünler mutlaka magnezyum eksiği vardır magnezyum takviyesiyle çikolata isteklerinin önüne geçebilirler. ve ben de aynen böyleydim bi ara bi paket açıyorsam tamamını yemeden bırakamazdım hani şu kare olanlar değil de dikdörtgen olan büyük paketler ve magnezyum eksikliği varmış zaten hamileydim o dönem magnezyum atıyordum suya eriyordu onu içiyordum bu bilgi de belki işinize yarayabilir

ayyyy çokkk güzel yaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bijom sen hala evdemisin :roflol:

:roflol::roflol:

hemen çıkardım ama eşim evde 3 de işe gidecek beraber çıkıcaz..

bu arada 2.patatesimi az önce yedim. bugün çok rahatım ve tokum yehhu

aklıma gelmişken yazayım bende dündü galiba obur yazmıştı gece yeni başlıyor kazasız atlatabilirmiyim gibi bir cümle vardı.. merak ettim gece ne yiyorsunuz yani akşam yemeğinden sonra neler yeniyor yiyenler yazsın bunu ciddi merak ettim hiç gece atıştırması yapan bir aile olmadık akşam yemeğinden sonra bizim tüm yemek kapılarımız kapanır çok seyrek ayda yılda bir kez kızlar çikolata yer veya 2 paket bisküvi açarlar çayın yanına haa biz çay bile içmeyiz çayız yanına demem oda ayda 3-4 kezi geçmez yani... yeniyorsa ne yeniyor çok merak ettiğimden yazmadan duramadım..

sana da günaydın hayatım ne şanslısın ben ne zaman yurdu görsem okulu görsem hala mezun olamadım diye hissediyorum rüyamda sıkıntı basıyor hele lise yıllarımdaysa o iğrenç okul formasının üstümde olduğunu hissediyorum ve kan ter içinde uyanıyorum geçen abimle bahsi geçti o da ben de ne zaman üniyi görsem rüyamda okul bitmemiş hissediyorum ve kabus gibi oluyor rüyam diyor halbuki çok başarılı öğrencilerdik biz ikimizde ama bilinç altına öyle bir işlemiş ki sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile

bijom yaaa az önce gördüm son dakika haberini aptaliko ben üstüne tıkladım bide başka haber varmı diye:roflol::roflol: sonra haberi okuyunca başladım gülmeye:roflol:

kallistecim herhalde doktordasındır şimdi iyi haberlerini bekliyoruz hayatım. opuyorumnanaktan
hımmm ben 9. pastaya oy vermiştim ama çok güzel bir başarı mersacım tebrik ediyorum seni
rüyan hayırlara çıksın inşallah. sıkıntılı bir rüyaymış ama umarım iyi bir açıklaması vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…