- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.481
evet ablam vakit bulunca bakıyorum arada bir sizlere .....Şenizmerhaba aebencigim seni görüyorum asagida kocaman öptüm sekercigim nasilsin?
cukulam insanlar bazan aynı frekansta olmaya biliyor . fakat bazan aynı telde çalmasını bileceksin ...yerimseniben yoksa hayat geçmek bilmiyor .
]
çikolata canım bak bu başlangıç daha zorlarıda olacak .topun üstünden düşen olmadımı biz yuvarlanıyorduk .eğlenceliydi bence .ama çok zorrr.
evet canım çaresizlik beni çooook çoook üzüyor.
cok yoruldum bu saatte tamamladim adimlarimi tam onbin adim aferin bana be..sempatiksalakcinni
hadin hayirli geceler size öptüm hepinizi
meraba ben aleyna kallistenin kızıyım.ufak olan..a.s
yaa arkadaşlar bugün sabah bijomla msnde konuştuk buraya yazmaya fırsatım olmamıştı.. dün akşam tam yatacağım boynumda tek tarafta bir acı hissettim elim çarptı öyle hissettim sonra huylandım oynadım oynadım daha çok acımaya başladı ama elime kitle filan şişlik bişey gelmedi bu sabah kalktım acı gittikçe arttı böyle yutkunurken filan bişi yok sadece dıştan acı var hemen doktora gittim sabah guatr kontrolü ve testi yapılacak sonra bişey çıkmazsa başkalarına bakılacak, bir tıçımı doğrultamadım son zamanlarda nasıl canım sıkıldı... allah dermansız dert vermesin, amin....
:roflol::roflol::roflol:kociş dediki göbek indi sen farkında diilsinalkisalkisalkis totoyada bak dedim döndümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kusura bakma arkandan konuşamam dedi:roflol::roflol::roflol:
dışarda mesela. normalde nerde olduğuna kadar haber veriri ama aramız bozuk ya,sadece geç geleceğim dedi.böyle kalabalık bir yerdeydi filan... uyuz oldum ama tamam diyip kapadım. hala da gelmedi yani.
ay benimki de geç gelir akşam aramız bozuk olunca. bir de seninki iyiymiş haber veriyor benimki onu da yapmaz :umursamaz: ben de hiiiç iplemem.. önceleri üzülüyodum ama sonradan sallaa gitsin oldu.. öğreniceksin canım yeni sayılırsın daha.. daha neler nelerrr öğreniceksin..
ah çikolatım öyle üşütmeye bağlı bir şey değil yoksa hiç takmazdım kafama ama akşam uyurken defalarca uyandım durdum hem psikolojik hem acıdan elim sürekli boynumda nasıl tarif etsem boynun yarıdan aşağısı böyle şah damarını bulursun ya onun altı yani yüzeysel bir doku değil benim aklıma hemen lenf bezleri geldi tabiki dün doktorda guatr testi yapalım sonrasına bakarız dedi üşütmeyle ilgili olsa beze gibi olur yada tutulma gibi durduk yere ağrıyan bir şey değil akklımdan hiç çıkmadı saat 10 gibi gidicem bakalım ne diyecekler hayırlısı...kallisim benim de aynı oldu,3 gün ağrıdı ensemin tek bir tarafı,boynuma doğru...ama benim geçti gibi birşey,gittikçe azaldı..
ihmal etme canım,ama korkma kötü birşey yoktur bence... tutulmuş da olabilir.geçmiş olsun
reyhan ablam ben sana yazmıştım geçen hafta ama cevap gelmeyince dedim ki mersanınkini tutturamadı galiba kaydirigubbakcemile3 o yüzden cevap vermedi... mersa 2. oldu ablacım 3 numaları pastaydı onun ki...ha aklima geldi cikmisken yine geldim..
pasta yarismasi ne oldu ben yine birseyler karistirdim yada atladim.. kim kazandi? ben iyi yere puanlama yapmismiyim himmmmm?
canım benim c değilde başka vitaminler kullanıyorum son tahlillerden sonra zaten verdi doktorum.. bu denli hasta olan mız mız yapan biride değilimdir hiç ama bu yıl böyle geldi bakalım..Hayatım nedir bu?Haftada bir ağrı çekiyorsun!....Vallaha sen bir kurşun döktür.Birdişin bir boğazın bitmedi gitti.Kilo vereceğiz diye zaten az yiyoruz.Onun verdiği bir zayıflıkta var.Vücut direnci Kırılıyor.Arada c vitamini al.Sakın iştah açar diye korkma aksine hareketle beraber kas yapıyor.Kesinlikle iştah açmıyor.
