Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O dereceyi bende yapacam inş listede olduğum andan itibaren korkun benden kabusunuz olacam kabusunuz
Hadi bakalım bir keresinde bende çok çok yaklaştıydım ama başka takımdan biri kaptıydı... Canım bende 84 kilo başladım geçen izne çıkmadan 74 kilo oldum ama tabi pis boğazlık yaptım...

Hadi bakalım bir keresinde bende çok çok yaklaştıydım ama başka takımdan biri kaptıydı... Canım bende 84 kilo başladım geçen izne çıkmadan 74 kilo oldum ama tabi pis boğazlık yaptım...
Ne kadar sürede vermiştin 10 kg yu

Ay bireysel derece yapmadan ölürsem gözlerim açık gider :)
Ay sorma ben de hep kıl payı kaçırıyorum sinir oluyorum..millet bi de birinci oluyo ama yapıcam ben de şu regli bi bitsin çok hain gizli araştırmalar ve planlar içerisindeyim

Ay sorma ben de hep kıl payı kaçırıyorum sinir oluyorum..millet bi de birinci oluyo ama yapıcam ben de şu regli bi bitsin çok hain gizli araştırmalar ve planlar içerisindeyim

Kızlar ben de heveslendim bak şimdi bireysel derece için. belki bir gun benim de adim yazilir sayfalara

Şubat sonu başladım canım ama böbrek taşlarımı kırdırdım 1.5 ay gibi izne ayrıldım 2.5 ay gibi verdim yani
Bende 10 kg 1.5 ayda verdim .ilk diabet diyeti yaptım her şeyden yedim az az şeker düşünce kilo verimi azalınca dükan a geçtim dükkana 90.6 ile başlamıştım 24 gün olacak 85 civariyim

Bende 10 kg 1.5 ayda verdim .ilk diabet diyeti yaptım her şeyden yedim az az şeker düşünce kilo verimi azalınca dükan a geçtim dükkana 90.6 ile başlamıştım 24 gün olacak 85 civariyim
Helal sanada çok iyi vermişsin..
Ben sadece yediklerime dikkat ettim listeye bağlı kalmadım ...

Ay ben dün oruç tuttum ama canım hiç bişey istemedi yiyemedim sadece su içtim. Evden bana öyle bir lahmacun kokusu geliyor ki anlatamam. Hani böyle fırından yaptırıp eve getirirsin. Paketi açarsin ya işte o koku. En yakın zaman da yaptıracağım. Ev lahmacunu. morordek sen hamilesin ama ben aseriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…