- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.441
Kız sen bizim tambağa ne bakıyon ben ondan tombik başladım geldim geçtim onu.. ben bi bizim kolloontai kaptana kafa tutmaya tırsıyodum o da accık çılgın gibi jilian3 yapıp üstüne neler yapıyoduWalla hazır kuşların göç vakti de gelmişken hava trafiğine takilmayalim.@inatettimolacak Bende sebzeli günlerinde lahana çorbası içeceğim en son benle yarışan @ tatlitambak vazgeçti seni görelim
Kızaamm ifşa etmesene herkeseAmaniiin ben korktum sizden hatunlar. Ozge'nin ajanlık yönünü biliyodum zaten de bu kadarını tahmin etmemistimHadi bakalım haftaya ucurun bizi
Haha nerden çıkcan bakalım sen ortine haber vermeden hangi diyete başlıyon bakalımKızaamm ifşa etmesene herkeseya aslında pro üyelik mi alsam diyorum malum o zaman hayalet gibi dolaşabiliyomuşuzzz şimdi böyle biri baksa aniden nerdeydi bu hatun en son diye nerden çıkacam kim bilir
isveç yapıcam gel yapalım desem aman yok liste var böyk dersin banaHaha nerden çıkcan bakalım sen ortine haber vermeden hangi diyete başlıyon bakalım
annemlerde de kaldım cnm ben 7.5 aylık hamis kendi gitti eşim yani beraber yaşıyorduk devamlı orada kalamazdim.. 10 gün Annemgilde 20 gun evde ydim eşim Ankarada askerlik yaptı 2 ayda bir görüştük o geldi ben gittim 3 4 kez yalnız ankara çok pahalı bir şehir kayserinin gözünü seveyim :)Amin canım. Esin askerde iken neden ailenin yanında kalmadin da kv ile kaldın ki.. ben annemlere gitsem 1 ay kalsam .kv bana diyor ki orada 1 ay kalıyorsun burada da kalan gerek.. kusura bakmayın annemin evinde kaldığm ggibi burada o kadar kalamam en fazla 1 haftadır burada kalacagim dedim. Gorumcem Allahtan annesinden yana degildir sacmalama anne deyip kestirip atiyir o da.
ben de çok yürüdüm özgecim ikisini de normal doğurdum kolay oldu yani ..:)Kız hamileyim ben de göster çirkin ördek yavrunu çemkir accıkyaa o hamilelik yogasını baya iyi getiriyolar canım ya..mümkün olduğu kadar devam et bence hatta evde de yapmaya çalış. Bizim ev sahibi geçen sene doğurdu hastaneye gidene kadar yapıyodu yogasını,hatta hastaneye pilates topuyla gitti ciddiyim 2gün suni sancı verdiler kadına sezeryan olmak istemedi gıkı çıkmamış hastanede herkes şok nasıl dayanıyo diye.. Topunun üstüne oturmuş nefes egzersizi yapmış sürekli. Duyunca ben şok şokella resmen Attım hafızaya dedim ben de bi gün hamiş olursam kesin yapicimm
Aman aman hemende eleştiri sevmiyorum listeyi çünkü iki çocuk ev koca çok zorlanıyorum ayrı şeyler pişirmeye ondan şekerim yaaaaaisveç yapıcam gel yapalım desem aman yok liste var böyk dersin bana
kız sen de lahana dıyetını yapsana.. ben onu sonra yaparım dıye yedek plana attım :) ibrahım saracoglunun bı tarıfı var sadece suyunu içiyosun.bı de corbasını yapıp dıyetını yapanlar var onlar da guzel verdıler
Lahana sarması ni falan çok severim ama suyu cokisveç yapıcam gel yapalım desem aman yok liste var böyk dersin bana
kız sen de lahana dıyetını yapsana.. ben onu sonra yaparım dıye yedek plana attım :) ibrahım saracoglunun bı tarıfı var sadece suyunu içiyosun.bı de corbasını yapıp dıyetını yapanlar var onlar da guzel verdıler
Kız bu ikisinde de öyle aman aman bişeyler hazırlamana gerek yok.. lahanayı yapıcaksan 1gün yapsan kac gun içersin.corbasını yapıcaksan gunlerı var onun mesela bıgun corbanın yanına full cıg sebze,bıgun corbanın yanına full meyve gıbı gıbı.. 1hafta fılan yapıyolar.isveç zaten yok kalorılı bı dıyetAman aman hemende eleştiri sevmiyorum listeyi çünkü iki çocuk ev koca çok zorlanıyorum ayrı şeyler pişirmeye ondan şekerim yaaaaa
