Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ee ben onu didim zati....

evet boğazı tutmadan olmuyor... %30 spor %70 beslenme demişler....

Benim saatim var kesinlikle saat al spor malzemeleri satılan yerden aldım kaç yıllık çok memmunum daha önce çok alet aldım hiç bir işe yaramadılarkesinlikle saat
Teşekkür ederim Cumartesi çarşıya çıktığımda bakıp alayım. En azından 10.000 tamamlamak için hırs yaparım. Kuru kuru yürüyünce olmuyo

ben telefona uygulamasını da indirdim telefon kendinden de sayıyo, muhtemelen telefonun saydığını mı alıyo bilemedim ikisi de hemen hemen aynı, kendim yürüdüğüm yolu saydım o da hemen hemen aynı. telefonun değişecekse bence extra para verme derim.

bi de 10.000 adım deli çok ya, ben gün boyu 3000 civarı yapıyomuşum 8000 e tamamlayım diye 40 dk daha tempolu yürüyorum. 8.000 iyi değil mi yaw, 10000 mi yapsam bende.

iphone5'te adimsayar var ki... yazilimini guncelle.

günaydın kızlar... bugüne güzel başladım sabah yürüyüşümüde yaptım sanırım yarın tartı günü bakalım 2 günde kaç gram vermişim
Günaydın canım.. İlk başlarda güzel gider motive olursun sen de daha çok
Ahh ahh sorma orticim ben de fenalardayım regliden herhalde aman allah tartı neler gösterdi bi de kış geldi ya bi günde vücut da yavaşlatıyo kendini böyle ani geçişlerde..sıkma canını orticim nasıl şimdiye kadar verdiysek yine veriririz
Hayırlı olsun kaptanım :) el birliğiyle toplarız takımımız Allahın izniyle
Günaydınn bu sabah -500 çıktım
Ama hala +2 yim
Ha gayret bak dikkat edince ne güzel gidiyo canım biraz kendine inan sen de artık

kız @nilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)

Yazmıs kaptan da soguk suyla canım.. Hatta sabahtan soguk suya koyup bırakabılırsın.Daha guzel çözünüyo

sağolasın akşam yapıcam bakalım ne çıkacak ortaya :)

Teşekkür ederim Cumartesi çarşıya çıktığımda bakıp alayım. En azından 10.000 tamamlamak için hırs yaparım. Kuru kuru yürüyünce olmuyo

illa da gerekli bir şey değil bence, sadece bazen çok koşturmalı günler geçirince oo ne güzel şu kadar adım atmışım diyosun, onun dışında gün içinde naaparsan yap en az 1 saat yürümezsen o adımlara ulaşmak imkansız.

iphone5'te adimsayar var ki... yazilimini guncelle.

5'te değil 5s de var.

Ben 5 kullanıyorum aynen yok bunda
İşte o adım sayısını 8.000 gördüm mesela, 10.000 olsun diye fazladan yürürüm. Takıntılarım var garip garip, kesin onu da takıntı yaparım işime gelir

Pişmeye yakın içine sarımsak döv daha güzel oluyor ayrıca kıymalı ve yeşil mercimekli side yapiliyor senin damak zevkine kalmis

Nasil gidiyor bu hafta eksi gorebildinmi

canım akşam ne yersen ye ama mümkünse saat 5 gibi olsun ve yatana kadar hiç bişey yeme bak kg nasıl farkedecek
Ben de 79u bi görsem Acaba baya bi kassam ekime 70lerde girebilir miyim 9 günde 3.5 kilo olur mu olur aslında
sen bi haftada nerdeyse 5 kg verdin 9 günde mi veremeyeceksin eğer istersen verirsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…