- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.081
Orticim yaaainatettimolacak pek keyifsizim 3 gündür 80.5 bu sabah 80.2 deliricem yaaa pazartesi 81.9 dun ben 79 ları görürüm dediydim akşamki açlığıma göre...
Kızlar çok pişmanım .... Tatildeki kaçamaklarım için aman diyeyim kaçamak yapmayın benim gibi...
Çarşıya çıkacağım bugün öğleden sonra gelirim herkese kaçamaksız bir gün olsun inşallah...
Hayırlı olsun kaptanım :)sevgili 5. takım üyeleri
kaptan yardımcıları ile daha önce görüşmüştük malum kaptanımız @kollontai bazı problemleri yüzünden takıma el atamıyor o sebeble yarın karar defterinde muhtemel değişiklikler olur yeni kaptanınız olarak ben geldim haberiniz ola
malum bayram nedeni,yle herkesler nerdeyse kg almış durumda o yüzden bir süre sıkı yönetim ilan edeceğiz haberiniz ola
bu süreçte herzaman olduğu gibimorordek , inatettimolacak ve nilsub kaptan yardımcılarım yanında bende elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağım
Günaydınnbu sabah -500 çıktım
Ama hala +2 yim
canım soğuk su koyacaksın karıştıra karıştıra tarhana pişecek ki topaklanmasınkıznilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
83.5 şu ankilo olarak söylesene şunu yeaaa hiç bişi anlamıyorum -500 +2 kaçsın ki :))) sabah sabah matematik yaptırtma bize...
saol tatlımHayırlı olsun kaptanım :)
Orticim yaaainatettimolacak pek keyifsizim 3 gündür 80.5 bu sabah 80.2 deliricem yaaa pazartesi 81.9 dun ben 79 ları görürüm dediydim akşamki açlığıma göre...
Kızlar çok pişmanım .... Tatildeki kaçamaklarım için aman diyeyim kaçamak yapmayın benim gibi...
Çarşıya çıkacağım bugün öğleden sonra gelirim herkese kaçamaksız bir gün olsun inşallah...
canım soğuk su koyacaksın karıştıra karıştıra tarhana pişecek ki topaklanmasın
Ya ben ne zaman sabah öğlen akşam protein yesem ertesi güne iyi eksim oluyor.Denedim bende sadece salata yoğurt yeyince olmuyor ama akşamdan et salata yersem eksi çok oluyor :)yok canım vazgeçer miyim, aynen devam, birazdan yazacağım menümü
açlık bende işe yaramıyo, sende de öyle olmuş olmasın? sabah bende artı gördüm tartı da moralim bozuldu, motivem düştü.
çakmam üretilmiş :))) taklitlerimden kaçının :))))
hahah alemsin
bizde seninle aynı kilolarda sayılırız, senin hedefin kaç??
Ya ben ne zaman sabah öğlen akşam protein yesem ertesi güne iyi eksim oluyor.Denedim bende sadece salata yoğurt yeyince olmuyor ama akşamdan et salata yersem eksi çok oluyor :)
hedefimle dalga geçiyo bunlar yeaa 49 hedefim :)
haha sende kocam gibisin, o da 48 ol diyo bana, benden bişi kalmaz diyorum o kiloya inersem o da bi dene diyo
benim hedefim dukana göre 57 ama ben 50-54 arasında kalmayı hedef koydum kendime. başarırız ya, neden olmasın, o kiloyu sevmezsek kuymak yer alırız birazcık
günaydın kızlar... bugüne güzel başladım sabah yürüyüşümüde yaptım sanırım yarın tartı günü bakalım 2 günde kaç gram vermişim
Hoşbulduk canım ... bakalım inşallah mutlu olurum yarıngünaydınlar, ilk günler ya su da gitmiştir, mutlu edicektir eminim tartı seni. hoşgeldin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?