• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evimde olsam yerdim de kendi evimde değildim. Etten tiksindim o çiğ kokusundan yoksa normalde çok severim.
Aynen bağımlılığım var, burger kinge vardı mesela en çok bi de kolaya. Bıraktım gibi bi şey. Ama tatlıya hala çok bağlıyım:110:
Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yap :sopa::sopa:

bak betüşşş sade vben değilim fırtınadan bahseden gördünmü rüzgar sesi uğulduyor korkutuyo:KK22:

sana derken ben uyumuşum :)))) ayyy masada kafam düşmüş arkadaşlar hiç ses etmemiş...... rüyamda çalışıyodum halbuki :)))

Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyorum :KK43: su bile içemedim sabahtan beri :KK43:
sorma senin reglin beni bile geriyor vallahi....
tamam buldum ya 2 yumurtadan azcık peynirli omlet yanınada maydanoz 1 bardakta yoğurt ..
bu arda orticim ekmeğin her türünü kestim bu sabahtan itibaren haberin ola....:KK76:
yetişicem sana:)

İstanbulda da dehşet bi fırtına var,yağmur rüzgar baya kötü yani.. O değil de ben bu regliyi atlatamıcam sanırım.. Ölüyommmmmm :silah::silah: Valla şöyle kendimi vurasım var nasıl bi sancı bu.. kıvranıyom yatakta :KK43: :KK42:
Gecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.
Agrı kesici falan da etki etmiyor mu? :(

Ben regli olunca mide de kapatıyo kendini. daha 15dk önce bikaç kaşık yoğurda azcık yulaf ezmesi katıp onu yedim.. Akşama bilmiyorum ama hiç halim ve iştahım yok.. belki az çorba ya da biraz elma yerim. beynimin tüm hücreleri şuan ağrıya odaklandığı için açlığı hissetmiyorum :KK43: su bile içemedim sabahtan beri :KK43:

su içki vücut atabilsin....

sorma senin reglin beni bile geriyor vallahi....
tamam buldum ya 2 yumurtadan azcık peynirli omlet yanınada maydanoz 1 bardakta yoğurt ..
bu arda orticim ekmeğin her türünü kestim bu sabahtan itibaren haberin ola....:KK76:
yetişicem sana:)
sen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdım
Gecmis olsun canım, seninkiler pek zorlu geciyor cidden.
Agrı kesici falan da etki etmiyor mu? :KK43:
piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyo :( var bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık
su içki vücut atabilsin....
Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana da :D bitti mi işler rüyada ;)

sen çılbır da yapıyodun bi ara illa yumurta yapıcam dıyosan..fikir olsun dıye yazdım

piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyo :KK43: var bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık

Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana da :KK70: bitti mi işler rüyada :KK66:

hemide hepsi bittiydi ama bi baktım az önce hepsi beni bekliyo :) çalışiim ben iyisi mi...

piyasadaki tüm ilaçları içtiğim için artık hiçbiri etki etmiyo :KK43: var bikaç bişey yanımda daha kötü olursam onlardan atarım artık

Ay valla haklısın da betüşüm almıyo içim.. dur kalkıp içeyim bari accık.. günaydın bu arada sana da :KK70: bitti mi işler rüyada :KK66:
severim çılbırıda ama bugun omlet yapayım ama sütsüz unsuz sadece yumurta ve peynir ile

Sen ne yedin sevgilinle dışarda bakıym hesap ver üstünden zaman geçmeden,yok henüz yemediysen de bizi aklından çıkarmadan bi seçim yap :sopa::sopa:
Tost yedim, :deli: Akşam yemek yemicem :KK17: Şimdi de arkadaşlarım ev tuttu burda. kısır, kurabiye, pasta zart zurt yapmışlar oraya gidiyorum. Yanıma süt aldım onu içcem :63: Akşama doğru da azcık kuruyemiş yerim kaloriyi aşmamış olurum sanırım galiba :KK53:

Back
X