- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.481
hahahaaha sendeki umutdan bende istiyorumolsun hızlı gelen hızlı gider.... yerleşemeden göndercez onları.....
canım senin kızın şimi ana sınıfınamı başladı ? hayırlı olsun hepimize okulu uzakmıBenim.kilom 77.7morordek inatettimolacak
En Sonku bildirime göre 1.5 kilo fazlam var. Cumaya kadar onu atıp eksi ile gelecem söz. Ben kendime güveniyorum.
Spor cezamı kesebilse niz.
Kızımın ilk okul günü yoğunum yani.
KahvaltıHani nerde gene kimse menü yazmamıs???! Yarın cidden sıkıyönetim ilan ediyoruz artık, bu böyle olmayacak
ben akşam yemeği yemiciğimEvet hanimlar ozellikle bu sabahin şekerlerinilsub @Nanelibal parkbyull ve @btlbetul sizi önce birbirinize sonra Allaha havale ediyorum.. kollontai olaydi buralarda direk ona havale ederdim..
Biz degistirelim bu hafta yarışın konusunu kim vermis degil de kim almis yapalim diyorum sevgili yönetim ne diyosunuzmorordek ve @toplight ?? Valla 1.biziz o zaman Beynimi yaktiniz sabah sabah beynimi..lazim bu kafa bana tez yazicam bu sene ben yaaa ordekcim sporlari aldiysa ben de yemeklerinize el koyuyorum 1hafta katıksız hapis size.. aksam eeennn gec 18.00de aksam yemekleri yenmis olsun.. gun icinde yediklerinizde de ben ve sopam hep gözünüzün önünde olsun canimlar
makarna yedin birde o tuzlu kurabiye olmayaydı iyiydi....Kahvaltı
1 kase yoğurt
1y.k tahin pekmez
2 ç.k kızılcık reçeli
1 çatal kaşar
2 bardak çay
2 light zeytin
Ara
1 yeşil elma
Öğle
1 sade kahve
1 yeşil elma
Akşam:
1 tabak makarna
1 tabak çorba
Ara:
1 tuzlu kurabiye
aç kalma bacım hafif yoğurlu bişeyler ye gece yarısı açıkma sonraben akşam yemeği yemiciğim
Benimle konusmustun Canım Benim Kayseride yasayan
bende altinoluk ta oturuyorum kizlar
2 saat yurudumSeni de kaçırmışım gözden. Sen de 300 zıplama yap yapabiliyorsan. Saglık sorunun falan varsa en az 45 dk yürüyüs de olur
Bugün dışarda isim vardı geç geldim o yüzdenmeraba canım evet hatırladım seninle konuşmuştuk, bende yıldırım beyazıtta oturuyorum, sanırım bide afra nickli arkadaş kayseriliydi o da bu takımda :)
canım senin kızın şimi ana sınıfınamı başladı ? hayırlı olsun hepimize okulu uzakmı
bizim okulumuz 150 mt kadar çok yakın sabah 08,30 gidiyor öğlen 12,30 da yemeğe geliyor öğleden sonra 15,00 de geliyor okulda yemek veriyorlar ama uzak öğrencilere yakınlar evlerine gidiyor çok rahatım şükür o konuda yakın olması çok iyi oluyor
Bugün dışarda isim vardı geç geldim o yüzden
Sabah 1 saat yuruyus
Domates salatalık
Sütte bir yumurta
Öğle şekersiz sade nescafe
Bir salatalık
Aksam
Dükkana uydurdugum guvecte yaprak sarma kıymalı kayseri usulü ama princ yerine yulaf kepegi koyacam resim atarim
Cacık salata
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı içerim bugün
Metabolizma hizlansin diye de hergun sütlü tarcinli Türk kahvesi iciyorum. İşe yarıyor galiba dünden bugüne 400 Gr eksideyim
Regl yavaş yavaş sona eriyor sadece Regl de 2.1kg verebilmisim son kg 85.5
Atabilirsem eski bene bi bakın öyle olsam yeter dimi
Evet hatırladım şimdi soylemiştin...daha öncede inşallah yakın bir iyi okul bulursun servis bencede çok zor..Canim ana sınıfı değil Sıbyan mektebine gidiyor bu sene de seneye direk 1. Sınıfa başlayacak. Evin okula yakın olması çok güzel. Kızım ilkokula başlayınca bende öyle yakın ev istiyorum. Insaallah. Serviste aklımıza kaliyor
Kayserili hatunlar bilin bakalım burası neresi tanirsiniz bence ekte resim 2004 yılına ait bu arada 2008 e kadar bundan daha da zayiftim
Ben turk kahvesinde sutu sevmiyorum canım yaaa...Bugün dışarda isim vardı geç geldim o yüzden
Sabah 1 saat yuruyus
Domates salatalık
Sütte bir yumurta
Öğle şekersiz sade nescafe
Bir salatalık
Aksam
Dükkana uydurdugum guvecte yaprak sarma kıymalı kayseri usulü ama princ yerine yulaf kepegi koyacam resim atarim
Cacık salata
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı içerim bugün
Metabolizma hizlansin diye de hergun sütlü tarcinli Türk kahvesi iciyorum. İşe yarıyor galiba dünden bugüne 400 Gr eksideyim
Regl yavaş yavaş sona eriyor sadece Regl de 2.1kg verebilmisim son kg 85.5
Atabilirsem eski bene bi bakın öyle olsam yeter dimi
Ben turk kahvesinde sutu sevmiyorum canım yaaa...
Yap yap bende akşam iciyorum ama yemekten hemen sonra değilde 2saat sonra iç tatlı bile istemez sonAy bugün bende senin bu kahveden yaparım akşam yemeğinden sonra.
Bir yumurta canavarı olarak Sütle olan yumurtayı merak ettim bu ikisinin tarifini tamyyada deneyeyim canim
Nerde o günler eski halimMaşallah sana bu güncel halin mi canim
Ben mideme dokunmasını diye süt koyuyorum birde sade kahveye tarçın koyayim bakayım tadı nasıl ben her turlu içeceği içerim de metabolizmayı hızlandıran süt değil zaten tarçınla kahveBen turk kahvesinde sutu sevmiyorum canım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?