- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.361
Ayy ben sokk.. senin o kv söylenecek baska soz de var da neyse bozmiym terbiyemi.. lazim degil böylesine incelik.. ben boylesine allah herkese hem kiz hem gelin versin,ikisine de ayni hayat versin diyorum.. ama anlayana tabii.. bosver en.iyisini yapiyosun biricik kizi alsin ona ne istiyosa.. saygisiz kadin ya yemek pisicek onda oyle mi denir gunah gunah.. yazik valla böylesine cok yazikKendi kızlarına öyle değiller canım. Gorumcemin bu yaz evlendi kiz -gelin arasındaki fark bariz belli yani. Ah ah bana neler demedi ki...
ilk hamileliğim de kızımız olacak deyince bizde kızlar pek sevilmez dedi. Tabi ben şok..
Inşallah 3 tane kızım olur dedim ama tutmadı tabi oğlum da oldu.
Bir kere hediye götürdüm. Karnı yarık tenceresi idi. Gorumcem de çok begendi annem benim ceyzimdekini kullandı bun da ben alir ceyzimE koyarim dedi. Kayin validenin dedigi laf aynen bu. Kizim boyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var. Ben de madem oyle dedim bir daha asla bisey almam sana . O gunden sonra biseyde almadim. Gorumceme her aldigim da hani bana yok mu gelin dedi. Ben de herseferinde o sozunu hatirlatirim.
dugunumuz biteli 3 ya da 4 yil olmus bana annen ddugunde dana ne takmisti diye soruyor. Ben de dedim ki tum altin takti. E ben gormedikten sonra ne yapayim dedi. Ben de senin gormene bilmene gerek yok zaten .benle oglun biliyoruz yeter dedim. Sonradan da ben boyle bisey demedim diye siyriliyor. Cok cahiller hayatta kavga bile etmem boyle insanlarla. Nasil olduklarini bildigim icin lafimi soyler gecerim.kafaya takip uzulmeme de .. ama arada ki mesafemi acarim
***5. Takım 483&484. Etap***
........
btlbetul (65,6/66,7/-1,1)
Ay anacıma gittim uyandırmaz beni sofrayı kurar bekler beni kaldırsana derim evde hep yapıyon 2çocukla olsun der ...Orticim havalar bozdu ya onun cani sıkılmış nerden dert cikarsam.diye düşünmüş bosver.. dese ki kizim guzel bi kahvalti yapsak birlikte ayarlayalım vakit geciririz filan agzi kopar çünkü dimi.. sen 2okula giden cocukla bi kocayla gidip ona kahvalti mi hazirlicakmissin yok artik.. wcye de zahmet etmesin altindan alalim isterseay herkesler manyak.. yazin annemle tartisinca ya da canim istemeyince kalkip orda da yapmadim sırası geldiginde.. ayrica anana yapiyon burda da yapican lafi da cok sacma..adi ustunde o benim anam dogurdu orasi benim evim orda buyudum tabi orda yapicam.. sana da gelsin kizin yapsin.. kizini ayirip geline hizmet ettirenleri varya tutup yolmak istiyorum
bende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesininşallah canım, hepimiz mi bi hedef belirlesek haftalık? takım toparlanması adına da güzel mi olur ki?inatettimolacak morordek nilsub
hepsi aynı diye de bişi yok, rahat olun bekarlar. içlerinde çok iyi etliye sütlüye karışmayanlar da var.
Ya sen cok haklısın tabi ki ama bu kv'ler halden anlamıyor iste. Hic umrunda degil demek ki onun isi görülsün yeter ki.. Ay hepsinin köküne kibrit suyuYa taçamda canım bende ne kadar erken kalkıyorum biliyosunuz kızımı okula eşimi işe yolluyorum evde oğlum var ben nasıl gidicem hergun delimine yakın olmanın zorlukları birde kuzıda var burda yakın evli ona bişey dedim mi işi çok diyor heee benim işleri hizmetçiler yapıyo sanki ahhh oğlu bi gelsin bak neler dicem anasından çıkartamadım oğluna sarcam...
Tuh çok erken bitti senin sanat hayatın..ama ben bu gün fazlayım çünkü bütün gece kalkıp kalkıp su içtim öksürdüğüm için....uyumadımda yazık bana.........bu arada sirkeli su öksürüğü hemen kesti bu gün öksürük yok........ şimdide ses gitti san at hayatım yarım kalıcek.... :)))) bir yeri düzeltiyom bir yer bozuluyo yaşlandım valla....
Gecmis olsun pisicik ama napalım iste acı gercekler :) En son 65,6 bildirmissin ben napimama ben bu gün fazlayım çünkü bütün gece kalkıp kalkıp su içtim öksürdüğüm için....uyumadımda yazık bana.........bu arada sirkeli su öksürüğü hemen kesti bu gün öksürük yok........ şimdide ses gitti san at hayatım yarım kalıcek.... :)))) bir yeri düzeltiyom bir yer bozuluyo yaşlandım valla....
Yap
Yapıyoruz canım hedef koyma listesini...
Anlatıcam dur...
Ay ço şukur benimki gitme görme dana git diyen varmı der..
Bi
Zim kv daha manyaklarıda var demekki
Aklıma gelmedi değil...
Heee tamda bu konu sabah kahvaltı hazırlayamıyomuş ben gidip hazırlıcakmışım peh peh baksen bak orticim senin dediğin gibi hasta falan olsa başım gözüm üstüne...ama daha 57 yaşında benden sağlam taş gibi delimi ne ...kp vardı dua etsin pamuk gibidir hep beni savunur çok severim oda 2nizde uzatmayın diyince ezmek istemedim adamı...
