Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben belirtilere inanmıyorum aslında. Midem kötü olunca mideyi bastıran şey nedir, ekşi. Canım tabi ki ekşi isteyecek yani, erkek de olsaaa kız da olsa aynı

Alakası yok ya ben oğlum da hiç tatlı yemedim ki eksi ve acı yedim hep...

KKız bakmakla ne alaka btlbetul benim oğlan açmış göbeğinı yatmış fayans in üstüne kaldiramadim da. Yarım saat öyle kalmıştır yani. Çorap gitmez napcaksam ben.

[QUOTE="nilsub, post: 48236597, member: 738404"yarayan hangisi ise onda devada morordek dün karatayı dinledim ekmeği kesmiştim ama ara öğünleri kesicem galiba bakalım artık sedece kahve içicem akşam üstü dayanabilirmiyim acaba[/QUOTE]
canim boyle deneme yanilma yoluyla bul sana en cok yarayan hangisi ise onda devam et.2017 bizim senemiz olsun

canim boyle deneme yanilma yoluyla bul sana en cok yarayan hangisi ise onda devam et.2017 bizim senemiz olsun[/QUOTE]

:)) sus kız sataşıyom ben ona.... anneleri en çok çıldırtan laf bu illa söylerim :))) küplere biniyolar çok eylenceli oluyo :))

canim boyle deneme yanilma yoluyla bul sana en cok yarayan hangisi ise onda devam et.2017 bizim senemiz olsun

:)) sus kız sataşıyom ben ona.... anneleri en çok çıldırtan laf bu illa söylerim :))) küplere biniyolar çok eylenceli oluyo :))[/QUOTE]
yok kız ne kızcam valla şimdi kızıma sofra kurucam pırasayı pişirdim köfte kızartıcam görende okuldan yemeğe değilde misafirim var sanar öyle bakıyoz betul hanımmmmmmmmmmmm

sağol canım benim inşallah 1 haftadır kendime gelemedim bi

Bunlar düşünülen hipotezler aslinda canim bilimin net olarak bildigi bisey yok henuz bu konuda. Bir diger gorus de su bana ilginc gelmişti belko duymamissinizdir,x geni tasiyan spermler daha asidik ortamlarda daha aktif oluyormus dusk ph da icilen su bile.cinsiyeyi etkileyebilir deniliyor.. ama tabii cook ince ayrintilari var.bunalrin. hatta soyle de bi durum var eger bebek kizsa yani hücre 2den fazla x sayarsa 1tanesi hariç diğerlerini bloklamaya başlıyo. buna x inaktivasyonu deniliyor ama anneden gelen mi babadan gelen mi x inaktif hale getiriliyor bilinmiyor,şansa baglı yapılıyo yani...ya da neye göre karar veriyor bilmiyoruz mekanizmasını..hala bilmediğimiz cok fazla sey var ördekcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…