- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.481
Seni hiç düşünemiyorum bileya ben ne yapayım ben bi de işe gidiyom kızlarr
bu arada notamızı aldık haftaya artık derece yapmak zorundayız ona göre
Eslerinizin kıymetini bilin benim ki bi kere bile kahvaltı yapalım demedi 9 yıldır evliyiz
En basit yemeği makarnaaaa
Ay tambağım tam dediğin haldeyim bende olsun bunada elhamdülillah Allah başka sıkıntı veripte bu günlerimizi aratmasın inşallah :)
Ay benimki bugün bişe yapamadım derim kahvaltı sofrası olsun daha ne olcak der ay gelince opeyim bari
Kız yarın sabah kahvaltıya gel dicem ama ikimiz bir araya gelirsek sonuç felaket olurmelemenden başlarız gozlemeden kuymaktan çıkarız
Çokmuş yaa insan sıkılır yani ben sıkılırım :)Oooo daha yol uzun Marta kadar bakalım 60 a inecekmiyim ben yılbaşına 65 yapayım diyorum ama
ya ben ne yapayım ben bi de işe gidiyom kızlarr
bu arada notamızı aldık haftaya artık derece yapmak zorundayız ona göre
Çokmuş yaa insan sıkılır yani ben sıkılırım :)
Sorma yaa ben kuçukkende herşeyden sıkılırdım annem seni sıkıntılı fatma seni derdiAy biz senle napcaz yaa çabuk sıkılıyorum bende birseylerden.
Napayim kiloyu bir ayda almadimki hemen verip kurtulalım 8 yılı ancak 6 ay pakliyo dayanamam başka yolu yok bir de nota almidiz haftaya birinci olmak lazım herkese şok şok şok diyetlerSorma yaa ben kuçukkende herşeyden sıkılırdım annem seni sıkıntılı fatma seni derdi
Peki dukan karataydan daha hızlımı kilo verdiriyor@wendy nerlerdesin dukandasim
Senin ortim bana da laf attı... boşver sen onu didi. Bekar ya hayat ona kolay güzel. Biz de iki çocuk koca var nerden anlayacak bu kız yahu
Ayy yerim ben sizi hemen taraf olmuşlar bak sen :) kız benim çocugum yok ama eve gelince benı de ısler beklıyo yemegı bulasıgı camasırı ütüsü sonra odevı makalesı dataları çek düzenle tey tey teeyy..siz akşama kadar evdesınız ben gelince yapıyom hepsını anam yok yanımda bunları yapan.. evet işiniz gücünüz bana göre coktur ama kadın herseyın yolunu bulur az kendınıze gelın bakemKonuş tambağım eee bekara koca boşamak kolay valla gün içinde nefes nefese kalıyorum bazen ...
Benım artık kaderım bu sanırımSeni gördüm tebrikler kıl payı kaçmış yine birincilik
Titre ve kendine gel ortim.. sen ne işler başaran hatunsun iki denyonun mu hakkından gelemiycen heyy yavrumm heyyyAy enerjimi tüketiyor etrafımdaki denyolar bacım ben ne yapayım ..
Ayy o lösev kampanyasını görmüştüm ben de bi ara.zaten gönüllüyüm ben..yine oyle bısey olursa ben de alırımEvet kesinlikle cok faydalı diyorlar benim bi arkadaşım da normal dogumla hic epidural falan almadan doğurdu o da yoga falan cok yapıyordu. Ben zaten geçen sene baslamistim yogaya biliyosun cok da sevdim hamile kalirsam da hamilelik yogası yaparim diyordum hem doguma da faydası olur diye. Sms geldi hemen arayip kaydimi yaptirdim
Al al ben de görünmez olduğumu tahmin ederek geziniyorum ama bilemiyorum tabi, kontrol edemiyorum. Degilse cidden komik yerler cikiyor olabilirBi ara şu losev kampanyasi vardi ben o vesileyle aldim pro uyeligi hem guzel bi yere gitmiş olur para dedim :)
Gel canim gel her zaman bekleriz, gerci ben o saate sızmış olabilirim ama birileri olur mutlaka :))
Azimli hatunum yaaaBu arada yürüyüşten geldim orticim
Kızım bozmasana gizli işler yapıyoz belkiAy dur ben seni takip edeyim bakalım nerelerden çıkacaksın sende özge gibi
Mükemmelsin ortim valla alkşşşşEki Görüntüle 1888783
Kızlar bahçeden topladım şimdi :)
Bence evet 24 günde 5 kg iyi değilmi sporda yokPeki dukan karataydan daha hızlımı kilo verdiriyor
iyi olmam mı süpermiş ama onu yapabilmekte başarı canım helalBence evet 24 günde 5 kg iyi değilmi sporda yok
Saol hep beraber daha iylerine inş canım daha neler başaracağız yeni basladikiyi olmam mı süpermiş ama onu yapabilmekte başarı canım helal
ay ortime bak verdi gazı verdi gazıAyy yerim ben sizi hemen taraf olmuşlar bak sen :) kız benim çocugum yok ama eve gelince benı de ısler beklıyo yemegı bulasıgı camasırı ütüsü sonra odevı makalesı dataları çek düzenle tey tey teeyy..siz akşama kadar evdesınız ben gelince yapıyom hepsını anam yok yanımda bunları yapan.. evet işiniz gücünüz bana göre coktur ama kadın herseyın yolunu bulur az kendınıze gelın bakem
Benım artık kaderım bu sanırımAma haftaya yapiciimm atakla toplarım yüzdemi diye düşünüyorum
Titre ve kendine gel ortim.. sen ne işler başaran hatunsun iki denyonun mu hakkından gelemiycen heyy yavrumm heyyy
Ayy o lösev kampanyasını görmüştüm ben de bi ara.zaten gönüllüyüm ben..yine oyle bısey olursa ben de alırımpaypal çekilince kaldırmıslar proyu bı cozum bulurlar herhalde
Azimli hatunum yaaa
Kızım bozmasana gizli işler yapıyoz belki
Mükemmelsin ortim valla alkşşşş
benimde kilo vermekte sorunum yok sorun liste oluşu sıkılıyorum anlamadım bende ama bende durum böyleSaol hep beraber daha iylerine inş canım daha neler başaracağız yeni basladik
Dukanda liste yok yenilecekler ve yenilmeyecekler var yani listeden seçmek zorunda değilim cnm ne istiyorsa onu yapıyorum yasaklara uyarakbenimde kilo vermekte sorunum yok sorun liste oluşu sıkılıyorum anlamadım bende ama bende durum böyle
aa geçen demiştim ya bilgim yok iyiymiş o zamanDukanda liste yok yenilecekler ve yenilmeyecekler var yani listeden seçmek zorunda değilim cnm ne istiyorsa onu yapıyorum yasaklara uyarak
tesekkurleeer canım yemiş gibi oldumToplanın gelin bacım besliyim sizi organik organik
ayy çok haklısın nilgüncüm koşturmak tan çok kaygısı yoruyor yemek kaygısı iş kaygısı eş kaygısı.......ay ortime bak verdi gazı verdi gazı
canım insanı yoran işten çok sürekli senden bişeyler bekleyen çocuklar kocan bir kere iş yapmaktan çok yetebilmek psikolojisi yoruyor anneleri bence herşeye yetişeyim yetebileyim istekleri ne gibi ...
hey hey hanım eve gidince iş yapıyomuş annemin bir lafı var kulakları çınlasın ben sizin yaptığınız işleri totomla yaparım der o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?