Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu sabah mercimek salatama yulaf ezmesi ekledim diyetisyen dilara koçakmıydı neydi sabah alınan sağlıklı karbonhidrat ın gün boyu kan şekerininin duşmesini engelliyor bu yüzden yulaf ezmesini sabah tuketin diyo takip ediyorum faceden her sabah uiyiyor kendiside

gunaydın bacılarım benım bu odeme bı care bulalım ya

sabah:
salatalık domates peynır

öğle:
yayla corba
ımam bayıldı yarım porsıyon
yogurt

aksma
uzum
su 1,5lt
Suyu az içmişsin canım en güzel ödem atan yol su içmek birde vucuddaki fazla suyu çiğ maydanoz yiyerek atabilirsin yemeklerin yanında kahvaltıda ye

Nilgüncüm sen ekmeği tamamen çıkardınmı? sanki en son öyle bişey diyordun 2 gündürde kahvaltılarında göremedim.Ama güzel görünüyor kahvaltılar şu mercimek salatasından benim bile canım çekti :)

gunaydın bacılarım benım bu odeme bı care bulalım ya

sabah:
salatalık domates peynır

öğle:
yayla corba
ımam bayıldı yarım porsıyon
yogurt

aksma
uzum
su 1,5lt
Daha fazla su içerek başlayabilirsin canım.en az 2,5 lt su içmeye çalış ödemi attığını göreceksin.Onun dışında arkadaşlar bazı ödem çayları yapıyorlar birazdan verirler nasıl yapıldığını ama en genel geçeri yeşilçay.Ben sadece su ve nadir olarakta yeşil çay içerek atıyorum ödemimi :)

günaydın tatlım regldendir o.artı değilsen regl bitince iyi eksiler görürsün
Yok canım artı da değilim pazartesi günü ile aynıyim ama gıcık oluyorum ya 100 gr dahi eskiye düşmüyor. Artıyor sonra tekrar takıldığım kilo da kalıyor. Bakalim regl bitince inşaallah eksi olur.

Yok canım artı da değilim pazartesi günü ile aynıyim ama gıcık oluyorum ya 100 gr dahi eskiye düşmüyor. Artıyor sonra tekrar takıldığım kilo da kalıyor. Bakalim regl bitince inşaallah eksi olur.
regl bitince eksi olur diye düşünüyorum.Ama olmazsada vücut bazı kilolarda direnç gösteriyor canım moralini bozma kırarsın o direnci sen.Nerelerden indin bu kilolara onuda kırarsın

regl bitince eksi olur diye düşünüyorum.Ama olmazsada vücut bazı kilolarda direnç gösteriyor canım moralini bozma kırarsın o direnci sen.Nerelerden indin bu kilolara onuda kırarsın

Çok sağol canim benim. Ben de inaniyorum kendime...
ama karar verdim. 69 u görene kadar seyda coskun listeleri yapacağım. Bakalim ne zaman göreceğim..
@keremcemim kiz sen şimdi asıl kork benden.
senin detoks lar halt etmiş hihhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…