Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yumurta peynir süt yoğurt et tavuk balık hindi yağsız etler yiyebilirsin yağ kullanmiyorsun pişirirken bende akşam 5 5:30 gibi yiyorum ama yulaf kepeği var ekmek olmayacağı için kullanman gerekiyor miktar ölçü yok proteinde doyduğun kadar bitki çayları çay kahve icebilirsin ama şekersiz cnm pilatesle de çok bacak hareketi var pilateste iyi gelebilir

Sağol canım evet öyle oldu bugün daha iyi hissediyorum inşallah eski sağlıklı günlerimede kavuşurum en kısa zamanda :)

AN ITIBRIYLE OGLE YEMEGI FASLIDA BITMISTIR AKŞAMA ALLAH KERIM:)

dünki menümüde yazayım
SABAH
salatalık domates peynır 2 zeytın 1dılım ekmek

oğlen yarım kıymalı pide

aksam
karnıbahar haslama

ara mandalına

su 1,5 lt

tamam canım yarın perşembe yarın yapıcam ama bu yulaf kepeği nasıl yicem sabah üstüne süt katıp kanfleks gibimi yicem zorunlu mu ? onu yemesem sadece protein yesem haftada 2 gün olur mu ?
aynen ya plates sıkılaşmak için çok iyi onuda evde yapmam lazım evde ders çalışıyorum mart ayında sınavım var fırsat buldukça yapıyorum zaten ama biraz daha zaman yaratmaya çalışıcam yatmadan önce biraz yapsam kardır

Kuru kurumu yedin pideyi ayran bari iceydin Zorunluluktan mi yedin pideyi yarım pide 4-5 dilim ekmek yerine geçer benim gorumcemde yaptırmıştı geçen ben sadece ayran içtim disardaysan da cnm daha sağlıklı alternatifler dene

Yulaf kepeği yoğurtla da karıştırılıyor krepte olur bayag güzel oluyo krebi onsuz diyet ne kadar etkili olur bilmiyorum kullanacağım zaten 2 yemek kasigi günlük çok faydası var netten oku istersen olursa bence daha iyi kabızlığı onluyo tok tutuyo bolbol su içmeyi de unutma

canım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterdi tabii akşam hiç bişey yememek şartıyla yerdim..

2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu arada

2 yemek kaşığı hmm.. ozaman yoğurtla karıştırabilirim ara öğün olarak mı yicem ana öğün olarak mı ? çok soru sordum canım ya kusura bakma bu arada
Sorun değil cnm sen akşam yemeğimi yemiyorsunn ya acikirsan ozaman yiyebilirsin açlığı bastırıyor walla öyle bi zamanı yok ama ana öğünde doyurucu şeyler peynir yumurta yersin kahvaltıda krep yaparsan tabi kahvaltıda da olur bu diyette öğünlerde aynı şeyleri yememn gerekiyor akşamda en basiti ben baget hasliyorum hem basit hem doyurucu hani vaktin yoksa

Tamam canım teşekkür ettim .. internetten bi araştırayım marketlerden bulabilirim sanırım yulaf kepeğini

Nanelibal canım çok geçmiş olsun ananene, en kısa sürede çıkar inşallah yoğun bakımdan da hastaneden de.. Allah sağlık versin gerisi boş

Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım

canım menünü beğendim akşamı hafif tutmuşsun bence önemli olanda o yarım kıymalı pide bence gayet iyi bana 1 buçuk anca yeterdi tabii akşam hiç bişey yememek şartıyla yerdim..
dogrudur cnm evet aksamı hafıf tutmaya calıştım spor yapamıyorum ya fırsatım olmuyo oglum uyuyana kadar saat 10 oluyo zaten oturuncaya kadar 11 erken kalkıyoruz halıyle uykum gelıyo

Cnm ben otelde calışıyorum yarımsaatlık molamda otelde yıyorum gunluk bellı seyler cıkıyo corba vardı ama sebze corbası yok yıyemıyorum ac kalmamak adına yıdım
Kepekli sandviç ekmeklerinden al arasına peynir falan domates salatalık göturursün böyle diyemeyeceğim yemekler olduğunda yersin

kızlar uzanmıştım yeni uyandım şu yulaf kepeği nasıl lezzetlimi alsam mı krep için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…