- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.441
Molekuler biyoliji ve genetik y.lisansı canim.. kanser calisiyorum.Hepimize kolay gelsin...tüm Takimlar benzer durumda sanirim bölüm neydi ? ne üzerine tez yazacaktin...bende sene sonuna dogru baslasam iyi olacak
Herzaman bir yesil caya beklerimBizimde halimiz pek iyi degil...sizinkiler kilo alip bari yolu buluyorlar benimkiler buraya geri dönemediler kiz yok ben baskoydum bu yola...Allah nasip ederse.. Ben bitti demeden bitmez biz Kadromla hemfirikiz @Enise07 ve @Ses35 cnm yardimcilarim... saolsunlar arkamdalar en kötü ihtimalle bile 3 kisi kaliriz ama Takim kapanmaz
Valla kaptanim bizimkiler yiyince sapitiyo kaptan sensin sen ne dersen o olsun.. bak daha simdi kizdik cikelat yemis pisipisi..canım ekmek kahvaltıda yenebilir bu kadar acımasız olma
ben mesela diyetisyenimin listesine uyacağım harfiyen
onda günde 4 dilim var mesela
Molekuler biyoliji ve genetik y.lisansı canim.. kanser calisiyorum.
Valla bizim yonetim de hep buralardaydi al gelenlerin de halini goruyon.. Gelmeseler bi umut beklerdik en azindan ama simdi isyaaannnnnkk tarihin en kötü ortalamasini yapicaz bu hafta sanirim
Senin bolumun neydi ne calisiyosun canim??
Cezalarınızı yazıyorum hanımlar, yok ben yapamadım, yok ben edemedim anlamam! Kilo vermek isteyenler paşa paşa bugün yapacak cezalarını, yapmayanlar icin uyarı/kınama sistemimiz geri gelmistir, cok isterlerse başka takımların ortalamasına artı olarak katkıda bulunabilirler, işimize gelir! Agır konusturdunuz beni vallahi!
@Nanelibal : Leslie 4 mil + 300 zıplama
@parkbyull : Leslie 4 mil (ya da en az 1 saat yürüyüs)
btlbetul : Leslie 4 mil + 500 zıplama
nilsub : Leslie 5 mil
@tatlitambak sen de bi kilo bildir bakayım, ona göre senin de cezan gelecek
Ayy ne guzel keske burda da oyle olsa.. Ders dışında tum vaktim labda geciyo benim deneylerim var,para kazanmak icin ekstra calismaya fırsatım olmuyo maalesef..sorma ben kamcilari cikartcammesele illa 1 ci olmak filan degil...yönetici kadro cok emek veriyor 3 kisiyiz uyku saatleri disinda hep birimizden biri burda oluyor...örnek menüler, sporlar paylasmaya calisiyoruz...benim paylastigim resimler videolar ben yardimcilarimi bosa kürek cektirtmem
Bu hafta ben yeniden Kurban Bayrami yapicam...Kuzular asilcakkafa kalmadi kafa..
Ben almanca ve tarih ögretmenligini okuyorum..yurtdisinda hep 2 ders okunuyor + hafta 20 saat calisiyorum.
Det cemkirme kaptanınaçok zalımsın çoook......
Valla kaptanim ben de yarim kilo artidayim ama dunki 6saatlik yuruyuse borçluyum kendini sanirim dun yesilcayda icmedim gider yarina diye dusunuyorum.. Acil plana gelirsek
1. Herkes deli gibi sporunu yapmalı.. Yuruyun olum en azindan cikin disari daha hava sogumadi
2. Herkes bu hafta ac uyuycak,aksam yemekleri erken yenilecek. Gerekirse acligi bastirmak icin erken yatin. Hem gece salinan bazi hormonlar leptin gibi met hizlandiricidir.
3. Bu hafya ekmek yiyeni vururum.. Menuye yazmayin sakin.. Hem şüşko olduk hem ekmek yok artikk..
4. Herkes menüsüne yumurta yogurt sut peynir kesinlikle eklesin uzun sure tok tutuyo ve yakilmasi daha zor vucut daha fazla enerji harcıyo..
5. Meyve porsiyonlarini küçültün hanimlar. Gecen birinde 2dlim kavun gordum yok artik.. 2kup yiyin,uzumu bi salkim yemeyin,10taneyi gecmesin..
6. Herkes suyunu icsin en azzz 2,5 lt. Emzirwn varsa onlar daha cok icsin hele sutleri artar.
7. Emzirenler dışında herkes bu hafta odem atici bi tarif yapiyo.. Buraya da yaziyo herkes farklo tarifler gorur en azindan..
