Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahah o iyiymiş yaa cinsiyet seçmek isteyenler denesin
Bende işe yaradı reglim bitince 3gun sonra ist gitmiştim orda annemlerde oğrenmiştim hamile olduğumu :) yine oğluma hamile kaldığımda reglimden 15 gün sonra ist gelmiştim o ay hamile kaldım oğlum oldu koca karı ilaçları işe yarıyor yani

Olabilir valla bende evlenip çocuk yaparsam denerim

bençalışmayı çok seviyor.yısım tambağımm :) senın kız şimdi çok onı benmıs cene konusunda demekkı

Oyy anam.ben de konuskanim ama o kadar degil yahu... bazen diyorum konussun istedigi kadar dinleyeyim cevap vereyim. Bu zamanlarini nerde bulacam bir daha diye....

ders calismayi cok seviyor. Dun artik odevin bitti desem de 3 konu daha okuduk kucuk hanimla....

ay okulda ya simdicok ozledim. Benim.oglan da uyudu. Ben de yatayim ki aksama enwrjim olsun .

medusa38 ortim nasılsın. Kilo durumlar nnasıl detoksun nasıl gidiyor.
Detoks istediğim kadar çok yiyemedim tam detoks olmadı disarida falan olunca 84.5 civariyim Kabiz değilim amasoguk yuzunden sisiligim var duzelince bakalim ama bugün pancar semizotu yemeği düşünüyorum haftaya daha iyi olurum bi 7li sayılara gelsem hızlı gidecek su 4 kilo beni biraz zorlayacak gibi

Ah canim ben bu 82 lerden kurtulan kadar canım çıktı yaa.
Artık ben de 6 lı rakamları görmek istiyorum

kızlar birazdan hastahaneye gidicem öğlen hiç bişey yemedim karnım acıktı akşama halama davetliyiz bu açlıklar yiyeceklere saldırmam umarım

Hadi geçmiş olsun bakalım ne diyecek doktor..
Önce çorba salata ye saldırmazsın yada doktordan çıkınca kahve fındık gibi şeyler atıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…