- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim 6 yıldır takıldığında kilolar bunlar o yüzden zor gidiyoAh canim ben bu 82 lerden kurtulan kadar canım çıktı yaa.
Artık ben de 6 lı rakamları görmek istiyorum
canım yap bakalım ne dicem şeyda çoşkun akşam üstü saat 16,00 kadar yeşil çayın içilmesi gerekiyor diyor biliyomusunnilsub kiz bu seyda coskun listesi varya bana müthiş iyi geliyor.. inşaallah yarın 75 lerde bildirim yapacam çok heyecanliyim
canım yap bakalım ne dicem şeyda çoşkun akşam üstü saat 16,00 kadar yeşil çayın içilmesi gerekiyor diyor biliyomusun
Toplamda 4 erkek 7 kız ile bahsi kapadik sanirimbencede erkekmorordek bak keremcemim ve kaptanımla beraber 3 kişi olduk
Çözün bunları genetikçiler olarakBunlar düşünülen hipotezler aslinda canim bilimin net olarak bildigi bisey yok henuz bu konuda. Bir diger gorus de su bana ilginc gelmişti belko duymamissinizdir,x geni tasiyan spermler daha asidik ortamlarda daha aktif oluyormus dusk ph da icilen su bile.cinsiyeyi etkileyebilir deniliyor.. ama tabii cook ince ayrintilari var.bunalrin. hatta soyle de bi durum var eger bebek kizsa yani hücre 2den fazla x sayarsa 1tanesi hariç diğerlerini bloklamaya başlıyo. buna x inaktivasyonu deniliyor ama anneden gelen mi babadan gelen mi x inaktif hale getiriliyor bilinmiyor,şansa baglı yapılıyo yani...ya da neye göre karar veriyor bilmiyoruz mekanizmasını..hala bilmediğimiz cok fazla sey var ördekcım
Sana da istanbul yaramis deseneBende işe yaradı reglim bitince 3gun sonra ist gitmiştim orda annemlerde oğrenmiştim hamile olduğumu :) yine oğluma hamile kaldığımda reglimden 15 gün sonra ist gelmiştim o ay hamile kaldım oğlum oldu koca karı ilaçları işe yarıyor yani![]()
sorma bir dahada gitmiyim bari uzun süreToplamda 4 erkek 7 kız ile bahsi kapadik sanirimvar mi tahminde bulunmayan bilmiyorum ama sonuclari en erken 4-5 hafta sonra ogrenebiliciiiiz :)
Bugun ogleyin bi arkadasimla daha bulustum o da erkek tahmin etti bu arada :)
Çözün bunları genetikçiler olarakgerci o zaman da cok ayaga duser herkes istediği cinsiyete gore is yapar falan. Bazi seylerin bilinmemesi daha mi iyi ne :)
Sana da istanbul yaramis desene![]()
Bilmiyorum artik üçüncüyü bulur gelirsin belkisorma bir dahada gitmiyim bari uzun süre![]()
yok anacım yok kapadım ben kapıyıBilmiyorum artik üçüncüyü bulur gelirsin belki![]()
sağol canım..Doktordan geldim şimdi tansiyonumun düşük olmasının sebebi kansızlık olabilirmişHadi geçmiş olsun bakalım ne diyecek doktor..
Önce çorba salata ye saldırmazsın yada doktordan çıkınca kahve fındık gibi şeyler atıştır
bence olur neen olmasınki sonuçta aynı vitaminleri alıcaksınBi şey sorcaktim ben semizotu ve pancarı suyunu sıkarak değilde tane tane yoğurtla yemeyi seviyorum böyle yersemde detoksta aynı etki olur mu acaba bilen yoksada deneyip goreceğim![]()
geçmş olsun yaa geldimi aksilikler hep üst üste gelir olsun geçicek sen içini ferah tut datlumMenisküs yırtığım varmış sağ dizimdeküçük bi yırtık olduğu için buz tedavisi yapcakmışım ve yastığın üstünde tutcakmışım bacağımı.
20lik dişim beni mahvetti, sanırım o da çekilcek yakındaAyy bu aralar noluyo bana bilemedim
Yarın sabah evden 6 gibi çıkmam lazım, o saatlerde tartılcam. Su içmeyi erken mi bıraksam acaba![]()
Evet yiyorum yemekten çok salatalarda doydumbence olur neen olmasınki sonuçta aynı vitaminleri alıcaksın
Geçmiş olsun geçer inş bazen aksilikler böyle ustuste gelir ama gecenin sonu gündüzMenisküs yırtığım varmış sağ dizimdeküçük bi yırtık olduğu için buz tedavisi yapcakmışım ve yastığın üstünde tutcakmışım bacağımı.
20lik dişim beni mahvetti, sanırım o da çekilcek yakındaAyy bu aralar noluyo bana bilemedim
Yarın sabah evden 6 gibi çıkmam lazım, o saatlerde tartılcam. Su içmeyi erken mi bıraksam acaba![]()
evet canım bende çok severim diyorumya sebzeyide et yemeklerinide çok severim semizotunu sarmısaklı yoğurtlu salatasına bayılırım ıspanağın boraniside çok severim nedense kışın ben daha rahat kilo veriyorum sebzelerden belkide:)Evet yiyorum yemekten çok salatalarda doydum
Şimdi netten baktım roka semizotu pancarın ne çok faydası varmış aa dedim semiz oyunda omega3 bile var şimdi bunları yiyince hastada olmzmisim bağışıklığı güçlendiriyor unutkanlığa iyi geliyor daha neler neler @ morordek sende yemeye çalış bu sebzeleri bebeklere cok faydaliymis gelişimine faydası da varmış kirmizi pancar ve semizotu favorim bakalım zayıflamaya etkisi olacak mı![]()