- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.461
Ay dur ben seni takip edeyim bakalım nerelerden çıkacaksın sende özge gibiEvet kesinlikle cok faydalı diyorlar benim bi arkadaşım da normal dogumla hic epidural falan almadan doğurdu o da yoga falan cok yapıyordu. Ben zaten geçen sene baslamistim yogaya biliyosun cok da sevdim hamile kalirsam da hamilelik yogası yaparim diyordum hem doguma da faydası olur diye. Sms geldi hemen arayip kaydimi yaptirdim
Al al ben de görünmez olduğumu tahmin ederek geziniyorum ama bilemiyorum tabi, kontrol edemiyorum. Degilse cidden komik yerler cikiyor olabilirBi ara şu losev kampanyasi vardi ben o vesileyle aldim pro uyeligi hem guzel bi yere gitmiş olur para dedim :)
Gel canim gel her zaman bekleriz, gerci ben o saate sızmış olabilirim ama birileri olur mutlaka :))
Teee dikkat edeyim bundan sonra girdigim yerlereAy dur ben seni takip edeyim bakalım nerelerden çıkacaksın sende özge gibi
Ay valla ben burdan başka bir yere giremiyorum çocuklardan ancak buraya yazıyorum aslında bazen neler yamışlar diye merak etsemde malesef bakamıyorumTeee dikkat edeyim bundan sonra girdigim yerlere
Peki tatlimsen bilinvalla işe yarıyacaksa hele bu duraksama evresinde içerim ben ağlaya ağlaya da olsa
Afiyet olsun organikcimEki Görüntüle 1888783
Kızlar bahçeden topladım şimdi :)
Toplanın gelin bacım besliyim sizi organik organikAfiyet olsun organikcim
Konuş tambağım eee bekara koca boşamak kolay valla gün içinde nefes nefese kalıyorum bazen ...
Yeşil elma favorim azicikta eskiyse afiyetle yeEki Görüntüle 1888783
Eki Görüntüle 1888783
Ah ben ne haldeyim.bir görsen. Eşim bile bazen diyor yemek yapma kahvaltı yaparız bugün. Mutfakta çok durma diye. Vakit çok alıyor. Isleri yetişmek çok zor ya...
Birbirimizin halinden ancak biz anlarız.
Ay tambağım tam dediğin haldeyim bende olsun bunada elhamdülillah Allah başka sıkıntı veripte bu günlerimizi aratmasın inşallah :)Ah ben ne haldeyim.bir görsen. Eşim bile bazen diyor yemek yapma kahvaltı yaparız bugün. Mutfakta çok durma diye. Vakit çok alıyor. Isleri yetişmek çok zor ya...
Ya tatlım bir güzel kokulu tatlı ekşilik yok ama sıfır ilaç kapının önünde missYeşil elma favorim azicikta eskiyse afiyetle ye
Ay benimki bugün bişe yapamadım derim kahvaltı sofrası olsun daha ne olcak der ay gelince opeyim bariEslerinizin kıymetini bilin benim ki bi kere bile kahvaltı yapalım demedi 9 yıldır evliyiz
En basit yemeği makarnaaaa
Kız yarın sabah kahvaltıya gel dicem ama ikimiz bir araya gelirsek sonuç felaket olurMiss miss ay o biber in domatesin menemen i ne lezzetli olur yarın sabah yap ta ye kiz benim yerime
Kardeşimde çok yemek seçer ama menemen ya da sucuklu yumurta yap her akşam yer benimki akşam kızartmayi yemekten saymaz anca cokertmenin altına yapıp koyacanAy benimki bugün bişe yapamadım derim kahvaltı sofrası olsun daha ne olcak der ay gelince opeyim bari
Zor canım ya yemek seçen kişi evdeKardeşimde çok yemek seçer ama menemen ya da sucuklu yumurta yap her akşam yer benimki akşam kızartmayi yemekten saymaz anca cokertmenin altına yapıp koyacan
Oooo daha yol uzun Marta kadar bakalım 60 a inecekmiyim ben yılbaşına 65 yapayım diyorum amaZor canım ya yemek seçen kişi evde
Şimdi sen daha ne kadar yapıcaksın dukan diyetini
Dükan o kadar korkutucu bir diyet Değil şimdi o kadar doydumki yemeği küçük oglumla paylastim ama yinede çok geldiOooo daha yol uzun Marta kadar bakalım 60 a inecekmiyim ben yılbaşına 65 yapayım diyorum ama
ya ben ne yapayım ben bi de işe gidiyom kızlarrAh ben ne haldeyim.bir görsen. Eşim bile bazen diyor yemek yapma kahvaltı yaparız bugün. Mutfakta çok durma diye. Vakit çok alıyor. Isleri yetişmek çok zor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?