- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.101
Cnm kizmana gerek yok gercekten dikkat etmek gerek cunku buranin kuraliBu hafta hariç hiç artı geldiğimi hatırlamıyorum, siz bilirsiniz tabii
Dunki menum
Sabah mate tee
Bir dilim ekmek suzme peynir
1 tatli kasigi nutella
1 tatli kasigi cilek receli
Oglen
500 ml su
Aksam 3 kasik guvec
Gun boyuda 2 lt si ictim
Yok yahu ne kızmasıCnm kizmana gerek yok gercekten dikkat etmek gerek cunku buranin kurali
Ben de hala bi şey yemedim. Öğleye ton balığı yerim diye düşünüyorum. Diğer öğünler ne yesem acaba.En azından bugün +2 yi azaltabileyim istiyorum
Keşke benim de öyle olsaydı ne yazık ki koskoca 2 kilom varAksama cacik yap ye bence. Ben öyle düşünüyorum malum artıları atmak lazım bende de 300 gr kaldı gitmesi gereken.
Keşke benim de öyle olsaydı ne yazık ki koskoca 2 kilom var
Kahvaltıyı atladım artık direk balık yedim öğle olarak, 1 dilim de ekmek. Akşama süt-hurma tarzı bi şey yerim herhalde. Aslında haşlanmış mısır var ama o olur mu bilemedim
Sabahın 7sinde yiyemiyorumCanim kahvaltıyı sakin atlama ne olursa olsun. 1 dilim ekmek biraz peynir atiye ağzına öyle çık evden inanki . Kilo verememekte en büyük hata kahvaltı yapmamak bence. Akşam süt hurma bana daha mantıklı geldi
hayırlı olsun kaptanım :)sevgili 5. takım üyeleri
kaptan yardımcıları ile daha önce görüşmüştük malum kaptanımız @kollontai bazı problemleri yüzünden takıma el atamıyor o sebeble yarın karar defterinde muhtemel değişiklikler olur yeni kaptanınız olarak ben geldim haberiniz ola
malum bayram nedeni,yle herkesler nerdeyse kg almış durumda o yüzden bir süre sıkı yönetim ilan edeceğiz haberiniz ola
bu süreçte herzaman olduğu gibi @morordek , @inatettimolacak ve @nilsub kaptan yardımcılarım yanında bende elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağım
cevap vermiş arkadaşlar sağolsun bende soğuk su diyecektim canimkız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
meyve yoksa o kötü yaa
aaaa beni geçmişsin bak sen
Ben de 79u bi görsemGeçtim hatta bugün 76.5 idim. Yarına ne olur bilmem ama. Benim vücut çok dengesiz de...
Keşke 75 I görebilsem ya çok sevinecem.
Ahaaaa buldukkk neden evde kaldığınıkız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
Ben de 79u bi görsemAcaba baya bi kassam ekime 70lerde girebilir miyim 9 günde 3.5 kilo olur mu olur aslında
Benim saatim var kesinlikle saat al spor malzemeleri satılan yerden aldım kaç yıllık çok memmunum daha önce çok alet aldım hiç bir işe yaramadılarKızlar bi şey sorucam. Şu günde 10.000 atma olayı var ya. Adımsayar kullanan var mı aranızda? Ya da telefona program mı indiriyosunuz? Benim telefonumun adım sayma özelliği yokmuş sanırım, hangi programı indirsem yanlış çalışıyodu çünkü. İphone 5 kullanıyorum, 1 aya değiştircem bunu. Adımsayar mı alsam ayrı olarak, yoksa telefonlar da hemen hemen doğru ölçüyo mu
Aynen bende katılıyorumbu diyetin başında hani ilk verilen kilolar su'dur denir ya, onu verdiketen sonra nerdeyse hiç ödemim olmadı, tabi çok tuzlu yemediğim günler dışında, protein su tutulmasını engelliyor hakkaten. dukanda da saf protein günlerinde çok daha güzel kilo veriyosun haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?