- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.421
ben de kızlar gelir mi acaba diye bekliyodum ama katılıyorum sıze paylasımları yetersız haftaya da gelmezlerse katılım azlıgından diskalifiye edelim derim ben.oylamaya sunarız isterseniz. maalesef cogu takım bızım gıbı ördekcım artık haftaya toparız yapacak bısey yok bu saatten sonratoplight inatettimolacak listeyi paylasıyorum bu sekilde, nota alıyoruz maalesef
***5. Takım 483&484. Etap***
tatlitambak (76,2/76,5/-0,3/-%0,20) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (68,2/67,8/0,4/0,29) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
inatettimolacak (71,5/72/-0,5/-%0,35) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (89,7/90,1/-0,4/-%0,22) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
tugce1325 (57,6/57,5/0,1/%0,09) mezun olmak istiyor, etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
Nanelibal (81,5/82,8/-1,3/-%0,80) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
hayat masal (65,3///) bildirim yapmadı
baharakcil (75,5///) bildirim yapmadı
w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
keremcemim (88,4/85,5/2,9/%1,64) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Eylül, başlangıç kilosu: 88,4 hedef kilosu: 55 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
5. Takım Ortalama: %0,084
toz-pembe (71///) kilosu sabit, yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
nilsub (81,5/80,2/1,3)
btlbetul (65,6/66,7/-1,1)
blanche_ea (59,5//)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (75,8/74,2/1,6)
Aynen bence de hafta ici karar veririz. Ortalamayı yanlıs hesaplamısım bu arada 0,113 ediyor. Düzelttim onu o sekilde paylasacagımben de kızlar gelir mi acaba diye bekliyodum ama katılıyorum sıze paylasımları yetersız haftaya da gelmezlerse katılım azlıgından diskalifiye edelim derim ben.oylamaya sunarız isterseniz. maalesef cogu takım bızım gıbı ördekcım artık haftaya toparız yapacak bısey yok bu saatten sonra
Moralimizi bozmayalim kazasıyla belasiyla notasiyla geçti geçen haftalar Artık önümüze bakıp gelecek hafta herkes atağa kalksin.Sonbahar sendromundan sıyrılıp gelecek zayıf ve genç kocalarimizin bize mankenmisiz edasıyla bakacağı günleri düşünelim. Sonra onlar bize belli etmese de arkadaşlarının yanında bizimle gurur duyacaklardır benim karım başardı diyecekler hele kaynanamin suratı için ben haftada 5kg de veririmben de kızlar gelir mi acaba diye bekliyodum ama katılıyorum sıze paylasımları yetersız haftaya da gelmezlerse katılım azlıgından diskalifiye edelim derim ben.oylamaya sunarız isterseniz. maalesef cogu takım bızım gıbı ördekcım artık haftaya toparız yapacak bısey yok bu saatten sonra
Ben müsaitim canım yettim geliyorum 6. takıma
Canım menülerin zaten Dukan yaptıgın icin iyi ama spora da başla istersen yavastanBugünkü menüm
toplight morordek inatettimolacak nilsub
Sabah
Domates salatalık peynir
Çay
Öğle
Sarımsaklı mantar
Yoğurt
Akşam
Dükan ekmeği
Kıymalı ıspanak (bol kıymalı)
Yoğurt salata
2-2,5 litre su
Sutlu tarcinli kahve
Kiraz sapı çayı gün içindeki iceceklerim
Spor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorumCanım menülerin zaten Dukan yaptıgın icin iyi ama spora da başla istersen yavastan
Oo hadi bakalım İsveç baya zor diyorlardı ama yaparsın sen :)Kızlar bu arada yarın İsveçe başlıyorum karar verdim. Aslında bugün başlıcaktım ama sabah öyle bi fırlayıp çıktım ki evden yanıma yemek götürmeye fırsatım olmadı.Yarın hem evdeyim bayılırsam da yatağa bayılırım 2gün alışırım en azından.. Bakalım 1.hafta ve 2.hafta nasıl sonuçlar alicimmm
