- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.661
Günaydın . Hayırlı Cumalar kıslar.....a.s.
TEBRİKLER PİAM 5 Lİ RAKAMLAR GÖRÜLMÜŞ .....
son kilolar çok zor gidiyor helede durmuş bir metoyla dimi....
çitolüm bazı şeyleri değiştirmeye çalışman ve rapor vermeye başlaman iyi olmuş inşallah tüm düzenin değişirde sağlıkla verirsin kilolarını hiç alakası yok ama bende bir şeyi merak ettim senin kaç çocuğun var, yaa benim 3 tane var, öğlen çocuklar ne isterse o olur yazmışsın ya genelde et filan akşamda et demişsin... tıss koca ne iş yapar bu zamanda çocuklu aile her güne et yiyebiliyomudelikafaduldendelikafadulden yapabiliyosanız maşallah diyeyim allah daha arttırsın ama her gn cips çikolata ben yeselerde alamıyorum...siz o zaman yemek alışkanlığınızı değiştirseniz kesin bir ev alırsınız:roflol:
ben sende indin sanmıştım bijom ..günaydın canım sana da hayırlı cumalarr opuyorumnanaktan
yok ya nerde aebenim göremedim ben daha 5 li rakamları ama pia gördüü :lepi: gitmiyor ne yaparsan yap gitmiyor son kilolar mafoldumben çok zorrr
selam çitol .canım ailende kilolu başka kimse varmı ....?kayınbabam benim çok varlıklı
eşiminde durumu iyi kendi işini yapıyor
bulundugumuz çevrede ki hastanelerin oksijen tüplerini veriyor
eti kayınbabam haftalık düzenli alır bize...çok severler eti ailece ..
2 tane çocugum var tavaya yagsız atarım onlara
alırkende kayınvalidem her gün tembihler aman çocuklara bak yedirr akannehir
akşam ları et derken
yemekelri etli yaparım dedim
Günaydın . Hayırlı Cumalar kıslar.....a.s.
TEBRİKLER PİAM 5 Lİ RAKAMLAR GÖRÜLMÜŞ .....
son kilolar çok zor gidiyor helede durmuş bir metoyla dimi....
yoo yoo kepek ekmegiydi beyaz ekmek hic girmez bizim evetost altı üstü dicem ama beyaz ekmek miydi ve neyliydi o önemli kaydirigubbakcemile3
hedefin kaçtı senin 59,0 mı olmak istiyosun? eğer öyleyse bu hafta sık da hedefine ulaş işte çook yakınsınnnnnn opuyorumnanaktan
ben sende indin sanmıştım bijom ..bi ara 61 diye hatırlıyorum seni....bilmiyorumkismile
aslında bünyenin durmasının sebebi gene biziz deniyoruz bi ümitle şokları o hafta versekte sonraki haftalar hüsran oluyor sonuçtada durmuş bir bünyeyle baş başa kalıyoruz .:çok üzgünüm: alıştırıyoruz bünyeyi 1000 kl altınna belkide daha az kl sonrada azda yesek kiloya dönüşüyor .. sonra şaşıp kalıyoruz 1000kl altında beslenerek kilo almaya ..sorumlusu aslında biziz metomuz deyil .laelaelaelaelae
hep derim şu kadın milletinin istese yapamacayağı şey yok diye kaydirigubbakcemile3esim le iddiaya girdik 55 olursam bana sunu bunu alicakbayanssulusmile benim bi kuzen var oldukca patavatsiz söyle bir bakti bana " seeeennn? 55 olucaksiiiinnnn? imkansizzzzz" dedi .. o zamanda 59 flnm yani... nasil sinir olmustum esimin alicaklari umrumda degildi ona inat 53 olmustum.. sonra ortak yakin arkadasimizin dügününde ben 53 kilo iki cocuk annesi arzi endam ettim :dilcikar: oda iste catladi heralde bilemiyceemmm:dilcikar:
tickerfactoryden oluyo canım.. ben 7910 dan ekledim ama bana imza seçeneği açık yerimsenibenya cizelgemi degistiricem sadece tickerfactoryden mi oluyor cizelde orda hic guzel sey yokk... 7910tickers den olmuyormuuuu?
hep derim şu kadın milletinin istese yapamacayağı şey yok diye kaydirigubbakcemile3
tickerfactoryden oluyo canım.. ben 7910 dan ekledim ama bana imza seçeneği açık yerimseniben
günaydın...
güzel haber ; 1.200 gr vermişim
kimler kilolarını attı bakalım,azıcık geçmişe bakayım ben,geliyorum...
selam çitol .canım ailende kilolu başka kimse varmı ....?
yok çitolum ben aile derken şu an seninle birlikte yaşayan eşin, çocuklarını kastetmiştim ..gamyoncuiremsukendi ailemden annem son zaamnda kilo aldı baya
ama öncesindede 70-75 arasıydı hep
hiç öyle aman aman zayıf bir aile deyiliz
ama benim bebeklik fotolarım var ellerim yumuk yumuk
çok şekermiş oğlun canım,Allah bağışlasın...
verirsin kilo merak etme,o kadar da kötü değil,hatta iyi...
çok şekermiş oğlun canım,Allah bağışlasın...
verirsin kilo merak etme,o kadar da kötü değil,hatta iyi...
ben bugün yediklerimi yazayım.
tombilim biraz geç uyandım o yüzden öğün öğün değil de,acıktıkça birşeyler yedim.benim bazen böyle olur,idare et tatlış...
aslında moralimin bozuk olduğu günlerde böyle oluyor,yataktan kalkmak istemiyorum uyanmama rağmen,neyse...
10.30 - nesfit,süt
13.30 - 1 küçük muz,biraz yer fıstığı
16.30 - 2 yumurta,1 dilim tambuğday ekmeği,az z.yağlı salata
19.00 - 1 kase çorba , salata , balık (iglo varya,dondurulmuş mezgit yaptım),1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 - 2 meyve
not : akşam yemeği ve gece öğünü plandır,ama mutlaka uyacağım. değişiklik yaparsam yazarım buraya...
not2: spora gitmedim,yarım saat evde bantta yürüyeceğim,akşam yemeği öncesi...
not3: su 2 lt ve sabah ve akşam elma sirkeli su.
ben bu elma sirkeli suyu 1 haftadır içiyorum,çok söyleyen oldu. ve çok şeye faydası var,cilde,mideye,metabolizmaya... evdeki elma sirkesi bitene kadar içeceğim.bakalım yarın kg vermiş miym..inş vermişimdir.
EVET tahmin ettigim gibi ..çitolum bak tüm ailenin beslenmesi senin elinde ..bence buna bir bütün olarak bak sadece kendin deyil tüm aileyi saglıklı beslenme kurallarıyla yemek yapar ve ona göre bir geçiş dönemi yaparsan hem sen hemde diger aile fertleri kilo sorununu çözmüş olursunuz .a.saeben eşim çok kiloluymuş geçnliginde çocuklugnda
ama ewlendigimizde çöp gibiydi diyet yapmış o zaman
sonra askerde bir kaza geldi başına ve sonra lamaya başladı şimdide 115 kilo falan ama boyu var
oglum kiloluu tatlışımm benimm
kızım zayıff ama
ne bulsa yemez yemek seçerr çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?