• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar sabahtan beri yeni oturdum
biber salatalık turşusu kurdum önce pazara gidip alışveriş yapıp arkadından fasülye ve börülce ayıklayıp onları deepfreze attım canım çıktı
Ama dun tartildim 65.7 im bugun dahada dikkat edicem
canım dün tartılman bir işe yaramıyor takım kurallarını biliyorsun 12 ye kadar bildirim yapmalıydın geçmiş olsun kızın için ama dün de benim eşim anjiyo oldu tüm gün hastanede sonrasında çocukları okuldan al vs bi sürü iş peşinden koştuk ama takım sorumluluğu gereği bi eksik varmı diye sürekli kontrol ettik tek yapacağın kg nu takıma yazmaktı
kızlar yarında şşlerim çok gelemeyenilirim haberiniz ola

Bugünkü menümü de yazayım medusa38 medusa38 kız bana, hiç bişi yemedim bugün ben :KK43:

Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran

Öğle ve ara yok

Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et

Su 1,5 lt

Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
Bir sebzeyi yediremedik sana bak çok fena kabız olacan

Yollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucakların:KK6: o değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın :KK70: :KK70:
Bende yapmasam 3 Ogün eşim soylenir

Yollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucakların:KK6: o değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın :KK70: :KK70:
hangi çılgın bana laf söyleyecekmiş şaşarım :KK70::KK70::KK70:
ağzını bile açamaz :KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim, yürürken oldu dün bugün biraz daha iyi de. Hiç dışarı çıkmadım ya yata yata bi hal oldum:KK43: bugün yürüyorum yine çok üstüne basmadan dün daha kötüydü
Geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsın

Back
X