- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.681
Sağol canım evet hatırladım paylaşımda yeni arkadaşları 8. Takıma yönlendirmiştik çok sevindim takımın canlandığına daha da aktif olursunuz inşallah..Herkese hayırlı geceler
Bendeniz 8. Takımın Kaptanı
Sizleri tebrik etmek istedim 1.liğiniz için
Eminim bir sonraki hafta dahada güzel rakamlar görürsünüz
Hee bizimde 1.cilikte gözümüz var tabi ama kilolar gitsin sağlık gelsin en önemlisi o
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum ve Umarım hepimiz kaçamaksız bomba gibi bir haftaya başlarız
Bu arada Takımım bir ara dağılacak gibi olmuştuSizlerde dahil olmak üzere tüm takımlar sayesinde bizde ufak ufak canlanmaya başladık tekrar teşekkür ederiz
Ay aşure demeyin kızlar o kadar çok severim oğluma hamileyken sadece aşure aş ermiştim burdada herkes yapar dağıtır ne yapcam bilmem...hayırlısı olsun kardeşin için mutlu mesut olur inşaallah. ..
ben tutardim ama regliyim o yuzden tutamayacagim. Asure yapan olur mu bilmiyorum etrafim da .ben de severim
Canım dediğin geleneksel birşey evin bereketi artsın diye yapılıyor kız çocuğunun da çeyizinin bereketi için cevzvede olsun yap hiç olmazsa kuşlar yesinderlermis sen bilirsin yani yap yapta şöyle kızına bi kamyon çeyiz ver inşAy aşure demeyin kızlar o kadar çok severim oğluma hamileyken sadece aşure aş ermiştim burdada herkes yapar dağıtır ne yapcam bilmem...
Bu arada evde 7 yaşından büyük kızı olan aşure yapıcakmış evinde doğrumu bilgisi olan
Şöyle bol ve meyve kuruyemisli bende bayılıyorum malum diyetteyim of ofAy aşure demeyin kızlar o kadar çok severim oğluma hamileyken sadece aşure aş ermiştim burdada herkes yapar dağıtır ne yapcam bilmem...
Bu arada evde 7 yaşından büyük kızı olan aşure yapıcakmış evinde doğrumu bilgisi olan
Saol cnm her şeyin hayırlısıhayırlısı olsun kardeşin için mutlu mesut olur inşaallah. ..
ben tutardim ama regliyim o yuzden tutamayacagim. Asure yapan olur mu bilmiyorum etrafim da .ben de severim
Sağol canım bütün anneler babalar evlatlarına en güzelini versin inşallah onlar kolay şeyler Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah ...Amin :)Canım dediğin geleneksel birşey evin bereketi artsın diye yapılıyor kız çocuğunun da çeyizinin bereketi için cevzvede olsun yap hiç olmazsa kuşlar yesinderlermis sen bilirsin yani yap yapta şöyle kızına bi kamyon çeyiz ver inşgünaydın bu arada
ay sorma burasıda küçük yer herkes yapar getirir yandık vallahi kapıyı açmayayım bariŞöyle bol ve meyve kuruyemisli bende bayılıyorum malum diyetteyim of ofgetiren olursa yandik
tatlım dün okudum yazdıklarını cevap veremedim..Saol cnm her şeyin hayırlısı
Günaydın sanada iyiyim biraz daha şimdi uyandım sen nasılsın... Oğlun huysuzluğu geçtimi canım.
Ay aşure demeyin kızlar o kadar çok severim oğluma hamileyken sadece aşure aş ermiştim burdada herkes yapar dağıtır ne yapcam bilmem...
Sağol canım bütün anneler babalar evlatlarına en güzelini versin inşallah onlar kolay şeyler Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah ...Amin :)
off çok pis gaza geldim şimdiHeee heee sen öyle zannet Tatlıcım haftaya biz 1.yiz
Kahvaltı sofrasındayım ama sürekli bir şeyler yiyesim var çay ile beraber cıss istiyo canım
Gripten galiba ama yemicem birazdan kuru kayısı hurma alayım yanınada tarçınlı kahve :)
Olsun canım peynir ve yumurta zararsız sonunçta..Ay benim de öyleydi bugün. Salata günüydü ama yalan oldu sanki.kacamak ta sayılmaz ama tam uymadım. Peynir ve yumurta yedim. Bugün genel olarak salata sebze ağırlıklı beslenecegim...
Olsun canım peynir ve yumurta zararsız sonunçta..
İşte tam bundan liste beni geriyor tam olarak uymadım mı stres oluyorum burdada herşeyi hemen bulamıyorum ondan...Tabiki canım sağlıklı... Zaten bugün ki menu de gayet doyurucu .öğlen ton balıklı salata
akşam da lorlu ispanakli salata ama ben de ıspanak yık marolla yapacam. Zaten birebir uymuyorum
Ben yollayim sana ıspanak ama marulda güzel olurpeynirle afiyet olsun benimde son sebze günü sonra beş gün protein varTabiki canım sağlıklı... Zaten bugün ki menu de gayet doyurucu .öğlen ton balıklı salata
akşam da lorlu ispanakli salata ama ben de ıspanak yık marolla yapacam. Zaten birebir uymuyorum
İnşallah amin herkesin gönlüne göre olsunSağol canım bütün anneler babalar evlatlarına en güzelini versin inşallah onlar kolay şeyler Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah ...Amin :)
Kardeşim zor ikna olmuş bakLim hem daha çok yeniler 2 aylık evliler hayırlısı bakalimtatlım dün okudum yazdıklarını cevap veremedim..
Herşeyden önce kardeşin adına ne hayırlısı ise o olsun inşallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?