- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.361
Dünkü strestende şiş olabilirsin gece uykusuz kaldığın için ...Günaydın kızlar şimdi tartildim. Insan 100gr da olsa vermez mi yahu bu inatçı bir kilo galiba benim için. Sağlıksız diyebilirsiniz belki ama ben bu listeleri seviyorum
Suyu az içmişsin canım en güzel ödem atan yol su içmek birde vucuddaki fazla suyu çiğ maydanoz yiyerek atabilirsin yemeklerin yanında kahvaltıda yegunaydın bacılarım benım bu odeme bı care bulalım ya
sabah:
salatalık domates peynır
öğle:
yayla corba
ımam bayıldı yarım porsıyon
yogurt
aksma
uzum
su 1,5lt
Günaydın bende sabah aç karnına 5'i bir arada ile yeşil çay karıştırdım 2buyuk fincan içtim bol limonluGünaydın kızlar, mutlu sabahlar :) ödemler çözülsün bugün inşalllaah :)
Günaydın bende sabah aç karnına 5'i bir arada ile yeşil çay karıştırdım 2buyuk fincan içtim bol limonlu
Ben sallama değilde canım açık yeşil çaylardan yaprak halinde alıyorum küçük teneke kutularda çaykurunafiyet olsunn, zamanında paketli yeşil çay almışım, bitiremedim bi türlü :) bi bitseydi bende demleme usulü içmek istiyorum..
Yok kiz ne balığı, boga olacak. Hatta erken dogarsa falan koç da olabilir. Sen de mi boga burcuydun? Unutmusum bak yaşlandım vallahi
Naber nasıl oldun..yok ben yay ım ateşş grubu :)))
günaydın tatlım regldendir o.artı değilsen regl bitince iyi eksiler görürsünGünaydın kızlar şimdi tartildim. Insan 100gr da olsa vermez mi yahu bu inatçı bir kilo galiba benim için. Sağlıksız diyebilirsiniz belki ama ben bu listeleri seviyorum
Nilgüncüm sen ekmeği tamamen çıkardınmı? sanki en son öyle bişey diyordun 2 gündürde kahvaltılarında göremedim.Ama güzel görünüyor kahvaltılar şu mercimek salatasından benim bile canım çekti :)Kızlar bu sabah mercimek salatama yulaf ezmesi ekledim diyetisyen dilara koçakmıydı neydi sabah alınan sağlıklı karbonhidrat ın gün boyu kan şekerininin duşmesini engelliyor bu yüzden yulaf ezmesini sabah tuketin diyo takip ediyorum faceden her sabah uiyiyor kendiside
Eki Görüntüle 1891041
Daha fazla su içerek başlayabilirsin canım.en az 2,5 lt su içmeye çalış ödemi attığını göreceksin.Onun dışında arkadaşlar bazı ödem çayları yapıyorlar birazdan verirler nasıl yapıldığını ama en genel geçeri yeşilçay.Ben sadece su ve nadir olarakta yeşil çay içerek atıyorum ödemimi :)gunaydın bacılarım benım bu odeme bı care bulalım ya
sabah:
salatalık domates peynır
öğle:
yayla corba
ımam bayıldı yarım porsıyon
yogurt
aksma
uzum
su 1,5lt
Ay nasıl içiyorsun yaa bide aç karnına ben içememGünaydın bende sabah aç karnına 5'i bir arada ile yeşil çay karıştırdım 2buyuk fincan içtim bol limonlu
Yok canım artı da değilim pazartesi günü ile aynıyim ama gıcık oluyorum ya 100 gr dahi eskiye düşmüyor. Artıyor sonra tekrar takıldığım kilo da kalıyor. Bakalim regl bitince inşaallah eksi olur.günaydın tatlım regldendir o.artı değilsen regl bitince iyi eksiler görürsün
regl bitince eksi olur diye düşünüyorum.Ama olmazsada vücut bazı kilolarda direnç gösteriyor canım moralini bozma kırarsın o direnci sen.Nerelerden indin bu kilolara onuda kırarsınYok canım artı da değilim pazartesi günü ile aynıyim ama gıcık oluyorum ya 100 gr dahi eskiye düşmüyor. Artıyor sonra tekrar takıldığım kilo da kalıyor. Bakalim regl bitince inşaallah eksi olur.
Ay nasıl içiyorsun yaa bide aç karnına ben içemem
regl bitince eksi olur diye düşünüyorum.Ama olmazsada vücut bazı kilolarda direnç gösteriyor canım moralini bozma kırarsın o direnci sen.Nerelerden indin bu kilolara onuda kırarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?