- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.621
sahi ya perisaati hosgeldin canim.. bak alisimiz hep burada seni bekliyoruz dersin biter bitmez gel.
arkadaslar istermisiniz biz bu cocuklardan utanip incecik citirlar olalim .. valla olalimda sebep ne olursa olsun ben raziyim ..:dance:
ayy inşallah oceanım,
bu hafta vermek önemli değil,yaza inşallah ince giyisilerimin içinde mutlu olacak kadar vermek istiyorum. aaaaaahh ah!
oceanım kilo vermeni en çok ben istiyorum,iddiaya girebilirim.o yüzden seni ayrıca takip ediyorum .eğer istersen de verebileceğine kesinlikle inanıyorum.balık etli bir gelin değil,olabildiğince ince bir gelin olmanı istiyorum. o gün birdaha gelmeyecek
adimlarimi tamamladim allahim cok zorlandim bugün. zaten üsütmüsüm birzt bogazim yaniyor az atesim var ille inat degilmi tmamladim adimlarimi herseye ragmen.
sabah standart kahvalti ara bir muz minicik
ögleyin bir tabak yogurt az ekmek haslanmis brokoli salata yaptim az limon ve tuz ile
ara bir portakal- aksam az kuru fasulye keske ekmek yemeseydim yaninda ama bir kücük dilim yedim simdide cin cayimi iciyorum . sonrada yatacagim öldüm yorgunluktan..
cikolatam canim bu bilgilere bakarsak ne yapsak yanlis oluyor. az yedin hata cok yedin hata protein yedin hata karbonhidrat hata yemekten önce su hata sonra su hata bilemedim dogrulr nedir. insan devamli buna dikkat edemez insan durmadan cig sebze yiyemez cani meyve istiyorsa yemegi ne zaman yedim simdi uygunmu diye düsünerek yasiyamaz. ne yesek icimizde cürüyor haram oluyor. bu nasil sey?
valla canimiz allaha emanet.. dogal yetismis diye satilan sebze ve meyveler ne kadar emin?
köylüpazarina gidiyoruz alisveris yapmaya. dogal yetismistir bilmemne diye ama o ürünleri nerden aldiklarini biliyormuyuz?
ama ilginc bir sekilde anlatmis yazaria.s.
Günayyydııın kızlaaar......
Dün yazdıklarınızı okuyup cavaplarımıda yazdım.Gördüğüm kadarıyla herkes gayet iyi gidiyor.Ben hariç.Doğru düzgün hareket yok.Geceleri fıstıklar.Akşamüstleri kızlarla 3-5 biskuvi kaçamaklarıııı.Hele dünü hiç yazmayacağım.Dedim ama bir yazayım bana iyice kızında bir daha tekrar yapmayayım.
Sabah elmasirkesi+tarçınlı zencefilli çay yapıp içtim.Bayağı tıkadı 11 kadar hiçbirşey yiyemedim.11 de eşimle kahvaltı yaptım.2 dlm kızarrmış kepekli +2dlm kızarmış beyz ekmek beyazpeynir +maydonoz ve 1 tattlı kaşığı kadar portakal reçeli.
Ara,öğlen,ara yok.Unuttum.saat 12.45 da pazara çıktım.Yürüyerek gittim.Marketede uğradım alış-veriş yaptım.saat14.05 de evdeydim.Kızlar gelene kadar oyalandım.Sonra kızlarla 30 daha pazara çıktım.
Akşama Eşimin doğum günü olduğu için pasta yaptım.Hiç yağsız pandispanyadan ama arasında yağlı muhallebisi+muzu+kakaosu ve birazda çikolatası var.
İşte kızılacak akşam yemeği listeeem.2 tabak kızarmış balık+3 dlm ekmek+1/2 rakı+peynir+yağsııız bol yeşil salata.akannehireyvahedigeldismileakannehirBunca şeyi ye sonrada yağsız salata deee!....
Yemekten sonra 22de yaptığım pastadan 1 dilim yedim.Gecede 24 de oturduğum yerde baygın düşmüşüm.
Gün boyu 2-3 bardak çay 1-2 brd su!....
Yorumlarınızı ve sopalarınızı bekliyorum.Yok yok bu hafta bende ümit yok.Verdiklerimi geri lamayayım daha vermesemde olur.
yok canım sürekli yapılacak bir diyet değil bu en son 6 ay önce yapmıştım.. kilo vericem tabi, yarın bitiyor yazıcam sonucu yerimseniben
canım sen bu hafta yapmıştın değil mi 5 gün diyetini?
çok merak ediyorum kilo verecek misin diye..
ama bana çok sağlıksız geldi,yağdan değil,kastan kaybetmeyesin sakın?
bence bi daha yapma emi canım?:1hug:
bu kaçamaklar yüzünden bu diyet sana tam ne kadar verdiriyor bilemiceksin cık cık cık.. ama olmuş bir kere dicem ama bir kere de değil :umursamaz:harikasin esimŞeniz
dün cok guzeldi yogurzla arada baharatladim fln harikaydi.. bugünde öyle.. sabah bir bardak süte 1 cay kasigi kahve koydum öyle ictim oglende tarcinli.. amaa sonra ne oldu biliyomusun ohaoldumsmile arkadasima gitmistim umreye gidiyorlarmis .. bilirmisiniz bilmiyorum "keskek" diye bi yemek var israr ettiler 1 kepce yedim.. sadece o... baska hic bisi yemedim.. ben aslinda hic zorlanmiyorum ilk gun biraz zorlanirim sonra hemen alisirim.. zorlandigimdan kacamagim olmuyo.. disarda oldugum icin sorulardan rahatsiz oluyorum caktirmamak icin bir iki yiyorum
ins yarin sonuc cok iyi olucak.. her nekadar kacamaklarim olduysada görüntüde fark var ins tartidada olucak.. sen hele hic kacamak yapmadin ... epey vericegini tahmin ediyorum.. bende 5 haneli olsunda ister 900 olsun yeterki o 5 i görim .. inat ettim artik yaa
vuhhuuuu ne güzeel bir haberr kaydirigubbakcemile2 kilit akşam yemeğinde.. ah çorba ve salata ile götürsen ne iyi olacakkk kaydirigubbakcemile5iştahımda inanılmaz bir düzelme var.resmen tokum.mesela dün akşam çorba ile kapattım ,inanılmaz birşey benim için...
sen de süper gidiyorsun,eminim bu yaz çok farklı olacak bu grup için. opuyorumnanaktan
ahh canım boşuna ısrar etmedik sana takıma gel diyeee opuyorumnanaktan buranın sorumluluğu hakikaten bir başka kaydirigubbakcemile2
ama insanı o kadar motive ediyor ki haftalık kilo vermek,anlatamam..
ben bu tadı hiç almamıştım..yeni keşfettim.
yarını iple çekiyorum vereceğimi umarak..
cumaya az kaldı bunu yememeliyim, dikkat etmeliyim, hareket etmeliyim vs.. diye acayip motive oluyorum..
mesela şu an acıktım ama yememliyim diyorum, dayanamazsam meyce yicem.
inşallah böyle devam ederim de balık etli bi gelin olurum en azından..boshayallersmile
günaydınnnn
nerdesiniz ya akşam dükkanı ben kapatmışım sabahta ben açtım .uyanın artık 5.takım hatunları hadi yine iyisiniz erken kalkıp çayıda yaptım sizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?