• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim inşallah biz hedef biyuttuk inatettimolacak inatettimolacak la birinciliği kimselere kaptirmicaz Bendeki bu azim önceden beri vardı da uyuyordu üniversitedeyken bi dönem ortalamasını 3:30 a dustuydu (4lu sistem) ama dedim nasıl olur bi gaza bastım 4.00 yaptım
26 Ağustos günü dukana başlama kararı alırken kendime söz vermiştim bugünde eşime yılbaşına 65 olacam diye söz verdim
Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azmin ;)
Selam kızlarrr
morordek morordek nilsub nilsub morordek morordek

#İsveç Gün1#

Sabah 10.00
1sade granül kahve

Öğle 13.00
2haş yumurta
2kök haş ıspanak
1domates

Akşam 17.30
Bool yeşillikli salata
150gr kadar yağsız et haşlaması

Not isveçte tuz yok. Salatada zeytinyağı ve limon var sadece. Baharata izin var çok abartmadan o yüzden gün içinde pulbiber ve karabiber kullandım

Su 2lt oldu bi şise daha aldım yatana kadar 3üstü olur
Spor İsveçte yasak
Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)
inatettimolacak inatettimolacak @toplight morordek morordek nilsub nilsub

Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)

Bugün itibariyle 85.5 barajını kirdim normalde öğlene doğru tartilirim ama bugün az önce tartildim ve 85.1kg bütün kendime odul verme isteğim gitti
Bugünkü menüm sp günü :19
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak @toplight
Sabah
Peynir
2 tavada yumurta
Ara
Çay
Öğle
Et haşlama dükan ekmegi
Akşam
Siste piliç dışarı çıkarsa alacağım yoksa et haslama var
Soğan salatası
Cacik
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve tarcinli
Su 2 litre
Spor
Bir saat ebru şallı ile pilates başlangıç
Henüz yapmadım bebek uyurken ins

Canım maşallah sana, nazarımız değmesin, süper gidiyorsun :)

Menumdeki sis tavuğu almaya gidemedi bende hardal soslu tavuk yaptım. Değişik tatlar sevenler deneyebilirsiniz Eki Görüntüle 1889110

Müthiş görünüyor ellerine sağlık

vay vay sporun yakıyor bacım bugun darısı hergünlere inşallah ay sabah ben yoğurt yiyemiyorum midemi rahatsız ediyor gibi oluyor

Ya ben eşimi beklediğim için hafif tercih ediyorum. Geceden çıkınca ne zaman uyanacagi belli olmuyor

Ya ben eşimi beklediğim için hafif tercih ediyorum. Geceden çıkınca ne zaman uyanacagi belli olmuyor
zaten sabah çok sağlıklı aç karnına bağırsaklardaki yararlı bakterileri çoğaltıyor babam her sabah kahvaltıdan önce bir kase yoğurt yer ama beni rahatsız ediyor nedense:(

Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azmin :KK66:

Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)

Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)

Bu sefer kararliyim mezun olana kadar çok dikkat edeceğim. Ve inaniyorum çok yakında mezun olacağım.. Spor beni çok enerjik yapıyor yaa. Kendime geldim. Ölü toprağını attım sanki

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah 2 yumurta biraz lor

Öğle haşlama et, yoğurt

Ara 1 domates, dukan keki

Akşam patlıcan güveçin etleri:)

Su 2,5 lt spor 20-25 dk yürüyüş (4500 adım)

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünkü menümü de yazayım @keremcemim kız bana, hiç bişi yemedim bugün ben :KK43:

Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran

Öğle ve ara yok

Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et

Su 1,5 lt

Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub

Bu sefer kararliyim mezun olana kadar çok dikkat edeceğim. Ve inaniyorum çok yakında mezun olacağım.. Spor beni çok enerjik yapıyor yaa. Kendime geldim. Ölü toprağını attım sanki
Evet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.
Hadi bakalım arada gelen bu azmin artık gitmesin insallah :)

Evet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.
darısı benim başıma :KK48:

Ay gitmesin mümkünse mezun olana kadar. aksamlari hafif yediğim zaman spor a daha da istekli oluyorum ama biraz agir gelse yemek gözüm yatakta oluyor

ben bi daha anamın yanına gitmeyim bari :KK70:
Yollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucakların:KK6: o değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın :D :D

Back
X