Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de hala bi şey yemedim. Öğleye ton balığı yerim diye düşünüyorum. Diğer öğünler ne yesem acaba. En azından bugün +2 yi azaltabileyim istiyorum

Aksama cacik yap ye bence. Ben öyle düşünüyorum malum artıları atmak lazım bende de 300 gr kaldı gitmesi gereken.

Aksama cacik yap ye bence. Ben öyle düşünüyorum malum artıları atmak lazım bende de 300 gr kaldı gitmesi gereken.
Keşke benim de öyle olsaydı ne yazık ki koskoca 2 kilom var
Kahvaltıyı atladım artık direk balık yedim öğle olarak, 1 dilim de ekmek. Akşama süt-hurma tarzı bi şey yerim herhalde. Aslında haşlanmış mısır var ama o olur mu bilemedim

Canim kahvaltıyı sakin atlama ne olursa olsun. 1 dilim ekmek biraz peynir atiye ağzına öyle çık evden inanki . Kilo verememekte en büyük hata kahvaltı yapmamak bence. Akşam süt hurma bana daha mantıklı geldi

Sabahın 7sinde yiyemiyorum Kahvaltı yapıyodum normalde de okula gidiyorum ya nolcak bilmiyorum artık

hayırlı olsun kaptanım :)

kız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
cevap vermiş arkadaşlar sağolsun bende soğuk su diyecektim canim

Kızlar bi şey sorucam. Şu günde 10.000 atma olayı var ya. Adımsayar kullanan var mı aranızda? Ya da telefona program mı indiriyosunuz? Benim telefonumun adım sayma özelliği yokmuş sanırım, hangi programı indirsem yanlış çalışıyodu çünkü. İphone 5 kullanıyorum, 1 aya değiştircem bunu. Adımsayar mı alsam ayrı olarak, yoksa telefonlar da hemen hemen doğru ölçüyo mu

kız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
Ahaaaa buldukkk neden evde kaldığınıkızzz sen daha tarhana çorbası yapmayı bilmiyonmu erkikkkk milleti güzel yemek yapan kadınlara hasta olurlar kızzz öğren bunları öğrenhiç birşey bilmiyorsan nefis ev yemeklerini aç youtubedan kadının bilmediği tarif yokben bile görmeden aşuuuukkkk oldum o derece şimdik konumuza gelirsek bende yarından itibaren başlıyorum kısıtlamaya istersen motor tak totona yemeğe içmeye dikkat etmediğin sürece vermiyorsun bende bu kadar hareket boşa gitmesin diye yarından itibaren başlıyorum yeniden artık günlük yazıcam yediklerimi

Ben de 79u bi görsem Acaba baya bi kassam ekime 70lerde girebilir miyim 9 günde 3.5 kilo olur mu olur aslında

Olur canim.neden olmasın ki bayagi bile kas mana gerek kalmadan da olur. Yeni aya ye dili rakamlara girmelisin ben de. Benim de hedefim 74.5 olmak ekim de 2 kilo hedefim var

Benim saatim var kesinlikle saat al spor malzemeleri satılan yerden aldım kaç yıllık çok memmunum daha önce çok alet aldım hiç bir işe yaramadılarkesinlikle saat

Aynen bende katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…