- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.501
bende yapıyorum canım sade türk kahvesine tarçın atıyorum çokda güzel oluyor ....Ben mideme dokunmasını diye süt koyuyorum birde sade kahveye tarçın koyayim bakayım tadı nasıl ben her turlu içeceği içerim de metabolizmayı hızlandıran süt değil zaten tarçınla kahve
2004 3.sinif üniversite ogrencisiyim 26 yaşındayım 56_57 kg civariyimNerde o günler eski halim
ayyy gençlik ne güzel dimi:)2004 3.sinif üniversite ogrencisiyim 26 yaşındayım 56_57 kg civariyim
Evet 40 a merdiven dayamış olarak güzeldi gençlik 20li yaşlardaki hatunlar bir an önce zayiflayinc ve hayatı doya doya yaşayınayyy gençlik ne güzel dimi:)
şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacakgeçmiş olsun çok zor değilmi kaptanım glutensiz beslenmesi mi gerekicek şimdi?
güzel bir tatil geçirmene sevindim belli enerjin yükselmiş hadi bakalım bol bol eksiler cumayaMerhaba kızlar nasılsınız bakalım? Ben çok iyiyim bugün döndüm tatilden tatilimde çok güzel geçti.Geçmişi okudum baya baya coşmuşsunuz arkadaşlar.Bayram diye bu kadar neden kendinizi kaybettiniz bakim :) Neyse bari bundan sonra dikkat edin o kadar emek ve çabanız boşa gitmesin hemencik toparlayın
inatettimolacak morordek nilsub toplight sevgili kaptanlarım beni sormuşsunuz ben gayet iyiyim 2 gün sürdü sıkıntım sonra toparladım şükür.Tatilde buralara girmedim aslında internete hiç girmedim biraz telefondan internettende uzak durdum kafamı rahatlatayım diye iyide oldu.Sizlerde merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim yoğun bi tatil oldu benim için.Tatilde olabildiğince yediklerime dikkat ettim tabi evdeki kadar olmadı mecburen dışardan yediğim için riskli şeyler yiyemedim salata gibi.Ama çok hareketli bir tatildi gün içinde yürüyüşler, yüzmeler derken sporumuda yapmış oldum :) kilo almadım.Kendimce dikkat ettim kaçamak yaptıysam akşamları toparladım.Bazı günler akşamları yoğurt meyve ile geçiştirdim, tabi tatilde insanın iştahı artıyor ister istemez.Aslında değişikte bir beslenme tarzı oldu vücut baya şaşırdı bakalım bu cuma nasıl bir sonuç olacak
Ay hadi geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna:)şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
@wendy nerlerdesin bugün yazmamisin menü saf protein günün mu sebzeden korkma sonra kabız olursun
şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
Bugün dışarda isim vardı geç geldim o yüzden
Sabah 1 saat yuruyus
Domates salatalık
Sütte bir yumurta
Öğle şekersiz sade nescafe
Bir salatalık
Aksam
Dükkana uydurdugum guvecte yaprak sarma kıymalı kayseri usulü ama princ yerine yulaf kepegi koyacam resim atarim
Cacık salata
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı içerim bugün
Metabolizma hizlansin diye de hergun sütlü tarcinli Türk kahvesi iciyorum. İşe yarıyor galiba dünden bugüne 400 Gr eksideyim
Regl yavaş yavaş sona eriyor sadece Regl de 2.1kg verebilmisim son kg 85.5
Atabilirsem eski bene bi bakın öyle olsam yeter dimi
Kayserili hatunlar bilin bakalım burası neresi tanirsiniz bence ekte resim 2004 yılına ait bu arada 2008 e kadar bundan daha da zayiftim
ebrucum akşam biraz fazla olmuş sporuna ek spor yap kuzum istersen zaten özgecim ve morordekcim görürler akşamaKahvaltı
1 kase yoğurt
1y.k tahin pekmez
2 ç.k kızılcık reçeli
1 çatal kaşar
2 bardak çay
2 light zeytin
Ara
1 yeşil elma
Öğle
1 sade kahve
1 yeşil elma
Akşam:
1 tabak makarna
1 tabak çorba
Ara:
1 tuzlu kurabiye
evet canım pek girmiyor o arkadaş sanırsammeraba canım evet hatırladım seninle konuşmuştuk, bende yıldırım beyazıtta oturuyorum, sanırım bide afra nickli arkadaş kayseriliydi o da bu takımda :)
ben bilemedim canım kayseri çooook değiştiKayserili hatunlar bilin bakalım burası neresi tanirsiniz bence ekte resim 2004 yılına ait bu arada 2008 e kadar bundan daha da zayiftim
üzerime alındım bu lafı canım gerçi 3 yılda 2 hamilelik yaşayıp bu kiloda olmam benim için gayet iyiEvet 40 a merdiven dayamış olarak güzeldi gençlik 20li yaşlardaki hatunlar bir an önce zayiflayinc ve hayatı doya doya yaşayın
çok şükür kaptanım..şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
Beni bu hale siz getirdinizçok zalımsın çoook......
