Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Walla en önemlisi sağlık ben ikinci bebegime hamileyken goguslerden çok hastaydim 9ay çok zor geçti doğumdan 3gun sonra hastanede 10gun yattım ve en kötüsü de oğlumu hiç emziremedim ama şimdi daha iyiyim ve bir daha bebeğim olmayacak

Bir dilim ekmek karşılığı
Bir patates küçük
1yemek kaşığı un
Bir tam simit 4 dilim ekmek
Leblebi yarım çay bardagi
Patlamış mısır 1 küçük kase
2yemek kaşığı kisir
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Lahmacun ortaboy 2 dilim ekmek
Kıymalı pide küçük 4 dilim ekmek
Peynirli pide de ayni

Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşaallah. Allah ın izniyle sen korma hiç. :)
ay ne güzel kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah..
Cok sagolun kızlar
kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin
Sagolun kaptanım insallah :)
Gelmiş gelmiş
Senin dügünü yapalım biz bir an önce de sonra da sıra bebişe gelsin

Bunlara bakınca niye kilo aldığımız belli biz yeriz on kaşık kisir on kaşık patates nasılsa salata patlamış mısır evdeki en büyük kaseyle yedikmi bi seferde 10 dilim ekmek

Iyi akşamlar kızlar ben hala dısardayim
menümü yazayım fırsat varken

sabah.9 da
1 yeşil elma
1 kk kasar

öğlen 12.30
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
2 yk lor peyniri
4 yk yoğurt

Akşam 17.
kanat ızgara
Ayran
çok az salata

Su 3lt oldu.
Spor yapamadım ama ip atlama dan yatmam
morordek @nilsub inatettimolacak toplight

Kaptanım bu arada çok. Geçmiş olsun.

Canim bir daha bebeğim olmayacak derken. Nasıl yani.
Goguslerden ne sıkıntın vardı.

Bunlara bakınca niye kilo aldığımız belli biz yeriz on kaşık kisir on kaşık patates nasılsa salata patlamış mısır evdeki en büyük kaseyle yedikmi bi seferde 10 dilim ekmek
aynen canım durmuyoruz resmen.. ne 10 kaşığı biz ev arkadaşımla bi koca kap bitiriyoduk bi akşamda duraaa duraaa çaya muhabbete vuraa vuraa gömüyoduk Allah affetsin.. tabi yanına turşu kavurması illa oluyodu bu benim favorımdı.arkadasınkı de rus salatası sonra nıye 1000kilo oldum?? ACABA dimi ama???

Canim bir daha bebeğim olmayacak derken. Nasıl yani.
Goguslerden ne sıkıntın vardı.
Hastalığımda hamilelik çok zor geçti adı granulamatoz mastit nette resimler görürsün onlardN beterdi doğumda baglattim göğsünde on tane morarmis iltihap akan delikle hamile olunca bebeğimi bile emziremeyince başka çare yoktu

dur bebişim yavaşşş düğüne daha var
bak bak tüm gün benle uğrastı ortiye bak yaaa.. bacım spor kafana mı vurdu senın.. dün akşam sızmısım gel anlat bakem naptın ananda??
Gelmiş gelmiş
Senin dügünü yapalım biz bir an önce de sonra da sıra bebişe gelsin
Ay valla gelmiş.. Hadi uğraş kıyamet oturtduk bizim hayırsız ördeği masaya çoçuğu nasıl yapam hemen.. Çocuk yap dıye mı okuttum ben senı dıye babam vursun benı dımı tüpte büyütsem diyom yavrumu labda olmamı?? Dur ben bunu bi araştıram deneylerle bırlıkte cıkıverır yavrucak aradan yavrııımm delü anasının tüplü yavrısıı diye severim sonra babası da kodlarını yazar ne huy istiyosak koyar Ben de MatLab ve Python accık da C var sadece babası temeline iner C# dan girer Javadan çıkar donatır yavrucağı

Canim ya çok zormuş baktım da resimlere peki bu durum gebelikte mi ortaya çıkıyor sadece. Bağlama sebebin bu hastalık mı yani....

tekrarlama ihtimali nedir. Allah bir daha yasatmasin

Canim ya çok zormuş baktım da resimlere peki bu durum gebelikte mi ortaya çıkıyor sadece. Bağlama sebebin bu hastalık mı yani....

tekrarlama ihtimali nedir. Allah bir daha yasatmasin
amin tesekkur ederim hiç kimseye vermesin
Gebelikte çıkmadı ondan bi sene önce birdenbire çıktı az bulunur bi hastalık zaten oda beni buldu doktoruna gore menopoza kadar benimle ama şimdi sakinledi süt hormonuyla artiyo benimki o yüzden baglattim

Ne demek spor yok?! Nasıl gidecek o artılar???? Hemmen zıplanacak ona göre!
Evet canım bazı hastaneler eşinin girmesine izin vermiyor, burada da galiba özellerde girebiliyorlar. Bakalım bizimki girmek isteyecek mi
Dogum fotografcısı olarak da yakın bi arkadasım baya profesyonel gibi fotograf cekiyor, en kötü ona söylerim diye düsünüyorum ama bunlara cok var ya, simdiden düsünmeme gerek yok :)
Oh oh masallah yapay insan nasıl yapılır kitabını yazdın şu an Tohumu sizden büyütmesi artık tüpte, programlarla falan iyiymiş ya
morordek 1.sinde bebeğini kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı oluyorsun
2.sinde anne oluyorsun ama bilen anne
Evet ya herkes onu diyor, ikincisinde artık telaslanmıyormussun tecrübeden ötürü Ay dur bakalım biz birini yapalım da hayırlısıyla ikiye daha vakit var

Ama ben saat 3 te evden çıktım ve daha yeni girdim o kadar hareketli bir gün dü ki anlatamam yaa. Aslında başladım ama 15 te yarışa gectim

Sen Ankaradaydin değilmi hangi üniversite desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…