Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oburcuğum bak seninde sorunun kendinden başka herkese aşırı taviz vermek, neden ödevlere yardım ediyorsun ki araştırıp kendileri yapsınlar bak daha başarılı olacaklardır kesinlikle dene bunu, ben şu güne dek hiç bir çocuğumun ne defterini ne kitabını açmışımdır kesinlikle ellemem haa çok zor durumda kaldı yapamıyormu önce nereden araştırması gerektiğini söylerim daha olmadı bakıp yol gösteririm brde yıllık performans görevlerine yardımcı olurum oda sadece ufaklığın diğerleri kendileri yaparlar zaten... sen onlara harcadığın vakti lütfen kendine harcamaya bak bir kez dene yavaş yavaş çek ellerini üzerlerinden hissettirmeden ama....

canım bende sizin durumunuza çok üzüldüm.ama panik atak etrafa ve kendine nasıl zarar veriyor bilmiyorum.kolay şeyler yaşamamış tabiki eşini kaybetmesi çocukların annesiz kalması dedim ama hastalanan diğer abinmiş.allah yardımcınız olsun .ve sabır versin.

teşekkür ederim canım bunu anca yaşayan bilir dışardan çok farklı allah kimseye yaşatmasın.çaresizlik kadar kötü bişey yok.

mersacıma yazmayı unutmuşum. ender abi dedi ki çikolata krizine giren diyet yapan bayanlar günde 1 kare bitter çikolata yiyebilir hiç zararı olmaz.. suistimal etmemek kaydıyla yiyebilirsin bence..

bijocum eskiden 1 paket çikolatanın tamamını yerdim .ama artık kendimi frenlemeyi öğrendim.belki aldığım desteğinde faydası vardır.şimdi 1 paket çikolatayı 1 hafta 10 günde bitiriyorum.

oburum oburum.. nerdesin yahu,geçmişe bakıp da yazını göremeyince meraklandım...
yapma ödevini filan..sonra hep senden beklerler...

bu arada bugün pilates yaptım,hayatımda ilk kez..tam bir faciaydı :)) öldüm,geberdim. çok zor kızlar.doğru dürüst yapamadım bile...
ama vazgeçmeyeceğim!
ben de uzun zamandır gelen diğer arkadaşlar gibi daha iyi yapmak istiyorum

Bende dün ve bugün yaptıklarım ve yediklerimi yazayım olay daha fazla büyümeden.
Dün sabah az sütlü nesfit
Ara yok
Öğlen mercimek yemeği ve maydanoz salatsı
ara çocuklarla 4-5 adet kepekli eti burçak+çay
akşam sulu köfte
Gece 4 adet kuru kayısı ve çy içtim
Bugün sabah hiç iyi değildim Spora gidemedim kızları okula gönderdikten sonra kafayı vurup yattım.Öğlen 2 de uyandım.Kahvaltı ara öğlen hepsi bir arada çıktı.2 dlm kızarmış kepekli ekmekle beyaz peynir+biber maydanoz+ çay
arada 2-3 tatlı biskuvi +çay
akşam unlu domates çorbası+salata ve 3 çatal kızarmış patates.
Gece daha başlamadı,bilemiyorum ama yememeye çalışacağım.

Burdayım hayatım.Ama ne yazdığımı ne de yazacağımı anlayarak yazıyorum.Yediler beni 15 dak içinde Her kafadan bir ses ay fenalık geldi.Oturduğuma oturacağıma pişman ettiler.Neymiş benim bu saatte pc başına geçmem hataymış.Ben sabahları evde kimse yokkan yazmalıyım.Çıkıyorummm Yarııın herkese cevap yazacağım.İyi geceler ortalık daha karışmadan kaçtııım.

Merhabalarrrrr..
MERSACIGIM PIACIGIM. cok üzücü yazdiklariniz rabbim sifalarini verir insallah. ne desek hafif kaliyor. ates düstügü yeri yakiyor. sabirli olun güclü olun kendinizi toparlamaya calisin demekten baska elimden birsey gelmiyor..bilmiyorumkismile
CIKOLATAM ne diyecegimi bilemiyorum canimya.bazi erkekler körmü diyorum,ellerindeki cevheri göremiyorlar.mutsuz olmak icin hic bir sebep yokken yinede huzursuzluk cikarabiliyorlar. ben mustanga hep derim birilerini birseyleri degistiremiyeceksen hicde üzme kendini sallaaaaaaaa....
KALLISIM allah korusun canim ya nedir senin bu sene bir türlü totonu dogrultamadin.allah beterinden saklasin kötü seyler düsünme..
yediklerin cok güzel olmus yürüyüste yapiyorsun insallah? benim 10bini doldurma sartim artik gecerli simdi kalkip yine yürüyecegim. ama ben hepsini birden yürüyemiyorum güne dagitiyorum kosu bandinda asagi yukari 1 saat yürüyorum kalanida günlük yürüyüslerim oluyor.. iki yil öncede böyle yapiyordum listemide az sonra yaparim yürüsüyümde bitmedi zaten 6200 adimdayim.
bugün tohumlarimi ektim.. toprak donmustu cok zor oldu ugrastirdi beni domates ektim dolmalik etli biber aci ispanyol biberi dereotu chilly biberi ektim.. görüldügü gibi ben biber hastasiyim :)) kar kalkip toprak yumusayincada misir ay cicegi dikecegim bahceye

aaa ne güzel herkes burda :))

efet yaa bende sayfayı aşağı çekip çekip bakıyorum :teytey::teytey:

