Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 66,3 hadi bakalım ilk kim ulaşacak heedfine sen 79 ben 65 e..... senin 300 gr benim 400 gr uzağımda....

Hayırlı olsun kaptanım :)

kız nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
canım soğuk su koyacaksın karıştıra karıştıra tarhana pişecek ki topaklanmasın

@wendy bugün menü paylaşmanın dukandan vazmi geçtin yoksa

yok canım vazgeçer miyim, aynen devam, birazdan yazacağım menümü

açlık bende işe yaramıyo, sende de öyle olmuş olmasın? sabah bende artı gördüm tartı da moralim bozuldu, motivem düştü.

Günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım hemen;

sabah 1 yumurta bi parça dukan ekmeği, biraz yağsız lor

ara bi şekersiz türk kahvesi

öğle tavuk dönerin tavuğu :) derileri seçicem diye bişi bırakmıyorum gerçi ama en azından hep birlikte bişiler yiyoruz iş arkadaşlarımla..

ara 1 domates, 1 kiraz sapı çayı

akşam; 1 büyük balık fırında buğulama, 1 domates.

su;2,5 lt üstü
spor 45 dk tempolu yürüyüş (8000'den fazla adım) 100 zıpzıp biraz da mekik falan ama yere yatınca kızım oynamaya geliyo pek yapamıyorum saolsun

inatettimolacak morordek nilsub toplight

yok canım vazgeçer miyim, aynen devam, birazdan yazacağım menümü

açlık bende işe yaramıyo, sende de öyle olmuş olmasın? sabah bende artı gördüm tartı da moralim bozuldu, motivem düştü.
Ya ben ne zaman sabah öğlen akşam protein yesem ertesi güne iyi eksim oluyor.Denedim bende sadece salata yoğurt yeyince olmuyor ama akşamdan et salata yersem eksi çok oluyor :)

Ya ben ne zaman sabah öğlen akşam protein yesem ertesi güne iyi eksim oluyor.Denedim bende sadece salata yoğurt yeyince olmuyor ama akşamdan et salata yersem eksi çok oluyor :)

bu diyetin başında hani ilk verilen kilolar su'dur denir ya, onu verdiketen sonra nerdeyse hiç ödemim olmadı, tabi çok tuzlu yemediğim günler dışında, protein su tutulmasını engelliyor hakkaten. dukanda da saf protein günlerinde çok daha güzel kilo veriyosun haliyle.

hedefimle dalga geçiyo bunlar yeaa 49 hedefim :)

haha sende kocam gibisin, o da 48 ol diyo bana, benden bişi kalmaz diyorum o kiloya inersem o da bi dene diyo

benim hedefim dukana göre 57 ama ben 50-54 arasında kalmayı hedef koydum kendime. başarırız ya, neden olmasın, o kiloyu sevmezsek kuymak yer alırız birazcık

ben jelibon yerim... kuymak sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…