• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

06,00 sabah 2 fincan yeşil çay 1 bardak su

08,00 kahvaltı 4 yk yeşil mercimek salatası 1 kk peynir 1 yumurta şekersiz çay

12,30 öğlen 4 köfte 1 kase pırasa yemeği(azcık bulgurlu) 4 yk yoğurt 2 sal. turşusu

16,00 ara sade tarçınlı türk kahvesi minik yeşil elma 1 avuç kadar kuruyemiş

18,00 akşam sabahtan kalan 2 yk merc. salatasına 1 kase yoğurt koyup yedim

su 2 lt
yeşil çay bol bol

spor 1 saat kadar yürüyüş

evet canım bende çok severim diyorumya sebzeyide et yemeklerinide çok severim semizotunu sarmısaklı yoğurtlu salatasına bayılırım ıspanağın boraniside çok severim nedense kışın ben daha rahat kilo veriyorum sebzelerden belkide:)
Evet olabilir ben Yarinda yemeğini yapacağım kıymalı çok almıştım semizotunu inş bakalım yılbaşına kadar gunahimiz sevabimiz ne olacak

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah 2 yumurta, kk yağsız beyaz peynir, 1 dk dukan ekmeği, şekersiz çay

Öğle ızgara et, 2 yk ıspanak

Ara yeşil çay

Akşam sadece 3-4 yk yoğurt yicem birazdan

Su 2 lt üstü olur

Spor 1 saat bebek arabası ittirerek tempolu yürüyüş :)

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub medusa38 medusa38 Y Yuppiyayye

Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldum :( ben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde :-) sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu

geçmş olsun yaa geldimi aksilikler hep üst üste gelir olsun geçicek sen içini ferah tut datlum :KK66:
Geçmiş olsun geçer inş bazen aksilikler böyle ustuste gelir ama gecenin sonu gündüz :-)

teşekkür ederim :KK200: 1-2 haftadır vardı ağrı az az ama hiç böyle yırtık olduğunu tahmin etmemiştim. yırtık olsa yürüyemezdim diyodum yürünüyomuş :işsiz:

Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldum :( ben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde :-) sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
Ay geçmiş olsun tatlım iyileşirsin inşallah bir an önce vücudun hasta iken artı çıkman normal ödem yapmışsındır..

Bugünkü menüm
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub @toplight @cansutr @tatlitambak

Sabah yok
Öğle
Peynirli yumurta tuzsuz sutle
Domates çay
Arada bir sade nescafe

Aksam
Kırmızı pancar yoğurt semizotu karışımı
Haşlanmış et 2 parçaydı yarısını yiyemedim hemen donuyo ya midem bulandı kedilere ziyafet :-)
Limonlu iceberg marul
Marul ve yoğurt karışımına tuz koymadim
2.5 litre su
İçecekler
Form çay
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
1 saat pilates
Canim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.
Evet yiyorum yemekten çok salatalarda doydum :-)
Şimdi netten baktım roka semizotu pancarın ne çok faydası varmış aa dedim semiz oyunda omega3 bile var şimdi bunları yiyince hastada olmzmisim bağışıklığı güçlendiriyor unutkanlığa iyi geliyor daha neler neler @ morordek sende yemeye çalış bu sebzeleri bebeklere cok faydaliymis gelişimine faydası da varmış kirmizi pancar ve semizotu favorim bakalım zayıflamaya etkisi olacak mı :-)
Ben semizotu salatasini cok severim yogurtlu. Pancarin da tursusuna bayilirim. Ay çıktı mı pancarlar alip tursu yapmayi denesem mi acaba hic kendim yapmadim :KK53:
evet canım bende çok severim diyorumya sebzeyide et yemeklerinide çok severim semizotunu sarmısaklı yoğurtlu salatasına bayılırım ıspanağın boraniside çok severim nedense kışın ben daha rahat kilo veriyorum sebzelerden belkide:)
Senin sevmedigin yemek var mi ki zaten yiye yiye bu hale geldin :-)
Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldum :KK43: ben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde :-) sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsin :(

Canim sen bilerek mi kahvalti yapmiyorsun yoksa vaktin mi olmuyor? Sanki birkac gundur kahvalti yok yazdin gibi kalmis da aklımda. Yaniliyor da olabilirim tabi.

Ben semizotu salatasini cok severim yogurtlu. Pancarin da tursusuna bayilirim. Ay çıktı mı pancarlar alip tursu yapmayi denesem mi acaba hic kendim yapmadim :KK53:

Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsin :KK43:
aman sende tabi seviyom ne yapayım sen menüme yorum yap bir zahmet boş boşunamı etiketliyorum seni ...:eğlence:
yapmayı bilmiyosan hazır al ayy çok güzel olur bende alayım bari :KK70: malum çok severim :KK70::KK70::KK70:

Gecmis olsun canim buyuk ihtimal ilaclar etkilemiştir ve ödem de yapmis olabilir, yarin belki gene artı cikarsin :KK43:
Bu hafta eşim gececiydi öğle kalktığı için bende onu bekledim iki gundurde kurstayiz benim 15 aylık oğlum dış çıkarıyor gece 3_4 gibi yatiyorum kahvaltı gidiyor o yüzden haftaya yapmaya baslarim

Bende Ankaradayim ya pazarda vardi artık marketlerde de olur makro varsa yakınlardaki orda genelde oluyor

aman sende tabi seviyom ne yapayım sen menüme yorum yap bir zahmet boş boşunamı etiketliyorum seni ...:eğlence:
yapmayı bilmiyosan hazır al ayy çok güzel olur bende alayım bari :KK70: malum çok severim :KK70::KK70::KK70:
Hazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazim :KK53:
Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim :KK70:
Bende Ankaradayim ya pazarda vardi artık marketlerde de olur makro varsa yakınlardaki orda genelde oluyor
Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus var :KK70: makro market bizi aşıyor :KK70:

Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim :KK70:

Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus var :KK70: makro market bizi aşıyor :KK70:
Yunus tada olabilir onların sebze reyonu güzel oluyor özellikle yeşil sebzeler uygun oluyor ama diğerleri pahalı :-)

ay kız üzme beni bir daha foto atmayayım bari içime dert olucak :olamaz:yeşil mercimeğin varsa şimdi koy suya yarına haşlarsın yapda benide bu dertten kurtar valahi :kk77:seversin bol limonlu ben sumakta atıyorum hem sumak çok çok sağlıklıymış ona göre ...
he öyle bundan sonra herşeyi öğrenicen :KK48:

Son düzenleme:
Back
X