Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ha aklima geldi cikmisken yine geldim..
pasta yarismasi ne oldu ben yine birseyler karistirdim yada atladim.. kim kazandi? ben iyi yere puanlama yapmismiyim himmmmm?

merhaba aebencigim seni görüyorum asagida kocaman öptüm sekercigim nasilsin?
evet ablam vakit bulunca bakıyorum arada bir sizlere .....Şeniz
ne güzel keşke benimde bahçem olsada eksem ,diksem çok severim toprakla ugraşmasını ...
mersacım durumun çok zor RAbBIM kolaylık versin ....:çok üzgünüm:
kalişim genemi hasta oldun sen .akannehir
cukulam insanlar bazan aynı frekansta olmaya biliyor . fakat bazan aynı telde çalmasını bileceksin ...yerimseniben yoksa hayat geçmek bilmiyor .
hepinize iyi geceler. umarım herşey gönlünüzdeki gibi olur .....
opuyorumnanaktan
GECE

Çöktü karanlık bastı sis yine..

Hem gönlüme hem geceye...

Hey hat , yokmu .güneş dogacak ?

Her yanı aydınlatacak..

Sokak karanlık gece karanlık ..

Ben karanlık ,yıldız dolu gök.

Ama uzakta ,ne faydası var geceye.

Ve bana karanlıgı dagıtmadıktan sonra ..

Uzanıp indirsemmi gökten ..

Yakarmı ellerimi .

Bir gece birde ben karanlık

sizin gecenizde gündüzünüzde aydınlık olsun...

Son düzenleme:
ben çıkmıştım ama geri gelip unutmadan raporumu vereyim dedim tombilime

09.00 1 tane portakal,2 dilimtam buğday ekmek,az peynir,6 zeytin

sonrasında spora gittim,yarım saat cardio,50 dk pilates!

12.00 bir avuç kadar kuru meyve

15.30 bir tavuk budu,çok az patates (dün akşamki tavuklu patates yemeği yani) , 2 kaşık pilav,1 dilim tam buğday ekmeği

yemek üzerine bir de temizlik yaptım.ve 17.30 civarı uyumuşum...eh artık hem pilates hem temizlik..

20.00 yemek yapmadım kendime,beyefendi yoktu.ama seda geldi ve ona mantı yaptım,2 kaşık da ben yedim.sadece 2 kaşık ve yağsız!

gece:1 portakal

2 litre ve belki daha fazla su içtim...gee bir de ben 3-4 gündür elma sirkeli ılık su da içiyorum akşamları.

cukulam insanlar bazan aynı frekansta olmaya biliyor . fakat bazan aynı telde çalmasını bileceksin ...yerimseniben yoksa hayat geçmek bilmiyor .
]

çok haklısın aebenim,bazı şeyleri de görmezden gelmek gerekiyor.benim hatam da bu sanırım. karşımdaki 10 hata yapsa ben illa 10 unu da söylemek zorundayım klava:

ben beeeeeeeeeeeennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben düştüm topun üstünden ,çok komikti yaa :)
ayyy daha zorları da mıolacak..yandım desene.ama devam etmek istiyorum yine de:)

cok yoruldum bu saatte tamamladim adimlarimi tam onbin adim aferin bana be..sempatiksalakcinni
hadin hayirli geceler size öptüm hepinizi

reyhan ablam sana helal olsun :lepi:
iyigeceler ablacığım

Günayyydııın güzeller........
Herkese sağlıklı huzurlu güzel günler olsuuun.....Dün akşam yazdıklarınızı ancak okudum.

Hayatım nedir bu?Haftada bir ağrı çekiyorsun!....Vallaha sen bir kurşun döktür.Birdişin bir boğazın bitmedi gitti.Kilo vereceğiz diye zaten az yiyoruz.Onun verdiği bir zayıflıkta var.Vücut direnci Kırılıyor.Arada c vitamini al.Sakın iştah açar diye korkma aksine hareketle beraber kas yapıyor.Kesinlikle iştah açmıyor.