8. Bundan sonra cikelat,pasta borek sarma dolma.. vay efendim misafir geldi yok efendim zorladilar.. 3kere kacamakli menu yazana surpriz ödül vermeyi düşünüyorum meselaBüyük ikramiye gibi düşünün
Benim onerilerim bunlar.. aklima ilk gelenleri yazdim.. Ayrica karne notumuz cok kotu analiz raporunu yayinlamislar gecen 2.likten 6.liga geriledik bravo bize
sen 20 kilo vermissinAyy ne guzel keske burda da oyle olsa.. Ders dışında tum vaktim labda geciyo benim deneylerim var,para kazanmak icin ekstra calismaya fırsatım olmuyo maalesef..
Pc getirmedim simdi telden yaziyom ama merak ediyorum gercekten diger takimlari da bi dolasasim var..akşama bi el atarim artik
Tam 5ay oldu canim.. bikac haftadir yerimde sayiyorum ama hastalandim yattim filan derken.. deli damari var bende ttabzonda genetikmis,accik inat ettim de ondan oldu sanirimsen 20 kilo vermissinne kadar sürdü ?
Olsun kiloda verememişim. Akşam zıplarım bu bacaklarla nasıl olcaksaSenin en son bildirimin de 75.5'mis canım. Artı degilsin ama sabitsin. O yüzden sen bugun mutlaka 100 zıplama yap, normal sporunu da unutma
Canim squata bu kadar yuklenmesen daha iyi olur kanimca.. boyle egzersizlerde dvamlilik onemli az az yap ama hergun yap.. 20 sabah 20 aksam yap mesela.. diger sporlarina da agirlik verebilirsin böyleceOlsun kiloda verememişim. Akşam zıplarım bu bacaklarla nasıl olcaksa
Dikkat et yaşın henç senin metabolizma cayır cayır yakar o yağları...Cumaya ne kadar indirebilcem bu artıyı bakalım
Sorma kaptanım bende anlamadımgünaydınlarrrrr
ordeğim bulantı için beyaz leblebi de mideyi bastırıyor tuzlu bişeyler istersen aklında olsun
maşallah tatlım sana
bende de 2 oğlan var biri 11 biri 5 yalşında
nilgünüm ne yaptın yaaaa
kızlar bende bugün işbaşı yaptım artık daha sıkı bir şekilde devam etmeliyiz ördeğimin dediği gibi bu hafta çok fazla artı var bu cuma ve haftasonu kesinlikle kaçamak yok haberiniz ola
Sorma kaptanım bende anlamadım
Kızlar pc den siteye giremiyorum netten mi pc den mi anlamadım sizdede varmı sorun msj bolumu yok yazamıyorum ...
Telden zor oluyor geçmişe akıp geliyorum
hemde ne şişkoyuz valla utanalım halimizdeneyvah eyvah......
ohho ohhh yalnız değilmişim....
nerden bulcam yaaa umudum kalmadı artık....
maşallahhh.....
napçaz gı biz.....
sevgiden bunlar hep :)))
bana da hatta oooo sen coştun gidiyon felan dediler ama ben kulaklarıma kadar çukulataya gömülmüştüm o ara pek duyamadım :)))
kocalara sahip çıkalım aaaaaaaaaa........
azarlama bizi yeaaa zaten şişkoyuz
Tam 5ay oldu canim.. bikac haftadir yerimde sayiyorum ama hastalandim yattim filan derken.. deli damari var bende ttabzonda genetikmis,accik inat ettim de ondan oldu sanirim
Sen kac kilosun kacla basladin ne.zaman basladin de bakem bize
tamam ortim kendimi senin acımasız ellerine emanet ediyorum:)Evet hanimlar ozellikle bu sabahin şekerlerinilsub @Nanelibal @parkbyull ve btlbetul sizi önce birbirinize sonra Allaha havale ediyorum.. kollontai olaydi buralarda direk ona havale ederdim..
Biz degistirelim bu hafta yarışın konusunu kim vermis degil de kim almis yapalim diyorum sevgili yönetim ne diyosunuz @morordek ve @toplight ??Valla 1.biziz o zaman Beynimi yaktiniz sabah sabah beynimi..lazim bu kafa bana tez yazicam bu sene ben yaaa ordekcim sporlari aldiysa ben de yemeklerinize el koyuyorum 1hafta katıksız hapis size.. aksam eeennn gec 18.00de aksam yemekleri yenmis olsun.. gun icinde yediklerinizde de ben ve sopam hep gözünüzün önünde olsun canimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?