- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.321
2 yaş sendromu tatlım alış bunaAllah im benim oğlan huy değiştiriyor yaa.
Muz söy diyor. Soyundu ağlıyor kapat diye. Kapatıyorum aç. Sonra aldı kendi açtı. Bu sefer de muz koptu. Yapıştır diye ağlıyor. Bu hersey de böyle şu versem yemek versem. Ay delurecem. Ev berbat. Yemek yapilacak
ingiliz tuzu ne yaa kabızlığa iyi mi geliyokizlar nasil gidiyor zayiflama isimedusa38 simdiden tebrik ederim cnm...ben dün ingiliz tuzunu abartinca motor iptal oldu bakalim yarin tarti ne digcek yarinki kilomu bildirmeliyim cuma tartilamiycam
2 yaş sendromu tatlım alış buna
ingiliz tuzu ne yaa kabızlığa iyi mi geliyo
aaa en kısa sürede alıp deneyeyimevet ingiliz tuzu mgS04 magnesiumsulfatinatettimolacak bilir sanirim. ben fazla kacirdim...zaten tadi cok igrencti..simdi 3 orta boy haslanmis patates yedim 2-3 kupa papatya cayi ictim sabahtan beri...6-7 dilimde etimek tükettim sabah....icimden gelen o tuhaf sesler en azindan kesildi simdilik
2 yaş sendromu tatlım alış buna
ingiliz tuzu ne yaa kabızlığa iyi mi geliyo
ölcüde dikkat et ishal olacagimi hic tahmin etmezdim...2 gündür kabizdim cünküaaa en kısa sürede alıp deneyeyim
kizlar nasil gidiyor zayiflama isimedusa38 simdiden tebrik ederim cnm...ben dün ingiliz tuzunu abartinca motor iptal oldu bakalim yarin tarti ne digcek yarinki kilomu bildirmeliyim cuma tartilamiycam
ölcüde dikkat et ishal olacagimi hic tahmin etmezdim...2 gündür kabizdim cünkü
Cnm sen dükan ekspress cuma başla belki sende kirarsin 76 barajını sor cnm sen sor ben cevaplarimIyi gidiyor benim. Kilom 75.8 76.2 arasında git gel yapıyor. 1 ay olacak neredeyse ve bu hafta kaçamaksız ve bol sporu bir hafta oldu. Ve muhteşem incelme var bende.her gören çok şaşırıyor ne kadar zayiflamişsin diye. Kızlar bu tepkiler çok güzel sakin pes etmeyin. Kaçamaklar la kendimizi daha geriye atmayalım. Illaki kaçamak oluyor abartmadan dozunda bırakmak ve hiç bişey olmamış gibi devam etmek gerek...
Bende İngiliz tuzunu şifa orucundan öğrendim bayag arastirmistim orda oruca başlarken İngiliz tuzu iciliyo bağırsak temizliği için tabi ben hiç icmedim ben fazla kabız olmamaaa en kısa sürede alıp deneyeyim
Saol cnm valla bu sefer iyi geldi haftaya biraz daha farklı iygulayacagim bakalim sende umarım bir an önce duzelirsinkizlar nasil gidiyor zayiflama isimedusa38 simdiden tebrik ederim cnm...ben dün ingiliz tuzunu abartinca motor iptal oldu bakalim yarin tarti ne digcek yarinki kilomu bildirmeliyim cuma tartilamiycam
Saol cnm valla bu sefer iyi geldi haftaya biraz daha farklı iygulayacagim bakalim sende umarım bir an önce duzelirsin
81.5 benim nickimde gosteriyo ya hergun guncelliyorum ama daha vermem herhaldeKaç kilo çıktın kiz bu sabah sormadım bak. Ben 75.9 çıktın. Cuma baslayayim o zaman ben
Ortim T tatlitambak spor yarışması başladı ilimizden başka yapanda kalmadıbizden daha aİmlisi çıkmadı bu haftada birinciyi
Iyi gidiyor benim. Kilom 75.8 76.2 arasında git gel yapıyor. 1 ay olacak neredeyse ve bu hafta kaçamaksız ve bol sporu bir hafta oldu. Ve muhteşem incelme var bende.her gören çok şaşırıyor ne kadar zayiflamişsin diye. Kızlar bu tepkiler çok güzel sakin pes etmeyin. Kaçamaklar la kendimizi daha geriye atmayalım. Illaki kaçamak oluyor abartmadan dozunda bırakmak ve hiç bişey olmamış gibi devam etmek gerek...
Saol cnm valla bu sefer iyi geldi haftaya biraz daha farklı iygulayacagim bakalim sende umarım bir an önce duzelirsin
spor yarismasini bizdenmi ilham aldiniz kizOrtim T tatlitambak spor yarışması başladı ilimizden başka yapanda kalmadıbizden daha aİmlisi çıkmadı bu haftada birinciyi
81.5 benim nickimde gosteriyo ya hergun guncelliyorum ama daha vermem herhalde
Bu hafta 2.5 eksideyim
Evet ya kilo olarak daha 80 lerdeyim ama dukan müthiş göbek eritiyo onu anladım eşim bile diyorsa doğru yoldayimaynen o kelimeleri o bakislari görmek icin herseye deger.... asla pes etmek yok. evet dozunda birakmali...saldim cyira mevlam kayira kafasinda olmamak gerek. kilolarimiz yakinmis
saol cnm.....insallah sen hedefe dogru ucuyorsun cnm tutabilene ask olsun
Ay ben 2 gün cikmasam kabız im demiyorum. En az 5 gun bekliyorum olmadı. Kaysılı bir form çayı içiyorum bim de var.bana çok etki etti. Daha da olmazsa açlık otu tuketiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?