- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.521
ay ben çok mu yemişim sana göre acep....Yazayım menüyü ben de
morordek nilsub
Sabah aceleydim
1parca peynır 1minik salatalık
okulda 1kupa yeşılçay
Öğle
Yarım kase şehriye çorbası
1tabak kıymalı ıspanak üzerine 2yk yoğurt
Az salata
Akşam
1tane patlıcanı 1tk yağla tavada döndürdüm
üzerine 2yk yoğurt boll pulbıber
yarım domates maydonoz peynırlı salata
Su: 1,5 içtim yatana kadar 2,5-3olur
Spor 1saat yürüdüm bugün birazdan da pazara çıkıcam
Ben de yarım saat önce kapattım dükkanı akşama türk kahvesi soda yaparım belki
Bir de idrar kültürü sonucu cıkacak canım, o da cıkınca hepsini birden gösterecegim doktora. Bakalım suyu da bol içerim aslında ama neden böyle oldu anlamadım.ay en heyecanlı ilk haftalarda kalp atışlarını duymak ay çok sevindim dikkat et doktor ne dedi idrar yollarında enfeksiyon falan mı varmış bende olmuştu ilaç vermemişti bol su iç demişti
şimdi çıkıyorum azcık yürücem tavuklarımı kapatıcam gelirim akşama:)
Yukarıda da yazdım canım doktor henüz görmedi, bakalım görünce ne diyecek.Yaaa ördekimm çok güzel bişeydir eminimmmAllah ikinize de sağlık versin.. Dr söylerdi bişey olsa takma kafanı canım..
Bu arada hep çirkinciğimden konustuk da enişte napıyo ne tepki verdi bu duruma az anlat datlum merak ettim nedense
Hee bu arada senin badi tek çıktı ya :) Doktor büyük ihtimalle cogul gebelik degil dedi :)maşallah badiye :) iyi olur iyi....
maşallah canım harikasın
Mimar Sinan parkında ay ışığı çay bahçesi vardi onun onu hatirladinmi almerin arkasi
inşallah o kiloları görmeyi de nasip etsin canım, ben bilemedim yalnız orayı, neresi ki burası??
Çok geçmiş olsunşimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
Tamam canım umarım bir et yemeği vardırcanım meraba, akşam menüm belli değil daha, yarına yazayım kv'e gidicez orda ne yersem artık ona göre yazayım
Onu yazarken bekarlar düşünerek genel söylemiştim hem zaten zayıf değil misin hiç alınma benceebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşama
evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsam
ben bilemedim canım kayseri çooook değişti
üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyi
çok şükür kaptanım..
Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşaallah. Allah ın izniyle sen korma hiç. :)Kızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk
Her sey güzel gidiyormus simdilik.
Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
Hee bu arada senin badi tek çıktı ya :) Doktor büyük ihtimalle cogul gebelik degil dedi :)
Benim dükan yaprak sarma yulaf kepekli kıymalı kıyması bereketlendi biber dolma yaptim ama daha pisiyor
Tamam canım umarım bir et yemeği vardıriyi gezmeler
hadi bul bi kocada hemen sende yap çirkin ördeğimize arkadaş olsunolsun o yeter bize :)
Ay hadi geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna:)
çok geçmiş olsun, şükürler olsun, allah çocuklarımıza sağlık versin
ebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşama
evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsam
ben bilemedim canım kayseri çooook değişti
üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyi
çok şükür kaptanım..
Beni bu hale siz getirdiniz
4 yapmıssın zaten bi de simdi yürüyüse cıkıyormussun, cezan tamamdır
Sana da 2 mil + 500 zıplama ceza kestim
Sen de 2 mil + 200 zıpla canım
Canım Leslie falan yapabilirsin
Tatilinin iyi gecmesine sevindigim gibi kilo almamana da cok sevindim canım :)
İyi bari kaptanım çölyak zor bi hastalık. Glutensiz beslenmek aslında saglıklı geliyor bana ama zor... Gözüm yese ben de kesecegim gluteni...
kızlar saolun yaa acaip rahatladımÇok geçmiş olsun
Ekmeksiz yapamayanlardansin galiba cevizi 2_3 adet yesen ekmek yerine geçiyormenümü yazayım ama spor yok bugün
sabah
1 yumurta
1 kk prynir
1 ceviz
50 gr ekmek
armut(bunu saat 10 gibi yiyebildim)
ara 11.30
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı ( 2taneydi fazla geldi)
100 gr yoğurt
öğle 15.30
1 yumurta
1 kk peynir
25 gr ekmek
(normalde 90 gr protein +25 gr ekmek salata idi öğünler sarktı hastane okunca bu şekilde dengelemeye çalıştım)
akşam 18
1 kase çorba
4 kaşık kurutulmuş fasülye yemeği
25 gr ekmek
salata
ara 20 gibi yaparım
1 çay bardagı kefir
1 meyve
ikindi ara öğünü yapamadım
listenin bi ara resmini çekip atayım ona göre yapıyorum
çok gergindim spor yapacak halim kalmadı ama yatana kadar iyi hissedersem yaparım su maalesef çok az oldu hastane yüzünden 1,5 kt falan
Bir de idrar kültürü sonucu cıkacak canım, o da cıkınca hepsini birden gösterecegim doktora. Bakalım suyu da bol içerim aslında ama neden böyle oldu anlamadım.
Yukarıda da yazdım canım doktor henüz görmedi, bakalım görünce ne diyecek.
Yaa enişteniz de şaşkın tabi, hele ilk hamile oldugumu söyledigimde hic inanmıs gibi degildi ama ilk keseyi gördük iste bugun de kalp atısı falan derken o da yavas yavas moda giriyorAma tabi benim duygularım cok daha farklı, kalp atısını duyunca aglayacaktım az kalsın, cok duygulandım. Zaten sulugözüm, ne olacak benim bu halim bilmem
Kaptanım yaza yaza sırayı getiremedim bi türlü bugun yazdım mı hatırlamıyorum ama gecmıs olsun cok sevındım bı sorun olmamasına rahat bı nefes almışsındır sen de.. Allah kımseyo saglıkla sınamasın hele kendin değil de sevdiğin biri olunca daha çok dağılıyo insankızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin
ay ne güzel kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah..Kızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk
Her sey güzel gidiyormus simdilik.
Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
dur bebişim yavaşşş düğüne daha varYa ördekcim senin yazdıklarını okurken bile duygulandım benbi de benim yavrum olsa zırıl zırıl dolanırım hergün demek ki normalde soğukkanlıyımdır çok kötü olsam bile tutmaya çalışırım kendimi ama konu bebiş olunca duygusala bağlıyorum nedense.. hormonlarım gelmiş benim belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?