Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bu sorunun cevabını bende merak ettim ben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
canım senin ilk bildirimin olacak 2 gün önceki kg da başlangıç kilon
özge cim
arkadaşlar ne zaman takıma girdiler o konu ile ilgili net bir bilgim yok 3. cuma oldu mu gecen haftaki cuma eğer 2. cuma ise kabul görmüyo hatırladığım kadarıyla 3. cuma bildirim yapacaklar listeler ördeğimde mi?

Evet kaptanım kayıtları o alıyodu. ama kızların 2hafta deneme süresi doldu diye biliyorum ben de..etap açısından bakmamıştım tarih olarak 2haftayı doldurdular yenı uye olarak girecekler diye düşündüm ben..gelince yazar giriş tarihlerini ve kilolarını yeni üyelerin ördekcim

Canım ben günlük tuttuğum için biliyorum 6 Eylülde gelmişim takıma kendimi tanitirkende kilom 88.4 kg demiştim sonra 2 kez de cumalar yazdim bu üçüncü kg yazmisim olacak

O ne kiz oyle masaallahin var yani. Ben seni rakip seçmekte hata etmişim... elini öper geçerim köşemde otururum...

beni de solar gecersin sen
Sende yaptın zamanında öyle - 2 ler 3 ler unuttunmu? Hadi bakalım toparlan yine yaparsın hele o nilsub ezip ezip geçiyordu.Bende istikrarlıyım ama gr gr yavaş yavaş gelip hepinizi geçicem hepinizden önce mezun olucam

Canım ben günlük tuttuğum için biliyorum 6 Eylülde gelmişim takıma kendimi tanitirkende kilom 88.4 kg demiştim sonra 2 kez de cumalar yazdim bu üçüncü kg yazmisim olacak
Canım kaptanımızın anlatmaya çalıştığı etap bazında deneme süresi. yani sen 2cuma yazdın kilonu ama geçen haftanın etabıyla bu haftanın etabı bırlestı ya onlar 1etap sayılıyo. Ama karar defterinde tarıh olarak okudum hatta eklıyorum asağı toplight kaptanım söyler son sözü kızlar da yazar zaten.

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU

Yani 6Eylül de 88,4 ile kendini tanıtmışsın 2hafta doldu ve giriş kilon da 88,4diye başlatırız seni listeye diye anlamıştım ben bu okuduğumu.Güncel kilon da yarın sabah ki kilon olacak işte

nilsub geçtim seni tabiki de... artık sen önce beni yakala sonra ortini yakalarsin:)
Ay sorma rezil rusva oldum...
Hahahah hem zengin hem zayıf hemde güzel napıcaz bilmemki
Çöpe atalım gitsin...
Hahahaha kuymak işte
Ahanda geldi kuymakçı başı...
O ne kiz oyle masaallahin var yani. Ben seni rakip seçmekte hata etmişim... elini öper geçerim köşemde otururum...

beni de solar gecersin sen
Ay senide dize getiren biri çıktı şükür..
Nazar değdirdiniz anacım bana...

Açlıktan öleyim orticim ben sakız oldum valla takımın ağzına...

Açlıktan öleyim orticim ben sakız oldum valla takımın ağzına...
Sorma ortim ya neyse şu cuma da geçsin bi kendimize gelelim orti power özelliğimizi kullanalım eski ihtişamlı günlerimize geri dönelim Haftabaşı 71,1dim sevinmiştim 71,5sınırını indim diye sonra regli bindi tepeme 2gündür mide bulantısıyla ağzıma da bişey koyamıyom sabah 72,3tü tartı biz gizli bi plan yapalım haftasonu

nilsub kız adın kuymakçı güzeli olarak değişcek az daha zorlarsak
Hayırda kuymakları ben yedim derdi seni buldu o komik...
Her msj kuymak diyon.
.
Yede rahatla...
Ezelim bu hatunların hepsini hahaha bunlar
beni tanımamış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…