Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanırsam nilsub da kız diyordu. Enee kız tahminleri burda baya cokmus ya

Baktım o da kız diyor
Ama sonra bir sürü şey arastırdım yok kesedeki konumuna göre, yok kesenin şekline göre falan onlarda erkek cıkıyor. O yüzden ben cok ikilemdeyim
çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı bizde
hayırlısı olsun canımm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ..
senin içinden ne geçiyor nasıl hissediyorsun

çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı bizde
hayırlısı olsun canımm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ..
senin içinden ne geçiyor nasıl hissediyorsun
İlk başta ben de sanki kız gibi hissediyodum ama şu ara kafamı cok karıstırdılar o yüzden bi sey hissedemiyorum valla :)

Baktım o da kız diyor
Ama sonra bir sürü şey arastırdım yok kesedeki konumuna göre, yok kesenin şekline göre falan onlarda erkek cıkıyor. O yüzden ben cok ikilemdeyim
canım aslında hepsi uydurma bildiğimiz üzere :) iş kromozomal yani çoookk önce belli oldu yavrunun cinsiyeti kesenin durumu karnın yuvarlak filan hikaye bunlar. içgüdüsel olarak belki sen hissedebilirsin

evet canım artık ekmeği tamamen kestim zaten kahvaltılarda yiyiyordum artık onuda bıraktım çok lezzetli oluyor dene sende:)
Ay nasıl içiyorsun yaa bide aç karnına ben içemem
ay vallahi alıştım birde tatilden +7 ile dönünce eeee mecbur
yapıcaz şekerim 2017 68 li olcam bende nasip olursa

Gunaydınlaar

Sen yakında torun seversin zaten

Hee dogru ya, valla bunadım yahu. Koç olursa sizden olacak bu badi :)

nilsub valla o salatadan benim de canım cekti, hadi bakalım napcan simdi, herkesi özendirdin
hahaha canım ya yakın olsanda yapıp gelsem sana ama kolay ve ucuz malzemeler yapın anacım
ıhlamur iyi geldi kız sende iç.. gene öksürük var ama boğazdaki tahriş geçti birde azaldı çok şükür.... gene kaynatıyom ıhlamur :)

sen nasıl oldun çocuklara bulaştırma bak :)
ay oğlumda oksurmeye başladı

Sanırsam nilsub da kız diyordu. Enee kız tahminleri burda baya cokmus ya
yokya ben hiç kız demedim bana erkek gibi geliyor nedense
canım çin takvimine baktın mı hiç hamile kaldıktan sonra
ay yalan o takvim
Baktım o da kız diyor
ben sana ne dicem bak sen gün tutuyordun dimi reglin bitince 10 gün içinde yumurtalar tuttuysa kız regline 10 gün kala yumurtalar tuttuysa erkek inanınki doğru denenmiş test edilmiştir

canım aslında hepsi uydurma bildiğimiz üzere :) iş kromozomal yani çoookk önce belli oldu yavrunun cinsiyeti kesenin durumu karnın yuvarlak filan hikaye bunlar. içgüdüsel olarak belki sen hissedebilirsin
Ya tabi ki bunun farkındayım Özgecim, benimki maksat eglence olsun :) Yoksa sen de ben de bilim insanıyız şunun şurasında, aslında hicbirine inanmıyorum Evet belki hissediyor olabilirdim kız ya da erkek diye ama öyle bi özellik yüklenmemis bana sanırım, hissedemiyorum, ne biçim anayım
hahaha canım ya yakın olsanda yapıp gelsem sana ama kolay ve ucuz malzemeler yapın anacım
Malzemeler ucuz kolay da iş onları bir araya getirip salata yapmakta Benim gibi üşengeç insanlara yapıp getiricen

zati erkek spermler daha hızlı ulaşıyormuş yumurtaya ama dayanamıyorlarmış kız sperler daha yavaş ulaşsada yumurta alsın diye daha dayanıklıymış belgeselde izlemiştim

yokya ben hiç kız demedim bana erkek gibi geliyor nedense
Alla alla ben yanlıs hatırlamısım demek ki
O zaman yazdım senin tahmini de Nilgün hatun
ben sana ne dicem bak sen gün tutuyordun dimi reglin bitince 10 gün içinde yumurtalar tuttuysa kız regline 10 gün kala yumurtalar tuttuysa erkek inanınki doğru denenmiş test edilmiştir
Reglim bittikten ilk 10 gün icinde tuttu
O zaman kız mı yani

afıyet olsun ortım.doktora bı gıt gel de bakalım saglıgın yerıne gelsın cnm hyırlı haberle ınsallah
Hahah o bahsi ben cinsiyet ögrenmeye yakın acacaktım zaten ama madem açtın şimdiden kaydedeyim kim ne dicek, kiminki tutacak bakalım :)

bence belırtılere gore kız cnm ama adetın bıter bıtmez ılk gunlerde tutuysa erkek son gunlerınde tuttuysa kız dıyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…