Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Bi şey sorcaktim yarın ki tartıda hem geçen haftaki hem bu haftaki kilolarimiz toplanarak mi bildirim olacak yani toplam verdiğimiz mi anlamadim

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.. Ben pek bi halsizim bugün hem regli hem hava dağıttı beni resmen
Merhaba Özgecim sen daha toparlayamadınmı ya senin bu regliler mahvediyo seni.Benim reglim ağrısız oluyo arada kasıklarım ağrısa kötü oluyorum valla size Allah yardım etsin

Tarhanası 10-15 dakika pisirsen yeterli inatettimolacaka yazmisim senin yerine çeşitlerini benim oğlum çok sever tarhana ev yapımı sarımsak kıyma mercimek ekleyebilirsiniz

inatettimolacak ta bilmiyodur belkim :)))) teşekkür ederim canımcım....

Bi şey sorcaktim yarın ki tartıda hem geçen haftaki hem bu haftaki kilolarimiz toplanarak mi bildirim olacak yani toplam verdiğimiz mi anlamadim
valla bu sorunun cevabını bende merak ettim ben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki

valla bu sorunun cevabını bende merak ettim ben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
Canım sen yarın tartılır kilonu yaparsın iki hafta sonra aliniyoruz listeye ben iki haftadır burdayim bu hafta gireceğim daha listeye deneme suresi var

Canım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlar toplight morordek nilsub
Merhaba Özgecim sen daha toparlayamadınmı ya senin bu regliler mahvediyo seni.Benim reglim ağrısız oluyo arada kasıklarım ağrısa kötü oluyorum valla size Allah yardım etsin
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ay
inatettimolacak ta bilmiyodur belkim :)))) teşekkür ederim canımcım....
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mıı
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gider

hakaret sayacağını tahmin etmiştim :))) benim anam beni mutfağa hiç sokamadı sadece yemek aşırmak için girerdim :))

Ben yarınada bir sorun cikmazsa-2.5 kg falan olacam gibi

yok canım vazgeçer miyim, aynen devam, birazdan yazacağım menümü

açlık bende işe yaramıyo, sende de öyle olmuş olmasın? sabah bende artı gördüm tartı da moralim bozuldu, motivem düştü.
tatlım daha önce akşamları erken yiyince güzel kilolar vermiştim ama bu sefer işe yaramıyor nasıl yerleştiyse kuymaklar

hahah alemsin

bizde seninle aynı kilolarda sayılırız, senin hedefin kaç??
hedefsiz...
hedefimle dalga geçiyo bunlar yeaa 49 hedefim :)
geçilmicek gibi mi.....
ha ha ha çok komiksiniz laa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…