Aman ne yapayım tosba gibi geriden geriden gelirim artık
buralardayım canım h.sonu müsait oluyorum çık gelinatettimolacak bende tam digcektim 8 takima yollasaydin yeni arkadasi bir deri bir kemik kalmislar düsünürken zaten 8 e yollamissin ne güzel bir dayanismamiz var takimlar arasi gece burda olursan bir cayini icmeye gelirim 00:00 gibi
valla işe yarıyacaksa hele bu duraksama evresinde içerim ben ağlaya ağlaya da olsaLahana sarması ni falan çok severim ama suyu cokcanım yaaaa
Aman aman hemende eleştiri sevmiyorum listeyi çünkü iki çocuk ev koca çok zorlanıyorum ayrı şeyler pişirmeye ondan şekerim yaaaaa
Aman ne yapayım tosba gibi geriden geriden gelirim artık
Seni gördüm tebrikler kıl payı kaçmış yine birincilikKızlarr herkes alttaki linkten bugüne kadar neler yapmış görebilir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-11
Konuş tambağım eee bekara koca boşamak kolay valla gün içinde nefes nefese kalıyorum bazen ...Senin ortim bana da laf attı... boşver sen onu didi. Bekar ya hayat ona kolay güzel. Biz de iki çocuk koca var nerden anlayacak bu kız yahu
Ay enerjimi tüketiyor etrafımdaki denyolar bacım ben ne yapayım ..Kız bu ikisinde de öyle aman aman bişeyler hazırlamana gerek yok.. lahanayı yapıcaksan 1gün yapsan kac gun içersin.corbasını yapıcaksan gunlerı var onun mesela bıgun corbanın yanına full cıg sebze,bıgun corbanın yanına full meyve gıbı gıbı.. 1hafta fılan yapıyolar.isveç zaten yok kalorılı bı dıyet
bak mesela yazayım
sabah sade kahve
ogle 2yumurta has.ıspanak 1domates
aksam 200gr proteın et tavuk neyse yesıl salata
tüm gün bunlar.. gün içinde öğle ile akşamı yer degıstırebılıyomusuz ben oyle yapmayı dusunuyorum okulda yumurtayla ugrasamam dıye. gelme tosbaa gibi ortimi geri ver bana cabukk.. naptın kız kuymak canavarı bırak ortimi kopsun gelsin yetişsin bana
Evet kesinlikle cok faydalı diyorlar benim bi arkadaşım da normal dogumla hic epidural falan almadan doğurdu o da yoga falan cok yapıyordu. Ben zaten geçen sene baslamistim yogaya biliyosun cok da sevdim hamile kalirsam da hamilelik yogası yaparim diyordum hem doguma da faydası olur diye. Sms geldi hemen arayip kaydimi yaptirdimKız hamileyim ben de göster çirkin ördek yavrunu çemkir accıkyaa o hamilelik yogasını baya iyi getiriyolar canım ya..mümkün olduğu kadar devam et bence hatta evde de yapmaya çalış. Bizim ev sahibi geçen sene doğurdu hastaneye gidene kadar yapıyodu yogasını,hatta hastaneye pilates topuyla gitti ciddiyim 2gün suni sancı verdiler kadına sezeryan olmak istemedi gıkı çıkmamış hastanede herkes şok nasıl dayanıyo diye.. Topunun üstüne oturmuş nefes egzersizi yapmış sürekli. Duyunca ben şok şokella resmen Attım hafızaya dedim ben de bi gün hamiş olursam kesin yapicimm
Kızaamm ifşa etmesene herkeseya aslında pro üyelik mi alsam diyorum malum o zaman hayalet gibi dolaşabiliyomuşuzzz şimdi böyle biri baksa aniden nerdeydi bu hatun en son diye nerden çıkacam kim bilir
Gel canim gel her zaman bekleriz, gerci ben o saate sızmış olabilirim ama birileri olur mutlaka :))inatettimolacak bende tam digcektim 8 takima yollasaydin yeni arkadasi bir deri bir kemik kalmislar düsünürken zaten 8 e yollamissin ne güzel bir dayanismamiz var takimlar arasi gece burda olursan bir cayini icmeye gelirim 00:00 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?