Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek inatettimolacak nilsub

Menum
Sabah
Bir yumurta
1kk peynir
7 yeşil 5 siyah zeytin
Bir domates Bir salatalık
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
Çok küçük armut
Aksam
Bir kase çorba
2 tane haşlanmış tavuk baget
2 lt
Spor 1 saat leslieee(kaç gündür wc problemim vardi spor yapınca çözüldü

tesekkurleeer canım yemiş gibi oldum

ayy çok haklısın nilgüncüm koşturmak tan çok kaygısı yoruyor yemek kaygısı iş kaygısı eş kaygısı.......
ah işte benden haklıyım dimi canım ne anlasın benim ortim bekarlık sultanlık kız evlenme hemen beklesin yarin

menün çok güzel canım ama akşam 2 tane tavuk derken yanlışlıkmı oldu 2 parça dicektin dimi

Sen nasıl oldun canım? Gittinmi doktora geçtimi malum durum :)1

Kiz ben 1 cocuklu halim icin ah ah bekar gibiydim o zamanlar diyorsam dusun artik. Evlense de bebeleri olsa da gorsek özgemi. Ay o zamanlarda haber alabilirmiyiz sizden merak ettim bak simdi

ay kızlar geçen bimden akşamları içmek için nane rezene çayı almıştım çok güzelmiş kokusu falan içince bi rahatlık veriyor gerçekten tavsiye ederim bitki çayı sevenlere

Ilk zamanlar ssütüm olsun diye çok içerim rezene o yüzden adını bile duyunca tuhaf oluyorum

ay ben de spora basladim bugun insaallah wc ye etki eder benim de.

Kiz ben 1 cocuklu halim icin ah ah bekar gibiydim o zamanlar diyorsam dusun artik. Evlense de bebeleri olsa da gorsek özgemi. Ay o zamanlarda haber alabilirmiyiz sizden merak ettim bak simdi
Kız öyle diyon ama hala 4-5 cocuk dıyon sen de az degılsın evlenmicem zaten korkutuyonuz benı bı suru..hem benım hayırsızı da süründürücem az.. kac yıldır beyımızı bekliyoz o teklif edince de ben kabul etmicem artık görür o yüzbinsene sevgili takılıcam oohh sonra da anca 1cocuk yaparım.. hep burda takılıcam hep de size laf edicem ne var ki cocuk bakmak da dıye siz de gelip bulup vurursunuz sonra beni
Not : Konustu konustu 1yıl gecmeden evlendı 5yılda 3cocuk yaptı ahgadsfadf sonum böyle oluyomus bı de aman ya rabbı

Seni görmeden çok tatlı şeker biri olduğuna kanaat getirdim yazdıklarından mezun olurken belki resim atarsin goruruz

Olur olur vallahi hiç beli olmaz.
Ya ben bebek çok seviyorum... kiz çocuk benim için yorucu değil herseyin sende olmasi zor. Özellikle çamaşır ütü sevmem. Ah ah eşim yogun çalışmasa o bana ne güzel yardım ediyordu. Eski düzenimize dönmek istiyorumm...

Gunaydiiinn

Ben dun aksam saat 10'a gelmeden sızdım kaldim sanirim oyle olunca hafta sonu bu saatte ayaktayim hadi kalkin 5. Takimmm
Haha ay ben sabah 05.30 dan beri uyanığım haftasonu hafta içi hergun ..
Günaydın..
gunaydınnn
bana kalsa uyuyacaktım ama küçük sıpa geldi hadi artık uyanma zamanı diye zorla kaldırdı
Ay herkesler erkenci bugün sizede günaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…