Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım yeni üye arkadaşların yüzdeleri belki geçen haftaki kiloları üzerindendir onları kilolarının yanına tarih atarak yenidenmi baksak?
Yok canım ben onların 2 hafta onceki kilolarını kaydetmisim. Arada yapılan kilo bildirimlerini listeye yazmamıstım yani, dogru olması lazım

Ordekcim morordek aksam toplight kaptanla sa konustuk kizlar yeni giriyo ya onlarinkini bolmememiz gerekmiyo mu?? Sonucta onlar simdi giriyo gecen hafta girmis olsalardı tamam ama sureleri daha bu hafta icin dolmus oluyo.. karar defterinden anladigim buydu benim..

Allah aşkına bu kv gelinlerden ne istiyo oğlumu almaya gittim birbirimize gircektik manyak mı nedir sinir oldum kp vardı ..
Konuşamadım çok o yüzden ay sinirim içimde kaldı...
Deliricem...
Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirim

Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirim

Senin aday belli nasılsa onun içi Allah kötü huylarını ellerinden alsın inşallah diyelim bari

Aman manyak bu kv gelinlerin hasetinden çatlıcaklar ... Yok anacım ben bağıramadım ondan sinirimi alamadım ...

Allaha havale o zaman...

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSUolarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu :GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU

Etap birlestirilmesi yeni giren uyeleri kapsamicak sanirim.. etap bazinda degil tarih olarak yazilmis.. buna dayanarak oyle yazdim ordekcim

Öyle mi konusuldu ben dünküleri okuyamadım Ama onların da etap baslangıc kiloları 2 hafta onceki kiloları diye bölmüstüm. Du bi bakayım çözeriz bu işi

Anacım butun işlerim duruyor sabah toplantı sonra kv yetti bugün işlerimi halledeyim gelicem..

Allah aşkına bu kv gelinlerden ne istiyo oğlumu almaya gittim birbirimize gircektik manyak mı nedir sinir oldum kp vardı ..
Konuşamadım çok o yüzden ay sinirim içimde kaldı...
Deliricem...

Noldu kiz. Hepsi aynı bu kaynanalarin:)

Mesala w e n d y sabah bildirim yaparken de o sekilde yapmıs 9 Eylül kilom 66,6 demis. keremcem'in de o cuma bildirdigi kilosunu 86,5 diye kaydetmisim. Dogal olarak bugunkü kilolarına gelene kadar 2 hafta gecmis diye bölmüstüm, ama tekrar danısayım kaptana, sonucta daha önce yaptıgımız bir sey degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…