- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.521
Hamarat hatunsun vallahi. Benim adam hala yatıyor nasil olsa diye kalkmadim dahaBen işlerimi bile bitirdim bir yemeğim yok onuda çarşıdan gelince hallederim artık
Spor yarın seçim gelecek heyecanla bekliyorum
Şimdiye kadar açıklanan listeye baktım kaçırdım birinciliği 2.yim şimdilik ama haftaya sporla desteklerin ve berilceeeyi de geçerim
Bugunu de cok az calısarak gecirdim, tez hocam pazartesi günü güzel kalaylayacak beni
Yarından itibaren takip icin gittigim hastanenin hamilelik yoga seansları başlıyormuş, haftada bir olsa da hic yoktan iyidir, çooook mutluyum
tabi tabi kendi için istemiyo hersey bızım ıcınkız bıze sana hepımıze ıste gel yapalım haftaya uçuralım takımı
Gelsin kış yemekleri hani sebze yoktu dukanda
Eki Görüntüle 1888783
Kızlar bahçeden topladım şimdi :)
@wendy nerlerdesin dukandasim
dünkü menüm
sabah 1 kase special K
öğlen tabldot yemek söyledim işyerine
mercimek çorba, beşemel soslu tavuk, bulgur pilavı, yoğurt hesinden azar azar vardı
akşam 1 küçük parça fırında tavuk
sabah 35-40 dk yürüdüm
65 sumo squat
Bende tüm işi bitirdim yeni geldim herkese iyi oglelerSenin azminin azıcığı da bende olsa ahh, sen yapıcaksın eminim ama.
Yoga daha doğrusu spor hamilelikte çok iyi, hem kilo için hem Doğum için, Allah kolaylık versin ordekcim
Hepimizi motive edin ya, bende gelim bende..
Ellerine sağlık ayşecim, ne güzel olmuş bol kıymalı..
O elmadan bi tane yemek için tüm gün aç kalabilirim
Burdayım canım ama işleri bitirmeden gelemiyorum, bi oturdum mu hayatta kalkmam kesin, az gücüm varken yapim bari :)
Ayy canım teşekkürler,buraya atmadım da kızlarla bi ara instada eklemiştik hesapları oraya gelirsen görebilersenSeni görmeden çok tatlı şeker biri olduğuna kanaat getirdim yazdıklarından mezun olurken belki resim atarsin goruruz
Aynen canım her iş anneye gidip bağlanıyo çok haklısınız..takılıyorum ben de yahu ben evlenip çocuk yapınca bi de ne halde olurum kim bilir.Benim gibi kontrol manyağı artık iyice cozuturOlur olur vallahi hiç beli olmaz.
Ya ben bebek çok seviyorum... kiz çocuk benim için yorucu değil herseyin sende olmasi zor. Özellikle çamaşır ütü sevmem. Ah ah eşim yogun çalışmasa o bana ne güzel yardım ediyordu. Eski düzenimize dönmek istiyorumm...
Biz gördük hatunu güzeldi zaten zayıfladıkca daha da guzelleşiyor masaallah
Ayy hanımlar utandırıyosunuz tişikkirlerr
Başka takımlar spor yarışması yapiyo bizde mi yapsak benim spor aletleri geldi pilates toplarım sisecekBu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz sizeBi kaptanımızdan icazet alalım
Yapıyoduk biz de bi ara.. ama bu yaz biraz dağıldık. tatile çıktı herkes bayramdı seyrandı derken toparlanırız amaBaşka takımlar spor yarışması yapiyo bizde mi yapsak benim spor aletleri geldi pilates toplarım sisecek
Evet artık tatil bitti havada soguyor yaparız insYapıyoduk biz de bi ara.. ama bu yaz biraz dağıldık. tatile çıktı herkes bayramdı seyrandı derken toparlanırız ama
Bu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz sizeBi kaptanımızdan icazet alalım
Tam dayanirsan tahminde bulunuyorum en az 3 kilo verirsin bakalım ne kadar vereceksin gun yapacaksinBu arada ben isveçe başladım hanımlaarrr.. Orticimnilsub bak valla başladım bi şok diyete bakalım sonucu nolacak??
Bizim hep vardır böyle hain planlarımızSelamKaptanin yardimci melegi olmayami hazirlaniyorsun bakayim hadi bakalim insallah... ortalamanizi gördüm haftaya daha iyi olacaksiniz eminim.
ne yapiyorsun nasilsin bakayim dün gece ugriyamadim gec geldim eve isten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?