Aaa kizlar iyisi de varmis kosun kosunbende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesinondan şaşırıyorum böyle kayınvalideleri duyunca
Hadi bakalım sen sıkma canını boşver gereksiz gerilme bebişide germeyelim ...:)Ya sen cok haklısın tabi ki ama bu kv'ler halden anlamıyor iste. Hic umrunda degil demek ki onun isi görülsün yeter ki.. Ay hepsinin köküne kibrit suyu
Hayretler içerisindeyim şuan kaç yıllık evlisin..bende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesinondan şaşırıyorum böyle kayınvalideleri duyunca
Kendi kızlarına öyle değiller canım. Gorumcemin bu yaz evlendi kiz -gelin arasındaki fark bariz belli yani. Ah ah bana neler demedi ki...
ilk hamileliğim de kızımız olacak deyince bizde kızlar pek sevilmez dedi. Tabi ben şok..
Inşallah 3 tane kızım olur dedim ama tutmadı tabi oğlum da oldu.
Bir kere hediye götürdüm. Karnı yarık tenceresi idi. Gorumcem de çok begendi annem benim ceyzimdekini kullandı bun da ben alir ceyzimE koyarim dedi. Kayin validenin dedigi laf aynen bu. Kizim boyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var. Ben de madem oyle dedim bir daha asla bisey almam sana . O gunden sonra biseyde almadim. Gorumceme her aldigim da hani bana yok mu gelin dedi. Ben de herseferinde o sozunu hatirlatirim.
dugunumuz biteli 3 ya da 4 yil olmus bana annen ddugunde dana ne takmisti diye soruyor. Ben de dedim ki tum altin takti. E ben gormedikten sonra ne yapayim dedi. Ben de senin gormene bilmene gerek yok zaten .benle oglun biliyoruz yeter dedim. Sonradan da ben boyle bisey demedim diye siyriliyor. Cok cahiller hayatta kavga bile etmem boyle insanlarla. Nasil olduklarini bildigim icin lafimi soyler gecerim.kafaya takip uzulmeme de .. ama arada ki mesafemi acarim
Heee tamda bu konu sabah kahvaltı hazırlayamıyomuş ben gidip hazırlıcakmışım peh peh baksen bak orticim senin dediğin gibi hasta falan olsa başım gözüm üstüne...ama daha 57 yaşında benden sağlam taş gibi delimi ne ...kp vardı dua etsin pamuk gibidir hep beni savunur çok severim oda 2nizde uzatmayın diyince ezmek istemedim adamı...
Ay anacıma gittim uyandırmaz beni sofrayı kurar bekler beni kaldırsana derim evde hep yapıyon 2çocukla olsun der ...
Ay güzelim anam nursuz kaynanam...
Senden ucanla kacan kurtulur zatenHadi bakalım sen sıkma canını boşver gereksiz gerilme bebişide germeyelim ...:)
Ben hakkından gelirim anasınında danasınında ..
Haha doğru söze ne denir resmen bese çekmiş anacım beni yedirdi yatırdı...yuhh, ayıp ya, bi daha da rüyasında görsün
ben evden çıkabildiğime şükrediyorum deseydin sende, ay ben sabah 2 yaşındaki sıpamı giydirp evden çıkarana kadar akla karayı seçiyorum ay, 2 çocuğu üstüne bide kv kahvaltı hazırlamayı düşünemiyorum bile..
neden kilo aldığın belli oldu, yemem diyetteyim mi dicektin, o sofralar yenmez de naapılır dimi?
Ne yaparsın laz damarı işte ..Senden ucanla kacan kurtulur zaten
Ahahha dimi orticim ben de sokHayretler içerisindeyim şuan kaç yıllık evlisin..
2 hafta önceki kilom 88.4 86.5 geçen cumakiÖyle mi konusuldu ben dünküleri okuyamadımAma onların da etap baslangıc kiloları 2 hafta onceki kiloları diye bölmüstüm. Du bi bakayım çözeriz bu işi
Sorma ilk kaynana gelin davasında hakim işin içinden çıkamamış kalemi kırıp davayı düşürmüş...Ahahha dimi orticim ben de sokkiz kaynana değildir o kaynana olsa duramazsin kaynanalik mecrasına aykiri bi kere bu :) yuzyillardir boyle gelmis bu,tom ve jerry. Roadrunner ve cakal. Gelin ve kaynana bunlar hep catisma halinde olmalıdır.. doga ancak boyle dengede kalabilir kaynananin birinci asli görevi gelin kisisini delirtmektir seninki kaynana olmamis kanka olmus yanlislikla
Ya taçamda canım bende ne kadar erken kalkıyorum biliyosunuz kızımı okula eşimi işe yolluyorum evde oğlum var ben nasıl gidicem hergun delimine yakın olmanın zorlukları birde kuzıda var burda yakın evli ona bişey dedim mi işi çok diyor heee benim işleri hizmetçiler yapıyo sanki ahhh oğlu bi gelsin bak neler dicem anasından çıkartamadım oğluna sarcam...
bende evliyim canım benim kayınvalidem çok iyidir maşallah nazar değmesinondan şaşırıyorum böyle kayınvalideleri duyunca
Aaa kizlar iyisi de varmis kosun kosunsaka bi tarafa allah bozmasin canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?