• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım bende katıldım bak yılbaşında 68 olucam nasip olursa birbirimize destek olalım :eğlence:

Ooo sen yeter ki iişte hep destek tam destek.. Menü güzeldi beğendim ikindinde ki ara varya 1 ini tercih etseydi ya elma ya kuru yemiş. Fazla gibi sanki akşamın hafif ama süper.

Yaaa kızlar bende sabah tartıldım artı çıkmıştım baya dedim tartı bozuk herhalde ama regl oldum :KK43: ben haftaya bekliyordum.Bugün doktora gittim sırtımın kasılması için çok kötü kulunç dedi.sırtıma 4 yerden iğne yaptı kuluncun olduğu bölgeye.bide 6 gün 2 iğne karıştırılıp yapılacak.ayrıca 2 tanede kas gevşetici ağrı kesici hap verdi.Bu kadar ilaçla lokum kıvamına gelirim herhalde :-) sanırım o kadar iğnenin etkisiylede reglim erken oldu
cok gecmis olsun canim yaaa...

Inat ettim galiba 76 da kurulacağım diye bakalım ne olacak.
nilsub nilsub hiç acikmadim bugün beni bu listeler tok tutuyor. Tarçın ise tok tutuyor süper

Iyi aksamlar kizlar :KK68: To Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim :oops: Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum :KK22: yardimci olursaniz cok sevinirim :KK66:
Hosgeldin canim
Evet canim alabiliyorsun dedigin gibi 3. cuması zaten ;)

Iyi aksamlar kizlar :KK68: To Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim :oops: Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum :KK22: yardimci olursaniz cok sevinirim :KK66:
ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de

ben alabilirsin yazacaktım ama ördeğim halletmiş bile canım nasıl yarın yenileceksiniz bize dimi :)
kızlar utku tutmadı beni sabah nasıl işe gideceksem
deniz nanelibal geçmiş olsun sizlere de
sorma listede 3 veya 4 kisiyiz 1 hasta, 1 iyi gitmiyor dedi ben desen pazar kacamak yaptim cezasini tüm hafta cektim kafayi yakmaya 5 var :deli: nazara geldik nazara :KK70: 3etapta 2 kez ikinci olduk :KK59:

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah...
Birde bol eksili hadi bakalım kızlar yapıştırın eksileri...;)

Günaydın kızlar, hafta sonuna giriyoruz, mutlu günler olsun :)

Kilomu da paylaşayım hemencecik (65,7 / 64,8 / 0,9 / %1,37)

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

teşekkür ederim :KK200: 1-2 haftadır vardı ağrı az az ama hiç böyle yırtık olduğunu tahmin etmemiştim. yırtık olsa yürüyemezdim diyodum yürünüyomuş :işsiz:

canım geçmiş olsun, merak etme sen, dikkat et kendine yorma, zorlama, bu ara doktorun dediklerini yap öle ameliyatlık bi sıkıntın kalmaz inşallah

Sebzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki kaşık yiyerek kendini mi yoksa benimi :kızgın::sopa:kandırdın

canım hafta sonu ufak bi tatil planımız var, o nedenle 3 gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ki oralarda tatlılara gözüm düşmesin sebzeli protein yiyebileyim :)

Back
X