Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heh bak o ilk yazdıgın benim kv ama kendi bize gelince de ben hizmet edecegim, ona gidince de... Bekledigi o yani. Ama yok yani pışık, kendi anama hizmet etmemisim ben, gidip ona mı hizmet edecegim
Bizim de o konuda bi tartısmamız oldu kendisiyle, söyledim fikrimi artık beklemiyor dogal olarak. Söylemezsen gelin=hizmetci onların gözünde

Cnm sürekli bir şeyler yeme isteğin varsa karbonhidratları çıkar menunden proteine yer ver bende senin kilolar yakınım aynı durum bende de vardı protein azaltti

Ay yok benim kocamda asla annesini savunmaz savunamaz valla evde grev başlatırım...
canım bizde durum farklı biraz şu sn tek çocuk eşim abisi 30 sene önce şehit olmuş kv hastalık hastası sürekli laf sokuyor eşimde annem cahil laf sokmasını bilmez evlat acısı cekiyor sakin ol vs dedi durdu en son ankaraya dönüşte yolda kv nin yaptığı bi davranışı anlattım dedi ki kimse duymadın haklısın ama onlarda iken surat yaptı durdu

Bunların hepsi aynı ya. En son gittiğim de oğlan halısına çiş yaptı diye. E artık gitmeden yıkarsin dedi. Eşim de yaninimizda oturuyor. Kusura bakmayın 6 yıldır kendi evimde hali yikamadim burada hiç yıkamam Dedim. . Eşim de yikat maya verin ne var sanki dedi. Annem de yatağına çiş yaptı kadincagiz hiç bişey demedi... anneanneler cok baksa Yaa.
gittigimde ne yemek ne temizlik hic yapmam. Zaten sene de 10 gun gidiyoruz. En fazla sofra kurar kaldiririm. Bulasiklari makinaya atarsam o kadar

kv'lerin genel olarak isteği hizmet edilmesi sanırım, hadi yemeğe yardım et bulaşığı yıka çayı doldur falan ne bilim, aşırı sık değilse yapılabilir, ama evine gidip temizlik yapmak ne aman allahım.. kendi evimi temizleyemiom ben yeri gelio

İyi demissin ya cidden versin yıkamaya.
Bence de kız anneleri daha bi farklı oluyor. Hayır anlamadıgım bu kv'lerin kendi kızına aynı davranıs yapılsa hosuna gider mi merak ediyorum. Erkek anası rolune bürününce kafaları da bi degisik calısmaya baslıyor sanırım.
Evet aynen öyle, gelinler gelsin çalıssın, onlar da baş köşeye kurulup milletle çene çalsın. Ay ben cok dertliyim bu konularda ama hep bastırıyorum, bazen bdv'ye konu acasım geliyor o derece

erkekleri de anlamak imkansız ay, hem hanıma hak ver, hem anneye bişey diyememe.. zaten iş erkekte bitiyo, dengeyi iyi sağlaması lazım. yoksa kızların dediği gibi yeri geliyo annemizle anlaşamıyoruz yani..

ahh ah anneler, her çileyi çeker, damat ne derse susar, kötü yine onlar olurlar, ahh..

Valla haklisiniz hepiniz kizlar.. Biz de daha evlenmedik ama annem karismaz geline de oyle.. yok yok kimse gelmesin gitmesin gidin evinizde huzurunuzu kurun kimse gelip kavga dövüş cikarmasin diyo simdiden.. o cok cekmis karismam ben ne geline ne kiza diyo.. benim kardesim zaten safin tekidir bi de cirkef bi gelin alirsak bak o zaman sen asil meseleye.. kimse bisey demez bizde de saygisizlik ve acgozluluk karisirsa ise o zaman çıldırırim ben asil.. cok duskunumdur bizimkilere gelin kalksin anneme babama bi laf etsin haksiz yere fizanda olsam kalkar gider agzini burnunu yirtarim onun.. ben simdiden diyorum evleneceğin zaman kizla ben bi tekten konusucam senin bu alacagin accik aliktir bunu suistimal etmeye kalkma aklini alirim dicem kiza valla.. yakarim kimse aileme bisey diyemez yok yere

***5. Takım 483&484. Etap***

tatlitambak (76,2/76,5/-0,3/-%0,20)
etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (68,2/67,8/0,4/0,29) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
inatettimolacak (71,5/72/-0,5/-%0,35) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (89,7/90,1/-0,4/-%0,22) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
tugce1325 (57,6/57,5/0,1/%0,09) mezun olmak istiyor, etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
Nanelibal (81,5/82,8/-1,3/-%0,80) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
hayat masal (65,3///) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
baharakcil (75,5///) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
keremcemim (86,5/85,5/1/%0,58) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Eylül, başlangıç kilosu: 88,4 hedef kilosu: 55 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

toz-pembe (71///)
kilosu sabit, yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
nilsub (81,5/80,2/1,3)
btlbetul (65,6/66,7/-1,1)
blanche_ea (59,5//)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (75,8/74,2/1,6)

