Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight inatettimolacak listeyi paylasıyorum bu sekilde, nota alıyoruz maalesef

***5. Takım 483&484. Etap***

tatlitambak (76,2/76,5/-0,3/-%0,20)
etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (68,2/67,8/0,4/0,29) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
inatettimolacak (71,5/72/-0,5/-%0,35) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (89,7/90,1/-0,4/-%0,22) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
tugce1325 (57,6/57,5/0,1/%0,09) mezun olmak istiyor, etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
Nanelibal (81,5/82,8/-1,3/-%0,80) etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
hayat masal (65,3///) bildirim yapmadı
baharakcil (75,5///) bildirim yapmadı
w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
keremcemim (88,4/85,5/2,9/%1,64) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Eylül, başlangıç kilosu: 88,4 hedef kilosu: 55 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %0,113

toz-pembe (71///)
kilosu sabit, yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63
nilsub (81,5/80,2/1,3)
btlbetul (65,6/66,7/-1,1)
blanche_ea (59,5//)
ebrusonmez (60,6//)
toplight (75,8/74,2/1,6)

ben de kızlar gelir mi acaba diye bekliyodum ama katılıyorum sıze paylasımları yetersız haftaya da gelmezlerse katılım azlıgından diskalifiye edelim derim ben.oylamaya sunarız isterseniz. maalesef cogu takım bızım gıbı ördekcım artık haftaya toparız yapacak bısey yok bu saatten sonra

Aynen bence de hafta ici karar veririz. Ortalamayı yanlıs hesaplamısım bu arada 0,113 ediyor. Düzelttim onu o sekilde paylasacagım

Moralimizi bozmayalim kazasıyla belasiyla notasiyla geçti geçen haftalar Artık önümüze bakıp gelecek hafta herkes atağa kalksin.Sonbahar sendromundan sıyrılıp gelecek zayıf ve genç kocalarimizin bize mankenmisiz edasıyla bakacağı günleri düşünelim. Sonra onlar bize belli etmese de arkadaşlarının yanında bizimle gurur duyacaklardır benim karım başardı diyecekler hele kaynanamin suratı için ben haftada 5kg de veririm

Kızlar.. 6.takımın kaptanı seng yardım istedi. annesi ameliyat oluyomus.. onların lıstesını duzenledım takımlarının son sayfasında olması lazım.. bı bakıp kontrol eder mısınız sız de?? tamam dersenız paylasalım onlarınkını de morordek toplight hangınız musaıtsenız su anda?

Ben müsaitim canım yettim geliyorum 6. takıma

Canım menülerin zaten Dukan yaptıgın icin iyi ama spora da başla istersen yavastan

Kızlar bu arada yarın İsveçe başlıyorum karar verdim. Aslında bugün başlıcaktım ama sabah öyle bi fırlayıp çıktım ki evden yanıma yemek götürmeye fırsatım olmadı.Yarın hem evdeyim bayılırsam da yatağa bayılırım 2gün alışırım en azından.. Bakalım 1.hafta ve 2.hafta nasıl sonuçlar alicimmm

Canım menülerin zaten Dukan yaptıgın icin iyi ama spora da başla istersen yavastan
Spor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorum
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim

Oo hadi bakalım İsveç baya zor diyorlardı ama yaparsın sen :)
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim
Sen de baya hırslı cıktın yahu :)

Haydi hayırlısı olsun

kız o berilece çılgın bıkac menusunu takıp etmıstım ben bı ara hırslı hatun..eskı uyelerdndı o da sanırım.vermıs sonra yenıden baslamıs sanırım. bı de nzlı diye bı uye vardı bı ara o da hep derecedeydı onu da gırıp stalklıyodum var boyle bıkac daha ama peslerındeyım bırakmıcam yakalarını ben de yapıcam bıreysel derece görersiniz Şu isveçe güveniyorum nedense yaparım gibi geldi koydum kafaya..2hafta sınavlar fılan gelmeden yapayım da sahalara muhteşem bi dönüşüm olsun.. Muhteşem sülüman olcimmm

Değilmi pek belli etmem ama kafaya koyduğum zamanda yaparım .Her şey takım için yoksa ben yavaş yavaş da zayıfların ne olacak
tabi tabi kendi için istemiyo hersey bızım ıcın kız bıze sana hepımıze ıste gel yapalım haftaya uçuralım takımı

Onda kilo çok napalim yüksek kiloda yüksek gidiyor deyip teselliyi bulalım bende bikac küçük operasyon yapacam 57 kg iken bi haftada 5 kg verdiysen simdide veririm şimdi verecek daha çok yagim var

SanAda başarılar isvecte hemen arkandayım adam lazım olursa çağır haftaya bilumum birincileri beraber .....

Değilmi pek belli etmem ama kafaya koyduğum zamanda yaparım .Her şey takım için yoksa ben yavaş yavaş da zayıfların ne olacak
Amaniiin ben korktum sizden hatunlar. Ozge'nin ajanlık yönünü biliyodum zaten de bu kadarını tahmin etmemistim Hadi bakalım haftaya ucurun bizi

Amaniiin ben korktum sizden hatunlar. Ozge'nin ajanlık yönünü biliyodum zaten de bu kadarını tahmin etmemistim Hadi bakalım haftaya ucurun bizi
Walla hazır kuşların göç vakti de gelmişken hava trafiğine takilmayalim.@inatettimolacak Bende sebzeli günlerinde lahana çorbası içeceğim en son benle yarışan @ tatlitambak vazgeçti seni görelim

Kız hamileyim ben de göster çirkin ördek yavrunu çemkir accık yaa o hamilelik yogasını baya iyi getiriyolar canım ya..mümkün olduğu kadar devam et bence hatta evde de yapmaya çalış. Bizim ev sahibi geçen sene doğurdu hastaneye gidene kadar yapıyodu yogasını,hatta hastaneye pilates topuyla gitti ciddiyim 2gün suni sancı verdiler kadına sezeryan olmak istemedi gıkı çıkmamış hastanede herkes şok nasıl dayanıyo diye.. Topunun üstüne oturmuş nefes egzersizi yapmış sürekli. Duyunca ben şok şokella resmen Attım hafızaya dedim ben de bi gün hamiş olursam kesin yapicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…