- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.721
ay ben kahvaltıdan sonra bir tatlı isteği hemen tarçınlı sade türk kahvesi yanında 2 kuru kayısı 2 hurma bir kaç kuru üzüm kesti şükürKahve iç bu ciss isteklerini gideriyo şimdi bende yapacam
Maşallah maşallah diyelim nazar değmesin bu haftada ins bireysel de de kazanirizay ben kahvaltıdan sonra bir tatlı isteği hemen tarçınlı sade türk kahvesi yanında 2 kuru kayısı 2 hurma bir kaç kuru üzüm kesti şükür
Biz ailece 5 kardeşiz herkes evli arkasındayız tabiikide göz Gore Gore de mutsuz olmasına izin vermeyizinşallah değişir canım ama değişmesse sizde cesaret verin boşansın ömürmü geçer bu şekilde vardır onunda nasibi çalışır ilerde daha iyilerle karşılaşır hayırlısı olsun...
inşallah canım ben listeye giremicem uzun süre malesef sizden bekliyoruz hadi bakalımMaşallah maşallah diyelim nazar değmesin bu haftada ins bireysel de de kazaniriz
İzindenmi donduydun olsun sende donersin birgüninşallah canım ben listeye giremicem uzun süre malesef sizden bekliyoruz hadi bakalım
Haklarında hayırlısı olsun canım.Yok onlar geline evde işini yapıp otursun kocadan bisey istemesinberaber bile dışarı çıkmasına karışıyorlar resmen esir gibi yaşıyordu bide kocası sinirlenince kıza hakaret Ediyordu annemlerle giderken de eve goturmemisti çarşıda bırakmış
Bütün buna benzer olaylar birikti işte
Turgay Başyayla izliyodum Karadeniz yemekleri yapiyo manzara da güzelmiş Ulugöl diye bir yerde
sorma ne izin ne izin +7 ile rekor kırdımİzindenmi donduydun olsun sende donersin birgün
Yani sabredilecek bişey değil miş canım. Öyle şey mi olur beyefendi her istediğini yapsın.Kadın köle gibi emrinden çıkmasın.ya ben kıskançlıktan olduğunu düşünmüyorum cahillik ve kadını sadece ev işi yapsın çocuk doğursun itaet etsin diye düşünen kişiler var malesef onlara denk gelmiş bence çok zor ben onun yerinde olsam hiç durmam hemen boşanırım
Bol bol bitkiçayı iç o zamn organiğim.sürekli bir şeyler yiyip içesim var ağzım kuruyo ondan galiba
içiyorum kuzum yaaaa ay ben hasta olunca atamıyorum hemen nedenki bol su içiyorum yeşil çay içiyorum düzgün besleniyorum anlamadımBol bol bitkiçayı iç o zamn organiğim.
Annemin bir arkadaşı var.Kocası aynı böyleydi. Kadın boşanmak istedi ki 4 çocuğu var. Adam üzüntüden kanser oldu ve 1 sene içinde vefat etti .Oda çok kararliydida oğlan gizine kapanıp aglayinca bi şans verdi bakalım yine aynı sorunlar olursa durmaz
Kız regl haftası heraldekızlar canım kısır istedi şimdi yapsam bol limonlu acılı marullu yanında bir bardak ayran ile olur dimi öğlen menüsü
ay benimde canım istedi şimdi :)kızlar canım kısır istedi şimdi yapsam bol limonlu acılı marullu yanında bir bardak ayran ile olur dimi öğlen menüsü
yok değil canım yaa gripten galiba ama neyse esmer bulgurumda vardı azcık normal bulgur azcık esmer bulgur karıştırdım ısladım yeşillikleri yıkıcam şimdi hem sağlıklı hem tok tutar esmer bulgur ileKız regl haftası heralde
hahahahaah sende ben yemek yazayım diye pusuda bekliyon haaaaay benimde canım istedi şimdi :)
ay hoş geldinOrtimmmmm ben geldimmmmnilsub aç bakem kollarını Afiyet olsun sana ortim de bana bulgur gelmiyo şişiyorum hemen..sana dokanmıyosa afiyetler olsun ortimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?