Kendi kızlarına öyle değiller canım. Gorumcemin bu yaz evlendi kiz -gelin arasındaki fark bariz belli yani. Ah ah bana neler demedi ki...

ilk hamileliğim de kızımız olacak deyince bizde kızlar pek sevilmez dedi. Tabi ben şok..
Inşallah 3 tane kızım olur dedim ama tutmadı tabi oğlum da oldu.

Bir kere hediye götürdüm. Karnı yarık tenceresi idi. Gorumcem de çok begendi annem benim ceyzimdekini kullandı bun da ben alir ceyzimE koyarim dedi. Kayin validenin dedigi laf aynen bu. Kizim boyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var. Ben de madem oyle dedim bir daha asla bisey almam sana . O gunden sonra biseyde almadim. Gorumceme her aldigim da hani bana yok mu gelin dedi. Ben de herseferinde o sozunu hatirlatirim.

dugunumuz biteli 3 ya da 4 yil olmus bana annen ddugunde dana ne takmisti diye soruyor. Ben de dedim ki tum altin takti. E ben gormedikten sonra ne yapayim dedi. Ben de senin gormene bilmene gerek yok zaten .benle oglun biliyoruz yeter dedim. Sonradan da ben boyle bisey demedim diye siyriliyor. Cok cahiller hayatta kavga bile etmem boyle insanlarla. Nasil olduklarini bildigim icin lafimi soyler gecerim.kafaya takip uzulmeme de .. ama arada ki mesafemi acarim

Yap Yapıyoruz canım hedef koyma listesini...
Ne oldu da dellendin kiz merak ettim
Anlatıcam dur...
Benim.koca da annesini çözdü. Diyor cevabını ver. Çok çirkeflesmeden altta kalma diyor.
Ay ço şukur benimki gitme görme dana git diyen varmı der..
Bi Zim kv daha manyaklarıda var demekki
Kız ben okudumda konuyu cogunu büyü yaptırabilir falan yazmış. Başka ne Yapacak ki merak ettim dogrusu
Aklıma gelmedi değil...
Heee tamda bu konu sabah kahvaltı hazırlayamıyomuş ben gidip hazırlıcakmışım peh peh baksen bak orticim senin dediğin gibi hasta falan olsa başım gözüm üstüne...ama daha 57 yaşında benden sağlam taş gibi delimi ne ...kp vardı dua etsin pamuk gibidir hep beni savunur çok severim oda 2nizde uzatmayın diyince ezmek istemedim adamı...

Ay her turlu çok zor bu kv benim eşimde tek oğlan evde 3kız kardeşi var

Boşver canım cahil insanla muhattap olduguna degmiyor gercekten laf anlatamıyorsun cunku. En iyisi lafını yeri geldiginde söyleyip mesafeni koymak, yoksa gereksiz icli dıslı olmanın luzumu yok
Hepsi böyle bunların demek ki... Ne diyeyim valla söylenecek sözlerimi tüketiyorlar

Orticim havalar bozdu ya onun cani sıkılmış nerden dert cikarsam.diye düşünmüş bosver.. dese ki kizim guzel bi kahvalti yapsak birlikte ayarlayalım vakit geciririz filan agzi kopar çünkü dimi.. sen 2okula giden cocukla bi kocayla gidip ona kahvalti mi hazirlicakmissin yok artik.. wcye de zahmet etmesin altindan alalim isterse ay herkesler manyak.. yazin annemle tartisinca ya da canim istemeyince kalkip orda da yapmadim sırası geldiginde.. ayrica anana yapiyon burda da yapican lafi da cok sacma..adi ustunde o benim anam dogurdu orasi benim evim orda buyudum tabi orda yapicam.. sana da gelsin kizin yapsin.. kizini ayirip geline hizmet ettirenleri varya tutup yolmak istiyorum

anam çok fena bi görümce geliyo desene

Ya taçamda canım bende ne kadar erken kalkıyorum biliyosunuz kızımı okula eşimi işe yolluyorum evde oğlum var ben nasıl gidicem hergun delimine yakın olmanın zorlukları birde kuzıda var burda yakın evli ona bişey dedim mi işi çok diyor heee benim işleri hizmetçiler yapıyo sanki ahhh oğlu bi gelsin bak neler dicem anasından çıkartamadım oğluna sarcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…