• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazim :KK53:
Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim :KK70:

Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus var :KK70: makro market bizi aşıyor :KK70:
Ah bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlı :KK48:nerde çalıştığımı anlamışsındır herhalde.Biz bile projeler için gittiğimizde uzak geliyor ki merkeze çok uzak

ya hastasın şuan bence normal ben bile gribim çok fena şuan bakalım yarın bende doktora gidicem böyle olursa antibiyotiğe başlıcam geçmicek gibi:hasta:
Bide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaa :( yarına inşallah atmış olurum

Bide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaa :KK43: yarına inşallah atmış olurum
bence hemen ilaçlardan değildir canım olabilirde bilemezsinki şuan vucdunda şişlik ve kas ağrısı var vucudunun neye tepki verdiğini bilemezsin şuan

İnş bulursun bende cumartesi pazarindan lahana alacağım birde karnabahar ve pırasa bu sıra çok et yedim yz canım sebze cekti
Yaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalim :( belki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.
ay kız üzme beni bir daha foto atmayayım bari içime dert olucak :olamaz:yeşil mercimeğin varsa şimdi koy suya yarına haşlarsın yapda benide bu dertten kurtar valahi :kk77:seversin bol limonlu ben sumakta atıyorum hem sumak çok çok sağlıklıymış ona göre ...
he öyle bundan sonra herşeyi öğrenicen :KK48:
Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmak :p

Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi :D
Ah bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlı :KK48:nerde çalıştığımı anlamışsındır herhalde.Biz bile projeler için gittiğimizde uzak geliyor ki merkeze çok uzak
Aaaa işim duserse calarim kapini bak :p
Ya evet cok uzak maalesef her gun okula git-gel omrumuz yollarda geçiyor adeta :işsiz:

Yaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalim :KK43: belki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.

Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmak :p

Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi :KK70:

Ya evet cok uzak maalesef her gun okula git-gel omrumuz yollarda geçiyor adeta :işsiz:
Her zaman beklerim canım işin düşmedede uğra çay kahve içeriz ;)

Yaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalim :KK43: belki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.

Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi :KK70:

aa ben çok severim kış sebzelerini pırasa ıspanak brokoli karnıbahar bayılırım:kk77:

ay evet tabi annem çok güzel yapar bamya yaparken karıştırmıcaksın kızık ateşte pişireceksin diyor
Benim annem yaparken yerdim bizimkiler vamyayi doğrama kaynanamlar hem küçük küçük dogruyolar hemde patates koyup katlediyolar amma bamya muhabbeti yaptık :-)

Iyi aksamlar kizlar :KK68: To Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim :oops: Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum :KK22: yardimci olursaniz cok sevinirim :KK66:

Bugünkü menüm
@inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub @toplight cansutr cansutr T tatlitambak

Sabah yok
Öğle
Peynirli yumurta tuzsuz sutle
Domates çay
Arada bir sade nescafe

Aksam
Kırmızı pancar yoğurt semizotu karışımı
Haşlanmış et 2 parçaydı yarısını yiyemedim hemen donuyo ya midem bulandı kedilere ziyafet :-)
Limonlu iceberg marul
Marul ve yoğurt karışımına tuz koymadim
2.5 litre su
İçecekler
Form çay
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
1 saat pilates

CÇok çok az bu kız. Ama olsun kilo vermeye çalışıyoruz demi. Afiyet olsun.

Menisküs yırtığım varmış sağ dizimde :KK43: küçük bi yırtık olduğu için buz tedavisi yapcakmışım ve yastığın üstünde tutcakmışım bacağımı.
20lik dişim beni mahvetti, sanırım o da çekilcek yakında :KK43: Ayy bu aralar noluyo bana bilemedim :cry:
Yarın sabah evden 6 gibi çıkmam lazım, o saatlerde tartılcam. Su içmeyi erken mi bıraksam acaba :KK53:

cok gecmis olsun canim yaa.. hersey ustuste geldi sana ama geceçek sabret canim

Back
X