- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.612
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.301
Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım
25 yaşındayım canım geçen sene evlendim yeni sayılırımyaşın kaç canım ufak görünüyorsun evlimisin...
Kilo vermem nasıl gidiyor cnm ben hedefimiz tutturmak için 5 protein 2 sebze yapacam iki haftacanım nerdesin sen? hangi oteldesin? geçenlerde yazmıştım otelde nugget yedim falan diye, ben sandım ki tatildesin ondan yedin :)
çok güzel görünüyor canım ben severim böyle şeyleri beni hep hamur işleri mahvetti zatenBen bak bunu dün yaptım yulaf kepegiyle bazıları çok seviyo bazıları yiyemiyoru valla senin damak tadin ama faydaları çok Eki Görüntüle 1893732
ay bıdıkmışsın daha Allah mesut etsin canım..25 yaşındayım canım geçen sene evlendim yeni sayılırım
teşekkür ederim... :)) sen kaç yaşındaydın canım :)ay bıdıkmışsın daha Allah mesut etsin canım..
Bu masum ölçülü zaten sendemi dükan ekspress alsak acabaçok güzel görünüyor canım ben severim böyle şeyleri beni hep hamur işleri mahvetti zaten
Kilo vermem nasıl gidiyor cnm ben hedefimiz tutturmak için 5 protein 2 sebze yapacam iki hafta
Ben bu hafta 5+5 in 5 proteini ni yapıyorum ya proteine geçince birden gitti 2.5 kg verdim hem değişiklik iyi oluyo vücutta şaşırıyorben tatile gidince bol sebze aldım valla, bu hafta vermiş görünmüyorum, ne yapsam diye düşünüyorum bende, bide baş belam biliyosun kabızlıkbende mi öyle yapsam??
Canım İngiliz karbonatın denesene dukanda öneriliyor soğutulmuş keten tohumu yiyebilirsin denedinmiben tatile gidince bol sebze aldım valla, bu hafta vermiş görünmüyorum, ne yapsam diye düşünüyorum bende, bide baş belam biliyosun kabızlıkbende mi öyle yapsam??
O kadar Sebzeye niye kabizsin ki sen eczacisin İngiliz tuzunun icsenBen bu hafta 5+5 in 5 proteini ni yapıyorum ya proteine geçince birden gitti 2.5 kg verdim hem değişiklik iyi oluyo vücutta şaşırıyor
ben tatile gidince bol sebze aldım valla, bu hafta vermiş görünmüyorum, ne yapsam diye düşünüyorum bende, bide baş belam biliyosun kabızlıkbende mi öyle yapsam??
Niye yokmu sizin orda sana gonderelimDukan Ekspres yulaf kepek siz olmaz mı yaaa
Bebekli evler hep öyle bizimkilerde mutfağa bi gidiyor kalkacak kuru yiyecekler hepsi yere sacilmis oyuncaklar salona sacilmisAllah im benim oğlan huy değiştiriyor yaa.
Muz söy diyor. Soyundu ağlıyor kapat diye. Kapatıyorum aç. Sonra aldı kendi açtı. Bu sefer de muz koptu. Yapıştır diye ağlıyor. Bu hersey de böyle şu versem yemek versem. Ay delurecem. Ev berbat. Yemek yapilacak
Ya da büyük şehirde yaşayan kimsen yokmu yollasin çok cok bulamazsan yulaf ezmesi ye aynı şey değil ama idare ederNiye yokmu sizin orda sana gonderelim
Niye yokmu sizin orda sana gonderelim
Ya da büyük şehirde yaşayan kimsen yokmu yollasin çok cok bulamazsan yulaf ezmesi ye aynı şey değil ama idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?