- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.181
Napayim biraz bekliyeyiim mi seni sonra hatalı sollama yapmayim bir daha ki haftayada sen beni gecersinO ne kiz oyle masaallahin var yani. Ben seni rakip seçmekte hata etmişim... elini öper geçerim köşemde otururum...
beni de solar gecersin sen
Hadi bakalım bir keresinde bende çok çok yaklaştıydım ama başka takımdan biri kaptıydı... Canım bende 84 kilo başladım geçen izne çıkmadan 74 kilo oldum ama tabi pis boğazlık yaptım...O dereceyi bende yapacam inş listede olduğum andan itibaren korkun benden kabusunuz olacam kabusunuz
Ne kadar sürede vermiştin 10 kg yuHadi bakalım bir keresinde bende çok çok yaklaştıydım ama başka takımdan biri kaptıydı... Canım bende 84 kilo başladım geçen izne çıkmadan 74 kilo oldum ama tabi pis boğazlık yaptım...
Yok kız ben darılmam senin canın çok çekti yaaa ondan dedim...Aaaa aşk olsunaz önce ben demedim sen dedin diye şeettimdi.Neyse demem bundan sonra
Ay sorma ben de hep kıl payı kaçırıyorum sinir oluyorum..millet bi de birinci oluyoAy bireysel derece yapmadan ölürsem gözlerim açık gider :)
Şubat sonu başladım canım ama böbrek taşlarımı kırdırdım 1.5 ay gibi izne ayrıldım 2.5 ay gibi verdim yaniNe kadar sürede vermiştin 10 kg yu
Açlıktan öleyim orticim ben sakız oldum valla takımın ağzına...
Ay sorma ben de hep kıl payı kaçırıyorum sinir oluyorum..millet bi de birinci oluyoama yapıcam ben de şu regli bi bitsin çok hain gizli araştırmalar ve planlar içerisindeyim
Benim ortim yapar...Ay sorma ben de hep kıl payı kaçırıyorum sinir oluyorum..millet bi de birinci oluyoama yapıcam ben de şu regli bi bitsin çok hain gizli araştırmalar ve planlar içerisindeyim
Bende 10 kg 1.5 ayda verdim .ilk diabet diyeti yaptım her şeyden yedim az az şeker düşünce kilo verimi azalınca dükan a geçtim dükkana 90.6 ile başlamıştım 24 gün olacak 85 civariyimŞubat sonu başladım canım ama böbrek taşlarımı kırdırdım 1.5 ay gibi izne ayrıldım 2.5 ay gibi verdim yani
Helal sanada çok iyi vermişsin..Bende 10 kg 1.5 ayda verdim .ilk diabet diyeti yaptım her şeyden yedim az az şeker düşünce kilo verimi azalınca dükan a geçtim dükkana 90.6 ile başlamıştım 24 gün olacak 85 civariyim
Beni senden başkası anlayamaz zatiii neden acaba...Ben seni anlıyorum canım. Ben de memlekete gidince çok fena oluyorum. Bu sene okul dönemi var zaten gitmeyi düşünmüyorum
Her hafta sırasıyla yapalım derce takımın puanida yükselir fena miKızlar ben de heveslendim bak şimdi bireysel derece için. belki bir gun benim de adim yazilir sayfalara
Şekerinmi yüksekti tatlım? diyabetle kilo vermek daha zorBende 10 kg 1.5 ayda verdim .ilk diabet diyeti yaptım her şeyden yedim az az şeker düşünce kilo verimi azalınca dükan a geçtim dükkana 90.6 ile başlamıştım 24 gün olacak 85 civariyim
Sen istedin mi yaparsın..Kızlar ben de heveslendim bak şimdi bireysel derece için. belki bir gun benim de adim yazilir sayfalara
Bende tam onu yazacaktım bir haftaHer hafta sırasıyla yapalım derce takımın puanida yükselir fena mi
Evet diyete başlamadan yüksekti sinirdaydiŞekerinmi yüksekti tatlım? diyabetle kilo vermek daha zor
Beni senden başkası anlayamaz zatiii neden acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?