çikolatım geçen yıl ben de gittim biliyorsun haftada bir gün pilates vardı bir gün step bir gün aerobik gibi bişikaydirigubbakcemile3 tam bir ayda alışıyorsun tüm hareketlere bende baştan çok zorlanıp hocaya dert anlatmaya çalışmıştım hoca bir ayda alışırsın merak etme demişti inan tam bir ay sürdü ve yapamadığım şey kalmamıştı yazıyordum biliyorsunuz.. bu zaman içinde nefesinde düzene girecektir asıl yoran nefes alma problemin oluyor çünkü ama alışırsın kolay gelsin canım..

mersam valla başlangıcı maşlangıcı bilmem... pilates zor spor... yaparken insanda "manyak mıyım ben ne zorum var kendimle" dedirtiyor :)))

abin için söyleyecek sözüm yok,sadece çok üzgünüm...keşke çaresi olsa,çaresizlik zaten beni susturan

ablacım inan yapamıyorum tembel tembel alıştırdı eşim beni yarın son inşallah perşembe bende yazacağım şu kadar adım attım diye bu kadar spor yaptım diye :))

ohh sebzeler filan çıkmış bende eksem erkenmi dedim ama değil dimi ablam sen ekmisin işte hani tohumdan ekmemde hiç fakat deneyeceğim özellikle biber geçen yıl saksılara çok ekmiştim çok güzel olmuştu yırtık bahçede geziyor ya bahçede ufak o yüzden ekemedim arka tarafta çok gölge ordada denedim olmuyorlar... saksılara azar azar deniyeyim... bende dün ebayda glayöl demiştik ya hani konuşmuştuk işte onlardan buldum aybaşına alacağım kısmetse azıcık deniyim istanbulda çok güzeldilerde burda nasıl olacak bilmem.. pazar günü eşim yapı markete gitmişti ordanda çiçek tohumları almıştım önümüzde ki pazar güzel olursa hava ekeceğim... fazla ekmem gerek ablamada yapıcam çünkü otele... ayy şu bahçe sevdası beni heyecanlandırıyor..

öyle ablacığım, bunu benim söylemem komik ama kocam benim değerimi bilmiyor.

sallamak huyumda yok,keşkeeee olsa. yapmayı çok istiyorum,şuanda dışarda mesela. normalde nerde olduğuna kadar haber veriri ama aramız bozuk ya,sadece geç geleceğim dedi.böyle kalabalık bir yerdeydi filan... uyuz oldum ama tamam diyip kapadım. hala da gelmedi yani.

evet canım hoca bana da dedi,1 ayda alışacaksın diyee... bakalım inş alışırım,güzel ama,insanın kendini zorlaması iyidir..

canım elimden geldiği kadr dikkat ediyorum artık yürüyüşlerimede başladım.bu gün çikolata yemedim ve yemiycem moralim bozukken canım daha fazla tatlı istiyor ama üstesinden gelecem.

reyhan ablam dediğin gibi güçlü olmak zorundayım ama böyle hastaların yakınları çok zarar görüyor.kendimi bırakma şansım yok kuvvettli olabilmek için bende bu gün antidepreana başladım yoksa bende tükenecem herşey daha kötü olacak.bir şekilde destek almak zorundayım.

oh ne güzel tohumlarıda ekmişsin bir kaç aya kadar mis gibi ellerinle toplayıp yersin.

çikolata canım bak bu başlangıç daha zorlarıda olacak .topun üstünden düşen olmadımı biz yuvarlanıyorduk .eğlenceliydi bence .ama çok zorrr.
evet canım çaresizlik beni çooook çoook üzüyor.

oburun dikkatine,
bende bu gün yaptıklarımı yaziyim.
sabah 1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir zeytin.
ara:yarım dilim kepek ekmek 1 dilim peynir.
öğlen:2kaşık kepekli makarna bol yoğurtlu ve yağsız.
yarım tane tavuk şinitsel
2 kaşık taze fasulye.
ikindin:1 tane karışık sebzeli börek.
akşam :2 kaşık yağsız ve yoğurtlu makarna .
karbonhidrat fazla kaçmış farkettim ama çok hareketli bir gün geçirdim.inşallah yakmışımdır.
spor:1 saat 15 dakika yürüyüş.

ah canım benim şimdi stres vardır sende üstüne yorgunluk hastalanma sakın dikkat et vitamin al bari...koşturmacanızda hayırlı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet sanırım halsiz vitaminsiz kaldım.
bi bitseydi bu koşuşturmacaboshayallersmile
çok teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan

cok yoruldum bu saatte tamamladim adimlarimi tam onbin adim aferin bana be..sempatiksalakcinni
hadin hayirli geceler size öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…