Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorum
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim

Senin azminin azıcığı da bende olsa ahh, sen yapıcaksın eminim ama.

Yoga daha doğrusu spor hamilelikte çok iyi, hem kilo için hem Doğum için, Allah kolaylık versin ordekcim

tabi tabi kendi için istemiyo hersey bızım ıcın kız bıze sana hepımıze ıste gel yapalım haftaya uçuralım takımı

Hepimizi motive edin ya, bende gelim bende..

Gelsin kış yemekleri hani sebze yoktu dukanda

Ellerine sağlık ayşecim, ne güzel olmuş bol kıymalı..

Eki Görüntüle 1888783
Kızlar bahçeden topladım şimdi :)

O elmadan bi tane yemek için tüm gün aç kalabilirim

@wendy nerlerdesin dukandasim

Burdayım canım ama işleri bitirmeden gelemiyorum, bi oturdum mu hayatta kalkmam kesin, az gücüm varken yapim bari :)

Sabah a keşke başka bir alternatif bulan iyi olur bence. Şahsi fikrim ama bu tarz şeyleri sağlıklı bulmuyorum ben

Bende tüm işi bitirdim yeni geldim herkese iyi ogleler

Seni görmeden çok tatlı şeker biri olduğuna kanaat getirdim yazdıklarından mezun olurken belki resim atarsin goruruz
Ayy canım teşekkürler,buraya atmadım da kızlarla bi ara instada eklemiştik hesapları oraya gelirsen görebilersen Neşeliyimdir ama duruşum biraz soğuktur aslında ilk tanıştıklarım biz senden tırsmıştık derler hep
Aynen canım her iş anneye gidip bağlanıyo çok haklısınız..takılıyorum ben de yahu ben evlenip çocuk yapınca bi de ne halde olurum kim bilir.Benim gibi kontrol manyağı artık iyice cozutur
Biz gördük hatunu güzeldi zaten zayıfladıkca daha da guzelleşiyor masaallah

Güzeldir benim ortim inatettimolacak eee nede olsa Karadeniz hatunu
Ayy hanımlar utandırıyosunuz tişikkirlerr

Bu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz size Bi kaptanımızdan icazet alalım
Başka takımlar spor yarışması yapiyo bizde mi yapsak benim spor aletleri geldi pilates toplarım sisecek

Başka takımlar spor yarışması yapiyo bizde mi yapsak benim spor aletleri geldi pilates toplarım sisecek
Yapıyoduk biz de bi ara.. ama bu yaz biraz dağıldık. tatile çıktı herkes bayramdı seyrandı derken toparlanırız ama

Bu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz size Bi kaptanımızdan icazet alalım

Selam Kaptanin yardimci melegi olmayami hazirlaniyorsun bakayim hadi bakalim insallah... ortalamanizi gördüm haftaya daha iyi olacaksiniz eminim.
ne yapiyorsun nasilsin bakayim dün gece ugriyamadim gec geldim eve isten

Selam Kaptanin yardimci melegi olmayami hazirlaniyorsun bakayim hadi bakalim insallah... ortalamanizi gördüm haftaya daha iyi olacaksiniz eminim.
ne yapiyorsun nasilsin bakayim dün gece ugriyamadim gec geldim eve isten
Bizim hep vardır böyle hain planlarımız evet ya canım ortalama fena ama toparlıcaz Akşam bekledim bekledim gelmedin dedim ya iştedir ya sızdı :) Evdeyim bugün canım isveçe başladım öğle yemeğimi bile yedim Sen napıyosun? 2.olmuşsunuz bu arada tebrikler kardiş takımımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…