- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.541
Walla en önemlisi sağlık ben ikinci bebegime hamileyken goguslerden çok hastaydim 9ay çok zor geçti doğumdan 3gun sonra hastanede 10gun yattım ve en kötüsü de oğlumu hiç emziremedim ama şimdi daha iyiyim ve bir daha bebeğim olmayacakKaptanım yaza yaza sırayı getiremedim bi türlü bugun yazdım mı hatırlamıyorum ama gecmıs olsun cok sevındım bı sorun olmamasına rahat bı nefes almışsındır sen de.. Allah kımseyo saglıkla sınamasın hele kendin değil de sevdiğin biri olunca daha çok dağılıyo insan
Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşaallah. Allah ın izniyle sen korma hiç. :)
Cok sagolun kızlaray ne güzel kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah..
Sagolun kaptanım insallah :)kızlar saolun yaa acaip rahatladım
ördeğim hadi bakalım kalp atışlarını da duydun allah tamamına erdirsin
Gelmiş gelmişYa ördekcim senin yazdıklarını okurken bile duygulandım benbi de benim yavrum olsa zırıl zırıl dolanırım hergün demek ki normalde soğukkanlıyımdır çok kötü olsam bile tutmaya çalışırım kendimi ama konu bebiş olunca duygusala bağlıyorum nedense.. hormonlarım gelmiş benim belli
Bunlara bakınca niye kilo aldığımız belli biz yeriz on kaşık kisir on kaşık patates nasılsa salataBir dilim ekmek karşılığı
Bir patates küçük
1yemek kaşığı un
Bir tam simit 4 dilim ekmek
Leblebi yarım çay bardagi
Patlamış mısır 1 küçük kase
2yemek kaşığı kisir
Patates salatası 2 yemek kaşığı
Lahmacun ortaboy 2 dilim ekmek
Kıymalı pide küçük 4 dilim ekmek
Peynirli pide de ayni
Walla en önemlisi sağlık ben ikinci bebegime hamileyken goguslerden çok hastaydim 9ay çok zor geçti doğumdan 3gun sonra hastanede 10gun yattım ve en kötüsü de oğlumu hiç emziremedim ama şimdi daha iyiyim ve bir daha bebeğim olmayacak
aynen canım durmuyoruz resmen.. ne 10 kaşığı biz ev arkadaşımla bi koca kap bitiriyoduk bi akşamda duraaa duraaa çaya muhabbete vuraa vuraa gömüyoduk Allah affetsin.. tabi yanına turşu kavurması illa oluyodu bu benim favorımdı.arkadasınkı de rus salatası sonra nıye 1000kilo oldum?? ACABA dimi ama???Bunlara bakınca niye kilo aldığımız belli biz yeriz on kaşık kisir on kaşık patates nasılsa salatapatlamış mısır evdeki en büyük kaseyle yedikmi bi seferde 10 dilim ekmek
Hastalığımda hamilelik çok zor geçti adı granulamatoz mastit nette resimler görürsün onlardN beterdi doğumda baglattim göğsünde on tane morarmis iltihap akan delikle hamile olunca bebeğimi bile emziremeyince başka çare yoktuCanim bir daha bebeğim olmayacak derken. Nasıl yani.
Goguslerden ne sıkıntın vardı.
bak bak tüm gün benle uğrastı ortiye bak yaaa.. bacım spor kafana mı vurdu senın.. dün akşam sızmısım gel anlat bakem naptın ananda??dur bebişim yavaşşş düğüne daha var
Ay valla gelmiş.. Hadi uğraş kıyamet oturtduk bizim hayırsız ördeği masaya çoçuğu nasıl yapam hemen.. Çocuk yap dıye mı okuttum ben senı dıye babam vursun benı dımıGelmiş gelmiş
Senin dügünü yapalım biz bir an önce de sonra da sıra bebişe gelsin
hadi bul bi kocada hemen sende yap çirkin ördeğimize arkadaş olsun
Hastalığımda hamilelik çok zor geçti adı granulamatoz mastit nette resimler görürsün onlardN beterdi doğumda baglattim göğsünde on tane morarmis iltihap akan delikle hamile olunca bebeğimi bile emziremeyince başka çare yoktu
Kız pisi pisi ver bakalım günün çetelesini.. neler yidin bugün?? anlaat yoksa pisi ölürAmin :)))
okul hayatınız nasıl başladı bakalım mini mini 2 napıyo....
amin tesekkur ederim hiç kimseye vermesinCanim ya çok zormuş baktım da resimlere peki bu durum gebelikte mi ortaya çıkıyor sadece. Bağlama sebebin bu hastalık mı yani....
tekrarlama ihtimali nedir. Allah bir daha yasatmasin
Ne demek spor yok?! Nasıl gidecek o artılar???? Hemmen zıplanacak ona göre!Iyi akşamlar kızlar ben hala dısardayim
menümü yazayım fırsat varken
sabah.9 da
1 yeşil elma
1 kk kasar
öğlen 12.30
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
2 yk lor peyniri
4 yk yoğurt
Akşam 17.
kanat ızgara
Ayran
çok az salata
Su 3lt oldu.
