Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ben sokk.. senin o kv söylenecek baska soz de var da neyse bozmiym terbiyemi.. lazim degil böylesine incelik.. ben boylesine allah herkese hem kiz hem gelin versin,ikisine de ayni hayat versin diyorum.. ama anlayana tabii.. bosver en.iyisini yapiyosun biricik kizi alsin ona ne istiyosa.. saygisiz kadin ya yemek pisicek onda oyle mi denir gunah gunah.. yazik valla böylesine cok yazik

***5. Takım 483&484. Etap***
........

btlbetul (65,6/66,7/-1,1)

ama ben bu gün fazlayım çünkü bütün gece kalkıp kalkıp su içtim öksürdüğüm için....uyumadımda yazık bana.........bu arada sirkeli su öksürüğü hemen kesti bu gün öksürük yok........ şimdide ses gitti san at hayatım yarım kalıcek.... :)))) bir yeri düzeltiyom bir yer bozuluyo yaşlandım valla....

Ay anacıma gittim uyandırmaz beni sofrayı kurar bekler beni kaldırsana derim evde hep yapıyon 2çocukla olsun der ...
Ay güzelim anam nursuz kaynanam...

bende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesin ondan şaşırıyorum böyle kayınvalideleri duyunca

Ya sen cok haklısın tabi ki ama bu kv'ler halden anlamıyor iste. Hic umrunda degil demek ki onun isi görülsün yeter ki.. Ay hepsinin köküne kibrit suyu

Tuh çok erken bitti senin sanat hayatın..

Gecmis olsun pisicik ama napalım iste acı gercekler :) En son 65,6 bildirmissin ben napim

Haklısın vallahi dellwnmekte. Salla gitsin ya

Ya sen cok haklısın tabi ki ama bu kv'ler halden anlamıyor iste. Hic umrunda degil demek ki onun isi görülsün yeter ki.. Ay hepsinin köküne kibrit suyu
Hadi bakalım sen sıkma canını boşver gereksiz gerilme bebişide germeyelim ...:)
Ben hakkından gelirim anasınında danasınında ..

yuhh, ayıp ya, bi daha da rüyasında görsün

ben evden çıkabildiğime şükrediyorum deseydin sende, ay ben sabah 2 yaşındaki sıpamı giydirp evden çıkarana kadar akla karayı seçiyorum ay, 2 çocuğu üstüne bide kv kahvaltı hazırlamayı düşünemiyorum bile..

Ay anacıma gittim uyandırmaz beni sofrayı kurar bekler beni kaldırsana derim evde hep yapıyon 2çocukla olsun der ...
Ay güzelim anam nursuz kaynanam...

neden kilo aldığın belli oldu, yemem diyetteyim mi dicektin, o sofralar yenmez de naapılır dimi?

Haha doğru söze ne denir resmen bese çekmiş anacım beni yedirdi yatırdı...

Hayretler içerisindeyim şuan kaç yıllık evlisin..
Ahahha dimi orticim ben de sok kiz kaynana değildir o kaynana olsa duramazsin kaynanalik mecrasına aykiri bi kere bu :) yuzyillardir boyle gelmis bu,tom ve jerry. Roadrunner ve cakal. Gelin ve kaynana bunlar hep catisma halinde olmalıdır.. doga ancak boyle dengede kalabilir kaynananin birinci asli görevi gelin kisisini delirtmektir seninki kaynana olmamis kanka olmus yanlislikla

Sorma ilk kaynana gelin davasında hakim işin içinden çıkamamış kalemi kırıp davayı düşürmüş...
O derece..

kız oğlunun ne suçu var, anasına kızıp işindeki gücündeki adamlara kızmayın yaw

bende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesin ondan şaşırıyorum böyle kayınvalideleri duyunca

canım çok şükür benim kayınvalidem de öledir, etliye sütlüye evime kocama karışmaz binlerce şükür hatta o kadar karışmaz ki 1 ay görüşemesek napıosunuz, niye aramıyosun demez heralde eşimden alıyodur haberimizi diyom bende

Aaa kizlar iyisi de varmis kosun kosun saka bi tarafa allah bozmasin canim masallah

var canım var, Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua etmek lazım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…