- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.321
yok canim ben ordegimle konustum 2 ye bolunecekKaptanım yeni üye arkadaşların yüzdeleri belki geçen haftaki kiloları üzerindendir onları kilolarının yanına tarih atarak yenidenmi baksak?
Kiz onlardan cok kendimden tirsiyom zaten..deli damarim bi tutarsa birbirimize gireriz tam rezillik.. benim ordekcim de pek düşkün ailesine olam benim huzuruma olur..sinirlenince yaptigini hatirlamayan cinstenim benNe tırsıcam kız dur bak ben ona neler edicem o gorur şimdi...
yaa nilgun ben bayramda kv ile yasadiklarimi anlatsam roman olur sakin ol bosver esimle birbirimize girdik onun yuzunden ogullari anlamiyor annelerinin ne kadar oyuncu oldugunu bi de sen suclu oluyonYaşa sen hıh anam beni kv kölemi doğurdu bu kadar...
Yaşa sen hıh anam beni kv kölemi doğurdu bu kadar...
Mesala w e n d y sabah bildirim yaparken de o sekilde yapmıs 9 Eylül kilom 66,6 demis. keremcem'in de o cuma bildirdigi kilosunu 86,5 diye kaydetmisim. Dogal olarak bugunkü kilolarına gelene kadar 2 hafta gecmis diye bölmüstüm, ama tekrar danısayım kaptana, sonucta daha önce yaptıgımız bir sey degil :)
Amaann yarebbemmm o nasıl şey öyle yaaa Rabbim korusun öyle insanlardan bizi şok oldum okuyunca şimdiiKiz onlardan cok kendimden tirsiyom zaten..deli damarim bi tutarsa birbirimize gireriz tam rezillik.. benim ordekcim de pek düşkün ailesine olam benim huzuruma olur..sinirlenince yaptigini hatirlamayan cinstenim ben
Ay yeminle bdvyi okudukca sinir basiyo.. orta parasina çöken aileler mi dersin.. evi dagitip geline yerlesen mi dersin..
Dun bitane vardi hatta kaynanasini kirli sepetinden camasirlarini calarken yakalamis..gelinin sutyeniyle oglanin boxerini almis rezillikbenim kizin demis bu sonra da gelinde delirmis almis sepeti gitmis atmi kp ile kvnin önüne bi bu kalmıştı karismadiginiz diye don kilot hersey ortalikta aman ya rabbi
Ahaha bi tane de gelinin victoria secret camasirlarini calan kv vardideli sürü sepet etrafta valla Allah hayırlısıyla yüz göz etsin herkesi
Ok to bebisimBi de daha once yapmadık demisim de simdi sonuc listelerine bakınca gördüm bizim Tugce de Ramazan Bayramı'nda birlesen etapta girmis listeye o zaman da onu bölmüsümBenim akıl da gidip geliyor yani
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56. etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü
O etapta baska takımlarda da aynı sekilde yapmıslar yeni üyeleri, zaten kaptanım da bölünecek dedi. Bölüyoruz
Haha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...Kiz onlardan cok kendimden tirsiyom zaten..deli damarim bi tutarsa birbirimize gireriz tam rezillik.. benim ordekcim de pek düşkün ailesine olam benim huzuruma olur..sinirlenince yaptigini hatirlamayan cinstenim ben
Ay yeminle bdvyi okudukca sinir basiyo.. orta parasina çöken aileler mi dersin.. evi dagitip geline yerlesen mi dersin..
Dun bitane vardi hatta kaynanasini kirli sepetinden camasirlarini calarken yakalamis..gelinin sutyeniyle oglanin boxerini almis rezillikbenim kizin demis bu sonra da gelinde delirmis almis sepeti gitmis atmi kp ile kvnin önüne bi bu kalmıştı karismadiginiz diye don kilot hersey ortalikta aman ya rabbi
Ahaha bi tane de gelinin victoria secret camasirlarini calan kv vardideli sürü sepet etrafta valla Allah hayırlısıyla yüz göz etsin herkesi
Kiz onlardan cok kendimden tirsiyom zaten..deli damarim bi tutarsa birbirimize gireriz tam rezillik.. benim ordekcim de pek düşkün ailesine kavga am benim huzuruma olur..sinirlenince yaptigini hatirlamayan cinstenim ben
Ay yok benim kocamda asla annesini savunmaz savunamaz valla evde grev başlatırım...yaa nilgun ben bayramda kv ile yasadiklarimi anlatsam roman olur sakin ol bosver esimle birbirimize girdik onun yuzunden ogullari anlamiyor annelerinin ne kadar oyuncu oldugunu bi de sen suclu oluyon
Kızlar bu hafta işi çok sıkı tutacagim kararliyim. Bu hafta ki hedefim 74.5 yani 2 kilo vermek
Amaann yarebbemmm o nasıl şey öyle yaaa Rabbim korusun öyle insanlardan bizi şok oldum okuyunca şimdii
Yok Nilgünüm ya cadalozlukla ne alakası var, ben de aynı tepkiyi veririm vallaHaha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...
Hayır donla kilotla ne yapıcak falmı bakıcak orasını çözemedim...Yok Nilgünüm ya cadalozlukla ne alakası var, ben de aynı tepkiyi veririm valla
Bize gelecek donumuzu külodumuza bakacak, yok artık ya, hasta mı bu insanlar
Haha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...
Kizz herhalde ben de olay cikaririm.. ben suna da karşıyım bayramustu cok okudum gitti kv temizlik yapti tum bayram da hizmet etti gelene gidene.. buyuk konusmak gibi olmasin ama ben evime gelen kimseye is yaptirmak elini bi yere sürdürmem kimsenin evine de gidip oyle deli gibi is yapmak istemem.. yasli olur eli kolu tutmaz eyv gerekirse bi yardimci tutariz ama gelini köle gormek anlayisi deli ediyo beni..her h.sonu kv de gecirmeler filan gelirler bana yani..Haha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...
Hayır donla kilotla ne yapıcak falmı bakıcak orasını çözemedim...
Tam manyakmış oda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?