- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.121
Ahaaaa buldukkk neden evde kaldığınıkızzz sen daha tarhana çorbası yapmayı bilmiyonmu erkikkkk milleti güzel yemek yapan kadınlara hasta olurlar kızzz öğren bunları öğren hiç birşey bilmiyorsan nefis ev yemeklerini aç youtubedan kadının bilmediği tarif yok ben bile görmeden aşuuuukkkk oldum o derece şimdik konumuza gelirsek bende yarından itibaren başlıyorum kısıtlamaya istersen motor tak totona yemeğe içmeye dikkat etmediğin sürece vermiyorsun bende bu kadar hareket boşa gitmesin diye yarından itibaren başlıyorum yeniden artık günlük yazıcam yediklerimi
Teşekkür ederimBenim saatim var kesinlikle saat al spor malzemeleri satılan yerden aldım kaç yıllık çok memmunum daha önce çok alet aldım hiç bir işe yaramadılarkesinlikle saat
Kızlar bi şey sorucam. Şu günde 10.000 atma olayı var ya. Adımsayar kullanan var mı aranızda? Ya da telefona program mı indiriyosunuz? Benim telefonumun adım sayma özelliği yokmuş sanırım, hangi programı indirsem yanlış çalışıyodu çünkü. İphone 5 kullanıyorum, 1 aya değiştircem bunu. Adımsayar mı alsam ayrı olarak, yoksa telefonlar da hemen hemen doğru ölçüyo mu
iphone5'te adimsayar var ki... yazilimini guncelle.Kızlar bi şey sorucam. Şu günde 10.000 atma olayı var ya. Adımsayar kullanan var mı aranızda? Ya da telefona program mı indiriyosunuz? Benim telefonumun adım sayma özelliği yokmuş sanırım, hangi programı indirsem yanlış çalışıyodu çünkü. İphone 5 kullanıyorum, 1 aya değiştircem bunu. Adımsayar mı alsam ayrı olarak, yoksa telefonlar da hemen hemen doğru ölçüyo mu
Günaydın canım.. İlk başlarda güzel gider motive olursun sen de daha çokgünaydın kızlar... bugüne güzel başladım sabah yürüyüşümüde yaptım sanırım yarın tartı günü bakalım 2 günde kaç gram vermişim
Ahh ahh sorma orticim ben de fenalardayım regliden herhalde aman allah tartı neler gösterdiOrticim yaaainatettimolacak pek keyifsizim 3 gündür 80.5 bu sabah 80.2 deliricem yaaa pazartesi 81.9 dun ben 79 ları görürüm dediydim akşamki açlığıma göre...
Kızlar çok pişmanım .... Tatildeki kaçamaklarım için aman diyeyim kaçamak yapmayın benim gibi...
Çarşıya çıkacağım bugün öğleden sonra gelirim herkese kaçamaksız bir gün olsun inşallah...
Hayırlı olsun kaptanım :) el birliğiyle toplarız takımımız Allahın izniylesevgili 5. takım üyeleri
kaptan yardımcıları ile daha önce görüşmüştük malum kaptanımız @kollontai bazı problemleri yüzünden takıma el atamıyor o sebeble yarın karar defterinde muhtemel değişiklikler olur yeni kaptanınız olarak ben geldim haberiniz ola
malum bayram nedeni,yle herkesler nerdeyse kg almış durumda o yüzden bir süre sıkı yönetim ilan edeceğiz haberiniz ola
bu süreçte herzaman olduğu gibimorordek , inatettimolacak ve @nilsub kaptan yardımcılarım yanında bende elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağım
Ha gayret bak dikkat edince ne güzel gidiyo canım biraz kendine inan sen de artıkGünaydınnbu sabah -500 çıktım
Ama hala +2 yim
kız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
Günaydın canım.. İlk başlarda güzel gider motive olursun sen de daha çok
Ahh ahh sorma orticim ben de fenalardayım regliden herhalde aman allah tartı neler gösterdibi de kış geldi ya bi günde vücut da yavaşlatıyo kendini böyle ani geçişlerde..sıkma canını orticim nasıl şimdiye kadar verdiysek yine veriririz
Hayırlı olsun kaptanım :) el birliğiyle toplarız takımımız Allahın izniyle
Ha gayret bak dikkat edince ne güzel gidiyo canım biraz kendine inan sen de artık
Yazmıs kaptan da soguk suyla canım.. Hatta sabahtan soguk suya koyup bırakabılırsın.Daha guzel çözünüyo
Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
İos 10'a güncellersem telefon iyice kullanılamaz hale gelir, şu an bile yavaş. İnternette okuduğumda yok denmişti. 5s de varmış ama 5de yokmuş.iphone5'te adimsayar var ki... yazilimini guncelle.
