Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay evet ya çok yenilermiş şimdi onların birbirine bakmaya kıyamamaları lazım haklarında hayırlısı diyelim içlerini bilemeyiz tabiki kendileri bilecek...
Ben biliyorum çok sorun yaşadılar daha baştan karışanları çok birde çok yasak koyuyorlar annemlerle gitmesinde izin vermeyince kardeşim eve döndü daha neler var neler

Ben biliyorum çok sorun yaşadılar daha baştan karışanları çok birde çok yasak koyuyorlar annemlerle gitmesinde izin vermeyince kardeşim eve döndü daha neler var neler
valla canım ben boşanmaya karşı değilim çünkü evlenmeden yüzü göstermeyen evlenince feci olabiliyor benim görümcemde boşandı bu yüzden eşi annesine yollamak istemiyordu bu yüzden çok sorun yaşadı 3 sene sonunda boşandı çocukda yapmadı Allahtan

Bende değilim abisi zaten demiş en ufak sorunda beni ara gelip seni alaçam diye bakalım neler olacak yaşayıp gorecez hangi devirde yasiyolarsa bakkala gitmesi bile yasak

günaydın arkadaşlar tebrikler
keremcemm kardeşin için hayırlısı ne ise o olsun
aşure ben ilk paramı kazandığım zamandan beri hep yapar dagıtırım bereket getirdiğini düşünürüm o yüzden mutlaka yaparım demek zamanı geldi yapıp dağıtalım abartmadan da tadına bakalım

Bende değilim abisi zaten demiş en ufak sorunda beni ara gelip seni alaçam diye bakalım neler olacak yaşayıp gorecez hangi devirde yasiyolarsa bakkala gitmesi bile yasak
Sanırım sorun kıskançlık öncesini okumadım ama cidden zor.
Benimki de kıskanç ama çok şükür aşırı kısıtlama yok.

Aaa aşure ayı mı??
Memlekette olsaydım anneme yaptırırdım. :)

Yok onlar geline evde işini yapıp otursun kocadan bisey istemesinberaber bile dışarı çıkmasına karışıyorlar resmen esir gibi yaşıyordu bide kocası sinirlenince kıza hakaret Ediyordu annemlerle giderken de eve goturmemisti çarşıda bırakmış
Bütün buna benzer olaylar birikti işte
Turgay Başyayla izliyodum Karadeniz yemekleri yapiyo manzara da güzelmiş Ulugöl diye bir yerde

ya ben kıskançlıktan olduğunu düşünmüyorum cahillik ve kadını sadece ev işi yapsın çocuk doğursun itaet etsin diye düşünen kişiler var malesef onlara denk gelmiş bence çok zor ben onun yerinde olsam hiç durmam hemen boşanırım

Oda çok kararliydida oğlan gizine kapanıp aglayinca bi şans verdi bakalım yine aynı sorunlar olursa durmaz

Oda çok kararliydida oğlan gizine kapanıp aglayinca bi şans verdi bakalım yine aynı sorunlar olursa durmaz
inşallah değişir canım ama değişmesse sizde cesaret verin boşansın ömürmü geçer bu şekilde vardır onunda nasibi çalışır ilerde daha iyilerle karşılaşır hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…