Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben çok mu yemişim sana göre acep....

Bir de idrar kültürü sonucu cıkacak canım, o da cıkınca hepsini birden gösterecegim doktora. Bakalım suyu da bol içerim aslında ama neden böyle oldu anlamadım.
Yukarıda da yazdım canım doktor henüz görmedi, bakalım görünce ne diyecek.

Yaa enişteniz de şaşkın tabi, hele ilk hamile oldugumu söyledigimde hic inanmıs gibi degildi ama ilk keseyi gördük iste bugun de kalp atısı falan derken o da yavas yavas moda giriyor Ama tabi benim duygularım cok daha farklı, kalp atısını duyunca aglayacaktım az kalsın, cok duygulandım. Zaten sulugözüm, ne olacak benim bu halim bilmem

Onu yazarken bekarlar düşünerek genel söylemiştim hem zaten zayıf değil misin hiç alınma bence

Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşaallah. Allah ın izniyle sen korma hiç. :)

Ay hadi geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna:)

çok geçmiş olsun, şükürler olsun, allah çocuklarımıza sağlık versin

Çok geçmiş olsun
kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin

menümü yazayım ama spor yok bugün
sabah
1 yumurta
1 kk prynir
1 ceviz
50 gr ekmek
armut(bunu saat 10 gibi yiyebildim)
ara 11.30
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı ( 2taneydi fazla geldi)
100 gr yoğurt
öğle 15.30
1 yumurta
1 kk peynir
25 gr ekmek
(normalde 90 gr protein +25 gr ekmek salata idi öğünler sarktı hastane okunca bu şekilde dengelemeye çalıştım)
akşam 18
1 kase çorba
4 kaşık kurutulmuş fasülye yemeği
25 gr ekmek
salata
ara 20 gibi yaparım
1 çay bardagı kefir
1 meyve
ikindi ara öğünü yapamadım
listenin bi ara resmini çekip atayım ona göre yapıyorum
çok gergindim spor yapacak halim kalmadı ama yatana kadar iyi hissedersem yaparım su maalesef çok az oldu hastane yüzünden 1,5 kt falan

Ekmeksiz yapamayanlardansin galiba cevizi 2_3 adet yesen ekmek yerine geçiyor

Ya ördekcim senin yazdıklarını okurken bile duygulandım ben bi de benim yavrum olsa zırıl zırıl dolanırım hergün demek ki normalde soğukkanlıyımdır çok kötü olsam bile tutmaya çalışırım kendimi ama konu bebiş olunca duygusala bağlıyorum nedense.. hormonlarım gelmiş benim belli

kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin
Kaptanım yaza yaza sırayı getiremedim bi türlü bugun yazdım mı hatırlamıyorum ama gecmıs olsun cok sevındım bı sorun olmamasına rahat bı nefes almışsındır sen de.. Allah kımseyo saglıkla sınamasın hele kendin değil de sevdiğin biri olunca daha çok dağılıyo insan

ay ne güzel kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah..

Herkes menüsünü yazıyor ya bakıyorum bazı arkadaslar farkında olmadan hep aynı türden yiyor Ankara numune hastanesi diyetisyeninin bana verdiği diyet listesinden öğrendiğim ufak bilgiler beraber değilde değiştirerek yenirse ise yarıyor
Bir dilim ekmek karşılığı olanlar
1 kepçe çorba kase olunca 3dilim olur herhalde
2 kaşık pilav
3kasik makarna devamını aklıma geldikçe yazarim

dur bebişim yavaşşş düğüne daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…