- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.441
karar ver şimdi kız mı diyosun erkekmiBen de kız diyorum ama hep tersi çıkar Benimki lerin.
Gönlüm boğa olsun kiz olsun bıcır bıcır durmadan konussun aynı benim kiz 11 mayis
Bence oğluşumuz olcekkHahah o bahsi ben cinsiyet ögrenmeye yakın acacaktım zaten ama madem açtın şimdiden kaydedeyim kim ne dicek, kiminki tutacak bakalım :)
Ben belirtilere inanmıyorum aslında. Midem kötü olunca mideyi bastıran şey nedir, ekşi. Canım tabi ki ekşi isteyecek yani, erkek de olsaaa kız da olsa aynı
Bence de erkek :))Gercek hayatta beni tanıyan 3 kişi erkek tahmin ediyor, onları gecmeniz lazım
he gelde bak
canim boyle deneme yanilma yoluyla bul sana en cok yarayan hangisi ise onda devam et.2017 bizim senemiz olsun[/QUOTE]KKız bakmakla ne alakabtlbetul benim oğlan açmış göbeğinı yatmış fayans in üstüne kaldiramadim da. Yarım saat öyle kalmıştır yani. Çorap gitmez napcaksam ben.
[QUOTE="nilsub, post: 48236597, member: 738404"yarayan hangisi ise onda devadamorordek dün karatayı dinledim ekmeği kesmiştim ama ara öğünleri kesicem galiba bakalım artık sedece kahve içicem akşam üstü dayanabilirmiyim acaba
Burada pazar yok malesefay sorma ben buralara tenha diyordum ama çarşamba günleri pazar ayağıma geliyor her çeşit sebze meyva buluyorum senin işin zor
Aaa ne ilginç yacanım çin takvimine baktın mı hiç hamile kaldıktan sonra
Hakkari canım.canım nerdesin ki sen?
4 kişi oldu yok mu artıranBence oğluşumuz olcekk
canim boyle deneme yanilma yoluyla bul sana en cok yarayan hangisi ise onda devam et.2017 bizim senemiz olsun
ay sorma bazen bende delircek gibi oluyorumTelefondan çoklu alıntı işkence gibi yaaa
Sende bi anormallik var ozamanBende hamileyken hiç tatlı yemedim Oglum oldu
sağol canım benim inşallah 1 haftadır kendime gelemedim biafıyet olsun ortım.doktora bı gıt gel de bakalım saglıgın yerıne gelsın cnm hyırlı haberle ınsallah
bence belırtılere gore kız cnm ama adetın bıter bıtmez ılk gunlerde tutuysa erkek son gunlerınde tuttuysa kız dıyolar:)
Bunlar düşünülen hipotezler aslinda canim bilimin net olarak bildigi bisey yok henuz bu konuda. Bir diger gorus de su bana ilginc gelmişti belko duymamissinizdir,x geni tasiyan spermler daha asidik ortamlarda daha aktif oluyormus dusk ph da icilen su bile.cinsiyeyi etkileyebilir deniliyor.. ama tabii cook ince ayrintilari var.bunalrin. hatta soyle de bi durum var eger bebek kizsa yani hücre 2den fazla x sayarsa 1tanesi hariç diğerlerini bloklamaya başlıyo. buna x inaktivasyonu deniliyor ama anneden gelen mi babadan gelen mi x inaktif hale getiriliyor bilinmiyor,şansa baglı yapılıyo yani...ya da neye göre karar veriyor bilmiyoruz mekanizmasını..hala bilmediğimiz cok fazla sey var ördekcımBuna benzer olarak arkadasım da sey demisti:
Kız geni taşıyan spermler daha uzun süre dayandıgından daha sonra da döllenme olabiliyormus, ama erkek geni taşıyanlar kısa süre sonra öldügünden o aralar oldu oldu yoksa cort
Bu mantıga göre de ilk zamanlarda olduysa erkek oluyor, hadi bakalım. Genetikciler (inatettimolacak ) bunu da acıklasın
Bende kız demiştim halada kız gibi hissediyorum :)Alla alla ben yanlıs hatırlamısım demek ki
O zaman yazdım senin tahmini de Nilgün hatun
Reglim bittikten ilk 10 gün icinde tuttu
O zaman kız mı yani
hahahahhee olabilir o zaman kız gerçek bu inanki burda bir nine var onun tarifi kızı almanyada kadın doğum profesörü o demiş
ben de 11 mayısım tambağımm :) senın kız da aynı benmıs cene konusunda demekkıBen de kız diyorum ama hep tersi çıkar Benimki lerin.
Gönlüm boğa olsun kiz olsun bıcır bıcır durmadan konussun aynı benim kiz 11 mayis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?