- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.401
SanırsamBen teee ördekcim hamileyim dediğinde kız demiştim zatibu sene etrafımda çok hamile vardı onlara hep erkek geçti içimden erkek demiş doktorlarda.. san da kız dedim ama erkek senesi olabiler.yine de oyumu değiştirmeyip kız diyorum ördekcim yaz +1
canım çin takvimine baktın mı hiç hamile kaldıktan sonraGercek hayatta beni tanıyan 3 kişi erkek tahmin ediyor, onları gecmeniz lazım
Baktım o da kız diyorcanım çin takvimine baktın mı hiç hamile kaldıktan sonra
çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı bizdeBaktım o da kız diyor
Ama sonra bir sürü şey arastırdım yok kesedeki konumuna göre, yok kesenin şekline göre falan onlarda erkek cıkıyor. O yüzden ben cok ikilemdeyim
İlk başta ben de sanki kız gibi hissediyodum ama şu ara kafamı cok karıstırdılar o yüzden bi sey hissedemiyorum valla :)çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı bizde
hayırlısı olsun canımm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ..
senin içinden ne geçiyor nasıl hissediyorsun
bende kız diye hissediyorum valla hadi hayırlısıİlk başta ben de sanki kız gibi hissediyodum ama şu ara kafamı cok karıstırdılar o yüzden bi sey hissedemiyorum valla :)
canım aslında hepsi uydurma bildiğimiz üzere :) iş kromozomal yani çoookk önce belli oldu yavrunun cinsiyetiBaktım o da kız diyor
Ama sonra bir sürü şey arastırdım yok kesedeki konumuna göre, yok kesenin şekline göre falan onlarda erkek cıkıyor. O yüzden ben cok ikilemdeyim
evet canım artık ekmeği tamamen kestim zaten kahvaltılarda yiyiyordum artık onuda bıraktım çok lezzetli oluyor dene sende:)Nilgüncüm sen ekmeği tamamen çıkardınmı? sanki en son öyle bişey diyordun 2 gündürde kahvaltılarında göremedim.Ama güzel görünüyor kahvaltılar şu mercimek salatasından benim bile canım çekti :)
ay vallahi alıştım birde tatilden +7 ile dönünce eeee mecburAy nasıl içiyorsun yaa bide aç karnına ben içemem
yapıcaz şekerim 2017 68 li olcam bende nasip olursaÇok sağol canim benim. Ben de inaniyorum kendime...
ama karar verdim. 69 u görene kadar seyda coskun listeleri yapacağım. Bakalim ne zaman göreceğim..
@keremcemim kiz sen şimdi asıl kork benden.
senin detoks lar halt etmiş hihhhh
hahaha canım ya yakın olsanda yapıp gelsem sana ama kolay ve ucuz malzemeler yapın anacımGunaydınlaar
Sen yakında torun seversin zaten
Hee dogru ya, valla bunadım yahu. Koç olursa sizden olacak bu badi :)
nilsub valla o salatadan benim de canım cekti, hadi bakalım napcan simdi, herkesi özendirdin
ay oğlumda oksurmeye başladııhlamur iyi geldi kız sende iç.. gene öksürük var ama boğazdaki tahriş geçti birde azaldı çok şükür.... gene kaynatıyom ıhlamur :)
sen nasıl oldun çocuklara bulaştırma bak :)
benim içime erkek doğdu nedense:)Hahah o bahsi ben cinsiyet ögrenmeye yakın acacaktım zaten ama madem açtın şimdiden kaydedeyim kim ne dicek, kiminki tutacak bakalım :)
yokya ben hiç kız demedim bana erkek gibi geliyor nedense
ay yalan o takvimcanım çin takvimine baktın mı hiç hamile kaldıktan sonra
ben sana ne dicem bak sen gün tutuyordun dimi reglin bitince 10 gün içinde yumurtalar tuttuysa kız regline 10 gün kala yumurtalar tuttuysa erkek inanınki doğru denenmiş test edilmiştirBaktım o da kız diyor
Ya tabi ki bunun farkındayım Özgecim, benimki maksat eglence olsun :) Yoksa sen de ben de bilim insanıyız şunun şurasında, aslında hicbirine inanmıyorumcanım aslında hepsi uydurma bildiğimiz üzere :) iş kromozomal yani çoookk önce belli oldu yavrunun cinsiyetikesenin durumu karnın yuvarlak filan hikaye bunlar. içgüdüsel olarak belki sen hissedebilirsin
Malzemeler ucuz kolay da iş onları bir araya getirip salata yapmaktahahaha canım ya yakın olsanda yapıp gelsem sana ama kolay ve ucuz malzemeler yapın anacım
Belirtiler oyle gosteriyor ya ama tabii onun da asamalari var; benimki o kadar da ciddi bir asamada degil.aman canım inşallah değildir ama sen çok fazla kusuyorsun belki reflü falan olabilir mi?
olsun iyilesirsinhastayız herhalde bir de isveç yaparsam mortingen....
zati erkek spermler daha hızlı ulaşıyormuş yumurtaya ama dayanamıyorlarmış kız sperler daha yavaş ulaşsada yumurta alsın diye daha dayanıklıymış belgeselde izlemiştimcanım aslında hepsi uydurma bildiğimiz üzere :) iş kromozomal yani çoookk önce belli oldu yavrunun cinsiyetikesenin durumu karnın yuvarlak filan hikaye bunlar. içgüdüsel olarak belki sen hissedebilirsin
anam 2 gündür etiketliyom ortime ne yaptılar sunumu vardı benim ortimi nerelerde çalıştırıyolar diyeOrticim bana ses yok mu ölüyomm burdaaa yorgunluktannnilsub
Alla alla ben yanlıs hatırlamısım demek kiyokya ben hiç kız demedim bana erkek gibi geliyor nedense
Reglim bittikten ilk 10 gün icinde tuttuben sana ne dicem bak sen gün tutuyordun dimi reglin bitince 10 gün içinde yumurtalar tuttuysa kız regline 10 gün kala yumurtalar tuttuysa erkek inanınki doğru denenmiş test edilmiştir
hee olabilir o zaman kız gerçek bu inanki burda bir nine var onun tarifi kızı almanyada kadın doğum profesörü o demişAlla alla ben yanlıs hatırlamısım demek ki
O zaman yazdım senin tahmini de Nilgün hatun
Reglim bittikten ilk 10 gün icinde tuttu
O zaman kız mı yani
hahaha canım ya yakın olsanda yapıp gelsem sana ama kolay ve ucuz malzemeler yapın anacım
ay oğlumda oksurmeye başladı
afıyet olsun ortım.doktora bı gıt gel de bakalım saglıgın yerıne gelsın cnm hyırlı haberle ınsallahdünkü menümü de yazayım
sabah 2 kuru kayısı ve şekersiz sütsüz kahve içtim
öğlen hastalıktan canım bişey istemedi mercimek çorbası içtim yarım kase yanında bi kaç kaşık bulgur pilavı yedim
akşam anneme gittik mangal yakmışlar mangalda 5 tane küçük balık yedim ve közlenmiş kırmızı biber salatası yedim
sabah 35-40 dakika yürüdüm
35 sumo squat yaptım
akşam anneme giderken 25 dakika yürüdüm
yatmadan öncede 150 ip atladım
15 dk bacak ve karın çalıştım
Hahah o bahsi ben cinsiyet ögrenmeye yakın acacaktım zaten ama madem açtın şimdiden kaydedeyim kim ne dicek, kiminki tutacak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?