Sen de baya hırslı cıktın yahu :)Spor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorum
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim
Haydi hayırlısı olsunKızlar bu arada yarın İsveçe başlıyorum karar verdim. Aslında bugün başlıcaktım ama sabah öyle bi fırlayıp çıktım ki evden yanıma yemek götürmeye fırsatım olmadı.Yarın hem evdeyim bayılırsam da yatağa bayılırım 2gün alışırım en azından.. Bakalım 1.hafta ve 2.hafta nasıl sonuçlar alicimmm
Değilmi pek belli etmem ama kafaya koyduğum zamanda yaparım .Her şey takım için yoksa ben yavaş yavaş da zayıfların ne olacakOo hadi bakalım İsveç baya zor diyorlardı ama yaparsın sen :)
Sen de baya hırslı cıktın yahu :)
kız o berilece çılgın bıkac menusunu takıp etmıstım ben bı ara hırslı hatun..eskı uyelerdndı o da sanırım.vermıs sonra yenıden baslamıs sanırım. bı de nzlı diye bı uye vardı bı ara o da hep derecedeydı onu da gırıp stalklıyodumSpor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorum
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim
tabi tabi kendi için istemiyo hersey bızım ıcınDeğilmi pek belli etmem ama kafaya koyduğum zamanda yaparım .Her şey takım için yoksa ben yavaş yavaş da zayıfların ne olacak
Onda kilo çok napalim yüksek kiloda yüksek gidiyor deyip teselliyi bulalım bende bikac küçük operasyon yapacam 57 kg iken bi haftada 5 kg verdiysen simdide veririm şimdi verecek daha çok yagim varkız o berilece çılgın bıkac menusunu takıp etmıstım ben bı ara hırslı hatun..eskı uyelerdndı o da sanırım.vermıs sonra yenıden baslamıs sanırım. bı de nzlı diye bı uye vardı bı ara o da hep derecedeydı onu da gırıp stalklıyodumvar boyle bıkac daha ama peslerındeyım bırakmıcam yakalarını ben de yapıcam bıreysel derece görersiniz Şu isveçe güveniyorum nedense yaparım gibi geldi koydum kafaya..2hafta sınavlar fılan gelmeden yapayım da sahalara muhteşem bi dönüşüm olsun.. Muhteşem sülüman olcimmm
Değilmi pek belli etmem ama kafaya koyduğum zamanda yaparım .Her şey takım için yoksa ben yavaş yavaş da zayıfların ne olacak
Amaniiin ben korktum sizden hatunlar. Ozge'nin ajanlık yönünü biliyodum zaten de bu kadarını tahmin etmemistimkız o berilece çılgın bıkac menusunu takıp etmıstım ben bı ara hırslı hatun..eskı uyelerdndı o da sanırım.vermıs sonra yenıden baslamıs sanırım. bı de nzlı diye bı uye vardı bı ara o da hep derecedeydı onu da gırıp stalklıyodumvar boyle bıkac daha ama peslerındeyım bırakmıcam yakalarını ben de yapıcam bıreysel derece görersiniz Şu isveçe güveniyorum nedense yaparım gibi geldi koydum kafaya..2hafta sınavlar fılan gelmeden yapayım da sahalara muhteşem bi dönüşüm olsun.. Muhteşem sülüman olcimmm
Walla hazır kuşların göç vakti de gelmişken hava trafiğine takilmayalim.@inatettimolacak Bende sebzeli günlerinde lahana çorbası içeceğim en son benle yarışan @ tatlitambak vazgeçti seni görelimAmaniiin ben korktum sizden hatunlar. Ozge'nin ajanlık yönünü biliyodum zaten de bu kadarını tahmin etmemistimHadi bakalım haftaya ucurun bizi
Kız hamileyim ben de göster çirkin ördek yavrunu çemkir accıkBugunu de cok az calısarak gecirdim, tez hocam pazartesi günü güzel kalaylayacak beni
Yarından itibaren takip icin gittigim hastanenin hamilelik yoga seansları başlıyormuş, haftada bir olsa da hic yoktan iyidir, çooook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?