bijom rüyan hayırlara çıksın inşallah bak geçendede bizde mevzuu oldu, ayça daha sömestr tatile çıkmadan bir ödev verdi hocasının biri ve o gün başladı bu yapmaya geceli gündüzlü yapıyor renk kartelasını düşün onun gibi ama yüzlerce sayfa şekil şekil renkler çocuk tatile çıktı istabulda arıyorum ya bir arkadaşıla ya yeğenlerle oturmuş ödevi yapıyor eve geldi geçen hafta okula gitmedi btmedi çünkü okul en son dün gece uyumadı yinede 3-4 sayfa kalmış az sonra götürmesi gerek... bu öyle bunaldı ki dokunsan ağlıyor geçen akşam gökçe kanepede uyuyakalmış ayçada uyandırıyor gökçe biraz psikopattır bak gelirim gece uykunda görürsün dedi ayçayakaydirigubbakcemile3 ayçada o gece bir kabus görmüş ama hani çok bunaldığında olur ya nefessiz kalırsın filan bunalım kabusu işte öyle, kapı açıldı diyor gökçe sesleniyomuş ayçaaaa ayçaaaaa gel diyekaydirigubbakcemile3 ulen gelirim dedi geldi kabusumuda uykumuda mahvetti diyorkaydirigubbakcemile3 şimdi gökçe her kızdığında bak gelirim gece deyip duruyordelikafaduldenherkese günaydınn a.s.
erkenden kalktım yine. rüyamda yurt arkadaşlarımı gördüm, sanırım samimi arkadaşlıkları ve okul zamanlarımı kısaca çok çok mutlu olduğum günleri özledim.. sonra da bir daha uyuyamadım, erken yatmıştım zaten. yiyosa geç yatsaydım meyve günü zor geçti :bbo:
bu arada bugün pilates yaptım,hayatımda ilk kez..tam bir faciaydı :)) öldüm,geberdim. çok zor kızlar.doğru dürüst yapamadım bile...
ama vazgeçmeyeceğim!
herkese günaydınn a.s.
erkenden kalktım yine. rüyamda yurt arkadaşlarımı gördüm, sanırım samimi arkadaşlıkları ve okul zamanlarımı kısaca çok çok mutlu olduğum günleri özledim.. sonra da bir daha uyuyamadım, erken yatmıştım zaten. yiyosa geç yatsaydım meyve günü zor geçti :bbo:
pia cım sıfır kaçamak dün :lepi: 1 litre falan da su içtim.
bugün de az önce ilk patatesimi yedim. kücük bir soganı ikiye böldüm yarısını doğradım. biraz tuz biraz nane ektim ve yedim salata gibi şahane oldu. şimdi de slim çayımı içiyorum..
evet canım kendini affetmek.. biz kendimize kızıp yiyoruz aslında,düşünürsen..
citol ,
canım öncelikle şunu söylemeliyim ki,bijoma tamamen katılıyorum. çok yanlış bir beslenme tarzın var.çok karbonhidrat ağırlıklı yiyorsun,alışmışsın buna anlıyorum.ve sana üstüne basa basa,iyi bir beslenme uzmanına gitmeni tavsiye ediyorum.en azından yeme şeklini,örnek bir diyetle görmüş olursun.
not: öğünlerini tek tek değil,akşama hepsini birden yazarsan senin için boş oldukça ben de yorum yapabilirim canım.sen de bizler gibi günü toptan 1 mesajda yaz...
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhkız sus kız !
ablacım inan yapamıyorum tembel tembel alıştırdı eşim beni yarın son inşallah perşembe bende yazacağım şu kadar adım attım diye bu kadar spor yaptım diye :))
ohh sebzeler filan çıkmış bende eksem erkenmi dedim ama değil dimi ablam sen ekmisin işte hani tohumdan ekmemde hiç fakat deneyeceğim özellikle biber geçen yıl saksılara çok ekmiştim çok güzel olmuştu yırtık bahçede geziyor ya bahçede ufak o yüzden ekemedim arka tarafta çok gölge ordada denedim olmuyorlar... saksılara azar azar deniyeyim... bende dün ebayda glayöl demiştik ya hani konuşmuştuk işte onlardan buldum aybaşına alacağım kısmetse azıcık deniyim istanbulda çok güzeldilerde burda nasıl olacak bilmem.. pazar günü eşim yapı markete gitmişti ordanda çiçek tohumları almıştım önümüzde ki pazar güzel olursa hava ekeceğim... fazla ekmem gerek ablamada yapıcam çünkü otele... ayy şu bahçe sevdası beni heyecanlandırıyor..
Merhabalarrrrr..
MERSACIGIM PIACIGIM. cok üzücü yazdiklariniz rabbim sifalarini verir insallah. ne desek hafif kaliyor. ates düstügü yeri yakiyor. sabirli olun güclü olun kendinizi toparlamaya calisin demekten baska elimden birsey gelmiyor..bilmiyorumkismile
CIKOLATAM ne diyecegimi bilemiyorum canimya.bazi erkekler körmü diyorum,ellerindeki cevheri göremiyorlar.mutsuz olmak icin hic bir sebep yokken yinede huzursuzluk cikarabiliyorlar. ben mustanga hep derim birilerini birseyleri degistiremiyeceksen hicde üzme kendini sallaaaaaaaa....