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Teşekkür ederimCumartesi çarşıya çıktığımda bakıp alayım. En azından 10.000 tamamlamak için hırs yaparım. Kuru kuru yürüyünce olmuyo
iphone5'te adimsayar var ki... yazilimini guncelle.
Ha gayret bak dikkat edince ne güzel gidiyo canım biraz kendine inan sen de artık
illa da gerekli bir şey değil bence, sadece bazen çok koşturmalı günler geçirince oo ne güzel şu kadar adım atmışım diyosun, onun dışında gün içinde naaparsan yap en az 1 saat yürümezsen o adımlara ulaşmak imkansız.
5'te değil 5s de var.
Kış kasveti çöktü üstümüze bende çocuklarla uğraşıyordum yeni gelebildim güzel günler bol eksiler herkeseGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Pişmeye yakın içine sarımsak döv daha güzel oluyor ayrıca kıymalı ve yeşil mercimekli side yapiliyor senin damak zevkine kalmisGünaydın canım.. İlk başlarda güzel gider motive olursun sen de daha çok
Ahh ahh sorma orticim ben de fenalardayım regliden herhalde aman allah tartı neler gösterdibi de kış geldi ya bi günde vücut da yavaşlatıyo kendini böyle ani geçişlerde..sıkma canını orticim nasıl şimdiye kadar verdiysek yine veriririz
Hayırlı olsun kaptanım :) el birliğiyle toplarız takımımız Allahın izniyle
Yazmıs kaptan da soguk suyla canım.. Hatta sabahtan soguk suya koyup bırakabılırsın.Daha guzel çözünüyo
Tarhanası 10-15 dakika pisirsen yeterli inatettimolacaka yazmisim senin yerine çeşitlerini benim oğlum çok sever tarhana ev yapımı sarımsak kıyma mercimek ekleyebilirsinizsağolasın akşam yapıcam bakalım ne çıkacak ortaya :)
haha sende kocam gibisin, o da 48 ol diyo bana, benden bişi kalmaz diyorum o kiloya inersem o da bi dene diyo
benim hedefim dukana göre 57 ama ben 50-54 arasında kalmayı hedef koydum kendime. başarırız ya, neden olmasın, o kiloyu sevmezsek kuymak yer alırız birazcık
canım akşam ne yersen ye ama mümkünse saat 5 gibi olsun ve yatana kadar hiç bişey yeme bak kg nasıl farkedecekKeşke benim de öyle olsaydı ne yazık ki koskoca 2 kilom var
Kahvaltıyı atladım artık direk balık yedim öğle olarak, 1 dilim de ekmek. Akşama süt-hurma tarzı bi şey yerim herhalde. Aslında haşlanmış mısır var ama o olur mu bilemedim
sen bi haftada nerdeyse 5 kg verdin 9 günde mi veremeyeceksin eğer istersen verirsin şekerimBen de 79u bi görsemAcaba baya bi kassam ekime 70lerde girebilir miyim 9 günde 3.5 kilo olur mu olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?