Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Molekuler biyoliji ve genetik y.lisansı canim.. kanser calisiyorum.
Valla bizim yonetim de hep buralardaydi al gelenlerin de halini goruyon.. Gelmeseler bi umut beklerdik en azindan ama simdi isyaaannnnn kk tarihin en kötü ortalamasini yapicaz bu hafta sanirim

Senin bolumun neydi ne calisiyosun canim??

canım ekmek kahvaltıda yenebilir bu kadar acımasız olma
ben mesela diyetisyenimin listesine uyacağım harfiyen
onda günde 4 dilim var mesela
Valla kaptanim bizimkiler yiyince sapitiyo kaptan sensin sen ne dersen o olsun.. bak daha simdi kizdik cikelat yemis pisipisi..
Bi ekmek daha cabuk aciktiriyo ondan dediydim. Bana iyi gelmiyo mesela.

sorma ben kamcilari cikartcam mesele illa 1 ci olmak filan degil...yönetici kadro cok emek veriyor 3 kisiyiz uyku saatleri disinda hep birimizden biri burda oluyor...örnek menüler, sporlar paylasmaya calisiyoruz...benim paylastigim resimler videolar ben yardimcilarimi bosa kürek cektirtmem
Bu hafta ben yeniden Kurban Bayrami yapicam...Kuzular asilcak kafa kalmadi kafa..

Ben almanca ve tarih ögretmenligini okuyorum..yurtdisinda hep 2 ders okunuyor + hafta 20 saat calisiyorum.

tugce1325 canim sana da gecmis olsun millete cenkirmekten unutuyodum az kalsin kusura bakma.. kizlarin dedigi gibi cok fena o üsutme Allah göstermesin ben de cok cektim ondan. Tum hayat enerjini emiyo resmen. Git bi dr ye tek kullanimlik bi ilacı var. Baksin dr ilerlemesin sonra Allah korusun kizlar bobrege demis ama üreme sistemine bile zarar verebilir

@denhizx canim hakkaten sen.nerelerdesin hastaydin en son iyi misin..
savurgan hanimlar da yok bugun.. yorgunluktan teslim etti ruhunu bi kenarda sanirim

çok zalımsın çoook......

Ayy ne guzel keske burda da oyle olsa.. Ders dışında tum vaktim labda geciyo benim deneylerim var,para kazanmak icin ekstra calismaya fırsatım olmuyo maalesef..
Pc getirmedim simdi telden yaziyom ama merak ediyorum gercekten diger takimlari da bi dolasasim var..akşama bi el atarim artik

tebrikler alkış alkışşş :)) aferim bize :))

sen 20 kilo vermissin ne kadar sürdü ?

sen 20 kilo vermissin ne kadar sürdü ?
Tam 5ay oldu canim.. bikac haftadir yerimde sayiyorum ama hastalandim yattim filan derken.. deli damari var bende ttabzonda genetikmis,accik inat ettim de ondan oldu sanirim
Sen kac kilosun kacla basladin ne.zaman basladin de bakem bize

Olsun kiloda verememişim. Akşam zıplarım bu bacaklarla nasıl olcaksa
Canim squata bu kadar yuklenmesen daha iyi olur kanimca.. boyle egzersizlerde dvamlilik onemli az az yap ama hergun yap.. 20 sabah 20 aksam yap mesela.. diger sporlarina da agirlik verebilirsin böylece

Sorma kaptanım bende anlamadım

hemde ne şişkoyuz valla utanalım halimizden

Tam 5ay oldu canim.. bikac haftadir yerimde sayiyorum ama hastalandim yattim filan derken.. deli damari var bende ttabzonda genetikmis,accik inat ettim de ondan oldu sanirim
Sen kac kilosun kacla basladin ne.zaman basladin de bakem bize

aslinda hep bir gel git benimkisi...ama sahsen 26.8 takimi devir aldigim gündü orda hersey basladi 84 lerdeydim..suan 81 civari..Hedef büyük 50 kilo olmak istiyorum ve 34 bedenin icine sigmak istiyorum ama sporla beraber güzel bir 34...öyle acligi yüzünden okuyanlardan degil birde 25 yasindayim, almanyada dogdum büyüdüm ondan bu türkce bu kadar felaket

tamam ortim kendimi senin acımasız ellerine emanet ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…