Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım

canım nerdesin sen? hangi oteldesin? geçenlerde yazmıştım otelde nugget yedim falan diye, ben sandım ki tatildesin ondan yedin :)

ben tatile gidince bol sebze aldım valla, bu hafta vermiş görünmüyorum, ne yapsam diye düşünüyorum bende, bide baş belam biliyosun kabızlık bende mi öyle yapsam??
Ben bu hafta 5+5 in 5 proteini ni yapıyorum ya proteine geçince birden gitti 2.5 kg verdim hem değişiklik iyi oluyo vücutta şaşırıyor

ben tatile gidince bol sebze aldım valla, bu hafta vermiş görünmüyorum, ne yapsam diye düşünüyorum bende, bide baş belam biliyosun kabızlık bende mi öyle yapsam??
Canım İngiliz karbonatın denesene dukanda öneriliyor soğutulmuş keten tohumu yiyebilirsin denedinmi

Canim bim de kaysili form çayı var. Ben de kabızlık çok çektiğim için anlıyorum seni. Onu denemelisin. Bana faydası çok oldu diyebilirim...

Allah im benim oğlan huy değiştiriyor yaa.
Muz söy diyor. Soyundu ağlıyor kapat diye. Kapatıyorum aç. Sonra aldı kendi açtı. Bu sefer de muz koptu. Yapıştır diye ağlıyor. Bu hersey de böyle şu versem yemek versem. Ay delurecem. Ev berbat. Yemek yapilacak

Bebekli evler hep öyle bizimkilerde mutfağa bi gidiyor kalkacak kuru yiyecekler hepsi yere sacilmis oyuncaklar salona sacilmis uyuyunca yolluyorum o toplu sevmiyor kalkınca dağıtıyor dağınık seviyo yani dağınık canga

inatettimolacak nilsub morordek medusa38
kızlar menümü yazayım kızlık -yazlık kıyafet değişimi yapıyorum. Oğlum huysuz fırsat olmayabilir.

Sabah 10 da
1 kase bal kabagi (bal kabagi detoksu yapacaktım ama tadını hiç sevmedim yani suan tatlisindan bile tiksiniyirum.)

13.30 da öğlen.
Kavurmali yumurta
salata (domates salatalık soğan maydanoz )
Lor peyniri
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek nilsub sen yedim deyince ben de yedim kiz.
tahin pekmez ölçülü tabiki

yürüyüş ten sonra çok acıktım. Çok doydum.

Akşam 17. 30 da
1 bardak tarçınlı süt
2 ceviz
10 badem yerim

şu 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
ekstra spor olursa spor listesine eklerim gece

Ya da büyük şehirde yaşayan kimsen yokmu yollasin çok cok bulamazsan yulaf ezmesi ye aynı şey değil ama idare eder

Yulaf ezmesi var evde. Ama aynı şey değil diye okudum. Yarın başlayayım dukan Ekspres e. Sana bol bol soru sorarım artık. ya da cuma günü başlayayım. 1 haftalik fark çıksın ortaua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…