- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.501
ah işte benden haklıyım dimi canım ne anlasın benim ortim bekarlık sultanlık kız evlenme hemen beklesin yarintesekkurleeer canım yemiş gibi oldum
ayy çok haklısın nilgüncüm koşturmak tan çok kaygısı yoruyor yemek kaygısı iş kaygısı eş kaygısı.......
menün çok güzel canım ama akşam 2 tane tavuk derken yanlışlıkmı oldu 2 parça dicektin dimimorordek inatettimolacak nilsub
Menum
Sabah
Bir yumurta
1kk peynir
7 yeşil 5 siyah zeytin
Bir domates Bir salatalık
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
Çok küçük armut
Aksam
Bir kase çorba
2 tane haşlanmış tavuk
2 lt
Spor 1 saat leslieee(kaç gündür wc problemim vardi spor yapınca çözüldü
Hemen düzelttim canımmenün çok güzel canım ama akşam 2 tane tavuk derken yanlışlıkmı oldu 2 parça dicektin dimi
2 tavuk yesende olurdu gün boyu bisey yediğin yok zatenHemen düzelttim canım
Şöyle şişe takip kizartiyolarya ondan bayram geldi hep et et canım tVuk istedi2 tavuk yesende olurdu gün boyu bisey yediğin yok zaten
Sen nasıl oldun canım? Gittinmi doktora geçtimi malum durum :)1morordek inatettimolacak nilsub
Menum
Sabah
Bir yumurta
1kk peynir
7 yeşil 5 siyah zeytin
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
Çok küçük armut
Aksam
Bir kase çorba
2 tane haşlanmış tavuk baget
2 lt
ay ortime bak verdi gazı verdi gazı
canım insanı yoran işten çok sürekli senden bişeyler bekleyen çocuklar kocan bir kere iş yapmaktan çok yetebilmek psikolojisi yoruyor anneleri bence herşeye yetişeyim yetebileyim istekleri ne gibi ...
hey hey hanım eve gidince iş yapıyomuş annemin bir lafı var kulakları çınlasın ben sizin yaptığınız işleri totomla yaparım der o hesap
ay kızlar geçen bimden akşamları içmek için nane rezene çayı almıştım çok güzelmiş kokusu falan içince bi rahatlık veriyor gerçekten tavsiye ederim bitki çayı sevenlere
morordek inatettimolacak nilsub
Menum
Sabah
Bir yumurta
1kk peynir
7 yeşil 5 siyah zeytin
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
Çok küçük armut
Aksam
Bir kase çorba
2 tane haşlanmış tavuk baget
2 lt
Kız öyle diyon ama hala 4-5 cocuk dıyon sen de az degılsın
Kiz ben 1 cocuklu halim icin ah ah bekar gibiydim o zamanlar diyorsam dusun artik. Evlense de bebeleri olsa da gorsek özgemi. Ay o zamanlarda haber alabilirmiyiz sizden merak ettim bak simdi
Seni görmeden çok tatlı şeker biri olduğuna kanaat getirdim yazdıklarından mezun olurken belki resim atarsin goruruzKız öyle diyon ama hala 4-5 cocuk dıyon sen de az degılsınevlenmicem zaten korkutuyonuz benı bı suru..hem benım hayırsızı da süründürücem az.. kac yıldır beyımızı bekliyoz o teklif edince de ben kabul etmicem artık görür o yüzbinsene sevgili takılıcam oohh sonra da anca 1cocuk yaparım.. hep burda takılıcam hep de size laf edicem ne var ki cocuk bakmak da dıye siz de gelip bulup vurursunuz sonra beni
Not : Konustu konustu 1yıl gecmeden evlendı 5yılda 3cocuk yaptı ahgadsfadfsonum böyle oluyomus bı de aman ya rabbı
Kız öyle diyon ama hala 4-5 cocuk dıyon sen de az degılsınevlenmicem zaten korkutuyonuz benı bı suru..hem benım hayırsızı da süründürücem az.. kac yıldır beyımızı bekliyoz o teklif edince de ben kabul etmicem artık görür o yüzbinsene sevgili takılıcam oohh sonra da anca 1cocuk yaparım.. hep burda takılıcam hep de size laf edicem ne var ki cocuk bakmak da dıye siz de gelip bulup vurursunuz sonra beni
Not : Konustu konustu 1yıl gecmeden evlendı 5yılda 3cocuk yaptı ahgadsfadfsonum böyle oluyomus bı de aman ya rabbı
Seni görmeden çok tatlı şeker biri olduğuna kanaat getirdim yazdıklarından mezun olurken belki resim atarsin goruruz
Güzeldir benim ortimBiz gördük hatunu güzeldi zaten zayıfladıkca daha da guzelleşiyor masaallah
Haha ay ben sabah 05.30 dan beri uyanığım haftasonu hafta içi hergun ..Gunaydiiinn
Ben dun aksam saat 10'a gelmeden sızdım kaldim sanirimoyle olunca hafta sonu bu saatte ayaktayim hadi kalkin 5. Takimmm
Ay herkesler erkenci bugün sizede günaydın..gunaydınnn
bana kalsa uyuyacaktım ama küçük sıpa geldi hadi artık uyanma zamanı diye zorla kaldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?