Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim tugce de uygun gormus mezun edelim ama bize soz versin takimdan ayrilmasin

bu günkü menüm
sabah 2 kase şehriyeli çorba -- ayy az kalsın dondurma yazıyordum :)))
öğlen 1 dilim ekmek arasına bol lor
ara 3 mandalina
akşam
1 kase bulgur pilavı
1 kase salata

2 mandalina
2 kayısı
2 kuru incir

bunlar vitamin olsun diye yedim...

spor henüz yok saat 10 da başlıcam inşallah 500 zıplıcam 2 milde leslie..... düşünüyorum öyleyese varım üşeniyorum öyleyse yarın :)))

kaptan yardimcilarim cepten ekleyemedim ama diyet listesine aynen uydum tek tek yazmayayimnlisteyi eklemistim sadece aksamki corba ve ikindi ara ogunundeki peynir yok ha galeta da 1 adet
su 2,5 lt
spor aif ye kayit icin kosturmaca (oerisan etti beni halbuki bu ogle ne guzel yuruyecektim

ahanda menü yazmış benim kuymakçı başım

Ben de menulere baslayayim:

Bugun aksam saat 18.00 : yarim ayran asi corba, keci peynirli salata, 1 dilim kepekli ekmek.
gunduz yemedim kahve disinda bir sey; if devam bende. spor yok, hala jetlag var bende malesef; gorusuruz

neden miş o her yerden fırlayıp kuymak diyen sensin
Sen azmettiriyosun çünkü :) aklıma sen soktun düşünce suçı azmettiricisi olarak en büyük cezayı sana vermeleri lazım.Karadeniz dedin tereyağlı dedin kuymak dedin böyleeee uzadıkça uzuyo dedin çok canım çektiki benim.

yalan ben bir kuymak dedim kalanını sen eklemişsin geçmiş msj okunmasını talep ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…