Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay dur ben seni takip edeyim bakalım nerelerden çıkacaksın sende özge gibi

Konuş tambağım eee bekara koca boşamak kolay valla gün içinde nefes nefese kalıyorum bazen ...

Ah ben ne haldeyim.bir görsen. Eşim bile bazen diyor yemek yapma kahvaltı yaparız bugün. Mutfakta çok durma diye. Vakit çok alıyor. Isleri yetişmek çok zor ya...
Birbirimizin halinden ancak biz anlarız.

Ah ben ne haldeyim.bir görsen. Eşim bile bazen diyor yemek yapma kahvaltı yaparız bugün. Mutfakta çok durma diye. Vakit çok alıyor. Isleri yetişmek çok zor ya...

Eslerinizin kıymetini bilin benim ki bi kere bile kahvaltı yapalım demedi 9 yıldır evliyiz

En basit yemeği makarnaaaa

Ay tambağım tam dediğin haldeyim bende olsun bunada elhamdülillah Allah başka sıkıntı veripte bu günlerimizi aratmasın inşallah :)

Ay benimki bugün bişe yapamadım derim kahvaltı sofrası olsun daha ne olcak der ay gelince opeyim bari
Kardeşimde çok yemek seçer ama menemen ya da sucuklu yumurta yap her akşam yer benimki akşam kızartmayi yemekten saymaz anca cokertmenin altına yapıp koyacan

ya ben ne yapayım ben bi de işe gidiyom kızlarr
bu arada notamızı aldık haftaya artık derece yapmak zorundayız ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…