- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.061
Yokkkk leeeeeennn elimi sallasam ellisi gerisini sen düşün yaneeeesavurgan kız kocalar karaborsa ona göre... elindekinin gıymetini bil gııı.....
Valla ben yazın annemlerdeyken minibüse bindim şoför bağırdı arkadan vermeyen kalmasın ( ne kadanda ayıo bir cümle içeriğine bakınca)oo iyi imiş o zaman gerçi pek otobüse falan binmem ama olsun öğrencilik iyidir
Kendisi pek becerikli hatun okuma yazmasıda yokmuş internette chat yapa yapa sökmüşo ablayla beni tanıştırın yaşam koçum olsun :)))
Nilsubcum yalan yok kimse kızmasın eğer yalnış birşey yazarsam çok özür dilerimevliyken çocuk kolay kızım...
maharet 4 çocukla bekar koca bulmakta .. asıl beceri
Yani ne yapacaksınız nefes al nefes ver ömrümüzü pilatesle adayacakmisizNilsubcum yalan yok kimse kızmasın eğer yalnış birşey yazarsam çok özür dilerimkadınlar çok güzeller kız adamlarda perişan bakımsız birşeyler belkide bu yüzden evleniyorlar diyorum ben gerçekden 3 kadında güzel bakımlılar bide hiç demezsin 4 çoçuk 2 çoçuk annesi genç kız gibiler ebru şallı gibiler bak onun peşinden bile sinan akçıl az koşmadı marifet bakımlı olmak demekki
he o betüşe ters anca yer yatar bizimki N nevkaaNilsubcum yalan yok kimse kızmasın eğer yalnış birşey yazarsam çok özür dilerimkadınlar çok güzeller kız adamlarda perişan bakımsız birşeyler belkide bu yüzden evleniyorlar diyorum ben gerçekden 3 kadında güzel bakımlılar bide hiç demezsin 4 çoçuk 2 çoçuk annesi genç kız gibiler ebru şallı gibiler bak onun peşinden bile sinan akçıl az koşmadı marifet bakımlı olmak demekki
Pardon beni etiketlemissnz yazinizda yanlslikla oldu sanrm
Haha evet kusura bakma :)Pardon beni etiketlemissnz yazinizda yanlslikla oldu sanrm
Aynen canummm bulaşık yıkarken makinaya bulaşık çamaşır atarken al ver aradada popoyu sallıyoruzYani ne yapacaksınız nefes al nefes ver ömrümüzü pilatesle adayacakmisiz
hoşgeldin taklıma canım kuralları arkadaşlar anlatmışlar sende okuduğum kadarıyla hemen ısınmışsın takıma bol kilo vermeler diliyorumgünaydın kızlar... bugüne güzel başladım sabah yürüyüşümüde yaptım sanırım yarın tartı günü bakalım 2 günde kaç gram vermişim
hoşbulduk .. evet anlattılar sağolsunlar.. teşekkür ederimgünaydınlarrrrr
hoşgeldin taklıma canım kuralları arkadaşlar anlatmışlar sende okuduğum kadarıyla hemen ısınmışsın takıma bol kilo vermeler diliyorum
Kendisi pek becerikli hatun okuma yazmasıda yokmuş internette chat yapa yapa sökmüşcanuuuumm türkçemizi katletterek yalnız azıcık havasını yakaladım kocası yatak odası almış deri buda daha kurmadan beni aramış ayyy üzülme sanada alır inşaallah kocan canummm daha neler neler parasına kadar hava attı kadın nasıl bir görmemişlikse kız eşim deri yatak odasını alalı 4 sene oldu biz artık eskittik darısı başınıza dedim lafımmmm sokdummmmuu oturdu tıkandı kaldıııı sonra birgün beni çağırdı çok hastayım kalkamıyorum diye gittim elinde bi altın mekik yüzük baksana kız eşim dün sevgililer günü için almış iş çıkışı diyor eşi 9-10 arası işten çıkıyor kuyumcu 5 de kapanıyor kızzz az yavaş at kalede ben varım yakalarım golüüü dedim sustu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?