Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimki de atıştırmayı çok seviyor aralarda zaten ara öğün olsun diye atıştırmalara ben alıştırdım doruk umu ama ne yiyor kara üzüm kurusu erik kurusu kayısı kurusu ceviz fındık cips eğer eltimin çocukları aldıysa onlarda gördüyse bir kaç tane yiyebilir o kadar

canlarım kandiliniz mübarek olsun allahım ettiğiniz duları kabul etsin gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah birdahi kandile kadar hepinizin incecik olmasını nasip etsin

merhaba çıtırlar
dünkü listemi yazıyorum hemen unutmadan
sabah: 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin
ara: 1 armut 1 fincan süt
öğle: balık
ara: 1 domates üstüne baharat limon yarım kk peynir 1 dilim ekmek
akşam: 1 kaşık kereviz z.yağlı susuz 2 kaşık z.yağlı susuz taze fasulye 2 kaşık pilav 1 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı reçel
ara: 6-7 çubuk kraker

sütler yağsız 3 litre sıcak su 3 kupa slim çay 2 kupa yeşil çay 1 kupa form çay ve yarım saat yürüyüş en çok bu yürüyüşlerde ve çaylarla su da istikrarım var herhalde onların da yararlarını görücem inşallah ay sonu yaklaşıyor ölçülerimi de tekrar alacam bakalım ne kadar değişmiş bu ay

oğluşum en sonunda biraz düzeldi ama hala yemek yemiyor ağzına sürmüyor desem yalan olmaz ona canım sıkılıyor neler neler deniyor annem ama yok yok yemiyor

su hangi diyette yasak olur canım yazmaya bile gerek duyulmamış kii.. evet başka bişey yenmicek..

bie de hangi yazıyı saçma buldun ben onu anlamadım:uhm:

canımcım
bür günde sadece 5 haşlanmış yumurta yenirmi
yada 5 adet meyve ile bir gün durulabilirmi akannehir
hele hele 5 bardak sütt
yani yapıyosunuz sizz maşallah diyorum
ama bence saçma buldum yani bu diyeti
zaten hiç bir zaman bu tüp diyetlere girmedim
girsemde yapamam heralde sempatiksalakcinni

valla yıkılmadım ayaktayım -tatlicadiarzu-
daha önce de yıkılmamıştım.. tabi sağlıklı değil ama duran kilomu şoklamam lazımdı..

evet dedim ya o yüzden sana göre pek değil diye, herkes yapamaz..

ne çorbası yapıyosunuz
verin bakım tarifleridee başlayım
bayanssulusmile
canım canının çektiği herhangi bir çorbayı yapıver biz özel yapmıyoruz evde ne varsabilmiyorumkismile

GÜNAYDIN ...opuyorumnanaktan
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR ..
. RABBIM BU GÜNÜN HÜRMETİTİNE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH VE TÜM SIKINTILARINIZ YOK OLSUN .opuyorumnanaktan
canım benim seninde kandilin mübarek olsun...
canlarım kandiliniz mübarek olsun allahım ettiğiniz duları kabul etsin gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah birdahi kandile kadar hepinizin incecik olmasını nasip etsin
canım benim amin diyelim dualarına seninde kandilin mübarek olsun...Şeniz

amin canımmm opuyorumnanaktan Allah sana ve bebişine de sağlık versin :CüvCüv:

meraba bn mersar ın kızıym...
bnde zayflamaya çalışıyorum bnde gnlük yediklerimi ve yaptıım sporları paylaşmak istiyorm

canım benim hoşgeldin.. benimde kızım seni bekliyordu sabırsızlıkla :kedi: tabiki bizde yerimseniben

akşam geliyor okuldan o da yazar ne yemiş ne yapmış bizde size yardımcı oluruz ama bir şartla sempatiksalakcinni burada kocaman teyzeler var ben de dahilsempatiksalakcinni kaçamak yapmamayı öğreteceksiniz ...

bnde zayflamaya çalışıyorum bnde gnlük yediklerimi ve yaptıım sporları paylaşmak istiyorm
hoşgeldin canım,inşallah burası seni de zayıflatır

eveeeeeettt bu menüyü de beğendim sayılır kendimce,ama bu akşam yediğin reçel nerden çıktı?
2 kaşık pilav,1 dilim ekmek? çok olmuş...
6-7 çubuk kıraker,çok değil belki ama yanlış zamanda yenmiş.gece bu tarz şeyler yeme,kilo vermeni yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz...

