Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada carnitin siparişi verdim. Squata başladım dün bugün bacaklarımdan ölüyorum resmen yürüken pertim çıkıyor. Akşam bu bacakla spora gitcem birde

Tuzlu leblebi yiyorum kaptanım. Yolculuk gunu baya kötü olmustum ama dünden beri daha iyiyim cok sukur :)
canım13. haftaya kadar artar bulantılar şanslıysan 13. hafta geçer dğilsen hamilelik sonuna kadar devam eder
özgecim artık sopa elimizde acil önlem planları ne yapabiliriz
bu arada benim durumda felaket btlbetul kadar olmasa da 75,8 di sabah diyetisyenimin listesine başladım sıkı bir şekilde yapacağım yılbaşına kadar hedefim 10 kg vermek sonrası allah kerim

Hepimize kolay gelsin...tüm Takimlar benzer durumda sanirim bölüm neydi ? ne üzerine tez yazacaktin...bende sene sonuna dogru baslasam iyi olacak

Herzaman bir yesil caya beklerim Bizimde halimiz pek iyi degil...sizinkiler kilo alip bari yolu buluyorlar benimkiler buraya geri dönemediler kiz yok ben baskoydum bu yola...Allah nasip ederse.. Ben bitti demeden bitmez biz Kadromla hemfirikiz Enise07 ve @Ses35 cnm yardimcilarim... saolsunlar arkamdalar en kötü ihtimalle bile 3 kisi kaliriz ama Takim kapanmaz

Cezalarınızı yazıyorum hanımlar, yok ben yapamadım, yok ben edemedim anlamam! Kilo vermek isteyenler paşa paşa bugün yapacak cezalarını, yapmayanlar icin uyarı/kınama sistemimiz geri gelmistir, cok isterlerse başka takımların ortalamasına artı olarak katkıda bulunabilirler, işimize gelir! Agır konusturdunuz beni vallahi!

Nanelibal : Leslie 4 mil + 300 zıplama
parkbyull : Leslie 4 mil (ya da en az 1 saat yürüyüs)
btlbetul : Leslie 4 mil + 500 zıplama
nilsub : Leslie 5 mil

T tatlitambak sen de bi kilo bildir bakayım, ona göre senin de cezan gelecek

Senin en son bildirimin de 75.5'mis canım. Artı degilsin ama sabitsin. O yüzden sen bugun mutlaka 100 zıplama yap, normal sporunu da unutma

Valla kaptanim ben de yarim kilo artidayim ama dunki 6saatlik yuruyuse borçluyum kendini sanirim dun yesilcayda icmedim gider yarina diye dusunuyorum.. Acil plana gelirsek
1. Herkes deli gibi sporunu yapmalı.. Yuruyun olum en azindan cikin disari daha hava sogumadi
2. Herkes bu hafta ac uyuycak,aksam yemekleri erken yenilecek. Gerekirse acligi bastirmak icin erken yatin. Hem gece salinan bazi hormonlar leptin gibi met hizlandiricidir.
3. Bu hafya ekmek yiyeni vururum.. Menuye yazmayin sakin.. Hem şüşko olduk hem ekmek yok artikk..
4. Herkes menüsüne yumurta yogurt sut peynir kesinlikle eklesin uzun sure tok tutuyo ve yakilmasi daha zor vucut daha fazla enerji harcıyo..
5. Meyve porsiyonlarini küçültün hanimlar. Gecen birinde 2dlim kavun gordum yok artik.. 2kup yiyin,uzumu bi salkim yemeyin,10taneyi gecmesin..
6. Herkes suyunu icsin en azzz 2,5 lt. Emzirwn varsa onlar daha cok icsin hele sutleri artar.
7. Emzirenler dışında herkes bu hafta odem atici bi tarif yapiyo.. Buraya da yaziyo herkes farklo tarifler gorur en azindan..
8. Bundan sonra cikelat,pasta borek sarma dolma.. vay efendim misafir geldi yok efendim zorladilar.. 3kere kacamakli menu yazana surpriz ödül vermeyi düşünüyorum mesela Büyük ikramiye gibi düşünün

Benim onerilerim bunlar.. aklima ilk gelenleri yazdim.. Ayrica karne notumuz cok kotu analiz raporunu yayinlamislar gecen 2.likten 6.liga geriledik bravo bize

ooo cezalarda gelmiş

canım ekmek kahvaltıda yenebilir bu kadar acımasız olma
ben mesela diyetisyenimin listesine uyacağım harfiyen
onda günde 4 dilim var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…