Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin kızın şimi ana sınıfınamı başladı ? hayırlı olsun hepimize okulu uzakmı
bizim okulumuz 150 mt kadar çok yakın sabah 08,30 gidiyor öğlen 12,30 da yemeğe geliyor öğleden sonra 15,00 de geliyor okulda yemek veriyorlar ama uzak öğrencilere yakınlar evlerine gidiyor çok rahatım şükür o konuda yakın olması çok iyi oluyor

Hani nerde gene kimse menü yazmamıs???! Yarın cidden sıkıyönetim ilan ediyoruz artık, bu böyle olmayacak
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1y.k tahin pekmez
2 ç.k kızılcık reçeli
1 çatal kaşar
2 bardak çay
2 light zeytin

Ara
1 yeşil elma
Öğle
1 sade kahve
1 yeşil elma
Akşam:
1 tabak makarna
1 tabak çorba
Ara:
1 tuzlu kurabiye

ben akşam yemeği yemiciğim

makarna yedin birde o tuzlu kurabiye olmayaydı iyiydi....

meraba canım evet hatırladım seninle konuşmuştuk, bende yıldırım beyazıtta oturuyorum, sanırım bide afra nickli arkadaş kayseriliydi o da bu takımda :)
Bugün dışarda isim vardı geç geldim o yüzden
Sabah 1 saat yuruyus
Domates salatalık
Sütte bir yumurta
Öğle şekersiz sade nescafe
Bir salatalık

Aksam
Dükkana uydurdugum guvecte yaprak sarma kıymalı kayseri usulü ama princ yerine yulaf kepegi koyacam resim atarim
Cacık salata
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı içerim bugün
Metabolizma hizlansin diye de hergun sütlü tarcinli Türk kahvesi iciyorum. İşe yarıyor galiba dünden bugüne 400 Gr eksideyim
Regl yavaş yavaş sona eriyor sadece Regl de 2.1kg verebilmisim son kg 85.5
Atabilirsem eski bene bi bakın öyle olsam yeter dimi

Canim ana sınıfı değil Sıbyan mektebine gidiyor bu sene de seneye direk 1. Sınıfa başlayacak. Evin okula yakın olması çok güzel. Kızım ilkokula başlayınca bende öyle yakın ev istiyorum. Insaallah. Serviste aklımıza kaliyor

Ay bugün bende senin bu kahveden yaparım akşam yemeğinden sonra.
Bir yumurta canavarı olarak Sütle olan yumurtayı merak ettim bu ikisinin tarifini tamyyada deneyeyim canim

Evet hatırladım şimdi soylemiştin...daha öncede inşallah yakın bir iyi okul bulursun servis bencede çok zor..

Ben turk kahvesinde sutu sevmiyorum canım yaaa...

Ay bugün bende senin bu kahveden yaparım akşam yemeğinden sonra.
Bir yumurta canavarı olarak Sütle olan yumurtayı merak ettim bu ikisinin tarifini tamyyada deneyeyim canim
Yap yap bende akşam iciyorum ama yemekten hemen sonra değilde 2saat sonra iç tatlı bile istemez son
Kahve istediğin kupa süt ölçüsü
Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi
Bir çay kaşığı tarçın hepsini birden cezveye atıp karıştırıyoruz sonra kaynayana kadar karistirmiyorum afiyet olsun
Sutle yumurta
Kaç yumurta kiracaksan ona göre sütü tavaya koy yumurtaları kasede çırpın süte dökün normalde koyduğum erimiş yağ kadar koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…