Ewwet döndüm 15-20 dakka daha burdayım.C Vitamini herkese duyurulur.Spor, yürüyüş ,ev işi yani hareket edeceğiniz zaman ! saat öncesi alacağınız 1000mg'lık C vitamini yağların yakımını kolaylaştırıp kasa çeviriyor.
Geçen sene ben bu siteye üye olmadan önce bir yerlerde okumuştum.Sporculara tavsiyede bulunan bir siteydi.Kas yapmak yağları eritmek için bir madde var aklıma gelmiyor. Hah citrin, bizim sitede de konu başlığı.Birara bende kullandım.Bu citrin denen madde spor yaparken normalde terleyeceğinden 5 kat daha fazla terletiyor insanı.Yağlar kasa dönüyor.Ammaa sporu bıraktıktan ve citrinide bıraktıktan sonra aynen kdv gibi yol,su ,elektrik misali yağlar size simit ve toto olrak geri geliyor.
Yukarda biraz yanlış ifade etmişim.Sporcuların sayfasında citrin denen madde kullanarak kasların güçleneceği ve artacağı yazıyordu.Ama biri de bunun yanlış olduğunu ve citrinin vucutta birikim yapabileceğini daha sonra yağların tekrar geri geleceğini ,bunun yerine C vitaminin daha faydalı olduğunu yazıyordu..
Kısacası arkadaşlar C vitamini hem insana zindelik veriyor hemde yağları kasa çevirmede yardımcı oluyor.Ben denedeiiiim.Ama dediğim gibi hareket etmeden 1 saat önce almak lazım ki kana karışıp işe yarasın.Geçen sene 3 haftaya yakın Hergün 1000lik c vitamini alıp ,evi oda oda ,tavandan duvara ,yere her köşesini temizlemiştim.Onun sayesinde de kilo vermiştim.
Eeeee akıl veriyorumda ben niye başlamıyorum.Hadi bugünden itibaren başlayayım gene ben vitamin takviyesine.

kociş dediki göbek indi sen farkında diilsinalkisalkisalkis totoyada bak dedim döndümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kusura bakma arkandan konuşamam dedi:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

reyhan abla şu adımlarını yazıyosun bi kıskanıyorum bi kıskanıyorum sorma. maşallah sana nazar değmesin

çikolatım spora başlamandan o kadar mutluyum ki sanki kendim başlamışım gibi. bu sefer olacak hissediyorum canım opuyorumnanaktan

herkese günaydınn a.s.
erkenden kalktım yine. rüyamda yurt arkadaşlarımı gördüm, sanırım samimi arkadaşlıkları ve okul zamanlarımı kısaca çok çok mutlu olduğum günleri özledim.. sonra da bir daha uyuyamadım, erken yatmıştım zaten. yiyosa geç yatsaydım meyve günü zor geçti :bbo:

pia cım sıfır kaçamak dün :lepi: 1 litre falan da su içtim.
bugün de az önce ilk patatesimi yedim. kücük bir soganı ikiye böldüm yarısını doğradım. biraz tuz biraz nane ektim ve yedim salata gibi şahane oldu. şimdi de slim çayımı içiyorum..

ah çikolatım öyle üşütmeye bağlı bir şey değil yoksa hiç takmazdım kafama ama akşam uyurken defalarca uyandım durdum hem psikolojik hem acıdan elim sürekli boynumda nasıl tarif etsem boynun yarıdan aşağısı böyle şah damarını bulursun ya onun altı yani yüzeysel bir doku değil benim aklıma hemen lenf bezleri geldi tabiki dün doktorda guatr testi yapalım sonrasına bakarız dedi üşütmeyle ilgili olsa beze gibi olur yada tutulma gibi durduk yere ağrıyan bir şey değil akklımdan hiç çıkmadı saat 10 gibi gidicem bakalım ne diyecekler hayırlısı...
ha aklima geldi cikmisken yine geldim..
pasta yarismasi ne oldu ben yine birseyler karistirdim yada atladim.. kim kazandi? ben iyi yere puanlama yapmismiyim himmmmm?
reyhan ablam ben sana yazmıştım geçen hafta ama cevap gelmeyince dedim ki mersanınkini tutturamadı galiba kaydirigubbakcemile3 o yüzden cevap vermedi... mersa 2. oldu ablacım 3 numaları pastaydı onun ki...

