Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

savurgan kız kocalar karaborsa ona göre... elindekinin gıymetini bil gııı.....
Yokkkk leeeeeennn elimi sallasam ellisi gerisini sen düşün yaneeeeyukkkk kızzz boşansam asla evlenmem büyük konuşmayımda şimdilik iyiyiz kocişle biz zaten iyiydik arada ben kapris yapıyordum oda nazlıyordu yuvarlanıp gidiyorduk betüş ben ona börekler bile açıyordumyalnız hopppp gel diyen ailem bile kızım eğer öyle birşey olsa bağlasan durmazdı diyor annem demekki kadın takıntılı diyor yalnız kadın her yerden bize ulaşmaya çalışıyor en çokda aşkı olan eşümeeee delüüüü delüüüüü kulakları küpeli manyakkk yaaaa

oo iyi imiş o zaman gerçi pek otobüse falan binmem ama olsun öğrencilik iyidir
Valla ben yazın annemlerdeyken minibüse bindim şoför bağırdı arkadan vermeyen kalmasın ( ne kadanda ayıo bir cümle içeriğine bakınca)sonra 40-45 yaş arası bayan ablacım şunu uzatırmısın bir öğrenci dedi bana bende verir vermez kızzz şoför bi bağırdı abla yapma gözünü seveyim kaç yaşında kadınsın öğrenciliğinmi kalmış senin dedi ben şokkkk

o ablayla beni tanıştırın yaşam koçum olsun :)))
Kendisi pek becerikli hatun okuma yazmasıda yokmuş internette chat yapa yapa sökmüş canuuuumm türkçemizi katletterek yalnız azıcık havasını yakaladımkocası yatak odası almış deri buda daha kurmadan beni aramış ayyy üzülme sanada alır inşaallah kocan canummm daha neler neler parasına kadar hava attı kadın nasıl bir görmemişlikse kız eşim deri yatak odasını alalı 4 sene oldu biz artık eskittik darısı başınıza dedimlafımmmm sokdummmmuu oturdu tıkandı kaldıııısonra birgün beni çağırdı çok hastayım kalkamıyorum diye gittim elinde bi altın mekik yüzük baksana kız eşim dün sevgililer günü için almış iş çıkışı diyoreşi 9-10 arası işten çıkıyor kuyumcu 5 de kapanıyor kızzz az yavaş at kalede ben varım yakalarım golüüü dedim sustu kaldı

evliyken çocuk kolay kızım...
maharet 4 çocukla bekar koca bulmakta .. asıl beceri
Nilsubcum yalan yok kimse kızmasın eğer yalnış birşey yazarsam çok özür dilerimkadınlar çok güzeller kız adamlarda perişan bakımsız birşeyler belkide bu yüzden evleniyorlar diyorum ben gerçekden 3 kadında güzel bakımlılar bide hiç demezsin 4 çoçuk 2 çoçuk annesi genç kız gibiler ebru şallı gibiler bak onun peşinden bile sinan akçıl az koşmadı marifet bakımlı olmak demekki

Yani ne yapacaksınız nefes al nefes ver ömrümüzü pilatesle adayacakmisiz

he o betüşe ters anca yer yatar bizimki N nevkaa

Yani ne yapacaksınız nefes al nefes ver ömrümüzü pilatesle adayacakmisiz
Aynen canummm bulaşık yıkarken makinaya bulaşık çamaşır atarken al ver aradada popoyu sallıyoruzsonra mekik için alıyoruz yavrularımızı ayağımızakaldır indir onu oynatarak mekik yapıyoruz

Orticim yaaa inatettimolacak pek keyifsizim 3 gündür 80.5 bu sabah 80.2 deliricem yaaa pazartesi 81.9 dun ben 79 ları görürüm dediydim akşamki açlığıma göre...
Kızlar çok pişmanım .... Tatildeki kaçamaklarım için aman diyeyim kaçamak yapmayın benim gibi...
Çarşıya çıkacağım bugün öğleden sonra gelirim herkese kaçamaksız bir gün olsun inşallah...

günaydınlarrrrr
günaydın kızlar... bugüne güzel başladım sabah yürüyüşümüde yaptım sanırım yarın tartı günü bakalım 2 günde kaç gram vermişim
hoşgeldin taklıma canım kuralları arkadaşlar anlatmışlar sende okuduğum kadarıyla hemen ısınmışsın takıma bol kilo vermeler diliyorum

sevgili 5. takım üyeleri
kaptan yardımcıları ile daha önce görüşmüştük malum kaptanımız kollontai bazı problemleri yüzünden takıma el atamıyor o sebeble yarın karar defterinde muhtemel değişiklikler olur yeni kaptanınız olarak ben geldim haberiniz ola
malum bayram nedeni,yle herkesler nerdeyse kg almış durumda o yüzden bir süre sıkı yönetim ilan edeceğiz haberiniz ola
bu süreçte herzaman olduğu gibi morordek , inatettimolacak ve nilsub kaptan yardımcılarım yanında bende elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağım

atsın atsın rahatlasın boşver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…