- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.021
Yarim saat once yedim kavurma yedim cin biber yedim bikac tane yogurt yedim biraz da..siz ikiniz ağız birliğii yapıyonuz beni ayar etek için bakemmmmm
ya orticim ne yedin sen ben açıktım ya çok feci bugun neden ki kalkıp kendime yeşil çay yapayım bari ...
kızımın okul kıyafetleri değişmiş yarında onları almaya gidicem çarşıdan eksiklerimi alayım kuruyemişlerim azalmıştı ..
canım ben yiyeli 3 satti geçti ondan 16,30 da yedimYarim saat once yedim kavurma yedim cin biber yedim bikac tane yogurt yedim biraz da..
Bi de eve ilk geldiğimde bi lokma ekmek atmistim agzima biraz peynirle cok midem bulaniyo..
Sen az mi yedin niye acıktın boyle erkenden
Hahaha bak sen kücük hanımahahaha fesad garuuu... seni ama gerçek şuan kızım 2, sınıfa gidiyor bi havalar bi havalar sanırsın beni o doğurmuş
en önemlisi sağlıklı olsun anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun tek anneye babaya değil vatana millete bile hayırları dokunsun bütün evlatlarımızın inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar .. ayaklarına taş bile takılmasın aminnnn.....:)Hahaha bak sen kücük hanıma
Şaka bir yana klasik laf saglıklı olsun da kız da oluuur erkek de :)
Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısıen önemlisi sağlıklı olsun anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun tek anneye babaya değil vatana millete bile hayırları dokunsun bütün evlatlarımızın inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar .. ayaklarına taş bile takılmasın aminnnn.....:)
anam tabi gelişir rahmine düştüğü andan itibaren annesin artık şuan bile gelişimi sağlıklımı aman dikkat edeyim yorulmayım ağır kaldırmayayım kahve içmeyeyim hepsi bebeğini korumak için datlum benim ...Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısıDemek ki analık duyguları gelismeye baslamıs bende de
Ya gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek kianam tabi gelişir rahmine düştüğü andan itibaren annesin artık şuan bile gelişimi sağlıklımı aman dikkat edeyim yorulmayım ağır kaldırmayayım kahve içmeyeyim hepsi bebeğini korumak için datlum benim ...
datlum şimdi iyi günlerin bi dışarı çıksın görcen sen anyayı konyayıYa gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek ki
Hee içimde kalsın o zaman bu arkadasdatlum şimdi iyi günlerin bi dışarı çıksın görcen sen anyayı konyayı
çocuklar şuan koltukların üzerinden atlıyolar halıyı deniz yaptılar oyuncakları balık zıplayıp duruyolar
hahah tut tutabilirsenHee içimde kalsın o zaman bu arkadas
kızım bi sen bulamıyonhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/annem-esini-aldatiyor.953816/ kıznilsub bak millet evliykene buluyor :))
kızım bi sen bulamıyon
olmadı savurgan seni avusturalyaya davet etsin orda hemide kariyer sabihi adamlar çokmuşsorma şaka gibi yaaaaaaaaaa............. sokun gözüme gözüme sokun böyle çok güzel oluyo :))) şu en yüksek köprü ne taraftaydı....
olmadı savurgan seni avusturalyaya davet etsin orda hemide kariyer sabihi adamlar çokmuş
yok ya belki orda kaparlar seni belli mi olureee ben cahil cahil elin adamı eziklemesin beni... ayyy gidiim ben burlardan hakkaten yamyamlar yesin beni :)))
yok ya belki orda kaparlar seni belli mi olurbelki şöyle dili papuç bol sarmısak seven kadınlardan hoşlanıyodur avusturyanın uzun kaslı erkekleri
Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadasmillet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo
ya ben okudum yağsız ve tuzsuz yenilebilirmiş şu makinelerin patlattığı varya öyleYa kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadasmillet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?