- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.461
Bende işe yaradı reglim bitince 3gun sonra ist gitmiştim orda annemlerde oğrenmiştim hamile olduğumu :) yine oğluma hamile kaldığımda reglimden 15 gün sonra ist gelmiştim o ay hamile kaldım oğlum oldu koca karı ilaçları işe yarıyor yanihahahaho iyiymiş yaa cinsiyet seçmek isteyenler denesin
Olabilir valla bende evlenip çocuk yaparsam denerimBende işe yaradı reglim bitince 3gun sonra ist gitmiştim orda annemlerde oğrenmiştim hamile olduğumu :) yine oğluma hamile kaldığımda reglimden 15 gün sonra ist gelmiştim o ay hamile kaldım oğlum oldu koca karı ilaçları işe yarıyor yani
Ay betuşle senden hiç umudum yok siz anca kedi yavrusu beslersinizOlabilir valla bende evlenip çocuk yaparsam denerim
hahahahAy betuşle senden hiç umudum yok siz anca kedi yavrusu beslersiniz
hahahahay sorma valla benimde umudum tükeniyor.Hayır anlamıyorum kısmetimmi bağlı nedir.Herşey yolunda tam oldu derken bi sorun çıkıyor.
bençalışmayı çok seviyor.yısım tambağımm :) senın kız şimdi çok onı benmıs cene konusunda demekkı
Hakkari canım.
Eşimin işi dolayısıyla burdayız.
Detoks istediğim kadar çok yiyemedim tam detoks olmadı disarida falan olunca 84.5 civariyim Kabiz değilim amasoguk yuzunden sisiligim var duzelince bakalim ama bugün pancar semizotu yemeği düşünüyorum haftaya daha iyi olurum bi 7li sayılara gelsem hızlı gidecek su 4 kilo beni biraz zorlayacak gibimedusa38 ortim nasılsın. Kilo durumlar nnasıl detoksun nasıl gidiyor.
İki yıl öncede eltim hakkari mekezdeydirAaa ne ilginç ya
Hakkari canım.
Eşimin işi dolayısıyla burdayız.
Ayy sağol kuzum. Memlekette gittiğimde ayarlamaya çalışıyorum. Teşekkür ederim.istediğini söyle yollayalım günaydın kargoyla madem :)
Bende 2 senedir buradayım.İki yıl öncede eltim hakkari mekezdeydir
Orda lojmandaydilar sonra tayinleri Ankaraya çıktı burdalarİki yıl öncede eltim hakkari mekezdeydir
Darısı başımıza :))Orda lojmandaydilar sonra tayinleri Ankaraya çıktı burdalar
İnşallah istediğiniz gibi olur Hayirlisi olsunDarısı başımıza :))
Bizim lojman değil ama mahalle çok sakin, bir sıkıntı yok çok şükür
Detoks istediğim kadar çok yiyemedim tam detoks olmadı disarida falan olunca 84.5 civariyim Kabiz değilim amasoguk yuzunden sisiligim var duzelince bakalim ama bugün pancar semizotu yemeği düşünüyorum haftaya daha iyi olurum bi 7li sayılara gelsem hızlı gidecek su 4 kilo beni biraz zorlayacak gibi
yok bende normalinternet çok yavaş siz de de öyle mi?
kızlar birazdan hastahaneye gidicem öğlen hiç bişey yemedim karnım acıktı akşama halama davetliyiz bu açlıklar yiyeceklere saldırmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?