Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarim saat once yedim kavurma yedim cin biber yedim bikac tane yogurt yedim biraz da..
Bi de eve ilk geldiğimde bi lokma ekmek atmistim agzima biraz peynirle cok midem bulaniyo..
Sen az mi yedin niye acıktın boyle erkenden

Hahaha bak sen kücük hanıma
Şaka bir yana klasik laf saglıklı olsun da kız da oluuur erkek de :)
en önemlisi sağlıklı olsun anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun tek anneye babaya değil vatana millete bile hayırları dokunsun bütün evlatlarımızın inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar .. ayaklarına taş bile takılmasın aminnnn.....:)

Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısı Demek ki analık duyguları gelismeye baslamıs bende de

Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısı Demek ki analık duyguları gelismeye baslamıs bende de
anam tabi gelişir rahmine düştüğü andan itibaren annesin artık şuan bile gelişimi sağlıklımı aman dikkat edeyim yorulmayım ağır kaldırmayayım kahve içmeyeyim hepsi bebeğini korumak için datlum benim ...

Ya gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek ki

Ya gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek ki
datlum şimdi iyi günlerin bi dışarı çıksın görcen sen anyayı konyayı
çocuklar şuan koltukların üzerinden atlıyolar halıyı deniz yaptılar oyuncakları balık zıplayıp duruyolar

Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadas millet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo

Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadas millet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo

bozar bacım.... ama bir avuç yenebilir bence... hatta bence bir kovada yenebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…