bunun dışında güzel canım. oğluşuna üzülüyorum canım ya,niye yemiyor acaba...doktora götürseniz yine

GÜNAYDIN ...opuyorumnanaktan
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR ..
. RABBIM BU GÜNÜN HÜRMETıTıNE TÜM DUALARINIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAH VE TÜM SIKINTILARINIZ YOK OLSUN .opuyorumnanaktan

sizin de kandiliniz mubarek olsun kızlar

maşallahh alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben de baharat sevmem eşin ve çocukların gibi..aynen ben de baharat konulunca yemeğin tadı nasıl alınır diye düşünenlerdenim...:)

yok biz yine de azı yarar çoğu zarar diyelim:) herşeyin azı iyidir oburum...

obuuuuuuuuurr!!

sen varya harbi dayak istiyorsun alsanaalsanasmile
kız bu ne! bunlar yenir mi diyettesin sen,aşkolll :mymeka:

ay gerçekten çok olmuş ya pilav varken doğrusun yani akşam canım tatlı çekti 1 dilim ekmeğe 1 tatlı kaşığı sürdüm yedim işte battım valla bu hafta sempatiksalakcinni kilo verirsem çok şaşırıcam akannehir ama artık kaynuşa gidiyoruz gene orda çekiniyorum bişeyler yemeye

diş çıkartıyor ya kuzum boyu kilosu çok güzel doktor problem edecek bişey yok dişler çıkınca düzelir diyor çünkü biz hiç yaşamadık oğlumla yemek problemi aslında bak aklıma iyi getirdin dorukun bi beslenme uzmanı var benim de hamileliğimde diyetisyenimdi. ona gidebiliriz biraz daha iyileşsin sokağa çıkabilir hale gelsin hemen gidelim anlatalım durumu

çok şekermiş oğlun canım,Allah bağışlasın...
verirsin kilo merak etme,o kadar da kötü değil,hatta iyi...

ben bugün yediklerimi yazayım.
tombilim biraz geç uyandım o yüzden öğün öğün değil de,acıktıkça birşeyler yedim.benim bazen böyle olur,idare et tatlış...
aslında moralimin bozuk olduğu günlerde böyle oluyor,yataktan kalkmak istemiyorum uyanmama rağmen,neyse...

10.30 - nesfit,süt

13.30 - 1 küçük muz,biraz yer fıstığı

16.30 - 2 yumurta,1 dilim tambuğday ekmeği,az z.yağlı salata

19.00 - 1 kase çorba , salata , balık (iglo varya,dondurulmuş mezgit yaptım),1 dilim tam buğday ekmeği

21.00 - 2 meyve

not : akşam yemeği ve gece öğünü plandır,ama mutlaka uyacağım. değişiklik yaparsam yazarım buraya...

not2: spora gitmedim,yarım saat evde bantta yürüyeceğim,akşam yemeği öncesi...

not3: su 2 lt ve sabah ve akşam elma sirkeli su.

ben bu elma sirkeli suyu 1 haftadır içiyorum,çok söyleyen oldu. ve çok şeye faydası var,cilde,mideye,metabolizmaya... evdeki elma sirkesi bitene kadar içeceğim.bakalım yarın kg vermiş miym..inş vermişimdir.

selamlarrrrrrr
men deldimmmmmm..
kandiliniz mubarek olsun sekerlerim.
aebencigim böyle özel günlerde buralarda mesajini görmezsem cok büyük eksiklik oluyor benim icin.. hic atlamaz benim canim seninde kandilin mubarek olsun hayatim..a.s.
canzim seninde mubarek olsun güzelim nasilsin ne yapiyor bebis? bizimki 3 gün sonra 6 ayini dolduruyor kismetse.:1hug:
kallisim demek begendin yediklerimi .. bu ara aman allah bozmasin cok iyi gidiyorum anladigim kadariyla sende iyi gidiyorsun. masallah bize :)
ben yarin sabahtan itibaren cin cayima basliyacagim ben bir ara is olsun diye öylesine doktora söylemistim bu cayi cok saglikli günde hic degilse bir bardak icilse cok derde deva demisti.
cikolatam masallahin var birtanem hem sporun hem diyetin süper ötesi. seni tanidim taniyali ilk defa bukadar azimle diyetine sarildigini gördüm. mukafatini alirsin insallah canim a.s.
mersacigim valla sende kac gündür bilmiyorum ama en azindan bu gectigimiz hafta cok cok iyi gittin. gurur duyuyorum sizinle harikasiniz bijo ve pianin zaten cok kilolari yok . onlar bile ne kadar hirsli azimli masallah.. tombisimde iyi bu hafta masallah.
oburla citol toparlanamadilar hala ama onunda zamani var demekki. balikla raki icen kimdi oburmu?
agzininda tadini biliyor köftehor klava:
insallah yaza kadar incecik oluruz ya yetti valla.

