Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne tırsıcam kız dur bak ben ona neler edicem o gorur şimdi...
Kiz onlardan cok kendimden tirsiyom zaten..deli damarim bi tutarsa birbirimize gireriz tam rezillik.. benim ordekcim de pek düşkün ailesine olam benim huzuruma olur..sinirlenince yaptigini hatirlamayan cinstenim ben

Ay yeminle bdvyi okudukca sinir basiyo.. orta parasina çöken aileler mi dersin.. evi dagitip geline yerlesen mi dersin..
Dun bitane vardi hatta kaynanasini kirli sepetinden camasirlarini calarken yakalamis..gelinin sutyeniyle oglanin boxerini almis rezillik benim kizin demis bu sonra da gelinde delirmis almis sepeti gitmis atmi kp ile kvnin önüne bi bu kalmıştı karismadiginiz diye don kilot hersey ortalikta aman ya rabbi
Ahaha bi tane de gelinin victoria secret camasirlarini calan kv vardi deli sürü sepet etrafta valla Allah hayırlısıyla yüz göz etsin herkesi

tam haftasında başlamışız bizde

Bi de daha once yapmadık demisim de simdi sonuc listelerine bakınca gördüm bizim Tugce de Ramazan Bayramı'nda birlesen etapta girmis listeye o zaman da onu bölmüsüm Benim akıl da gidip geliyor yani

tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56. etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü

O etapta baska takımlarda da aynı sekilde yapmıslar yeni üyeleri, zaten kaptanım da bölünecek dedi. Bölüyoruz

Amaann yarebbemmm o nasıl şey öyle yaaa Rabbim korusun öyle insanlardan bizi şok oldum okuyunca şimdii

Ok to bebisim

Haha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...

Ben de okudum o konuyu. O Kaynana ya da öyle hareket lazım. Sessiz kalmayacan zaten. Sessiz oldun mu işin bitti demektir. Çirkeflesmeyecen de. Orta yolu buldun mi tamamdir. Evlendiğimden beri hic kavga etmeden her lafimi da soyledim gectim. Ah ah soyle pamuk gibi kaynana hulusi kentmen gibide kayinbaba olsa ne guzel olurdu

yaa nilgun ben bayramda kv ile yasadiklarimi anlatsam roman olur sakin ol bosver esimle birbirimize girdik onun yuzunden ogullari anlamiyor annelerinin ne kadar oyuncu oldugunu bi de sen suclu oluyon
Ay yok benim kocamda asla annesini savunmaz savunamaz valla evde grev başlatırım...

Kızlar bu hafta işi çok sıkı tutacagim kararliyim. Bu hafta ki hedefim 74.5 yani 2 kilo vermek

inşallah canım, hepimiz mi bi hedef belirlesek haftalık? takım toparlanması adına da güzel mi olur ki? inatettimolacak morordek nilsub

Amaann yarebbemmm o nasıl şey öyle yaaa Rabbim korusun öyle insanlardan bizi şok oldum okuyunca şimdii

hepsi aynı diye de bişi yok, rahat olun bekarlar. içlerinde çok iyi etliye sütlüye karışmayanlar da var.

Haha gebertirim benim evime ellemez ay bende çokmu cadolozum ne...
Kizz herhalde ben de olay cikaririm.. ben suna da karşıyım bayramustu cok okudum gitti kv temizlik yapti tum bayram da hizmet etti gelene gidene.. buyuk konusmak gibi olmasin ama ben evime gelen kimseye is yaptirmak elini bi yere sürdürmem kimsenin evine de gidip oyle deli gibi is yapmak istemem.. yasli olur eli kolu tutmaz eyv gerekirse bi yardimci tutariz ama gelini köle gormek anlayisi deli ediyo beni..her h.sonu kv de gecirmeler filan gelirler bana yani..

Ay.simdi hatrladim bi tane de tatile giden gelinle ogluna zorla kendini eklemeye calisan bi kv vardi birisi demisti ki sizin yaninizda mi sevisicez deyin gelmez.. baya kopmuştum o yoruma hakkaten bi gidin ya bi basbasa birakin milleti bizim bi arkadasi ilk evlendiklerinde kv telle taciz ediyo saat basi yuz saat kitliyodu bunlari. Bigun malum vakitte sanki biri ölmüş gib bin kere aramis... bizimki de yemis saf kocisini o patlamis anasina.. anne torun istemiyonuz siz herhalde diye koymus lafi ben de derim oyle bisey olunca valla yoksa geri basmiyolar gerceken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…