Spor yapamadım ama ip atlama dan yatmam
morordek @nilsub inatettimolacak toplight
Kaptanım bu arada çok. Geçmiş olsun.
Evet canım bazı hastaneler eşinin girmesine izin vermiyor, burada da galiba özellerde girebiliyorlar. Bakalım bizimki girmek isteyecek mimorordek bu tatlı heyecanlar çok güzel. Ben doğuda olduğum için. Icim de kalan iki şey vardı bu son dogumumda. 1. Si doğum fotoğrafçısı 2. Ise doğuma esimin girmesi kabul etmediler. Çok üzüldüm ama napalım kısmet 3. Süne inşaallah
Oh oh masallah yapay insan nasıl yapılır kitabını yazdın şu anbak bak tüm gün benle uğrastı ortiye bak yaaa.. bacım spor kafana mı vurdu senın.. dün akşam sızmısım gel anlat bakem naptın ananda??
Ay valla gelmiş.. Hadi uğraş kıyamet oturtduk bizim hayırsız ördeği masaya çoçuğu nasıl yapam hemen.. Çocuk yap dıye mı okuttum ben senı dıye babam vursun benı dımıtüpte büyütsem diyom yavrumu labda olmamı?? Dur ben bunu bi araştıram deneylerle bırlıkte cıkıverır yavrucak aradan yavrııımm delü anasının tüplü yavrısıı diye severim sonra babası da kodlarını yazar ne huy istiyosak koyar Ben de MatLab ve Python accık da C var sadece babası temeline iner C# dan girer Javadan çıkar donatır yavrucağı
Evet ya herkes onu diyor, ikincisinde artık telaslanmıyormussun tecrübeden ötürümorordek 1.sinde bebeğini kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı oluyorsun
2.sinde anne oluyorsun ama bilen anne
Ne demek spor yok?! Nasıl gidecek o artılar???? Hemmen zıplanacak ona göre!
Evet canım bazı hastaneler eşinin girmesine izin vermiyor, burada da galiba özellerde girebiliyorlar. Bakalım bizimki girmek isteyecek mi
Dogum fotografcısı olarak da yakın bi arkadasım baya profesyonel gibi fotograf cekiyor, en kötü ona söylerim diye düsünüyorum ama bunlara cok var ya, simdiden düsünmeme gerek yok :)
Oh oh masallah yapay insan nasıl yapılır kitabını yazdın şu anTohumu sizden büyütmesi artık tüpte, programlarla falan iyiymiş ya
Evet ya herkes onu diyor, ikincisinde artık telaslanmıyormussun tecrübeden ötürüAy dur bakalım biz birini yapalım da hayırlısıyla ikiye daha vakit var
Sen Ankaradaydin değilmi hangi üniversite desinNe demek spor yok?! Nasıl gidecek o artılar???? Hemmen zıplanacak ona göre!
Evet canım bazı hastaneler eşinin girmesine izin vermiyor, burada da galiba özellerde girebiliyorlar. Bakalım bizimki girmek isteyecek mi
Dogum fotografcısı olarak da yakın bi arkadasım baya profesyonel gibi fotograf cekiyor, en kötü ona söylerim diye düsünüyorum ama bunlara cok var ya, simdiden düsünmeme gerek yok :)
Oh oh masallah yapay insan nasıl yapılır kitabını yazdın şu anTohumu sizden büyütmesi artık tüpte, programlarla falan iyiymiş ya
Evet ya herkes onu diyor, ikincisinde artık telaslanmıyormussun tecrübeden ötürüAy dur bakalım biz birini yapalım da hayırlısıyla ikiye daha vakit var
Ben anlamam, onu kilo almadan önce düsünecektinAma ben saat 3 te evden çıktım ve daha yeni girdim o kadar hareketli bir gün dü ki anlatamam yaa. Aslında başladım ama 15 te yarışa gectim
ODTU'deyim canımSen Ankaradaydin değilmi hangi üniversite desin
Bizim bi akraba orda psikoloji bölümünde Oyp öğrencisiydi bu sene kendi üniversitesine geçti oraya yakın oturuyorsun dur o zamanBen anlamam, onu kilo almadan önce düsünecektin
Ben size dedim bu hafta sıkıyönetim geliyor diye
ODTU'deyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?