- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.161
canım senin ilk bildirimin olacak 2 gün önceki kg da başlangıç kilonvalla bu sorunun cevabını bende merak ettimben dün katıldım buraya ben nasıl yapcam 2 günde ne vermiş olabilirim ki
özge cimCanım sız zaten ilk defa giriceksiniz listeye. Yani ördekcim giriş kilonuzu kaydetmişti yarın tartılınca siz giriş kilonuzla aradaki farkı hesaplıcaz. Diğer arkadaşlar için de 2hafta önceki kilosuyla aradaki farkı hesaplıcaz ama onların yüzdesi 2ye bölünecek.. Sizinkini bölmicez diye anladım ben karar defterinden anladığım kadarıyla değil mi kızlartoplight @morordek nilsub
Aynen öyle canım bu gece de kötü oldum yarın toparlarım inşallah.. Valla Allah düşmanımın başına vermesin Denizim ya geberiyom her ay
Kızaaaamm beni anam mutfağa soktuğunda 7-8yaşında filandım herhalde,elim hamarattır benim bi kere taaam mıı
Canım senin için 2hafta deneme süremiz var daha sonra listeye alıcaz seni düzenli bildirim yapmaya devam edersen.. ama sen de hergün menü bildirmeye devam et, yarın sen de tartıl eminim vermiş olursun ilk başlarda çok hızlı gider
Evet kaptanım kayıtları o alıyodu. ama kızların 2hafta deneme süresi doldu diye biliyorum ben de..etap açısından bakmamıştım tarih olarak 2haftayı doldurdular yenı uye olarak girecekler diye düşündüm ben..gelince yazar giriş tarihlerini ve kilolarını yeni üyelerin ördekcimcanım senin ilk bildirimin olacak 2 gün önceki kg da başlangıç kilon
özge cim
arkadaşlar ne zaman takıma girdiler o konu ile ilgili net bir bilgim yok 3. cuma oldu mu gecen haftaki cuma eğer 2. cuma ise kabul görmüyo hatırladığım kadarıyla 3. cuma bildirim yapacaklar listeler ördeğimde mi?
Afiyet olsun güzel olmuş menün..Bugün ki menum
toplight @morordek inatettimolacak nilsub
Sabah
Peynir
2haslanmis yumurta çay
Öğle
Yoğurt
Akşam
Kofteli çorba
Soğan salatası
Bugün saf protein gunum Yarinda tartı günü fazla yemiyorum o yuzden
2,5 litre su
Spor aletleri gelince baslicam
Canım ben günlük tuttuğum için biliyorum 6 Eylülde gelmişim takıma kendimi tanitirkende kilom 88.4 kg demiştim sonra 2 kez de cumalar yazdim bu üçüncü kg yazmisim olacakEvet kaptanım kayıtları o alıyodu. ama kızların 2hafta deneme süresi doldu diye biliyorum ben de..etap açısından bakmamıştım tarih olarak 2haftayı doldurdular yenı uye olarak girecekler diye düşündüm ben..gelince yazar giriş tarihlerini ve kilolarını yeni üyelerin ördekcim
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun güzel olmuş menün..
Hahahah@blanche_ea kız mor vakvak hamiş ya şimdi ona sataşamıyom badiciğimiz strese girmesin diye sen gel burlara da sana sarayım acık :))) pis zengin :)))
Hahahahatatlım daha önce akşamları erken yiyince güzel kilolar vermiştim ama bu sefer işe yaramıyor nasıl yerleştiyse kuymaklar
Ben yarınada bir sorun cikmazsa-2.5 kg falan olacam gibi
Sende yaptın zamanında öyle - 2 ler 3 ler unuttunmu? Hadi bakalım toparlan yine yaparsın hele oO ne kiz oyle masaallahin var yani. Ben seni rakip seçmekte hata etmişim... elini öper geçerim köşemde otururum...
beni de solar gecersin sen
Canım kaptanımızın anlatmaya çalıştığı etap bazında deneme süresi. yani sen 2cuma yazdın kilonu ama geçen haftanın etabıyla bu haftanın etabı bırlestı ya onlar 1etap sayılıyo. Ama karar defterinde tarıh olarak okudum hatta eklıyorum asağıCanım ben günlük tuttuğum için biliyorum 6 Eylülde gelmişim takıma kendimi tanitirkende kilom 88.4 kg demiştim sonra 2 kez de cumalar yazdim bu üçüncü kg yazmisim olacak
Ay sorma rezil rusva oldum...nilsub geçtim seni tabiki de... artık sen önce beni yakala sonra ortini yakalarsin:)
Çöpe atalım gitsin...Hahahahhem zengin hem zayıf hemde güzel napıcaz bilmemki
Ahanda geldi kuymakçı başı...Hahahahakuymak işte
Ay senide dize getiren biri çıktı şükür..O ne kiz oyle masaallahin var yani. Ben seni rakip seçmekte hata etmişim... elini öper geçerim köşemde otururum...
beni de solar gecersin sen
Nazar değdirdiniz anacım bana...Sende yaptın zamanında öyle - 2 ler 3 ler unuttunmu? Hadi bakalım toparlan yine yaparsın hele onilsub ezip ezip geçiyordu.Bende istikrarlıyım ama gr gr yavaş yavaş gelip hepinizi geçicem hepinizden önce mezun olucam
Açlıktan öleyim orticim ben sakız oldum valla takımın ağzına...Canım kaptanımızın anlatmaya çalıştığı etap bazında deneme süresi. yani sen 2cuma yazdın kilonu ama geçen haftanın etabıyla bu haftanın etabı bırlestı ya onlar 1etap sayılıyo. Ama karar defterinde tarıh olarak okudum hatta eklıyorum asağıtoplight kaptanım söyler son sözü kızlar da yazar zaten.
YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSU olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu : GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
Yani 6Eylül de 88,4 ile kendini tanıtmışsın 2hafta doldu ve giriş kilon da 88,4diye başlatırız seni listeye diye anlamıştım ben bu okuduğumu.Güncel kilon da yarın sabah ki kilon olacak işte
Sorma ortim ya neyse şu cuma da geçsin bi kendimize gelelim orti power özelliğimizi kullanalım eski ihtişamlı günlerimize geri dönelimAçlıktan öleyim orticim ben sakız oldum valla takımın ağzına...
Hayırda kuymakları ben yedim derdi seni buldu o komik...
Ezelim bu hatunların hepsini hahaha bunlarSorma ortim ya neyse şu cuma da geçsin bi kendimize gelelim orti power özelliğimizi kullanalım eski ihtişamlı günlerimize geri dönelimHaftabaşı 71,1dim sevinmiştim 71,5sınırını indim diye sonra regli bindi tepeme 2gündür mide bulantısıyla ağzıma da bişey koyamıyom sabah 72,3tü tartı biz gizli bi plan yapalım haftasonu
Ay bireysel derece yapmadan ölürsem gözlerim açık gider :)
Aaaa aşk olsunHayırda kuymakları ben yedim derdi seni buldu o komik...
Her msj kuymak diyon.
.
Yede rahatla...
Ezelim bu hatunların hepsini hahaha bunlar
beni tanımamış daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?