- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.041
sana göre yanında cola dondurmada yenir dimibozar bacım.... ama bir avuç yenebilir bence... hatta bence bir kovada yenebilir...
sana göre yanında cola dondurmada yenir dimi
canim tugce de uygun gormus mezun edelim ama bize soz versin takimdan ayrilmasinHahah zaten alaylı sayılırız o konuda, zorlanmayız muhtemelen
Kaptanım 64 kg ile baslamıs, hedefi 56 kg, hesaplarıma göre 57.6'da mezun olabiliyor ve şu an tam da o kiloda. Mezun da edebiliriz bence.
Sen ne dersintugce1325 ? Sonra gene takılmak istersen burada takılırsın :)
yok kaptanım burdayım ben ayrılmam daha bi 3 kilo falan veririm ben grupta inşallahcanim tugce de uygun gormus mezun edelim ama bize soz versin takimdan ayrilmasin
ahanda menü yazmış benim kuymakçı başımBende menümü paylaşayıminatettimolacak nilsub morordek
Sabah:1 porsiyon menemen +1 dl tbe+1/2 kk peynir
Öğlen: 1 kase çorba+ yarım tabak kuru fasulye+1 kase cacık+azda turşu
Ara:1 armut
Akşam:1 tabak ciğer+1 tabak salata+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
hahahaahanda menü yazmış benim kuymakçı başım
neden miş o her yerden fırlayıp kuymak diyen sensinhahahasenin yüzünden dayanamayıp kuymak yersem cezasının sana yazılmasını talep ediyorum
ya bide menü yazıyo de getttt zayıf seniBen de menulere baslayayim:
Bugun aksam saat 18.00 : yarim ayran asi corba, keci peynirli salata, 1 dilim kepekli ekmek.
gunduz yemedim kahve disinda bir sey; if devam bende. spor yok, hala jetlag var bende malesef; gorusuruz
Sen azmettiriyosun çünkü :) aklıma sen soktun düşünce suçı azmettiricisi olarak en büyük cezayı sana vermeleri lazım.Karadeniz dedin tereyağlı dedin kuymak dedin böyleeee uzadıkça uzuyo dedinneden miş o her yerden fırlayıp kuymak diyen sensin
yalan ben bir kuymak dedim kalanını sen eklemişsin geçmiş msj okunmasını talep ediyorumSen azmettiriyosun çünkü :) aklıma sen soktun düşünce suçı azmettiricisi olarak en büyük cezayı sana vermeleri lazım.Karadeniz dedin tereyağlı dedin kuymak dedin böyleeee uzadıkça uzuyo dedinçok canım çektiki benim.
btlbetul bacım sesin kesildi ya yine koltukta sızdınmı yoksa
ay benimde çok uykum geldi çocuklar uyudu bende yatayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?