Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eslerinizin kıymetini bilin benim ki bi kere bile kahvaltı yapalım demedi 9 yıldır evliyiz

En basit yemeği makarnaaaa

Isin zor ccanım yaaa

Ay tambağım tam dediğin haldeyim bende olsun bunada elhamdülillah Allah başka sıkıntı veripte bu günlerimizi aratmasın inşallah :)

Amin ccanım bu günümüze elhamdülillah

Ay benimki bugün bişe yapamadım derim kahvaltı sofrası olsun daha ne olcak der ay gelince opeyim bari

Öp kiz öp enenişte yi

Kız yarın sabah kahvaltıya gel dicem ama ikimiz bir araya gelirsek sonuç felaket olur melemenden başlarız gozlemeden kuymaktan çıkarız

he vallahi soyle terayginda 3 yumurta.. ayyy gerisini hayal bile edmeyecegim acik hava ohhmis gibi olur yedirirde vallahi. Ama oyle bir kahvalti da da citir citir tazecik sicak pide olur. Baskasi olmazz..
galiba ben acim yaa

ya ben ne yapayım ben bi de işe gidiyom kızlarr
bu arada notamızı aldık haftaya artık derece yapmak zorundayız ona göre

Çalışan olmak zor canım... ay ben işi iyiki bırakmışım diyorum... Allah mecbur etmeain verdigim en iyi karar:)) perte ayrilirdim herhalde 2 çocukla

Sorma yaa ben kuçukkende herşeyden sıkılırdım annem seni sıkıntılı fatma seni derdi
Napayim kiloyu bir ayda almadimki hemen verip kurtulalım 8 yılı ancak 6 ay pakliyo dayanamam başka yolu yok bir de nota almidiz haftaya birinci olmak lazım herkese şok şok şok diyetler

Senin ortim bana da laf attı... boşver sen onu didi. Bekar ya hayat ona kolay güzel. Biz de iki çocuk koca var nerden anlayacak bu kız yahu

Konuş tambağım eee bekara koca boşamak kolay valla gün içinde nefes nefese kalıyorum bazen ...
Ayy yerim ben sizi hemen taraf olmuşlar bak sen :) kız benim çocugum yok ama eve gelince benı de ısler beklıyo yemegı bulasıgı camasırı ütüsü sonra odevı makalesı dataları çek düzenle tey tey teeyy..siz akşama kadar evdesınız ben gelince yapıyom hepsını anam yok yanımda bunları yapan.. evet işiniz gücünüz bana göre coktur ama kadın herseyın yolunu bulur az kendınıze gelın bakem
Seni gördüm tebrikler kıl payı kaçmış yine birincilik
Benım artık kaderım bu sanırım Ama haftaya yapiciimm atakla toplarım yüzdemi diye düşünüyorum
Ay enerjimi tüketiyor etrafımdaki denyolar bacım ben ne yapayım ..
Titre ve kendine gel ortim.. sen ne işler başaran hatunsun iki denyonun mu hakkından gelemiycen heyy yavrumm heyyy
Ayy o lösev kampanyasını görmüştüm ben de bi ara.zaten gönüllüyüm ben..yine oyle bısey olursa ben de alırım paypal çekilince kaldırmıslar proyu bı cozum bulurlar herhalde
Bu arada yürüyüşten geldim orticim
Azimli hatunum yaaa
Ay dur ben seni takip edeyim bakalım nerelerden çıkacaksın sende özge gibi
Kızım bozmasana gizli işler yapıyoz belki
Eki Görüntüle 1888783
Kızlar bahçeden topladım şimdi :)
Mükemmelsin ortim valla alkşşşş

ay ortime bak verdi gazı verdi gazı
canım insanı yoran işten çok sürekli senden bişeyler bekleyen çocuklar kocan bir kere iş yapmaktan çok yetebilmek psikolojisi yoruyor anneleri bence herşeye yetişeyim yetebileyim istekleri ne gibi ...
hey hey hanım eve gidince iş yapıyomuş annemin bir lafı var kulakları çınlasın ben sizin yaptığınız işleri totomla yaparım der o hesap

Toplanın gelin bacım besliyim sizi organik organik
tesekkurleeer canım yemiş gibi oldum

ayy çok haklısın nilgüncüm koşturmak tan çok kaygısı yoruyor yemek kaygısı iş kaygısı eş kaygısı.......

hanımlar çocukları yatırıcam muhtemelen bende uyuya kalırım yanlarında sabah 05,30 dan beri ayaktayım yorulmuşum herkese iyi geceler ..
bu hafta iyi kilolar veremedik ama haftaya herkesin çok iyi olacağını biliyorum hep beraber güzel güzel elbiseler giyicez betüşte şort inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…