Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım evet hatırladım paylaşımda yeni arkadaşları 8. Takıma yönlendirmiştik çok sevindim takımın canlandığına daha da aktif olursunuz inşallah..

hayırlısı olsun kardeşin için mutlu mesut olur inşaallah. ..

ben tutardim ama regliyim o yuzden tutamayacagim. Asure yapan olur mu bilmiyorum etrafim da .ben de severim
Ay aşure demeyin kızlar o kadar çok severim oğluma hamileyken sadece aşure aş ermiştim burdada herkes yapar dağıtır ne yapcam bilmem...
Bu arada evde 7 yaşından büyük kızı olan aşure yapıcakmış evinde doğrumu bilgisi olan

Canım dediğin geleneksel birşey evin bereketi artsın diye yapılıyor kız çocuğunun da çeyizinin bereketi için cevzvede olsun yap hiç olmazsa kuşlar yesinderlermis sen bilirsin yani yap yapta şöyle kızına bi kamyon çeyiz ver inş günaydın bu arada

Şöyle bol ve meyve kuruyemisli bende bayılıyorum malum diyetteyim of of getiren olursa yandik

Sağol canım bütün anneler babalar evlatlarına en güzelini versin inşallah onlar kolay şeyler Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah ...Amin :)

Günaydın sanada iyiyim biraz daha şimdi uyandım sen nasılsın... Oğlun huysuzluğu geçtimi canım.

Çok şükür biraz azaldı canım bugun 4 saat aralıksız uyuyabildim çok şükür

Benim bir bilgim yok canım

Sağol canım bütün anneler babalar evlatlarına en güzelini versin inşallah onlar kolay şeyler Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah ...Amin :)

Amin amin

Kahvaltı sofrasındayım ama sürekli bir şeyler yiyesim var çay ile beraber cıss istiyo canım
Gripten galiba ama yemicem birazdan kuru kayısı hurma alayım yanınada tarçınlı kahve :)

Kahvaltı sofrasındayım ama sürekli bir şeyler yiyesim var çay ile beraber cıss istiyo canım
Gripten galiba ama yemicem birazdan kuru kayısı hurma alayım yanınada tarçınlı kahve :)

Ay benim de öyleydi bugün. Salata günüydü ama yalan oldu sanki.kacamak ta sayılmaz ama tam uymadım. Peynir ve yumurta yedim. Bugün genel olarak salata sebze ağırlıklı beslenecegim...

günaydın kızlarr hafta sonu geldi çok seviyorumm bugün çalışıyorum ama allahtan yarım gün

dünkü menümüde yazayım hemen

sabah 1 dilim ıslak kek 1 fincan sütsüz şekersiz kahve
regl yüzünden heepp ama sabah yediğim için sıkıntı yapmıyorum gün içinde 2 kere hastahaneye gidip geldim yürüyerek çoktan yakmışımdır

öğlen tavuk şiş ekmeksiz içinde 3 kaşık kadar bulgur pilavı vardı onunla bereber yedim
arada 1 bardak tuzlu ayran içtim gene tansiyonum düştü

akşam yemicektim aslında tansiyon yüzünden biraz yedim
eşime evde hamburger yaptım yarım yedim küçüktü zaten avuç içi kadar

sabah 35-40 dk yürüdüm
hastahaneye gittim 2 kere 60 dk

Tabiki canım sağlıklı... Zaten bugün ki menu de gayet doyurucu .öğlen ton balıklı salata
akşam da lorlu ispanakli salata ama ben de ıspanak yık marolla yapacam. Zaten birebir uymuyorum
İşte tam bundan liste beni geriyor tam olarak uymadım mı stres oluyorum burdada herşeyi hemen bulamıyorum ondan...
Listeye uyanlara hayranım aferin kız sana ..

Tabiki canım sağlıklı... Zaten bugün ki menu de gayet doyurucu .öğlen ton balıklı salata
akşam da lorlu ispanakli salata ama ben de ıspanak yık marolla yapacam. Zaten birebir uymuyorum
Ben yollayim sana ıspanak ama marulda güzel olurpeynirle afiyet olsun benimde son sebze günü sonra beş gün protein var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…