KALLISIM allah korusun canim ya nedir senin bu sene bir türlü totonu dogrultamadin.allah beterinden saklasin kötü seyler düsünme..
yediklerin cok güzel olmus yürüyüste yapiyorsun insallah? benim 10bini doldurma sartim artik gecerli simdi kalkip yine yürüyecegim. ama ben hepsini birden yürüyemiyorum güne dagitiyorum kosu bandinda asagi yukari 1 saat yürüyorum kalanida günlük yürüyüslerim oluyor.. iki yil öncede böyle yapiyordum listemide az sonra yaparim yürüsüyümde bitmedi zaten 6200 adimdayim.
bugün tohumlarimi ektim.. toprak donmustu cok zor oldu ugrastirdi beni domates ektim dolmalik etli biber aci ispanyol biberi dereotu chilly biberi ektim.. görüldügü gibi ben biber hastasiyim :)) kar kalkip toprak yumusayincada misir ay cicegi dikecegim bahceye
kallisim gelince yaz ne dedi dr merak ediyorum bilmiyorumkismile
pia cım kolay gelsin canım yoğurt günüm kolay geçer benim tok tutuyor beni..
Ewwet döndüm 15-20 dakka daha burdayım.C Vitamini herkese duyurulur.Spor, yürüyüş ,ev işi yani hareket edeceğiniz zaman ! saat öncesi alacağınız 1000mg'lık C vitamini yağların yakımını kolaylaştırıp kasa çeviriyor.
Geçen sene ben bu siteye üye olmadan önce bir yerlerde okumuştum.Sporculara tavsiyede bulunan bir siteydi.Kas yapmak yağları eritmek için bir madde var aklıma gelmiyor. Hah citrin, bizim sitede de konu başlığı.Birara bende kullandım.Bu citrin denen madde spor yaparken normalde terleyeceğinden 5 kat daha fazla terletiyor insanı.Yağlar kasa dönüyor.Ammaa sporu bıraktıktan ve citrinide bıraktıktan sonra aynen kdv gibi yol,su ,elektrik misali yağlar size simit ve toto olrak geri geliyor.
Yukarda biraz yanlış ifade etmişim.Sporcuların sayfasında citrin denen madde kullanarak kasların güçleneceği ve artacağı yazıyordu.Ama biri de bunun yanlış olduğunu ve citrinin vucutta birikim yapabileceğini daha sonra yağların tekrar geri geleceğini ,bunun yerine C vitaminin daha faydalı olduğunu yazıyordu..
Kısacası arkadaşlar C vitamini hem insana zindelik veriyor hemde yağları kasa çevirmede yardımcı oluyor.Ben denedeiiiim.Ama dediğim gibi hareket etmeden 1 saat önce almak lazım ki kana karışıp işe yarasın.Geçen sene 3 haftaya yakın Hergün 1000lik c vitamini alıp ,evi oda oda ,tavandan duvara ,yere her köşesini temizlemiştim.Onun sayesinde de kilo vermiştim.
Eeeee akıl veriyorumda ben niye başlamıyorum.Hadi bugünden itibaren başlayayım gene ben vitamin takviyesine.
çikolatım spora başlamandan o kadar mutluyum ki sanki kendim başlamışım gibi. bu sefer olacak hissediyorum canım opuyorumnanaktan[/B]
herkese günaydınn a.s.
ah çikolatım öyle üşütmeye bağlı bir şey değil yoksa hiç takmazdım kafama ama akşam uyurken defalarca uyandım durdum hem psikolojik hem acıdan elim sürekli boynumda nasıl tarif etsem boynun yarıdan aşağısı böyle şah damarını bulursun ya onun altı yani yüzeysel bir doku değil benim aklıma hemen lenf bezleri geldi tabiki dün doktorda guatr testi yapalım sonrasına bakarız dedi üşütmeyle ilgili olsa beze gibi olur yada tutulma gibi durduk yere ağrıyan bir şey değil akklımdan hiç çıkmadı saat 10 gibi gidicem bakalım ne diyecekler hayırlısı...
choko pilates muthis birsey.. bir süre sonra rahatladigini görüceksin masajdan cikmis gibi bir etki yapiyor pilates..
valla ciklotam diyetisyenden fazla şey biliyorum ben
iş uygulamaya gelince ilacımı kafama süremiyorum
bu ara geçtigimiz ramazan bayramı bitimi gittim diyetisyene ama
adamla anlaşamadıkk
bana sabah 8 de yiceksin arada2 porsiyon meyve sonr 1 de ögle yemegi
ben duramam o kadar elim ayagım uçar diyorum yok dayanacaksın diyorr
dövmedimde adamıı :roflol: gene sinirlendim
kallisim gelince yaz ne dedi dr merak ediyorum bilmiyorumkismile
kallisim gelir gelmez yaz,meraktan öleceğim yoksa.
ben yine de önemsiz olduğuna inanıyorum...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?