- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.301
Evet canım gecen hafta bildirim yapmadıgımız icin bu hafta yüzdeler de ikiye bölünüyorBizi. Yuzdelerde bolunuyormiymus ben eşimin işleri nedeniyle disardaydik yeni girebildim
raglin bitsin haftaya güzel eksilerle gelirsinKizlar ben 72 idim sabah.. yarim kilo artidayim.. cok doluyum musait olunca gelicem
Kaptanım yeni üye arkadaşların yüzdeleri belki geçen haftaki kiloları üzerindendir onları kilolarının yanına tarih atarak yenidenmi baksak?Evet canım gecen hafta bildirim yapmadıgımız icin bu hafta yüzdeler de ikiye bölünüyor
Yok canım ben onların 2 hafta onceki kilolarını kaydetmisim. Arada yapılan kilo bildirimlerini listeye yazmamıstım yani, dogru olması lazımKaptanım yeni üye arkadaşların yüzdeleri belki geçen haftaki kiloları üzerindendir onları kilolarının yanına tarih atarak yenidenmi baksak?
Allah aşkına bu kv gelinlerden ne istiyo oğlumu almaya gittim birbirimize gircektik manyak mı nedir sinir oldum kp vardı ..
Konuşamadım çok o yüzden ay sinirim içimde kaldı...
Deliricem...
Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirimAllah aşkına bu kv gelinlerden ne istiyo oğlumu almaya gittim birbirimize gircektik manyak mı nedir sinir oldum kp vardı ..
Deliricem...
Aman manyak bu kv gelinlerin hasetinden çatlıcaklar ... Yok anacım ben bağıramadım ondan sinirimi alamadım ...ay nooldu, delirme delirme dur sakin.
Tatlım bu hafta yeni girenler bolunmicek benim bildiğim kadarı ile listede olanlar bolunucek...Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirim
Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirim
Aman manyak bu kv gelinlerin hasetinden çatlıcaklar ... Yok anacım ben bağıramadım ondan sinirimi alamadım ...
Ne tırsıcam kız dur bak ben ona neler edicem o gorur şimdi...Nolduu canim yaaa.. Ay bdv de boyle konularla dolu tirsiyorum yeminle..baska memlekete gidip yerlesicem iki aileden de uzak olmak en iyisi sanirim
Öyle mi konusuldu ben dünküleri okuyamadımOrdekcimmorordek aksam toplight kaptanla sa konustuk kizlar yeni giriyo ya onlarinkini bolmememiz gerekmiyo mu?? Sonucta onlar simdi giriyo gecen hafta girmis olsalardı tamam ama sureleri daha bu hafta icin dolmus oluyo.. karar defterinden anladigim buydu benim..
Allah aşkına bu kv gelinlerden ne istiyo oğlumu almaya gittim birbirimize gircektik manyak mı nedir sinir oldum kp vardı ..
Deliricem...
Mesala w e n d y sabah bildirim yaparken de o sekilde yapmıs 9 Eylül kilom 66,6 demis. keremcem'in de o cuma bildirdigi kilosunu 86,5 diye kaydetmisim. Dogal olarak bugunkü kilolarına gelene kadar 2 hafta gecmis diye bölmüstüm, ama tekrar danısayım kaptana, sonucta daha önce yaptıgımız bir sey degil :)YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu KAYIT KİLOSUolarak not edilir. Deneme süreci başlar.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise; bildirim listesinde güncel kilo ile giriş kilosu arasındaki fark alınacak ve üyenin kayıt kilosu ve kayıt tarihi mutlaka belirtilecektir.
Üyenin takım listesine girdiği günkü kilosu :GÜNCEL KİLO
Bir önceki Cuma günkü kilosu : GİRİŞ KİLOSU
Etap birlestirilmesi yeni giren uyeleri kapsamicak sanirim.. etap bazinda degil tarih olarak yazilmis.. buna dayanarak oyle yazdim ordekcim
Ne tırsıcam kız dur bak ben ona neler edicem o gorur şimdi...
Yaşa sen hıh anam beni kv kölemi doğurdu bu kadar...Vallahi bende hiç tirsmam. Lafımı söyler geçerim... Bu sene daha da bi fena oldum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?