- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.141
Bi şey sorcaktim yarın ki tartıda hem geçen haftaki hem bu haftaki kilolarimiz toplanarak mi bildirim olacak yani toplam verdiğimiz mi anlamadimGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Merhaba Özgecim sen daha toparlayamadınmı yaGünaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Senin sonuç ne tartıldınmı :)kizlar herkes ne kadar cok kilo almis ya bayramda yuh size
Tarhanası 10-15 dakika pisirsen yeterli inatettimolacaka yazmisim senin yerine çeşitlerini benim oğlum çok sever tarhana ev yapımı sarımsak kıyma mercimek ekleyebilirsiniz
valla bu sorunun cevabını bende merak ettimBi şey sorcaktim yarın ki tartıda hem geçen haftaki hem bu haftaki kilolarimiz toplanarak mi bildirim olacak yani toplam verdiğimiz mi anlamadim
Canım sen yarın tartılır kilonu yaparsın iki hafta sonra aliniyoruz listeye ben iki haftadır burdayim bu hafta gireceğim daha listeye deneme suresi varvalla bu sorunun cevabını bende merak ettimben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
kizlar herkes ne kadar cok kilo almis ya bayramda yuh size
Senin sonuç ne tartıldınmı :)
canım akşam ne yersen ye ama mümkünse saat 5 gibi olsun ve yatana kadar hiç bişey yeme bak kg nasıl farkedecek
sen bi haftada nerdeyse 5 kg verdin 9 günde mi veremeyeceksin eğer istersen verirsin şekerim
Canım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlarBi şey sorcaktim yarın ki tartıda hem geçen haftaki hem bu haftaki kilolarimiz toplanarak mi bildirim olacak yani toplam verdiğimiz mi anlamadim
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ayMerhaba Özgecim sen daha toparlayamadınmı yasenin bu regliler mahvediyo seni.Benim reglim ağrısız oluyo arada kasıklarım ağrısa kötü oluyorum valla size Allah yardım etsin
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mııinatettimolacak ta bilmiyodur belkim :)))) teşekkür ederim canımcım....
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gidervalla bu sorunun cevabını bende merak ettimben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
Canım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlartoplight morordek nilsub
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ay
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mıı
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gider
canım hazır çorbamı ev yapımımı tarhanan soğuk su koyucaksın şekerim karıştıra karışıra pişiricen...kıznilsub ben şimdi akşama tarhana çorbası yapçam sıcak su mu koymalıyım soğuk su mu :) her yerde 5 bardak su koyun diyo sıcak mı soğuk mu demiyo çıldıriciğim :)
Canım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlartoplight morordek nilsub
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ay
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mıı
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gider
tatlım daha önce akşamları erken yiyince güzel kilolar vermiştim ama bu sefer işe yaramıyor nasıl yerleştiyse kuymaklaryok canım vazgeçer miyim, aynen devam, birazdan yazacağım menümü
açlık bende işe yaramıyo, sende de öyle olmuş olmasın? sabah bende artı gördüm tartı da moralim bozuldu, motivem düştü.
hedefsiz...hahah alemsin
bizde seninle aynı kilolarda sayılırız, senin hedefin kaç??
geçilmicek gibi mi.....hedefimle dalga geçiyo bunlar yeaa 49 hedefim :)
ha ha ha çok komiksiniz laa......haha sende kocam gibisin, o da 48 ol diyo bana, benden bişi kalmaz diyorum o kiloya inersem o da bi dene diyo
benim hedefim dukana göre 57 ama ben 50-54 arasında kalmayı hedef koydum kendime. başarırız ya, neden olmasın, o kiloyu sevmezsek kuymak yer alırız birazcık
deliriciğimmmmmm........... beni geçtinmi ......Slm kızlar yarın kavuşuyorum sizlere. Bu arada kilom 76.5 çok şükür 300 gr kaldı inşaallah sabaha kadar fazlasıyla gider
anladım canım yarınki kilom başlangıç kilom olacak yani anladığım kadarıylaCanım sen yarın tartılır kilonu yaparsın iki hafta sonra aliniyoruz listeye ben iki haftadır burdayim bu hafta gireceğim daha listeye deneme suresi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?