canım benim c değilde başka vitaminler kullanıyorum son tahlillerden sonra zaten verdi doktorum.. bu denli hasta olan mız mız yapan biride değilimdir hiç ama bu yıl böyle geldi bakalım..
sen c vitamini alıp evi temizlemişsin bende geçen yıl her sabah kalktığımda kocaman bir sürahiye su doldurup içine bir limon dilimliyordum öğlene akşama dek içip duruyordum sonra ne gece uyku ne bişeykaydirigubbakcemile3 aşırı enerji veriyor doğru...

bijom rüyan hayırlara çıksın inşallah bak geçendede bizde mevzuu oldu, ayça daha sömestr tatile çıkmadan bir ödev verdi hocasının biri ve o gün başladı bu yapmaya geceli gündüzlü yapıyor renk kartelasını düşün onun gibi ama yüzlerce sayfa şekil şekil renkler çocuk tatile çıktı istabulda arıyorum ya bir arkadaşıla ya yeğenlerle oturmuş ödevi yapıyor eve geldi geçen hafta okula gitmedi btmedi çünkü okul en son dün gece uyumadı yinede 3-4 sayfa kalmış az sonra götürmesi gerek... bu öyle bunaldı ki dokunsan ağlıyor geçen akşam gökçe kanepede uyuyakalmış ayçada uyandırıyor gökçe biraz psikopattır bak gelirim gece uykunda görürsün dedi ayçayakaydirigubbakcemile3 ayçada o gece bir kabus görmüş ama hani çok bunaldığında olur ya nefessiz kalırsın filan bunalım kabusu işte öyle, kapı açıldı diyor gökçe sesleniyomuş ayçaaaa ayçaaaaa gel diyekaydirigubbakcemile3 ulen gelirim dedi geldi kabusumuda uykumuda mahvetti diyorkaydirigubbakcemile3 şimdi gökçe her kızdığında bak gelirim gece deyip duruyordelikafadulden

aklıma geldi yaa böyle anlatırken, reyhan abla sen iyi rüya yorumluyorsun geçende ben gördüm deniz kenarındayız yüksekçe bir duvar üzerinde benim kızlar var ilerdede bir kaç kadın ve 3 yaşlarında bir kız çocuğu, çocuk denize yaklaşıyor annesi umursamıyor bende söylenip duruyorum.. az sonra denize bir bakıyorum çocuk gidiyor elindede bir fener var ışık yani önce yüzeyde çırpınıyor benim ayça çok derine dalar ve iyi yüzer önce ona sesleniyorum ayça da bir üst duvarda başka tarafa bakıyor seslenip diyorum ki ordan yardım çağır ve gel çocuğu kurtar ayça gelip atlayana dek çocuk batıyor elindeki fenerin ışığı gözüküyor ama ayça dalıyor çocuğu bulamıyor bende atlıyorum ikimiz çocuğu bulup çıkartıyoruz duvarın üstüne ve orda uyandım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bu arada bugün pilates yaptım,hayatımda ilk kez..tam bir faciaydı :)) öldüm,geberdim. çok zor kızlar.doğru dürüst yapamadım bile...
ama vazgeçmeyeceğim!

choko pilates muthis birsey.. bir süre sonra rahatladigini görüceksin masajdan cikmis gibi bir etki yapiyor pilates..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisen zor gününü kacamaksiz atlatmissin süpper
benim yogurt günü bugunde disardayim ama bir yolunu bulucak ins aksam bende öyle yazabilirim... 1.gün bir waffeln 2. gün kacamaksiz(o gun evdeydim) 3. gün bir köfte kepekli bir sekerlemeyele kacamak yapmistim... dün aklima geldi ben tatli cok yiyorum ya.. haftalik takip edip yazicam ne kadar yiyorum diye

simdi sporaaa

kallisim gelince yaz ne dedi dr merak ediyorum bilmiyorumkismile

pia cım kolay gelsin canım yoğurt günüm kolay geçer benim tok tutuyor beni..