4 yapmıssın zaten bi de simdi yürüyüse cıkıyormussun, cezan tamamdırcanım balım ördekim 4 mil olsa olmazmı regliyim birde ne zamandır yapmıyorum
Sana da 2 mil + 500 zıplama ceza kestimBenim.kilom 77.7morordek inatettimolacak
En Sonku bildirime göre 1.5 kilo fazlam var. Cumaya kadar onu atıp eksi ile gelecem söz. Ben kendime güveniyorum.
Spor cezamı kesebilse niz.
Kızımın ilk okul günü yoğunum yani.
Sen de 2 mil + 200 zıpla canım58.3 ummorordek im
Canım Leslie falan yapabilirsin
Tatilinin iyi gecmesine sevindigim gibi kilo almamana da cok sevindim canım :)Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Ben çok iyiyim bugün döndüm tatilden tatilimde çok güzel geçti.Geçmişi okudum baya baya coşmuşsunuz arkadaşlar.Bayram diye bu kadar neden kendinizi kaybettiniz bakim :) Neyse bari bundan sonra dikkat edin o kadar emek ve çabanız boşa gitmesin hemencik toparlayın
inatettimolacak morordek nilsub toplight sevgili kaptanlarım beni sormuşsunuz ben gayet iyiyim 2 gün sürdü sıkıntım sonra toparladım şükür.Tatilde buralara girmedim aslında internete hiç girmedim biraz telefondan internettende uzak durdum kafamı rahatlatayım diye iyide oldu.Sizlerde merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim yoğun bi tatil oldu benim için.Tatilde olabildiğince yediklerime dikkat ettim tabi evdeki kadar olmadı mecburen dışardan yediğim için riskli şeyler yiyemedim salata gibi.Ama çok hareketli bir tatildi gün içinde yürüyüşler, yüzmeler derken sporumuda yapmış oldum :) kilo almadım.Kendimce dikkat ettim kaçamak yaptıysam akşamları toparladım.Bazı günler akşamları yoğurt meyve ile geçiştirdim, tabi tatilde insanın iştahı artıyor ister istemez.Aslında değişikte bir beslenme tarzı oldu vücut baya şaşırdı bakalım bu cuma nasıl bir sonuç olacak
İyi bari kaptanım çölyak zor bi hastalık. Glutensiz beslenmek aslında saglıklı geliyor bana ama zor... Gözüm yese ben de kesecegim gluteni...şimdi çıktık dr dan allaha şükür çölyak değilmiş ama 6 ay sonra test tekrarlanacak
Kızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk
Her sey güzel gidiyormus simdilik.
Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
ay en heyecanlı ilk haftalarda kalp atışlarını duymak ay çok sevindim dikkat et doktor ne dedi idrar yollarında enfeksiyon falan mı varmış bende olmuştu ilaç vermemişti bol su iç demiştiKızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk
Ama şimdi tahlil sonuclarında gördüm, idrarda kan pozitif cıkmıs, o biraz canımı sıktı. İnsallah ciddi bir durum degildir.
Yaaa ördekimm çok güzel bişeydir eminimmmKızlar ben bugun doktora kontrole gittim. Yavrus ordegin kalp atıslarını duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?