merhaba sevgili takımım..
niye gelmiyo bu kız demeyin çok yoğunum bu ara..
bugün nikah işlemleri için gereken belgeleri toparladım..
tam 7 otobüs değiştirdimkafamçokkarıştı
neyse ki halloldu bi eksik kalmadı.

yarın akşam da nişanlımın yanına gidiyorum, haftasonu orda olacağım.
mobilya falan bakacağız:asigim:
pazar günü döneceğim.

yediklerime dikkat ediyorum düzensiz olsa da.
yürüyüş yapmadım bu hafta ama yine de kilo vermeyi umuyorum, yarın göreceğiz bakalım.

çok iyi gidiyosun hilalcim..alkisalkisalkis
bence vermiş olacaksın,spor+yeme düzenin gayet iyiydi bu haftaa.s

canım sen bu hafta yapmıştın değil mi 5 gün diyetini?
çok merak ediyorum kilo verecek misin diye..
ama bana çok sağlıksız geldi,yağdan değil,kastan kaybetmeyesin sakın?
bence bi daha yapma emi canım?:1hug:

HAYIRLI KANDILLERRR CANZI VE AEBEN tskler arkadaslar sizlerinde kandili mubarek olsun

harikasin esimŞeniz
dün cok guzeldi yogurzla arada baharatladim fln harikaydi.. bugünde öyle.. sabah bir bardak süte 1 cay kasigi kahve koydum öyle ictim oglende tarcinli.. amaa sonra ne oldu biliyomusun ohaoldumsmile arkadasima gitmistim umreye gidiyorlarmis .. bilirmisiniz bilmiyorum "keskek" diye bi yemek var israr ettiler 1 kepce yedim.. sadece o... baska hic bisi yemedim.. ben aslinda hic zorlanmiyorum ilk gun biraz zorlanirim sonra hemen alisirim.. zorlandigimdan kacamagim olmuyo.. disarda oldugum icin sorulardan rahatsiz oluyorum caktirmamak icin bir iki yiyorum
ins yarin sonuc cok iyi olucak.. her nekadar kacamaklarim olduysada görüntüde fark var ins tartidada olucak.. sen hele hic kacamak yapmadin ... epey vericegini tahmin ediyorum.. bende 5 haneli olsunda ister 900 olsun yeterki o 5 i görim .. inat ettim artik yaa

hemen bilgilenmek istiyorumm
ne bu apatates süt günüü

bijoux bilgilendirmis :)

hosgeldin güzellikkk bekliyoruz paylasimlariniziia.s.
ayrica kalliste TEYZENIN dedigine bakma sen burda ablalarda var:dilcikar: :roflol:

sahi ya perisaati hosgeldin canim.. bak alisimiz hep burada seni bekliyoruz dersin biter bitmez gel.
arkadaslar istermisiniz biz bu cocuklardan utanip incecik citirlar olalim .. valla olalimda sebep ne olursa olsun ben raziyim ..:dance:

çok iyi gidiyosun hilalcim..alkisalkisalkis
bence vermiş olacaksın,spor+yeme düzenin gayet iyiydi bu haftaa.s

ayy inşallah oceanım,
bu hafta vermek önemli değil,yaza inşallah ince giyisilerimin içinde mutlu olacak kadar vermek istiyorum. aaaaaahh ah!

aman aman aman opuyorumnanaktan
bunlar tatlı telaşlar,güzel şeyler...biraz stresli olur ama ilerde hatırlayınca nişanlılığın en güzel zamanlarıymış diyeceksin.canım benim Şeniz

cikolatam masallahin var birtanem hem sporun hem diyetin süper ötesi. seni tanidim taniyali ilk defa bukadar azimle diyetine sarildigini gördüm. mukafatini alirsin insallah canim a.s.

beğendin demek he reyhan ablacım,
iştahımda inanılmaz bir düzelme var.resmen tokum.mesela dün akşam çorba ile kapattım ,inanılmaz birşey benim için...
sen de süper gidiyorsun,eminim bu yaz çok farklı olacak bu grup için. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…