- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.281
Yumurta peynir süt yoğurt et tavuk balık hindi yağsız etler yiyebilirsin yağ kullanmiyorsun pişirirken bende akşam 5 5:30 gibi yiyorum ama yulaf kepeği var ekmek olmayacağı için kullanman gerekiyor miktar ölçü yok proteinde doyduğun kadar bitki çayları çay kahve icebilirsin ama şekersiz cnm pilatesle de çok bacak hareketi var pilateste iyi gelebiliraa süpermiş tamam ozaman pazartesi ve perşembe günleriyse sadece deneyebilirim canım.. her pazartesi ve perşembe sadece protein li şeyler mi yicem peynir süt et gibi ? bide gene akşamları yemesem kendi diyetime de uygun olur
Sağol canım evet öyle olduGünaydın kızlar, dünkü menümü paylaşayım;
sabah; 2 yumurta, kk yağsız b.peynir, 1 dl dukan ekmeği
ara 1 şekersiz türk kahvesi
öğle; 1 dl dukan ekmeği, ayran
akşam; yarın tabak yağsız kavurma, 2 kaşık yoğurt, 1 kaşık acı sos
su;1,5 lt spor; maalesef yok, yol yorgunluğu, valizleri boşaltma, çamaşır yıkama derken yoruldum yine de..
nilsub @inatettimolacak @morordek @toplight etiketler olmuyo ki
dimi, orayı da aktif tutmaya devam edelim :)
ortim geçmiş olsun toparlayamadın bi türlü
paylaştım canım sıkıntı yok, kv rahatsızdı onunla tomografi endoskopi derken yoğundum bayaa, muhabbete giremedim, yağlamaya da içli keteye de bayılırımmm
cnm plates yapabılırısn bu 2 hafatda ıkı ebnde ıncelme varya basenlerde cok etkılı oluyocanım var yaa belli olsun diye fotoyu yakınlaştırıp koydum göbek falan yok o basenler sinir ediyor beni bölgesel hareket yapmam lazım oralar erisin diyee
tamam canım yarın perşembe yarın yapıcam ama bu yulaf kepeği nasıl yicem sabah üstüne süt katıp kanfleks gibimi yicem zorunlu mu ? onu yemesem sadece protein yesem haftada 2 gün olur mu ?Yumurta peynir süt yoğurt et tavuk balık hindi yağsız etler yiyebilirsin yağ kullanmiyorsun pişirirken bende akşam 5 5:30 gibi yiyorum ama yulaf kepeği var ekmek olmayacağı için kullanman gerekiyor miktar ölçü yok proteinde doyduğun kadar bitki çayları çay kahve icebilirsin ama şekersiz cnm pilatesle de çok bacak hareketi var pilateste iyi gelebilir
aynen canım vakit yaratmaya çalışcam evde ders çalışıyorum ama yatmadan önce biraz yapabilirimcnm plates yapabılırısn bu 2 hafatda ıkı ebnde ıncelme varya basenlerde cok etkılı oluyo
Kuru kurumu yedin pideyi ayran bari iceydin Zorunluluktan mi yedin pideyi yarım pide 4-5 dilim ekmek yerine geçer benim gorumcemde yaptırmıştı geçen ben sadece ayran içtimAN ITIBRIYLE OGLE YEMEGI FASLIDA BITMISTIR AKŞAMA ALLAH KERIM:)
dünki menümüde yazayım
SABAH
salatalık domates peynır 2 zeytın 1dılım ekmek
oğlen yarım kıymalı pide
aksam
karnıbahar haslama
ara mandalına
su 1,5 lt
Yulaf kepeği yoğurtla da karıştırılıyor krepte olur bayag güzel oluyo krebi onsuz diyet ne kadar etkili olur bilmiyorum kullanacağım zaten 2 yemek kasigi günlük çok faydası var netten oku istersen olursa bence daha iyi kabızlığı onluyo tok tutuyo bolbol su içmeyi de unutmatamam canım yarın perşembe yarın yapıcam ama bu yulaf kepeği nasıl yicem sabah üstüne süt katıp kanfleks gibimi yicem zorunlu mu ? onu yemesem sadece protein yesem haftada 2 gün olur mu ?
aynen ya plates sıkılaşmak için çok iyi onuda evde yapmam lazım evde ders çalışıyorum mart ayında sınavım var fırsat buldukça yapıyorum zaten ama biraz daha zaman yaratmaya çalışıcam yatmadan önce biraz yapsam kardır
canım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterdiAN ITIBRIYLE OGLE YEMEGI FASLIDA BITMISTIR AKŞAMA ALLAH KERIM:)
dünki menümüde yazayım
SABAH
salatalık domates peynır 2 zeytın 1dılım ekmek
oğlen yarım kıymalı pide
aksam
karnıbahar haslama
ara mandalına
su 1,5 lt
2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu aradaYulaf kepeği yoğurtla da karıştırılıyor krepte olur bayag güzel oluyo krebi onsuz diyet ne kadar etkili olur bilmiyorum kullanacağım zaten 2 yemek kasigi günlük çok faydası var netten oku istersen olursa bence daha iyi kabızlığı onluyo tok tutuyo bolbol su içmeyi de unutma
Sorun değil cnm sen akşam yemeğimi yemiyorsunn ya acikirsan ozaman yiyebilirsin açlığı bastırıyor walla öyle bi zamanı yok ama ana öğünde doyurucu şeyler peynir yumurta yersin kahvaltıda krep yaparsan tabi kahvaltıda da olur bu diyette öğünlerde aynı şeyleri yememn gerekiyor akşamda en basiti ben baget hasliyorum hem basit hem doyurucu hani vaktin yoksa2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu arada
Tamam canım teşekkür ettim .. internetten bi araştırayım marketlerden bulabilirim sanırım yulaf kepeğiniSorun değil cnm sen akşam yemeğimi yemiyorsunn ya acikirsan ozaman yiyebilirsin açlığı bastırıyor walla öyle bi zamanı yok ama ana öğünde doyurucu şeyler peynir yumurta yersin kahvaltıda krep yaparsan tabi kahvaltıda da olur bu diyette öğünlerde aynı şeyleri yememn gerekiyor akşamda en basiti ben baget hasliyorum hem basit hem doyurucu hani vaktin yoksa
Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdımKuru kurumu yedin pideyi ayran bari iceydin Zorunluluktan mi yedin pideyi yarım pide 4-5 dilim ekmek yerine geçer benim gorumcemde yaptırmıştı geçen ben sadece ayran içtimdisardaysan da cnm daha sağlıklı alternatifler dene
dogrudur cnm evet aksamı hafıf tutmaya calıştım spor yapamıyorum ya fırsatım olmuyo oglum uyuyana kadar saat 10 oluyo zaten oturuncaya kadar 11 erken kalkıyoruz halıyle uykum gelıyocanım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterditabii akşam hiç bişey yememek şartıyla yerdim..
Kepekli sandviç ekmeklerinden al arasına peynir falan domates salatalık göturursün böyle diyemeyeceğim yemekler olduğunda yersinCnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım
yaşın kaç canım ufak görünüyorsun evlimisin..... zaten eşimde izin vermez bana duysa kızar ama basen sorununu çözmek için araştırıyorum bişeyler
Ben bak bunu dün yaptım yulaf kepegiyle bazıları çok seviyo bazıları yiyemiyoru valla senin damak tadin ama faydaları çokkızlar uzanmıştım yeni uyandım şu yulaf kepeği nasıl lezzetlimi alsam mı krep için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?