valla ciklotam diyetisyenden fazla şey biliyorum ben
iş uygulamaya gelince ilacımı kafama süremiyorum

bu ara geçtigimiz ramazan bayramı bitimi gittim diyetisyene ama
adamla anlaşamadıkk
bana sabah 8 de yiceksin arada2 porsiyon meyve sonr 1 de ögle yemegi
ben duramam o kadar elim ayagım uçar diyorum yok dayanacaksın diyorr
dövmedimde adamıı :roflol: gene sinirlendim
tohumdan yetiştirmek zordur çok
şaşırtma yapmam lazım onlara ben hiç ugraşmıyrum domates biber stilleri satılır mayıs aylarında alır dikerim
topragı bellemen laızm kız
sonra tırmıkla düzleyip kerdiler oluşturman
benyaptım bir aydır ugraşıyorum
ve geçen gün sogan sarımsak diktim
dünde yeşillik tohumu aldım
maydonoz tere turp ıspanak
azar azar aldım tadımlık dikicem

insanın kendi emegi diktigi meyve sebzenin yerini hiç bir şey tutmuyorr

pia cım kolay gelsin canım yoğurt günüm kolay geçer benim tok tutuyor beni..

benimde başım nasıl agrıyorr bugunn sabah 5 de kalktımagrı ile
benimde boynumda 3-4 tane fıtık var sık sık rahatsız ediyor benii
şu an bile duramıyorummakannehir

günaydın kızlarrrrr.....
1 saat 10 dakikalık yürüyüşümü yaptım geldim .şimdide hafif kahvaltımı ettim hemde kendi yaptığım ekmekle .ben bu ara ekmek yapmaya sardım bir seferinde tutuyor bir seferinde taş gibi oluyor ama çok hoşuma gidiyor saf doğal bol kepek.
bide bijomun söylediği çayı aldım şimdide ondan içecem.hepinizi öpüyorum güzel bir gün geçiririz inşallah.

sporumu yaptim geldim
50 dk agirlikli egzersiz..200 mekik

kallisimm ne guzelyaaa ... özendim.. benimde kücük bi bahcem var ama hic ekmedim

mersacim benimde canim cekti resmen..bende yaparim kendim ekmek ben hazir karisimla yapiyorum arada.. evde bir paket vardi 2 günüm daha var diyetim bitince yapim bari

kız obur bunu ben de duydum,c vitaminim var elimde. ben de başlayayım öyleyse ,gerçi her sabah portakal suyu içiyorum en az 4 portakaldan yapılıyor. fazla olmaz mı aceba ?

çikolatım spora başlamandan o kadar mutluyum ki sanki kendim başlamışım gibi. bu sefer olacak hissediyorum canım opuyorumnanaktan
[/B]

canımsın sen...ben hissetmiyorum ,bu sefer biliyorum bijom! azmim ve desteğiniz sayesinde bu kilolar bu sefer gidecek.

canım ya,yalnızsın ya orda..çok normal aslında bu rüya. Allah hayırlara çıkarsın

kallisim gelir gelmez yaz,meraktan öleceğim yoksa.
ben yine de önemsiz olduğuna inanıyorum...bilmiyorumkismile

choko pilates muthis birsey.. bir süre sonra rahatladigini görüceksin masajdan cikmis gibi bir etki yapiyor pilates..

evet öyle diyorlar canım.çok da terletiyor.bakacağuk artuk :)

Ama citol cüğüm, biraz zorlayacaksın kendini. doktor doğru söylemiş,kızma ama... sonuçta hangimiz seve seve diyet yapıyoruz ki? börek,kek yemeyi kim istemez. benim de en sevdiğim şeylerden biri sabahları tatlı yemektir.ama şuan evde tatlı olmasına rağmen yemiyorum.ayrıca çooook diyet yaptım,hiç de öyle kahvaltı sonrası hem ara öğün yapan birinin elinin ayağını oynadığını duymadım.2 saatte bir yiyen insanın eli ayağı oynamaz! bence sen git ve örnek menünü al gel ve uygulamaya çalış. kızma ama ben seni yeterince istekli görmüyorum citol cğm.

kallisim gelir gelmez yaz,meraktan öleceğim yoksa.
ben yine de önemsiz olduğuna inanıyorum...bilmiyorumkismile

canlarım geldim geldimde kan verdim saat 3 ten sonra gelin dedi doktoreyvahedigeldismile

yok yaa telaşlanmayın yoktur bişeyciknaniknanik sonucu alıp eve gelir gelmez yazarım canlarım yani akşam üzeri tabiki eğer sonuç çıkarsa başka bir tahlile gerek kalmazsa olumunekankayizsmile

bijom yaa yazamadım dünden beri o fincanlara bittim ben yaa bana özelden filan yazsana fiyatını nolur belki bende aldırırım sana zahmet olmazsa tabiki... içim gitti deseni çok özel çünkü bayıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…