Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben mideme dokunmasını diye süt koyuyorum birde sade kahveye tarçın koyayim bakayım tadı nasıl ben her turlu içeceği içerim de metabolizmayı hızlandıran süt değil zaten tarçınla kahve
bende yapıyorum canım sade türk kahvesine tarçın atıyorum çokda güzel oluyor ....

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Ben çok iyiyim bugün döndüm tatilden tatilimde çok güzel geçti.Geçmişi okudum baya baya coşmuşsunuz arkadaşlar.Bayram diye bu kadar neden kendinizi kaybettiniz bakim :) Neyse bari bundan sonra dikkat edin o kadar emek ve çabanız boşa gitmesin hemencik toparlayın
inatettimolacak morordek nilsub toplight sevgili kaptanlarım beni sormuşsunuz ben gayet iyiyim 2 gün sürdü sıkıntım sonra toparladım şükür.Tatilde buralara girmedim aslında internete hiç girmedim biraz telefondan internettende uzak durdum kafamı rahatlatayım diye iyide oldu.Sizlerde merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim yoğun bi tatil oldu benim için.Tatilde olabildiğince yediklerime dikkat ettim tabi evdeki kadar olmadı mecburen dışardan yediğim için riskli şeyler yiyemedim salata gibi.Ama çok hareketli bir tatildi gün içinde yürüyüşler, yüzmeler derken sporumuda yapmış oldum :) kilo almadım.Kendimce dikkat ettim kaçamak yaptıysam akşamları toparladım.Bazı günler akşamları yoğurt meyve ile geçiştirdim, tabi tatilde insanın iştahı artıyor ister istemez.Aslında değişikte bir beslenme tarzı oldu vücut baya şaşırdı bakalım bu cuma nasıl bir sonuç olacak

güzel bir tatil geçirmene sevindim belli enerjin yükselmiş hadi bakalım bol bol eksiler cumaya

maşallah canım harikasın

morordek inatettimolacak etiketleyimde kolay bulun bende evde spor yapacağım az az ne yapsam

Kayserili hatunlar bilin bakalım burası neresi tanirsiniz bence ekte resim 2004 yılına ait bu arada 2008 e kadar bundan daha da zayiftim

inşallah o kiloları görmeyi de nasip etsin canım, ben bilemedim yalnız orayı, neresi ki burası??

ebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşama

meraba canım evet hatırladım seninle konuşmuştuk, bende yıldırım beyazıtta oturuyorum, sanırım bide afra nickli arkadaş kayseriliydi o da bu takımda :)
evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsam

Kayserili hatunlar bilin bakalım burası neresi tanirsiniz bence ekte resim 2004 yılına ait bu arada 2008 e kadar bundan daha da zayiftim
ben bilemedim canım kayseri çooook değişti

Evet 40 a merdiven dayamış olarak güzeldi gençlik 20li yaşlardaki hatunlar bir an önce zayiflayinc ve hayatı doya doya yaşayın
üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyi

şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
çok şükür kaptanım..

evet kızlar menüm inatettimolacak morordek

kahvaltı
1 haş yumurta 1 kk peynir 1 minik domates 2 zeytin 3 yaprak limonlu marul 2 parmak kadar tbe

öğlen 10 tane hamsi 1kase marul salata

ara smotie (1 bardak yoğurt 1 minik yeşil elma 1 mürdüm eriği 3 yk yulaf ezmesi tarçın 2 badem 2 fındık)

akşam 5 tane ızgara köfte 1 kase yoğurt 4-5 yaprak marul

su 2.5
spor lesli 2+2 4 mil yaptım şimdide dışarı çıkıyorum yürüyüşe orticim dükkanı kapadım şimdi akşam sade türk kahvesi içerim sadece

çok zalımsın çoook......
Beni bu hale siz getirdiniz
canım balım ördekim 4 mil olsa olmazmı regliyim birde ne zamandır yapmıyorum
4 yapmıssın zaten bi de simdi yürüyüse cıkıyormussun, cezan tamamdır
Sana da 2 mil + 500 zıplama ceza kestim
Sen de 2 mil + 200 zıpla canım
morordek inatettimolacak etiketleyimde kolay bulun bende evde spor yapacağım az az ne yapsam
Canım Leslie falan yapabilirsin
Tatilinin iyi gecmesine sevindigim gibi kilo almamana da cok sevindim canım :)
şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
İyi bari kaptanım çölyak zor bi hastalık. Glutensiz beslenmek aslında saglıklı geliyor bana ama zor... Gözüm yese ben de kesecegim gluteni...

maşallah badiye :) iyi olur iyi....

Yazayım menüyü ben de
morordek nilsub

Sabah aceleydim
1parca peynır 1minik salatalık
okulda 1kupa yeşılçay
Öğle
Yarım kase şehriye çorbası
1tabak kıymalı ıspanak üzerine 2yk yoğurt
Az salata

Akşam
1tane patlıcanı 1tk yağla tavada döndürdüm
üzerine 2yk yoğurt boll pulbıber
yarım domates maydonoz peynırlı salata

Su: 1,5 içtim yatana kadar 2,5-3olur
Spor 1saat yürüdüm bugün birazdan da pazara çıkıcam
Ben de yarım saat önce kapattım dükkanı akşama türk kahvesi soda yaparım belki

ay en heyecanlı ilk haftalarda kalp atışlarını duymak ay çok sevindim dikkat et doktor ne dedi idrar yollarında enfeksiyon falan mı varmış bende olmuştu ilaç vermemişti bol su iç demişti
şimdi çıkıyorum azcık yürücem tavuklarımı kapatıcam gelirim akşama:)

Yaaa ördekimm çok güzel bişeydir eminimmm Allah ikinize de sağlık versin.. Dr söylerdi bişey olsa takma kafanı canım..
Bu arada hep çirkinciğimden konustuk da enişte napıyo ne tepki verdi bu duruma az anlat datlum merak ettim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…